Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρυθμίσεις-Wifi-Για προχωρημένους-Ενρεγό Wifi και στον ύπνο.

Το έχω κάνει αυτό και το Wifi optimization κλειστό και πάλι το κάνει. Και το Zopo zp700 της γυναίκας μου επίσης αν και όχι τόσο συχνά.

Αυτό το update στην global που έκανες, είναι αυτό που έβγαλε το κινητό με check for update;

Και εγώ με την Άγγλοκινέζικη το παρήγγειλα και το περιμένω... .

Η global είναι αυτή εδώ, την περνάς στην sd σε φάκελο \downloaded_rom\ και μετά το βρίσκει το updater του κινητού.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Του στειλα μηνυμα και μου ειπε αυτα που ειπα(εδω στο προφιλ του)πως το account μου και στο site και στο payπal λεει ισπανια κατι που δεν ισχυει γιατι εχω παραγειλει ξανα αλλα και τα τσεκαρα κιολας.

Περιμενω απο χτες τωρα απαντηση του

Υπαρχει καποιο τοπικ(εκτος του καταστηματος) για να γραψω να δω αν εχει τυχει σε καποιον το ιδιο και ποσο του εχει καθυστερησει?!!

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

τελικα δεν ξερω αν εκανα καλα και τι προβληματα ( εκτος αν πω κ προλαβω να το αλλαξω ) θα εχει αλλα απο βιασυνη συμφονισα με την σελινα να μου περασουν μια ελληνικη ρομ λεει 3.15 που εχει λεει και ρεκοβερι μενου :worry:
Xiaomi Redmi Note MTK - MIUI GR V4.9.5 INTERCOOLER

Αυτό το κάλυμα, το έχει αγοράσει κανείς να μας πει εντυπώσεις;

Επίσης το tempered glass (Nilkin) για την οθόνη που έχει στο Vickmall ?

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Νομίζω ότι δεν γίνεται σωστά η εγκατάσταση των drivers του pdanet...

Το λέω αυτό γιατί μου βγάζει κάτω στα εικονίδια στον η/υ το σήμα του pdanet με ένα κόκκινο X. Δεν το βλέπει το τηλέφωνο...

Κατά την εγκατάσταση μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα...

Πως θα ενεργοποιήσω το usb debugging αφού δεν μπορώ να ανοίξω το τηλέφωνο? Εγώ κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης δεν συνδέω καθόλου το κινητό...

Επίσης όταν τρέχω το flash tool αρχίζει και μετράει κάτω τα δευτερόλεπτα αλλά δεν βλέπω ούτε κόκκινη ούτε κίτρινη μπάρα...

Άντε ρε παιδιά μία βοήθεια μήπως και το σώσουμε το τηλέφωνο...

Ευχαριστώ.

Αλέξης

Νομίζω ότι δεν γίνεται σωστά η εγκατάσταση των drivers του pdanet...

Το λέω αυτό γιατί μου βγάζει κάτω στα εικονίδια στον η/υ το σήμα του pdanet με ένα κόκκινο X. Δεν το βλέπει το τηλέφωνο...

Κατά την εγκατάσταση μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα...

Πως θα ενεργοποιήσω το usb debugging αφού δεν μπορώ να ανοίξω το τηλέφωνο? Εγώ κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης δεν συνδέω καθόλου το κινητό...

Επίσης όταν τρέχω το flash tool αρχίζει και μετράει κάτω τα δευτερόλεπτα αλλά δεν βλέπω ούτε κόκκινη ούτε κίτρινη μπάρα...

Άντε ρε παιδιά μία βοήθεια μήπως και το σώσουμε το τηλέφωνο...

Ευχαριστώ.

Κατέβασε αυτό το πακέτο και εγκατέστησε τον Universal Android USB Driver και τον SmartPhoneDriver. Εγώ τα είχα εγκαταστήσει ΟΛΑ :lol: και κάποιο μου δούλεψε.

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Και εγώ ακριβώς αυτά τα δύο σκέφτομαι να πάρω (αυτή τη θήκη και το glass).

Ρώτησα τη selina αν έχει τη θήκη σε αλουμίνιο και μου είπε ότι την έχει αλλά σε πλαστικό. Της είπα επίσης αν μπορεί να ψάξει εκεί στη γειτονιά της για να τη βρει σε αλουμίνιο και μου είπε ότι θα δει και θα μου στείλει mail.

:)

Και εγώ ακριβώς αυτά τα δύο σκέφτομαι να πάρω (αυτή τη θήκη και το glass).

Ρώτησα τη selina αν έχει τη θήκη σε αλουμίνιο και μου είπε ότι την έχει αλλά σε πλαστικό. Της είπα επίσης αν μπορεί να ψάξει εκεί στη γειτονιά της για να τη βρει σε αλουμίνιο και μου είπε ότι θα δει και θα μου στείλει mail.

Ωραία. Οπότε αν τα βρει, μου λες και μένα :)

Εννοείται :)

Αν και δεν τη βλέπω ζεστή.

Ε τότε ......Αλή Μπαμπά:)

Αυτό το tempered το έχω περασμένο είναι πολύ καλό σαν να μην έχεις τίποτα πανω στην οθόνη.

Αυτό το tempered το έχω περασμένο είναι πολύ καλό σαν να μην έχεις τίποτα πανω στην οθόνη.
Και εγω εβαλα, οχι Nillkin, ενα αλλο απο ebay. Πολυ καλο γενικα, το μονο (-) ειναι οτι αφηνει σημαδια απο δακτυλιες. Κατα τα αλλα, ειναι σα να μη φοραει τιποτε :p

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Και εγω εβαλα, οχι Nillkin, ενα αλλο απο ebay. Πολυ καλο γενικα, το μονο (-) ειναι οτι αφηνει σημαδια απο δακτυλιες. Κατα τα αλλα, ειναι σα να μη φοραει τιποτε :p

Thanks... Οπότε αύριο μάλλον παραγγέλνω :)

βρέθηκε στα χέρια μου ένα Note με multi-ROM, ρουτ και με το πρόβλημα στο μενού για να μπει σε recovery (δεν..). Όπως αναφέρεται και στο λινκ απο το πρώτο ποστ.

Προκειμένου να περάσω την επίσημη multi ή την Ελληνική πως προχωράω; γιατι αναφέρεται φλασάρισμα, αλλά χωρίς recovery πως?..

-εάν υπάρχει κάπου ήδη η απάντηση, παρακαλώ μια παραπομπή;

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα και από μένα.. Είμαι κάτοχος ενός zte v967s και λέω να μεταπηδησω στο note.. Διάβασα όλα τα παραπάνω καθώς και το πρώτο post, οι απορίες μου είναι οι εξής :

1. Από που συμφέρει να το παραγγειλουμε? Από ότι είδα το πιο φθηνό είναι το to2c.com στα 205 αλλά χωρίς κουτί (!) και χωρίς root.. Στο Minideal και vickmall.com στα 209..

2. Στο Minideal λέει για την δωρεάν θήκη ότι είναι leather.. Μήπως εννοεί την κλασική silicone case? (αυτή θέλω)

3. Τελικά επειδή έχω μπερδευτεί με ποια Rom να το παραγγείλω, με original ή με ελληνική?

4. Το root είναι εύκολη υπόθεση? Γίνεται στην miui?

5. Ποιος είναι ο 'θείος' που αναφέρθηκε παραπάνω?

6. Χρειάζεται ενοποίηση των χώρων αποθήκευσης? Αν ναι ποιά η διαδικασία?

Αυτά για την ώρα!

Καλησπέρα και από μένα.. Είμαι κάτοχος ενός zte v967s και λέω να μεταπηδησω στο note.. Διάβασα όλα τα παραπάνω καθώς και το πρώτο post, οι απορίες μου είναι οι εξής :

1. Από που συμφέρει να το παραγγειλουμε? Από ότι είδα το πιο φθηνό είναι το to2c.com στα 205 αλλά χωρίς κουτί (!) και χωρίς root.. Στο Minideal και vickmall.com στα 209..

2. Στο Minideal λέει για την δωρεάν θήκη ότι είναι leather.. Μήπως εννοεί την κλασική silicone case? (αυτή θέλω)

3. Τελικά επειδή έχω μπερδευτεί με ποια Rom να το παραγγείλω, με original ή με ελληνική?

Αυτά για την ώρα!

Ολες οι ερωτησεις σου εχουν απαντηθει σε προηγουμενα ποστ...

βρέθηκε στα χέρια μου ένα Note με multi-ROM, ρουτ και με το πρόβλημα στο μενού για να μπει σε recovery (δεν..). Όπως αναφέρεται και στο λινκ απο το πρώτο ποστ.

Προκειμένου να περάσω την επίσημη multi ή την Ελληνική πως προχωράω; γιατι αναφέρεται φλασάρισμα, αλλά χωρίς recovery πως?..

-εάν υπάρχει κάπου ήδη η απάντηση, παρακαλώ μια παραπομπή;

Ευχαριστώ πολύ

Δεν μπορείς να μπεις στο recovery από κλειστό τηλέφωνο, μπορείς όμως μέσα από την Ρομ (π.χ. με το quick boot, με το mobileuncle tool)

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Ολες οι ερωτησεις σου εχουν απαντηθει σε προηγουμενα ποστ...

Οκ φίλε μου απλά θα με εξυπηρετούσε αν κάποιος απαντούσε σε κάποιες από αυτές για να γλιτώσω ώρες ψαξίματος σε 2000 posts..

Δεν μπορείς να μπεις στο recovery από κλειστό τηλέφωνο, μπορείς όμως μέσα από την Ρομ (π.χ. με το quick boot, με το mobileuncle tool)

χμμ γιατι δεν το σκεφτηκα αυτο;.. στο μεταξύ επειδη τρωγόμουν πέρασα TWRP recovery κι από κει την τελευταια multiROM. Επηρρεάζει σε κάτι το custom recovery; updates και ότι άλλο περνιέται κανονικά, έτσι δεν είναι ;

Αυτά για την ώρα!

Απλά για να γλιτώσεις ώρα ψαξίματος, κάποιος μπορεί να χαραμίσει ώρα γραψίματος για κάτι που έχει ήδη ειπωθεί ή ακόμα και ο ίδιος να έχει ξαναγράψει.

Αγορά από vickmall. No1. Δίνει και δώρο silicone case. Όλες οι rom κάνουνε τη δουλειά τους σωστά. Εγώ το παρήγγειλα με τη multi και ήταν σούπερ. Πέρασα την ελληνική και ήταν ακόμα καλύτερα. Καλύτερα να κάνεις το ίδιο.

Αν σε ενδιαφέρει το root, απλά ζήτησε το από το vickmall μαζί με το playstore.

Ο θείος είναι ένα app για root συσκευές που πιθανώς να σου χρειαστεί για να κάνεις αναβαθμίσεις. Εμένα μου χρειάστηκε για να βάλω την ελληνική ρομ πάνω από τη multi, πολύ εύκολα.

Η διαδικασία ενοποίησης είναι λίγο περιττή. Στο μόνο που θα σου χρειαστεί, είναι για να τραβάς φωτό-βίντεο και να πηγαίνουν στην sd γιατί μέσω της εφαρμογής κάμερας, δεν υπάρχει επιλογή. Παρ'όλα αυτά, υπάρχει πολύ καλή εφαρμογή που κατεβάζεις από το internet και όχι από το playstore, η οποία λέγεται lenovo super camera, η οποία είναι πολύ καλύτερη από την ήδη υπάρχουσα της εταιρείας και επιτρέπει μέσω των ρυθμίσεών της, τη μεταφορά κατά τη λήψη.

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

χμμ γιατι δεν το σκεφτηκα αυτο;.. στο μεταξύ επειδη τρωγόμουν πέρασα TWRP recovery κι από κει την τελευταια multiROM. Επηρρεάζει σε κάτι το custom recovery; updates και ότι άλλο περνιέται κανονικά, έτσι δεν είναι ;

To recovery στην multi είναι σε κινέζικη γλώσσα, τουλάχιστον έτσι ήταν σε εμένα όταν το αγόρασα με τη multi. Άμα περάσεις την ελληνική ρομ, το πρόβλημα λύνεται και το twrp είναι καλό να υπάρχει.

Ok ευχαριστώ για τη απάντηση. Ναι είναι λίγο δύσκολο να ψάξεις αυτά που θες σε 2000+ ποστ, εκτός και αν κάποιος (στην συγκεκριμένη περίπτωση ο athanaso) συγκεντρώσει τις συχνές ερωτήσεις μαζί με λινκ.. Τον οποίο ευχαριστώ επίσης.

Όπως είπε κι ένας φίλος πιιο πριν στη multi stable 30 σου δίνει τη δυνατότητα να σώζεις στην εξωτερική κάρτα. Επίσης μπαίνεις κανονικά recovery στα Αγγλικά. Edited by skydiver

Μα όλοι μας το έχουμε κάνει. Οι 15-20 μέρες που έχει κάποιος για να περιμένει το κινητό, άλλωστε, φτάνουν για να τα διαβάσεις όλα πάνω από 3 φορές, αλλά μία μόνο είναι αρκετή :D

Αν δεις ότι κάτι δε σε ενδιαφέρει, προσπερνάς.

Σίγουρα, θα διαβάσεις πολλά ενδιαφέροντα για το μελλοντικό σου κινητό που ούτε καν φανταζόσουν ότι είχες απορία να μάθεις. Όπως επίσης, μπορείς να κρατήσεις σε καρτέλες τα λινκ που πιστεύεις ότι θα σε απασχολήσουν όταν παραλάβεις.

Το παραλαμβάνω αύριο από Vickmall με την multi rom αλλά τελικά θέλω να του βάλω την τελευταία Ελληνική η οποία δεν έχει τα προβλήματα που είχε στο παρελθόν και επιπλέον παίρνει και τις αναβαθμίσεις OTA αν δεν κάνω λάθος.

Υπάρχει κάποιος οδηγός αναλυτικός για το τι πρέπει να κάνω από τη στιγμή που το παραλαμβάνω με multi για να του περάσω την Ελληνική ρομ και να έχει και Play Store?

Θα πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο?