makisagn Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καντο όπως στη φωτογραφία [ATTACH]50593[/ATTACH] ΟΚ. Δούλεψε σ',ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Παιδιά ξέρει κανείς κάποιο τρόπο σε MIUI 4.9.19 να αλλάξουμε το εικονίδιο της μπαταρίας σαν αυτό της cyanogen? (τον κύκλο με τον αριθμό μέσα που αλλάζει χρώμα) Σε άλλα τηλέφωνα γίνεται εύκολα με gravitybox αλλά εδώ δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο.. (έχω WSM tools) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Απ' όσο ξέρω, δεν γίνεται στη miui.. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) εδώ ανέβασα το λογότυπο της miui σε περίπτωση που κάποιος φλασάρει μια ρομ σαν του ισπανού που βάζει το δικό του.Μπαίνουμε recovery,το φλασάρουμε και είμαστε έτοιμοι Edited October 2, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 ΟΚ. Δούλεψε σ',ευχαριστώ πολύ :) Τι ακριβως κανει αυτο δεν το επιασα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Eμφανίζονται οι πρόσφατες εφαρμογές όταν πατάς και κρατάς το πλήκτρο home Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 εδώ ανέβασα το λογότυπο της miui σε περίπτωση που κάποιος φλασάρει μια ρομ σαν του ισπανού που βάζει το δικό του.Μπαίνουμε recovery,το φλασάρουμε και είμαστε έτοιμοι Φίλε, είσαι θεός :D Η αλήθεια είναι οτι το λογότυπο που εμφανιζόταν στην αρχή με CM ROM ήταν μίζερο! Φλάσαρα το zip μέσα απο recovery και όλα μια χαρά τώρα. Να έχουμε και κάτι βρε αδερφέ απο τη miui να θυμόμαστε! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 ρε παιδια το mi-tools στο Νοτε με την τελευταια την 30 δεν δουλευουν παλι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) μέχρι την 30 δηλαδή miui 4.9.5 η τελευταία έκδοση mi-tools 2.0.7 δουλεύει κανονικά.Στην 34 και μετά δε δουλεύουν τα περισσότερα πράγματα Φίλε, είσαι θεός Η αλήθεια είναι οτι το λογότυπο που εμφανιζόταν στην αρχή με CM ROM ήταν μίζερο! Φλάσαρα το zip μέσα απο recovery και όλα μια χαρά τώρα. Να έχουμε και κάτι βρε αδερφέ απο τη miui να θυμόμαστε! Εχω δει 2 λογότυπα του.Ενα που γράφει xiancin σε μαύρο φόντο υποφέρεται κάπως.Αλλά το άλλο το πράσινο είναι πραγματικά άθλιο Edited October 2, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreeder13 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) εδώ ανέβασα το λογότυπο της miui σε περίπτωση που κάποιος φλασάρει μια ρομ σαν του ισπανού που βάζει το δικό του.Μπαίνουμε recovery,το φλασάρουμε και είμαστε έτοιμοι Προσπαθησα να κανω εγκατασταση μεσω recovery το αρχειακι αλλα ενω παει να το κανει install, μεσα σε δευτερολεπτα μου βγαζει "installation aborted" (το δοκιμασα σε 2 διαφορετικες sd καρτες). Yπαρχει καποιο βημα που παραλειπω ισως? (Nα σημειωσω οτι δεν μετονομασα το αρχειο προσπαθησα να το εγκαταστησω ως εχει). Νομιζω και πριν απο πολυ καιρο που πηγα να κανω update ελληνικης rom μου εκανε κατι τετοια (και μου ειχαν κοπει τα ποδια - μετα απο full wipes).. μηπως ειναι κατι γενικο που πρεπει να προσεξω? Καμια ιδεα? Edited October 2, 2014 by Hatebreeder13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Προσπαθησα να κανω εγκατασταση μεσω recovery το αρχειακι αλλα ενω παει να το κανει install, μεσα σε δευτερολεπτα μου βγαζει "installation aborted" (το δοκιμασα σε 2 διαφορετικες sd καρτες). Yπαρχει καποιο βημα που παραλειπω ισως? (Nα σημειωσω οτι δεν μετονομασα το αρχειο προσπαθησα να το εγκαταστησω ως εχει). Νομιζω και πριν απο πολυ καιρο που πηγα να κανω update ελληνικης rom μου εκανε κατι τετοια (και μου ειχαν κοπει τα ποδια - μετα απο full wipes).. μηπως ειναι κατι γενικο που πρεπει να προσεξω? Καμια ιδεα? Μήπως να το έβαζες στη μνήμη του τηλεφώνου; Λέω τώρα... ίσως.. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Ρε παιδια κανω ρεσταρτ στο Κινητο και μετα μου βαζει τον ηχο κλησεις στη σιγαση τωρα με την 4.9.30 το βλεπω αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Ρε σεις... που χάθηκε ο mike_k? Τι του κάνατε;:D Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreeder13 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Μήπως να το έβαζες στη μνήμη του τηλεφώνου; Λέω τώρα... ίσως.. Sorry για την ισως χαζη απορια αλλα πως γινεται εγκατασταση με recovery απο μνημη του κινητου? Ποια ειναι η επιλογη? Νομιζα για καποιο λογο οτι ολα τα install πακετων προυποθετουν το αρχειακι να βρισκεται στην SD μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Φίλε τώρα είμαι σε AOSP...Βάλε το αρχείο στην internal (αν θυμάμαι καλά). Εικάζω... δεν είμαι σίγουρος :) Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Τι ακριβως κανει αυτο δεν το επιασα?? Δες το # 3182 (επαναφορά στο κεντρικό κουμπί της λειτουργίας εκκαθάρισης μνήμης που είχε πάει στο αριστερό μετά την ενημέρωση με την GTV-4.9.30) Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Το νεο με του smartdracon αξιζει ? Σε συνκριση με το προιγουμενο. Ενοοω Οτι το 4g ειναι που φθινο, γιατι. ? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Προσπαθησα να κανω εγκατασταση μεσω recovery το αρχειακι αλλα ενω παει να το κανει install, μεσα σε δευτερολεπτα μου βγαζει "installation aborted" Ποια recory έχεις; εγώ έχω TWRP 2.7.0.0. Και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Επίσης το αρχείο το δεν το μετονόμασα, το άφησα όπως το κατέβασα και το είχα στην sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Προσπαθησα να κανω εγκατασταση μεσω recovery το αρχειακι αλλα ενω παει να το κανει install, μεσα σε δευτερολεπτα μου βγαζει "installation aborted" (το δοκιμασα σε 2 διαφορετικες sd καρτες). Yπαρχει καποιο βημα που παραλειπω ισως? (Nα σημειωσω οτι δεν μετονομασα το αρχειο προσπαθησα να το εγκαταστησω ως εχει). Νομιζω και πριν απο πολυ καιρο που πηγα να κανω update ελληνικης rom μου εκανε κατι τετοια (και μου ειχαν κοπει τα ποδια - μετα απο full wipes).. μηπως ειναι κατι γενικο που πρεπει να προσεξω? Καμια ιδεα? Ξαναπέρασε το recovery και θα λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ρε παιδια κανω ρεσταρτ στο Κινητο και μετα μου βαζει τον ηχο κλησεις στη σιγαση τωρα με την 4.9.30 το βλεπω αυτο. καποιος που εχει η ειχε το ιδιο προβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Μήπως τρέχεις στο background άλλο πρόγραμμα που επηρεάζει τον ήχο κλήσης; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Μήπως τρέχεις στο background άλλο πρόγραμμα που επηρεάζει τον ήχο κλήσης; Δεν ξερω ....Σαν τι δηλαδη πως θα το δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreeder13 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ποια recory έχεις; εγώ έχω TWRP 2.7.0.0. Και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Επίσης το αρχείο το δεν το μετονόμασα, το άφησα όπως το κατέβασα και το είχα στην sd. Ξαναπέρασε το recovery και θα λυθεί το πρόβλημα. Οι γνωσεις μου δυστυχως περιοριζονται στα απλα flash-αρισματα rom γιαυτο και δεν ξερω περισσοτερα. Σας ειναι ευκολο να κανετε ενα κοπο να μου πειτε πως περναω (με ασφαλεια προτιστως γιατι δεν εχω ορεξη να δημιουργησω καποιο προβλημα μιας κ ολα τρεχουν κομπλε) καποια αλλη εκδοση recovery αλλα και πως βλεπω την τρεχουσα εκδοση? To ΤWRP γινεται εγκατασταση σε μορφη app? Γιατι ειδα υπαρχει στο google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Οι γνωσεις μου δυστυχως περιοριζονται στα απλα flash-αρισματα rom γιαυτο και δεν ξερω περισσοτερα. Σας ειναι ευκολο να κανετε ενα κοπο να μου πειτε πως περναω (με ασφαλεια προτιστως γιατι δεν εχω ορεξη να δημιουργησω καποιο προβλημα μιας κ ολα τρεχουν κομπλε) καποια αλλη εκδοση recovery αλλα και πως βλεπω την τρεχουσα εκδοση? To ΤWRP γινεται εγκατασταση σε μορφη app? Γιατι ειδα υπαρχει στο google play 1η σελίδα, 1ο ποστ πως βάζουμε το recovery Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παιδιά, ένας φίλος μου, παντελώς άσχετος με φλασαρισματα και τέτοια, έχει το κινητό μας με ΡΟΜ την miui- JHDCNBA97.0..... Υπάρχει νεότερη;; Δεν του βγαίνει τίποτα όταν κάνει έλεγχο για αναβάθμιση.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts