Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εκανα εγκατασταση αλλα το MtkDroidTools v2.5.3 δεν βλεπει το κινητο :cry:

Μήπως είναι θέμα των Windows σου; Ποια έχεις;

Εγώ πάντως έχω βάλει το TWRP http://en.miui.com/thread-26263-1-1.html, Που είναι σε μορφή .img και το περνάς πανεύκολα με τον "θείο":)

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως είναι θέμα των Windows σου; Ποια έχεις;

Εγώ πάντως έχω βάλει το TWRP http://en.miui.com/thread-26263-1-1.html, Που είναι σε μορφή .img και το περνάς πανεύκολα με τον "θείο":)

Ναι αλλα αυτο το χανω σε κάθε update για αυτό προσπαθώ να βάλω το άλλο μήπως είναι ποιό σταθερό!

Ναι αλλα αυτο το χανω σε κάθε update για αυτό προσπαθώ να βάλω το άλλο μήπως είναι ποιό σταθερό!

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα σταθερότητας η μη του recovery. Πρέπει να είναι θέμα του update. Και όπως διαβάζω εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-3-18-H-18%CE%B7-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?postID=17255#post17255 είναι γενικότερο το πρόβλημα. Συμβαίνει και σε άλλες συσκευές.

καλησπερα, μια ερωτηση γιατι με εχει "ξεσκισει" σημερα. εχω αγγλικη ρομ και παω να κανω update μεσω recovery και μεσω updater αλλα προχωραει λιγο και μου κανει abort βγαζοντας το εξης μηνυμα : failed to verify whole-file signature και signature verification failed.

παρακαλω οποιος ξερει ας μου πει

ακυρο......βρεθηκε η λυση.

Edited by sakkouk

Ευτυχισμένος νεος κάτοχος!!! Φιλοι καλημέρα το πήρα και εγώ και έχω πάθει πλάκα με το κινητό,έλεγα απο την μια να το αγοράσω απο το warehouse της Xiaomi ,Ευρώπης αλλά διάβασα στο forum τους οτι αρκετοί πήραν τα πακέτα τους ανοιχτα χωρίς την συσκευή μέσα και παράδοση απο 8- 20 ημερες οποτε και το πήρα απο το http://www.mrgadget.gr στα 229€ με παράδοση σε μια ημερα!! Το κινητό απλα δεν παιζετε και να σκεφτητε οτι τα τελευταια 7 χρόνια ήμουν κάτοχος μονο iPhone .

Ευτυχισμένος νεος κάτοχος!!! Φιλοι καλημέρα το πήρα και εγώ και έχω πάθει πλάκα με το κινητό,έλεγα απο την μια να το αγοράσω απο το warehouse της Xiaomi ,Ευρώπης αλλά διάβασα στο forum τους οτι αρκετοί πήραν τα πακέτα τους ανοιχτα χωρίς την συσκευή μέσα και παράδοση απο 8- 20 ημερες οποτε και το πήρα απο το http://www.mrgadget.gr στα 229€ με παράδοση σε μια ημερα!! Το κινητό απλα δεν παιζετε και να σκεφτητε οτι τα τελευταια 7 χρόνια ήμουν κάτοχος μονο iPhone .

Καλορίζικο.

Η τιμή βέβαια πολύ τσιμπιμένη.

Φιλικά.Γιώργος.

Πάντως η miui όσο και αν πούμε ότι συνηθίζεται έχει και κάποιες περίεργες παραξενιές.πχ Δε τρέχει σωστά το πρόγραμμα swipepad αλλά και swapps.Ειδικά το swipepad με βοηθάει προσωπικά πάρα πολύ στη χρήση με το ένα χέρι.Ενώ όσο βρίσκομαι μέσα στο πρόγραμμα τρέχει κανονικά,μόλις βγω στον launcher σταματά να λειτουργεί.Το ίδιο κάνει και με τον nova launcher.Δοκίμασα απο το security center να του δώσω όλες τις άδειες αλλά και απενεργοποίηση του security center και πάλι όμως δε τρέχει

edit

Ακυρο τελικά.Επρεπε να πάω μέσα στις ρυθμίσεις του security center--->swipepad--->details ή απλά στο ρυθμίσεις-->εφαρμογές-->swipepad και να ενεργοποιήσω το "show pop up windows".

Πώς απενεργοποιείς το security center?

Tελικά δεν απενεργοποιείται τελείως.Το πρόβλημα ήταν τελικά αλλού όπως γράφω.

Πριν από μία ώρα παρέλαβα τα κινητάκια... :D Τελικά γρήγορα ήρθαν!!! (25/7 παραγγελία- 27/7 αποστολή από vickmall)

Πρώτες εντυπώσεις.. άριστες! Η οθόνη μια χαρά είναι, χωρίς θήκη επίφοβο... (η πλάτη του γλυστράει ΠΟΛΥ), γρήγορο... :ninja:

* και μια σύγκριση με το lg 4x hd (4,7" )

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Καλορίζικο.

Η τιμή βέβαια πολύ τσιμπιμένη.

Ρε φίλε, από Ελληνικό μαγαζί το πήρε, μόνο ΦΠΑ και άλλα έξοδα κάνα 50άρι. Να μη βγάλει και το μαγαζί κάτι?

Αφού βιαζότανε και δεν εμπιστευόταν τους Κινέζους μια χαρά το πλήρωσε...

Καλορίζικο πάντως και από μένα.

Αυτονομία μπαταρίας μετά την πρώτη φόρτιση.20 λεπτά gps με igo που λειτούργησε άψογα και πολύ internet browsing,παρακολούθηση βίντεο,λίγο fb και αρκετό twitter.Η φωτεινότητα στο αυτόματο.Είμαι ικανοποιημένος απο το αποτελέσμα

Εξαιρετικό αποτέλεσμα!!!!! Μια χαρά τα πάει το κινητάκι :D

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Ένα δείγμα της πίσω κάμερας με λίγα σύννεφα (όχι ντάλα ήλιο).

Γενικά πιστεύω ότι έχει μια αξιοπρεπει καμερουλα.

Όσο για τη νύχτα πιστεύω ανεβάζει πολύ το θόρυβο για να μπορέσει να ανταποκριθεί....

:)

Αυτονομία μπαταρίας μετά την πρώτη φόρτιση.20 λεπτά gps με igo που λειτούργησε άψογα και πολύ internet browsing,παρακολούθηση βίντεο,λίγο fb και αρκετό twitter.Η φωτεινότητα στο αυτόματο.Είμαι ικανοποιημένος απο το αποτελέσμα

Με AOSP ROM;

Φιλικά.Γιώργος.

Φίλε μου τι ικανοποιημενος?? Φοβερο αποτέλεσμα! Οχι με miui μάλλον ε?

7.30 ώρες.Υπόψιν βέβαια ότι την περισσότερη ώρα ήμουν σε εσωτερικό χώρο με αυτόματη όμως φωτεινότητα.Πιστεύω ότι σε εξωτερικό χώρο με φουλ φωτεινότητα θα βγάλει κάπου πάνω απο 5 ώρες.Επισης η οθόνη σε φουλ φωτεινότητα θα μπορούσε να είναι λίγο πιο φωτεινή ώστε να φαίνεται πιο άνετα

Με AOSP ROM;

Φίλε μου τι ικανοποιημενος?? Φοβερο αποτέλεσμα! Οχι με miui μάλλον ε?

Με την multi miui απο vickmall.Τώρα πριν λίγο έβαλα την aosp και επαναφέρω όλες τις εφαρμογές μου.Πρώτη εντύπωση είναι ότι η aosp καταναλώνει πολύ λιγότερη ραμ απο την miui.Με αυτό που είδα με καμμιά δεκαριά εφαρμογές που έβαλα δικές μου και χωρίς να αφαιρέσω κάτι απο τα προεγκατεστημένα της miui,απορώ πως την "παλεύουν" τα redmi με το 1gb ram

Edited by bbbb

Εχω παρατηρησει πως το κινητο αυτο δεν εχει πολυ δυνατο ηχο, ιδιως οταν βαζω ακουστηκα . Συμβαινει και σε σας; Υπαρχει καποιος τροπος ή καποια εφαρμογη που να ενισχυει τον ηχο;

7.30 ώρες.Υπόψιν βέβαια ότι την περισσότερη ώρα ήμουν σε εσωτερικό χώρο με αυτόματη όμως φωτεινότητα.Πιστεύω ότι σε εξωτερικό χώρο με φουλ φωτεινότητα θα βγάλει κάπου πάνω απο 5 ώρες.Επισης η οθόνη σε φουλ φωτεινότητα θα μπορούσε να είναι λίγο πιο φωτεινή ώστε να φαίνεται πιο άνετα

Με την multi miui απο vickmall.Τώρα πριν λίγο έβαλα την aosp και επαναφέρω όλες τις εφαρμογές μου.Πρώτη εντύπωση είναι ότι η aosp καταναλώνει πολύ λιγότερη ραμ απο την miui.Με αυτό που είδα με καμμιά δεκαριά εφαρμογές που έβαλα δικές μου και χωρίς να αφαιρέσω κάτι απο τα προεγκατεστημένα της miui,απορώ πως την "παλεύουν" τα redmi με το 1gb ram

Ναι οντως ετσι ειναι.......πολυ ram τραβαει.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Εχω φάει ήττα,φλασαρα και κάνοντας wipe data κόλλησε εκεί και κάνει loop την οθόνη της διαγραφής ,το κλείνω το ανοίγω και μου πετάει την οθόνη διαγραφής ,δεν μπορω να μπω σε recovery

Εχω φάει ήττα,φλασαρα και κάνοντας wipe data κόλλησε εκεί και κάνει loop την οθόνη της διαγραφής ,το κλείνω το ανοίγω και μου πετάει την οθόνη διαγραφής ,δεν μπορω να μπω σε recovery

Αν δεν επανέρχεται δες εδώ http://en.miui.com/thread-20863-1-1.html

Πήγαινε εκεί που λέει Flashing Guide, Tools, ROMs