Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακάρι. Όχι πως είχα παράπονο απο το zopo. Απλα στο βίντεο έχανε συχνα πυκνά το focus. Απίστευτο βίντεο όμως και φωτο σε φως ημερας. Νυχτα-αδυναμο φλας δεν απέδιδε.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ένας φίλος έχει το τηλέφωνο και ενω χρησιμοποιει τη χρηση δεδομένων κανονικά δεν μπορείνα κκατεβάσει εφαρμογή απο το playstore. Λέει συνέχεια αναμονή για wifi και δεν κατεβάζει . Υπάρχει κάποια ρύθμιση γιατί στις ρυθμίσεις του playstore είναι όλα κανονικά. Δεν βρίσκω επίσης την ρύθμιση με την χρηση δεδομένων που έχουν αλλά τηλεφωνα μήπως απο εκεί έχει κάποια φραγή. Εν τω μεταξύ πολύ μικρές εφαρμογές kb κατεβάζει.
The Venus Project

Ναι αυτό μου το έκανε και μένα η miui.Επισης κάποιες φορές που συνδεόμουν με wifi hotspot απο άλλο κινητό,καταλάβαινε μάλλον ότι η σύνδεση είναι μέσω wifi hotspot δηλαδή χρήση δεδομένων απο άλλο κινητό και όχι κανονικό wifi router και στο εικονίδιο του wifi στην μπάρα είχε και ένα μικρό λουκέτο.Και ενώ το ιντερνετ browsing λειτουργούσε κανονικά, το play δε μπορούσε να κατεβάσει μεγάλες εφαρμογές.Δες όμως μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο κέντρο ασφαλείας (security center) της miui.Εγώ βαρέθηκα να το ψάξω μιας και είμαι οπαδός aosp+xposed framework που έτσι και αλλιώς δε παίζει στη miui

Ναι αυτό μου το έκανε και μένα η miui.Επισης κάποιες φορές που συνδεόμουν με wifi hotspot απο άλλο κινητό,καταλάβαινε μάλλον ότι η σύνδεση είναι μέσω wifi hotspot δηλαδή χρήση δεδομένων απο άλλο κινητό και όχι κανονικό wifi router και στο εικονίδιο του wifi στην μπάρα είχε και ένα μικρό λουκέτο.Και ενώ το ιντερνετ browsing λειτουργούσε κανονικά, το play δε μπορούσε να κατεβάσει μεγάλες εφαρμογές.Δες όμως μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο κέντρο ασφαλείας (security center) της miui.Εγώ βαρέθηκα να το ψάξω μιας και είμαι οπαδός aosp+xposed framework που έτσι και αλλιώς δε παίζει στη miui

Φιλέ μου εσύ γενικά την πρωτηνεις την aosp η ακόμα δεν είναι σε θέση να δουλέψει σωστα στο τηλ μας;

Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που λειτουργεί.Σοβαρά bugs δεν έχω βρει.Οποιος θέλει να την δοκιμάσει,περνάει recovery,κρατάει backup και την δοκιμάζει.Επίσης όσοι έχετε την μούλτι miui που βάζουν τα μαγαζιά,για να μη βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων σε περίπτωση κολλήματος και χρειαστεί να την ψάχνετε με drivers στο pc,sp flash tools κτλ δοκιμάστε αν μπορείτε να μπείτε κανονικά στο recovery της συσκευής με τον συνδυασμό πλήκτρων.

Με κλειστή συσκευή,πατάμε power + volume down.Αν ανοίξει ένα κινέζικο μενού με διάφορες επιλογές,σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα και έχει αντιστραφεί ο συνδυασμός πλήκτρων.Αυτό σημαίνει ότι και backup να έχουμε πάρει απο το recovery,αν δεν μπουτάρει η συσκευή στο λειτουργικό δε μπορούμε να μπούμε στο recovery για να το επαναφέρουμε.

Αν ανοίξει μια οθόνη με 3 επιλογές recovery,fastboot,normal και με το volume up λειτουργεί ότι η επιλογή που θα πατήσουμε πχ με normal κάνει reboot για το λειτουργικό είμαστε οκ.

Και στο δικό μου ήταν έτσι και λύθηκε αφού φλάσαρα την τελευταία ελληνική miui που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η 3.18

Οπότε πρώτα τσεκάρετε ότι σε περίπτωση κολλήματος,μπορείτε να μπείτε recovery με συνδυασμό πλήκτρων και μετά προχωρήστε σε όποια αλλαγή ρομ,αφού πρώτα φυσικά έχετε πάρει backup.

Ρε φίλε πήγε η ψυχή μου στη φτέρνα. Τα πατησα και μου έβγαλε κινέζικα και τρελάθηκα.....

Δεν ήξερα τι να κάνω (άσχετος είμαι) και εβγαλα τη μπαταρία. Ευτυχώς ξανά ήρθε το κινητό.....

Α πα πα ...... :)

:)

Σε αυτά που έγραψες αν μπορείς δώσε 2 διευκρινίσεις. Πρεπει να βάλω πρωτα twrp και μετα να φλασαρω την ελληνική; μάλλον θα μου έρθει με multi απο minideal και rooted.αν όχι πρεπει με τον updater να κάνω κατευθειαν το flash; μήπως πρεπει να ονόμασω την ελληνικη Ρομ update.zip; και τέλος διάβασα οτι κάποιοι δεν έχουν τον updater. Τι γίνεται τοτε; νομιζω αν απαντήσεις σε αυτά θα βοηθήσεις πολλους πριν μπρικαρουνε το note. Ξέρω οτι έχουν γράφει τα πιο πολλά ,αλλά σκόρπια και όχι πολύ συγκεκριμενα.

Για δώσε κανένα λινκ. Δουλεύουν όλα GPS κλπ κλπ η εγκατάσταση θέλει να είσαι γκουρού η με τον κλασικό τροπο; απο μνήμη πως τα παει; περισσεύει και σε αυτή 1 για η παραπάνω;; κάνε ενα review αν θες έτσι για εμας που ήμαστε στα πρόθυρα ...

Για δώσε κανένα λινκ. Δουλεύουν όλα GPS κλπ κλπ η εγκατάσταση θέλει να είσαι γκουρού η με τον κλασικό τροπο; απο μνήμη πως τα παει; περισσεύει και σε αυτή 1 για η παραπάνω;; κάνε ενα review αν θες έτσι για εμας που ήμαστε στα πρόθυρα ...

Εχουμε δωσει πολες φορες το link, και εγω και αλλοι, και μολις πριν απο τρεις ωρες το εδωσε και ο Χρηστος!!!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5555504

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

.

Στο security center δεν εχει καποια ρυθμιση. Εχω φαει δυο ωρες να βρω κατι αλλα τιποτα.

Το βρηκα!! Εχει καπου στις ρυθμισεις του ιντερνετ: "παραμετροι" και διαλεγεις ποσα mb μπορεις να κατεβαζεις. Ηταν ρυθμισμενο στο 1 mb και το εβαλα στο unlimited. Πολυ παιδεμα ομως. Για να το βρω πηγα να κατεβασω το apk του playstore και με κατευθυνε οτι ειναι πολυ μεγαλη η εφαρμογη και να την κατεβασω με wifi, οταν πατησα συνεχεια με εβγαλε στο μενου που ελεγε :"παραμετροι"

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα
The Venus Project

H AOSP που έχω τώρα μου έχει σκίσει τα δεδομένα.

Τα κατεβάζει μαρούλι.

Προσπάθησα να μπολοκάρω κάποιες εφαρμογές αλλά τζίφος.

Υπάρχει κάποια σοβαρή εφαρμογή για να κάνω αυτή τη διαχείριση;

Φιλικά.Γιώργος.

Μια απορια, θα ηθελα να ενεργοποιησω μια προσφορα ιντερνετ στην 2η καρτα SIM (2o slot). Για να μπαινω αποκλειστικα απο εκει χωρις χρηση της 1ης ή του 3G κλπ, ποια ενεργεια πρεπει να κανω; Ρυθμισεις > Διαχειρηση SIM > Data Connection και επιλεγω/ενεργοποιώ την 2η; Η πρεπει να κανω κατι αλλο (πχ να αλλαξω θεσεις των καρτων στα slots)?

Eπισης μια μικρολεπτομερια που παρατηρησα με την 3.19. Συμβαινει και σε εσας ταν σας απαντανε μια κληση σας, να γινεται πρωτα μια μικρη δονηση το κινητο? Γιατι δεν γινοταν στις προηγουμενες και μου φαινεται λιγο παραξενο, οχι οτι ειναι κατι το τοσο τραγικο.

Την καρτα που θες να εχεις το 3g,πρεπει να την βαλεις στο slot 1.Ενω το κινητο υποστηριζει 3g και στις δυο σιμ,δεν το υποστηριζει το software της miui

Κανένα μαγαζί κινέζικο που να το έχει σε προσφορά ρε παιδιά;

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

H AOSP που έχω τώρα μου έχει σκίσει τα δεδομένα.

Τα κατεβάζει μαρούλι.

Προσπάθησα να μπολοκάρω κάποιες εφαρμογές αλλά τζίφος.

Υπάρχει κάποια σοβαρή εφαρμογή για να κάνω αυτή τη διαχείριση;

Bάλε κάποιο firewall πχ το android firewall

έχει ψωνίσει κανείς το tempered glass του merimobiles να μας πει εντυπώσεις?

λέω να πάρω το xiaomi power bank απο εκεί και θα προτιμούσα να μην τρέχω κάθε τρεις και λίγο στο ταχυδρομείο.

Χθες πέρασα nilkin tempered κτλ και mikey.Είναι σαν να μην έχει τίποτα το τηλ πανω αλλη αίσθηση.Πεταξτε τις ζελατινες και πάρτε glass screen.

Σήμερα μου ήρθε το Redmi Note αλλά μάλλον είμαι άτυχος...

Το τηλ λειτουργούσε άψογα!

Μέχρι που φλασαρα άλλη ROM με flashtools...

Οποιαδήποτε rom Και να χρησιμποίησα όμως δεν λειτούργησε! Ακόμα και αυτή που μου έστειλε το ίδιο το μαγαζί από όπου το πήρα έκανε το εξής πρόβλεμα:

Ξεκινώντας την διαδικασία του firmware upgrade κάνει κανονικά Format download bootloader και μετά μου κολάει στο 0 ή στο 1% ή στο 2% της διαδικασίας download flash και ύστερα μου πετάει BROM ERROR : S_FT_DOWNLOAD_FAIL (4008)

Κάποιος να κάποια γνώμη? Υπάρχει περίπτωση να είναι χαλασμένη η εσωτερική του μνήμη?

Ευχαριστώ!

Edited by Zacharias99
Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2

Δοκίμασε με κάποια άλλη έκδοση του SP Flash Tools.

Σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα κάποτε με κάποιο άλλο κινητο, κατάφερα και το επανέφερα ακολουθώντας τον οδηγό αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372973.

Και σε μένα στην αρχή σταματούσε η πρόοδος σε κάποιο ποσοστό. Άλλαξα έκδοση του SP Flash και ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

Επίσης χρειάσθηκε να τα τικάρω όλα και αντι για download πάτησα το firmware upgrade.

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

@Zacharias99 προσδιόρισε αν μπορείς το μεγάλα αρχεία.Μιλάμε για μερικά mb ή κάμποσα gb?

Εγώ προτείνω να φλασάρεις rom μέσω TWRP recovery.Την 3.19 των δικών μας developers.

Ειλικρινά δεν πιστεύω να χει κάποιο θέμα το κινητό.

@Zacharias99 προσδιόρισε αν μπορείς το μεγάλα αρχεία.Μιλάμε για μερικά mb ή κάμποσα gb?

Εγώ προτείνω να φλασάρεις rom μέσω TWRP recovery.Την 3.19 των δικών μας developers.

Ειλικρινά δεν πιστεύω να χει κάποιο θέμα το κινητό.

Δοκίμασε με κάποια άλλη έκδοση του SP Flash Tools.

Σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα κάποτε με κάποιο άλλο κινητο, κατάφερα και το επανέφερα ακολουθώντας τον οδηγό αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372973.

Και σε μένα στην αρχή σταματούσε η πρόοδος σε κάποιο ποσοστό. Άλλαξα έκδοση του SP Flash και ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

Επίσης χρειάσθηκε να τα τικάρω όλα και αντι για download πάτησα το firmware upgrade.

Παιδιά προσπαθώ όλη μέρα... Έχουν παίξει τα νεύρα μου και δεν έχω άλλο όρεξη να ασχοληθώ... Αύριο μεθαύριο θα το γυρίσω πίσω...

Αν κάποιος ενδιαφέρεται εως τότε και πιστεύει ότι μπορεί να το φτιάξει να ξέρει ότι το έχω βάλει στις αγγελίες του γειτονικού φόρουμ για να ηρεμήσω!

Και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2

Πριν το σκοτώσεις να ξέρεις οτι επεξεργαστές αυτοί είναι σκυλιά. Σε ξένο φόρουμ διάβασα οτι παλιότερη εκδοση του sp flash tools βοήθησε σε unbricking. Δοκίμασε το.

Σήμερα μου ήρθε το Redmi Note αλλά μάλλον είμαι άτυχος...

Το τηλ λειτουργούσε άψογα!

Μέχρι που φλασαρα άλλη ROM με flashtools...

Οποιαδήποτε rom Και να χρησιμποίησα όμως δεν λειτούργησε! Ακόμα και αυτή που μου έστειλε το ίδιο το μαγαζί από όπου το πήρα έκανε το εξής πρόβλεμα:

Ξεκινώντας την διαδικασία του firmware upgrade κάνει κανονικά Format download bootloader και μετά μου κολάει στο 0 ή στο 1% ή στο 2% της διαδικασίας download flash και ύστερα μου πετάει BROM ERROR : S_FT_DOWNLOAD_FAIL (4008)

Κάποιος να κάποια γνώμη? Υπάρχει περίπτωση να είναι χαλασμένη η εσωτερική του μνήμη?

Ευχαριστώ!

Παιδια ευχαριστω για την οποια βοηθεια... Τελικα βρεθηκε παιδι που θελει να προσπαθησει να το φτιαξει. Μπορει να εχασα τη μιση του χρηματικη αξια αλλα τουλαχιστον βρηκα την ψυχικη μου ηρεμια :) μακαρι το παλικαρι να το φτιαξει!