Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

Προσπαθώ εδώ και μέρες να συνδέσω το HM note 1w σε pc με win7 και winXP και απλά ...δεν είναι δυνατό!!

Έχω δοκιμάσει διάφορες διαδικασίες με drivers κλπ αλλά ΤΠΤ. Υπάρχει κάποιος που να είχε το ίδιο πρβλ και να το έλυσε?

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε ολους κ απο μένα!

Έχω παραγγείλει εδώ κ 3 μέρες το note απο vickmall και είμαι σε αναμονή.

Ωστόσο παιζοντας με τις ρυθμίσεις τη εφαρμογής AirDroid που κατέβασα απο το play store διαπίστωσαν οτι έχει επιλογή για ενεργοποίηση 160 χαρακτήρων στα SMS και δούλεψε στο δικο μου κινεζικό UMI X1 που έχω τώρα.

Μήπως μπορεί κάποιος κατοχος του Note να το τσεκαρει αν δουλευει στο note?

καλημερα. εγω εχω το εξης: στην εφαρμογη του facebook μου εμφανιζει ''διπλοτυπη εξουσιοδοτηση παροχεα". υπαρχει λυση για διορθωση ??

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα. Στην εφαρμογή του FACEBOOK μου εμφανίζει "διπλοτυπη εξουσιοδότηση παροχέα". Τι μπορώ να κάνω για να λύσω αυτό το πρόβλημα ;

Edited by IKAROS111

Eπισης μια μικρολεπτομερια που παρατηρησα με την 3.19. Συμβαινει και σε εσας ταν σας απαντανε μια κληση σας, να γινεται πρωτα μια μικρη δονηση το κινητο? Γιατι δεν γινοταν στις προηγουμενες και μου φαινεται λιγο παραξενο, οχι οτι ειναι κατι το τοσο τραγικο.

Mε αυτο το "χαζό" θεματάκι τι γινεται, εχει κανεις υπ όψιν του? Δεν ειναι κατι το συνταρακτικό αλλα μήπως μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε κάπως?

καλημερα. εγω εχω το εξης: στην εφαρμογη του facebook μου εμφανιζει ''διπλοτυπη εξουσιοδοτηση παροχεα". υπαρχει λυση για διορθωση ??

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα. Στην εφαρμογή του FACEBOOK μου εμφανίζει "διπλοτυπη εξουσιοδότηση παροχέα". Τι μπορώ να κάνω για να λύσω αυτό το πρόβλημα ;

Σημαινει οτι η εφαρμογη ηδη υπαρχει στο κινητο σου..

Σημαινει οτι η εφαρμογη ηδη υπαρχει στο κινητο σου..

Ναι, αλλά δεν μπορεί να γίνει update από playstore.. Συν ότι είναι πιο αργή και από την καθυστέρηση :D

Edited by skydiver

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Ναι, αλλά δεν μπορεί να γίνει update από playstore.. Συν ότι είναι πιο αργή και από την καθυστέρηση :D

Αν είναι αυτή που είχε μέσα με το που ήρθε, μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή titanium backup και να σβήσεις αυτήν που έχει μέσα και μετά να κάνεις νέο download από το playstore και θα είναι η τελευταία έκδοση του facebook. Με αυτή την εφαρμογή που σου είπα θα μπορείς να σβήσεις και όποια άλλη άχρηστη εφαρμογή έχει μέσα, προσοχή όμως.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Mε αυτο το "χαζό" θεματάκι τι γινεται, εχει κανεις υπ όψιν του? Δεν ειναι κατι το συνταρακτικό αλλα μήπως μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε κάπως?

Βασικά, είναι κάποιο σημάδι ότι ο άλλος το σήκωσε, δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί. Πχ καμιά φορά που χάνεται το σήμα ή μας το κλείνουν σταματάει το του-του και νομίζουμε ότι μας το σηκώσανε και μετά κοιτάμε και βλέπουμε ότι δεν έχουν απαντήσει ακόμα ή ότι το έχουν κλείσει.

Αν είναι αυτή που είχε μέσα με το που ήρθε, μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή titanium backup και να σβήσεις αυτήν που έχει μέσα και μετά να κάνεις νέο download από το playstore και θα είναι η τελευταία έκδοση του facebook. Με αυτή την εφαρμογή που σου είπα θα μπορείς να σβήσεις και όποια άλλη άχρηστη εφαρμογή έχει μέσα, προσοχή όμως.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασικά, είναι κάποιο σημάδι ότι ο άλλος το σήκωσε, δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί. Πχ καμιά φορά που χάνεται το σήμα ή μας το κλείνουν σταματάει το του-του και νομίζουμε ότι μας το σηκώσανε και μετά κοιτάμε και βλέπουμε ότι δεν έχουν απαντήσει ακόμα ή ότι το έχουν κλείσει.

Thank's θα το κοιτάξω!

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Καλημέρα σε όλους!

Προσπαθώ εδώ και μέρες να συνδέσω το HM note 1w σε pc με win7 και winXP και απλά ...δεν είναι δυνατό!!

Έχω δοκιμάσει διάφορες διαδικασίες με drivers κλπ αλλά ΤΠΤ. Υπάρχει κάποιος που να είχε το ίδιο πρβλ και να το έλυσε?

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!

http://www.filewatcher.com/m/MIsetup.exe.33920405-0.html

Για νέους κατόχους . εμένα μου ήρθε με μια αλλη Ρομ απο minideal. Είχε Ρουτ ,οποτε έβαλα twrp με το mobileuncle tools, μπήκα στο recovery απο εκεί, και έβαλα την τελευταια ελληνική. Έφτιαξε η recovery του κινητού(δεν δούλευε το enter πατώντας το volume -) και όλα είναι σουπερ. Ξανά νεο backup με σώσιμο στην καρτα και είμαι έτοιμος να δοκίμαζε οποία Ρομ θέλω απο εδώ και πέρα χωρίς φόβο. Κάντε φορμάτ της sd απο το κινητό και πριν κάνετε οτιδήποτε φροντίστε το pc να αναγνωρίζει το note . αλήθεια το framaroot δεν δουλεύει στο note.( είναι το καλυτερο απλα με την ελληνική δεν χρειαζεται καθώς είναι prerooted. Και δεν εκανα κανένα wipe(δεν είχα άλλωστε βάλει καμια εφαρμογή εκτός του mobileuncle.Ελπίζω να βοηθήσω όσους διστάζουν.

Με power και volume - με έβαζε σε ενα κινεζικό μενού. Με power και volume + με έβαζε στο σωστο recovery απλα δεν μπορουσα να πατήσω επιλογή enter.Όλα έφτιαξαν τώρα.

Edited by basnikol

Για νέους κατόχους . εμένα μου ήρθε με μια αλλη Ρομ απο minideal. Είχε Ρουτ ,οποτε έβαλα twrp με το mobileuncle tools, μπήκα στο recovery απο εκεί, και έβαλα την τελευταια ελληνική. Έφτιαξε η recovery του κινητού(δεν δούλευε το enter πατώντας το volume -) και όλα είναι σουπερ. Ξανά νεο backup με σώσιμο στην καρτα και είμαι έτοιμος να δοκίμαζε οποία Ρομ θέλω απο εδώ και πέρα χωρίς φόβο. Κάντε φορμάτ της sd απο το κινητό και πριν κάνετε οτιδήποτε φροντίστε το pc να αναγνωρίζει το note . αλήθεια το framaroot δεν δουλεύει στο note.( είναι το καλυτερο απλα με την ελληνική δεν χρειαζεται καθώς είναι prerooted. Και δεν εκανα κανένα wipe(δεν είχα άλλωστε βάλει καμια εφαρμογή εκτός του mobileuncle.Ελπίζω να βοηθήσω όσους διστάζουν.

Με power και volume - με έβαζε σε ενα κινεζικό μενού. Με power και volume + με έβαζε στο σωστο recovery απλα δεν μπορουσα να πατήσω επιλογή enter.Όλα έφτιαξαν τώρα.

Ωραίος!! Μόλις γυρίσω θα έχω δουλίτσα...

Έχω ψηθεί άγρια για να το πάρω απλά θα ήθελα να μου πείτε εσείς που το έχετε ήδη τι λέει η κάμερα ???

γιατί στο zte που έχω τώρα ειδικά στις νυχτερινές λήψεις είμαι απογοητευμένος.

Σε αυτήν την κατηγορία τιμής, ΔΕΝ θα βρείς καλή νυχτερινή κάμερα. Θα την έλεγα αποδεκτή..

Σε αυτήν την κατηγορία τιμής, ΔΕΝ θα βρείς καλή νυχτερινή κάμερα. Θα την έλεγα αποδεκτή..

την ήμερα ??? παλεύετε??

καλησπερα σε ολους.

το jiayu g4 μου καταστραφηκε οποτε ειμαι για καινουριο κινεζακι. το Note αν και ευεμεγεθες μου εχει τραβηξει την προσοχη. μονο μειον η ελλειψη gorilla glass αλλα διορθωνεται πιστευω με tampered glass απο πανω.

στο δια ταυτα, μηπως καποιος εχει αλλαξει γνωμη και θελει να το δωσει? αλλιως να κανω παραγγελια απο minideal/vickmall

επισης γιατι προτεινετε ολοι vickmall? ειναι καλυτερο απο minideal? εμενα μου φαινονται ιδια οπως τα κοιταω. κανα κουπονακι για καλυτερη τιμη παιζει??

την ήμερα ??? παλεύετε??

ΑΝΕΤΑ!!!!!

Το παρήγγειλα από vickmall και περιμένω... Άντε με το καλό...

Με το καλό! Δεν θα το μετανοιώσεις :D

Replace Default Storage To External SD Card

http://en.miui.com/thread-32148-1-1.html

Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί τώρα δοκιμάζω μια AOSP Rom!

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Ανέβασα μερικές γρήγορες νυχτερινές φωτογραφίες σε εξωτερικό χώρο απο την κάμερα του redmi.Το κινητό φοράει την aosp.Προσωπικά συγκριτικά με άλλα κινέζικα αυτής της κατηγορίας τιμής είμαι ικανοποιημένος.Το flash του ειναι αρκετά καλό κατά την γνώμη μου και καμμία σχέση με το "κεράκι" που έχουν άλλα κινέζικα.Οποιος θέλει να τις δει κατεβάζει απο εδώ

Bbbb ευχαριστώ για τον κόπο σου... Όπως προείπα το παρήγγειλα ήδη και για μένα είναι άκρως ικανοποιητικές οι φωτογραφίες... Ευχαριστώ πολύ

Η αοσπ κάθεται καλά? Λειτουργούν όλα όπως πρέπει?

Tέλεια!!!:)

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Ναι λειτουργεί κανονικά.Βάζεις και το fix για τον αποθηκευτικό χώρο και έτσι έχεις 5gb για εφαρμογές και την κάρτα μνήμης για την αποθήκευση αρχείων κτλ.Χωρίς το fix (όπως άλλωστε και στην miui) κάποια πράγματα πχ cache απο παιχνίδια,προγράμματα κτλ πάνε στην εσωτερική μνήμη των 5gb με αποτέλεσμα να γεμίζει σχετικά γρήγορα

Ναι λειτουργεί κανονικά.Βάζεις και το fix για τον αποθηκευτικό χώρο και έτσι έχεις 5gb για εφαρμογές και την κάρτα μνήμης για την αποθήκευση αρχείων κτλ.Χωρίς το fix (όπως άλλωστε και στην miui) κάποια πράγματα πχ cache απο παιχνίδια,προγράμματα κτλ πάνε στην εσωτερική μνήμη των 5gb με αποτέλεσμα να γεμίζει σχετικά γρήγορα

Που βρίσκουμε αυτό το fix;

Φιλικά.Γιώργος.