sso Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 εκανα εγκατασταση αλλα το MtkDroidTools v2.5.3 δεν βλεπει το κινητο :cry: Μήπως είναι θέμα των Windows σου; Ποια έχεις; Εγώ πάντως έχω βάλει το TWRP http://en.miui.com/thread-26263-1-1.html, Που είναι σε μορφή .img και το περνάς πανεύκολα με τον "θείο":) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Και ενα δείγμα απο εμένα. Ωρα 6 το απόγευμα με ηλιοφάνεια. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelk Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 θα μας τρελανει εντελως αυτη η xiaomi ! http://www.gsmarena.com/xiaomi_announced_redmi_note_4g_same_pricing_as_nonlte_model-news-9257.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pater77 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Μήπως είναι θέμα των Windows σου; Ποια έχεις; Εγώ πάντως έχω βάλει το TWRP http://en.miui.com/thread-26263-1-1.html, Που είναι σε μορφή .img και το περνάς πανεύκολα με τον "θείο":) Ναι αλλα αυτο το χανω σε κάθε update για αυτό προσπαθώ να βάλω το άλλο μήπως είναι ποιό σταθερό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ναι αλλα αυτο το χανω σε κάθε update για αυτό προσπαθώ να βάλω το άλλο μήπως είναι ποιό σταθερό! Δεν νομίζω ότι είναι θέμα σταθερότητας η μη του recovery. Πρέπει να είναι θέμα του update. Και όπως διαβάζω εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-3-18-H-18%CE%B7-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?postID=17255#post17255 είναι γενικότερο το πρόβλημα. Συμβαίνει και σε άλλες συσκευές. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) καλησπερα, μια ερωτηση γιατι με εχει "ξεσκισει" σημερα. εχω αγγλικη ρομ και παω να κανω update μεσω recovery και μεσω updater αλλα προχωραει λιγο και μου κανει abort βγαζοντας το εξης μηνυμα : failed to verify whole-file signature και signature verification failed. παρακαλω οποιος ξερει ας μου πει ακυρο......βρεθηκε η λυση. Edited August 6, 2014 by sakkouk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis8888 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ευτυχισμένος νεος κάτοχος!!! Φιλοι καλημέρα το πήρα και εγώ και έχω πάθει πλάκα με το κινητό,έλεγα απο την μια να το αγοράσω απο το warehouse της Xiaomi ,Ευρώπης αλλά διάβασα στο forum τους οτι αρκετοί πήραν τα πακέτα τους ανοιχτα χωρίς την συσκευή μέσα και παράδοση απο 8- 20 ημερες οποτε και το πήρα απο το http://www.mrgadget.gr στα 229€ με παράδοση σε μια ημερα!! Το κινητό απλα δεν παιζετε και να σκεφτητε οτι τα τελευταια 7 χρόνια ήμουν κάτοχος μονο iPhone . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ευτυχισμένος νεος κάτοχος!!! Φιλοι καλημέρα το πήρα και εγώ και έχω πάθει πλάκα με το κινητό,έλεγα απο την μια να το αγοράσω απο το warehouse της Xiaomi ,Ευρώπης αλλά διάβασα στο forum τους οτι αρκετοί πήραν τα πακέτα τους ανοιχτα χωρίς την συσκευή μέσα και παράδοση απο 8- 20 ημερες οποτε και το πήρα απο το http://www.mrgadget.gr στα 229€ με παράδοση σε μια ημερα!! Το κινητό απλα δεν παιζετε και να σκεφτητε οτι τα τελευταια 7 χρόνια ήμουν κάτοχος μονο iPhone . Καλορίζικο. Η τιμή βέβαια πολύ τσιμπιμένη. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crapatzi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Πάντως η miui όσο και αν πούμε ότι συνηθίζεται έχει και κάποιες περίεργες παραξενιές.πχ Δε τρέχει σωστά το πρόγραμμα swipepad αλλά και swapps.Ειδικά το swipepad με βοηθάει προσωπικά πάρα πολύ στη χρήση με το ένα χέρι.Ενώ όσο βρίσκομαι μέσα στο πρόγραμμα τρέχει κανονικά,μόλις βγω στον launcher σταματά να λειτουργεί.Το ίδιο κάνει και με τον nova launcher.Δοκίμασα απο το security center να του δώσω όλες τις άδειες αλλά και απενεργοποίηση του security center και πάλι όμως δε τρέχει edit Ακυρο τελικά.Επρεπε να πάω μέσα στις ρυθμίσεις του security center--->swipepad--->details ή απλά στο ρυθμίσεις-->εφαρμογές-->swipepad και να ενεργοποιήσω το "show pop up windows". Πώς απενεργοποιείς το security center? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Tελικά δεν απενεργοποιείται τελείως.Το πρόβλημα ήταν τελικά αλλού όπως γράφω. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Πριν από μία ώρα παρέλαβα τα κινητάκια... :D Τελικά γρήγορα ήρθαν!!! (25/7 παραγγελία- 27/7 αποστολή από vickmall) Πρώτες εντυπώσεις.. άριστες! Η οθόνη μια χαρά είναι, χωρίς θήκη επίφοβο... (η πλάτη του γλυστράει ΠΟΛΥ), γρήγορο... :ninja: * και μια σύγκριση με το lg 4x hd (4,7" ) Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλορίζικο. Η τιμή βέβαια πολύ τσιμπιμένη. Ρε φίλε, από Ελληνικό μαγαζί το πήρε, μόνο ΦΠΑ και άλλα έξοδα κάνα 50άρι. Να μη βγάλει και το μαγαζί κάτι? Αφού βιαζότανε και δεν εμπιστευόταν τους Κινέζους μια χαρά το πλήρωσε... Καλορίζικο πάντως και από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Αυτονομία μπαταρίας μετά την πρώτη φόρτιση.20 λεπτά gps με igo που λειτούργησε άψογα και πολύ internet browsing,παρακολούθηση βίντεο,λίγο fb και αρκετό twitter.Η φωτεινότητα στο αυτόματο.Είμαι ικανοποιημένος απο το αποτελέσμα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Εξαιρετικό αποτέλεσμα!!!!! Μια χαρά τα πάει το κινητάκι :D Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ένα δείγμα της πίσω κάμερας με λίγα σύννεφα (όχι ντάλα ήλιο). Γενικά πιστεύω ότι έχει μια αξιοπρεπει καμερουλα. Όσο για τη νύχτα πιστεύω ανεβάζει πολύ το θόρυβο για να μπορέσει να ανταποκριθεί.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Αυτονομία μπαταρίας μετά την πρώτη φόρτιση.20 λεπτά gps με igo που λειτούργησε άψογα και πολύ internet browsing,παρακολούθηση βίντεο,λίγο fb και αρκετό twitter.Η φωτεινότητα στο αυτόματο.Είμαι ικανοποιημένος απο το αποτελέσμα Με AOSP ROM; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Αυτονομία μπαταρίας μετά την πρώτη φόρτιση.20 λεπτά gps με igo που λειτούργησε άψογα και πολύ internet browsing,παρακολούθηση βίντεο,λίγο fb και αρκετό twitter.Η φωτεινότητα στο αυτόματο.Είμαι ικανοποιημένος απο το αποτελέσμα Φίλε μου τι ικανοποιημενος?? Φοβερο αποτέλεσμα! Οχι με miui μάλλον ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Με τη multi όπως ήρθε.... Δε ξέρω αν βοηθαω. Το έβαλα για να πάρετε μια γεύση απο μπαταρία. Με πολύ σκάλισμα.... :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 ποση ωρα ενεργη οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) 7.30 ώρες.Υπόψιν βέβαια ότι την περισσότερη ώρα ήμουν σε εσωτερικό χώρο με αυτόματη όμως φωτεινότητα.Πιστεύω ότι σε εξωτερικό χώρο με φουλ φωτεινότητα θα βγάλει κάπου πάνω απο 5 ώρες.Επισης η οθόνη σε φουλ φωτεινότητα θα μπορούσε να είναι λίγο πιο φωτεινή ώστε να φαίνεται πιο άνετα Με AOSP ROM; Φίλε μου τι ικανοποιημενος?? Φοβερο αποτέλεσμα! Οχι με miui μάλλον ε? Με την multi miui απο vickmall.Τώρα πριν λίγο έβαλα την aosp και επαναφέρω όλες τις εφαρμογές μου.Πρώτη εντύπωση είναι ότι η aosp καταναλώνει πολύ λιγότερη ραμ απο την miui.Με αυτό που είδα με καμμιά δεκαριά εφαρμογές που έβαλα δικές μου και χωρίς να αφαιρέσω κάτι απο τα προεγκατεστημένα της miui,απορώ πως την "παλεύουν" τα redmi με το 1gb ram Edited August 7, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Εχω παρατηρησει πως το κινητο αυτο δεν εχει πολυ δυνατο ηχο, ιδιως οταν βαζω ακουστηκα . Συμβαινει και σε σας; Υπαρχει καποιος τροπος ή καποια εφαρμογη που να ενισχυει τον ηχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 7.30 ώρες.Υπόψιν βέβαια ότι την περισσότερη ώρα ήμουν σε εσωτερικό χώρο με αυτόματη όμως φωτεινότητα.Πιστεύω ότι σε εξωτερικό χώρο με φουλ φωτεινότητα θα βγάλει κάπου πάνω απο 5 ώρες.Επισης η οθόνη σε φουλ φωτεινότητα θα μπορούσε να είναι λίγο πιο φωτεινή ώστε να φαίνεται πιο άνετα Με την multi miui απο vickmall.Τώρα πριν λίγο έβαλα την aosp και επαναφέρω όλες τις εφαρμογές μου.Πρώτη εντύπωση είναι ότι η aosp καταναλώνει πολύ λιγότερη ραμ απο την miui.Με αυτό που είδα με καμμιά δεκαριά εφαρμογές που έβαλα δικές μου και χωρίς να αφαιρέσω κάτι απο τα προεγκατεστημένα της miui,απορώ πως την "παλεύουν" τα redmi με το 1gb ram Ναι οντως ετσι ειναι.......πολυ ram τραβαει.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καινουριος κατοχος νοτε. Πως θα περάσω την Ελληνική 3,18,1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Εχω φάει ήττα,φλασαρα και κάνοντας wipe data κόλλησε εκεί και κάνει loop την οθόνη της διαγραφής ,το κλείνω το ανοίγω και μου πετάει την οθόνη διαγραφής ,δεν μπορω να μπω σε recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Εχω φάει ήττα,φλασαρα και κάνοντας wipe data κόλλησε εκεί και κάνει loop την οθόνη της διαγραφής ,το κλείνω το ανοίγω και μου πετάει την οθόνη διαγραφής ,δεν μπορω να μπω σε recovery Αν δεν επανέρχεται δες εδώ http://en.miui.com/thread-20863-1-1.html Πήγαινε εκεί που λέει Flashing Guide, Tools, ROMs Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts