mike_k Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Το διόρθωσα :) Με κλειστό το τηλέφωνο και το συνδυασμό πλήκτρων power & volume down σε βγάζει σε τρεις επιλογές. Recovery Fastboot Normal Μετακίνηση κάνεις με volume down και επιλογή με το volume up. Πριν κάνω όσα αναφέρω παραπάνω δε δούλευε η επιλογή (volume up). Τώρα δουλεύει. Δε ξέρω μόνο αν δουλεύει, επειδή έχω βάλει την GTV 3.21. :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Δε ξέρω μόνο αν δουλεύει, επειδή έχω βάλει την GTV 3.21. :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5568364#post5568364 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Ποιο πρόγραμμα προτείνεται για πλοηγό? Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Πολύ καλή..μόλις την έβαλα παραγγελία κι εγώ απο το aegeancase με Hong Kong Post.. Ευχαριστώ για την πληροφορία. :) (ελπίζω να είναι αξιόπιστο το συγκεκριμμένο..) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- aegeancase.com Φιλέ καλημέρα παρατηρησες μήπως με τη θήκη διάφορα στο σήμα wifi ;Και μια ακόμα ερώτηση όταν αφήνεις το τηλ. σε ενα τραπέζι ο φακός της κάμερας ακουμπάει κατω όπως με τη γνήσια ή είναι ανασηκωμένη.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basnikol Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Φιλέ καλημέρα παρατηρησες μήπως με τη θήκη διάφορα στο σήμα wifi ;Και μια ακόμα ερώτηση όταν αφήνεις το τηλ. σε ενα τραπέζι ο φακός της κάμερας ακουμπάει κατω όπως με τη γνήσια ή είναι ανασηκωμένη.Ευχαριστώ. Διάφορα με wifi δεν είδα γιατί πριν ειχα θηκη σιλικόνης(δώρο).Η κάμερα δεν ακουμπάει ,έχει ενα μικρο bezel και το φλας είναι πλήρως καλυμενο με το τζαμί της θήκης. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Διάφορα με wifi δεν είδα γιατί πριν ειχα θηκη σιλικόνης(δώρο).Η κάμερα δεν ακουμπάει ,έχει ενα μικρο bezel και το φλας είναι πλήρως καλυμενο με το τζαμί της θήκης. Ελπίζω να βοήθησα. Ευχαριστώ πολύ παραγγελνω να σαι καλά.Το μονο που μένει είναι να διαλεξω χρωμα με τοσα που εχει χανεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Καλημέρα, Το στήσιμο του κινητού συνεχίζεται, με τις εφαρμογές από Google Play.... Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να κάνω το Sygic να δουλέψει, μιας και μετά την εγκατάσταση του, δεν ανοίγει καθόλου, ψάχνοντας συνέχεια να βρει σύνδεση WiFi για το αρχικό σεταρισμα.... Άλλος που να έχει το ίδιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Λύση; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Καλημέρα, Το στήσιμο του κινητού συνεχίζεται, με τις εφαρμογές από Google Play.... Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να κάνω το Sygic να δουλέψει, μιας και μετά την εγκατάσταση του, δεν ανοίγει καθόλου, ψάχνοντας συνέχεια να βρει σύνδεση WiFi για το αρχικό σεταρισμα.... Άλλος που να έχει το ίδιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Λύση; Εγώ με το που το πέρασα κατέβασα και τους χάρτες και επαιξε κανονικά με τρομερή ακριβεια μολις 2 μετρα οταν αλλα με το ζορι πιανουν 4-5 μετρα.Ειδα μεχρι και ενα μετρο ακριβεια σε ανοικτο χωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Εγώ με το που το πέρασα κατέβασα και τους χάρτες και επαιξε κανονικά με τρομερή ακριβεια μολις 2 μετρα οταν αλλα με το ζορι πιανουν 4-5 μετρα.Ειδα μεχρι και ενα μετρο ακριβεια σε ανοικτο χωρο. Με ποια ΡΟΜ είσαι; Μήπως αυτό φταίει, εγώ έχω την εργοστασιακή Αγγλοκινεζικη.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Φιλέ καλημέρα παρατηρησες μήπως με τη θήκη διάφορα στο σήμα wifi ;Και μια ακόμα ερώτηση όταν αφήνεις το τηλ. σε ενα τραπέζι ο φακός της κάμερας ακουμπάει κατω όπως με τη γνήσια ή είναι ανασηκωμένη.Ευχαριστώ. Ρε παιδιά τετοιες θήκες έχει στο aliexpress με τα μισα λεφτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Φιλέ καλημέρα παρατηρησες μήπως με τη θήκη διάφορα στο σήμα wifi ;Και μια ακόμα ερώτηση όταν αφήνεις το τηλ. σε ενα τραπέζι ο φακός της κάμερας ακουμπάει κατω όπως με τη γνήσια ή είναι ανασηκωμένη.Ευχαριστώ. Ακόμα δεν παρέλαβα. Φαίνεται όμως πολύ καλύ θήκη και την έχει πάρει κι άλλος (basnikol - από δικές του φωτό την ζήλεψα.. ) Μόλις παραλάβω θα σας πως εντυπώσεις. Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Το παραγγηλαμε πριν λιγες μερες για τον αδερφο μου. Το πηραμε απο vickmall με την επιλογη multi χωρις κινεζιες. Τωρα διαβαζω οτι μαλλον καναμε πατατα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Το παραγγηλαμε πριν λιγες μερες για τον αδερφο μου. Το πηραμε απο vickmall με την επιλογη multi χωρις κινεζιες. Τωρα διαβαζω οτι μαλλον καναμε πατατα; Μια χαρα δουλευει με την multi, αλλα τα παιδια εδω λενε οτι με την ελληνικη ειναι ακομα καλυτερο.. ΥΓ. Σχετικα με τον χρονο φορτισης απο 10% περιπου εως 100%, ποσο κανει στο δικο σας? Μιλαω παντα με το εργοστασιακο φορτιστη/καλωδιο, γιατι σε εμενα οπως ειπα προχθες (και δεν απαντηθηκε) εκανε 5 ωρες (!) ..καπου διαβασα οτι καποιος αλλαξε καλωδιο και ειχε νορμαλ χρονους φορτισης, αλλα μου φανηκε κουλο αυτο.. Edited September 4, 2014 by MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Φοράει τη μουλτι τοτ μινιντιλ.Για θήκη δε ψαχτηκα πολύ αλλά αυτή μου άρεσε πολύ.Η μπαταρία σιγά σιγά στρώνει φορτιζω με τον μανισιο φορτιστη απο το 1s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Το παραγγηλαμε πριν λιγες μερες για τον αδερφο μου. Το πηραμε απο vickmall με την επιλογη multi χωρις κινεζιες. Τωρα διαβαζω οτι μαλλον καναμε πατατα; Καμία πατάτα, ας έρθει με το καλό και βάζεις εσύ πολύ εύκολα όποια rom θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Καλημέρα, Το στήσιμο του κινητού συνεχίζεται, με τις εφαρμογές από Google Play.... Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να κάνω το Sygic να δουλέψει, μιας και μετά την εγκατάσταση του, δεν ανοίγει καθόλου, ψάχνοντας συνέχεια να βρει σύνδεση WiFi για το αρχικό σεταρισμα.... Άλλος που να έχει το ίδιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Λύση; Τελικά με μια επανεκκίνηση, δούλεψε..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Πώς θα κάνω βιντεοκλίση? Τη πρέπει να ρυθμίσω? Μιλάμε πάντα για το δίκτυο κινητής. Eχω την εντύπωση ότι με την miui δε μπορείς να κάνεις 3g βιντεοκλήση.Με τις aosp rom (aosp/dragonfly) γίνεται κανονικά.Υπάρχει ένα έξτρα κουμπί στον dialer,δίπλα απο αυτό της κανονικής κλήσης που κάνει την βιντεοκλήση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Πρέπει να έχεις δίκιο bbbb. Λίγο που το ψαχουλεψα με τη miui δε βρήκα επιλογή για βίντεο κλήση. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Δε γνωρίζω για κάποιο app που να το κάνει αυτό.Εχει πάρει κανείς κανένα τέτοιο καπάκι μπαταρίας ; Δε μου αρέσει το κινητό με την θήκη σιλικόνης γιατί το παχαίνει και επίσης δε θέλω θήκες τύπου cover.Απο την άλλη το κανονικό καπάκι γλιστράει πάρα πολύ και έτσι σκέφτομαι να παραγγείλω αυτό που δείχνω Edited September 4, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Χθές το κοίταζα συμπτωματικά αυτό το καπάκι, ωραία η πλάτη αλλά αυτό το γυαλιστερό νικελε στεφάνι περιμετρικά με χαλάει πολύ. Παρεμπιπτόντως μιας και λέμε για καπάκια, το δικο μου το λευκό μου έχει βγεί τριζάτο άσε που ξεκουμπώνει αρκετά εύκολα κ με χαλάει. Και σε σας έτσι είναι ή μονο σε μένα έκατσε το λαχείο...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Μπα μια χαρά επίπεδη είναι η μπαταρία, απλα το πλαστικό απο το καπάκι μου φαίνεται λεπτο και μαλακό. Τέλος πάντων έχω παραγγείλει ενα ίδιο μαυρο γυαλιστερό, ας ελπίζουμε οτι θα κουμπώνει καλύτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Μπα μια χαρά επίπεδη είναι η μπαταρία, απλα το πλαστικό απο το καπάκι μου φαίνεται λεπτο και μαλακό. Τέλος πάντων έχω παραγγείλει ενα ίδιο μαυρο γυαλιστερό, ας ελπίζουμε οτι θα κουμπώνει καλύτερα! Εχω δει στο aliexpress και μαυρο ματ καπακι σα του απλου redmi,το οποιο ειναι πολυ ωραο...αλλα και πιο ακριβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FreddyKrueger Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Επειδή εμένα μου κακοφαινοταν το λευκό πίσω με μαύρο μπροστά, αγόρασα από το vickmall μαύρο ματ καπάκι και είναι πολύ ωραίο και original. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Χθές το κοίταζα συμπτωματικά αυτό το καπάκι, ωραία η πλάτη αλλά αυτό το γυαλιστερό νικελε στεφάνι περιμετρικά με χαλάει πολύ. Παρεμπιπτόντως μιας και λέμε για καπάκια, το δικο μου το λευκό μου έχει βγεί τριζάτο άσε που ξεκουμπώνει αρκετά εύκολα κ με χαλάει. Και σε σας έτσι είναι ή μονο σε μένα έκατσε το λαχείο...; Γενικά τριζει λίγο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Καλημέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης πραγματοποιησης κληησεων απο το πλήκτρο κλήσεων του Bluetooth; Όλο πατιεται και κάνω άσκοπες κλήσεις Έχω την εντύπωση οτι κάπου είχα δει κάτι αλλά δε θυμάμαι αν ήταν ρύθμιση ή εφαρμογή. Θέλω να μπορώ να απαντάω στις κλήσεις που μου κανουν όταν με παίρνουν κ να κλείνω τη κλήση στο τέλος, αλλά όχι να κάνω κλήσεις τελευταίου αριθμού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts