Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε AOSP multilanguage υπάρχει αυτή του Needrom, που έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ μου, με το προβληματάκι της σύνδεσης USB:)

EDIT

Δυστυχώς στην ASOP_DEV_0627 OS [kitkat Looklike] φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με το GPS. Δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει!!!:(

με την AOSP αυτην γενικά κάτι δε πάει καλά. την έβαλα χτες και ήταν τίγκα στα κινέζικα. δε δούλευε το gps και έτρωγε και σκαλώματα.

στην official miui δε κατάφερα να κάνω το playstore να δουλέψει.

τελικά γύρισα στην multi του vickmall μιας και φαίνεται να δουλεύει άψογα.

πειραματίστηκα αλλα θα περιμένω να βγει 4.4 kitkat stable πριν μετακομίσω πάλι.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πρόβλημα με την κιτρινίλα στο κάτω μέρος της οθόνης (όταν το φόντο είναι άσπρο) το έχει δυστυχώς και το δικό μου (από vickmall). Αν δε σου το πει κάποις μπορεί και να μην το προσέξεις. Δείτε της εικόνες που τράβηξα. Προσέξτε την άσπρη λωρίδα στα δύο βελάκια, πάνω είναι λευκό, κάτω κιτρινίζει. Οι περισσότεροι εδώ το έχετε τσεκάρει και είσαστε οκ; Δεν ξέρω αν είναι γενικό πρόβλημα της πρώτης παρτίδας ή μεμονομένο σε κάποια κομμάτια.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ίδιο πάντως :wacko:

Εσύ πότε το έκανες παραγγελία;

Δεν βλέπεις τη διαφορά; Η αλήθεια είναι ότι στις φωτό φαίνεται λιγότερο απ' ότι στην πραγματικότητα. Το έκανα παραγγελία 14/06.

Δεν βλέπεις τη διαφορά; Η αλήθεια είναι ότι στις φωτό φαίνεται λιγότερο απ' ότι στην πραγματικότητα. Το έκανα παραγγελία 14/06.

Όλες οι προσπάθειες να μας αποδείξει κάποιος στο φόρουμ την κιτρινίλα που εντοπίζει με φωτογραφίες, ήταν αποτυχημένες. Δεν απεικονίζεται σωστά μέσω της φωτογραφίας. Ίσως επειδή λένε "κιτρινίλα" και περιμένουμε να δούμε κάτι να κιτρινίζει.

Αυτό που βλέπω ύστερα από πολληηή παρατήρηση, είναι να γκριζοφέρνει λίγο περισσότερο από το πιο πάνω άσπρο, αλλά σε βαθμό που δε θα το παρατηρούσα αλλιώς, γιατί δε μου χτυπάει. Δεν ξέρω αν όσοι αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα εννοείτε ΑΥΤΟ το τύπου γκρίζο και δεν ξέρω πόσο πιο ενοχλητικό είναι από κοντά.

Όλες οι προσπάθειες να μας αποδείξει κάποιος στο φόρουμ την κιτρινίλα που εντοπίζει με φωτογραφίες, ήταν αποτυχημένες. Δεν απεικονίζεται σωστά μέσω της φωτογραφίας. Ίσως επειδή λένε "κιτρινίλα" και περιμένουμε να δούμε κάτι να κιτρινίζει.

Αυτό που βλέπω ύστερα από πολληηή παρατήρηση, είναι να γκριζοφέρνει λίγο περισσότερο από το πιο πάνω άσπρο, αλλά σε βαθμό που δε θα το παρατηρούσα αλλιώς, γιατί δε μου χτυπάει. Δεν ξέρω αν όσοι αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα εννοείτε ΑΥΤΟ το τύπου γκρίζο και δεν ξέρω πόσο πιο ενοχλητικό είναι από κοντά.

Άλλοι το λένε κίτρινο, εσύ το λες γρκίζο. Δεν θα διαφωνήσουμε σε αυτό. Το θέμα είναι οτι βλέποντάς το από κοντά (στις φωτό δεν φαίνεται τόσο καλά), το λευκό στο κέντρο και στο πάνω μέρος της οθόνης είναι κατάλευκο, ενώ στο κάτω μέρος είναι διαφορετικό. Δεν είναι τόσο ενοχλητικό (αν δεν το είχε αναφέρει κάποιος στο φόρουμ μπορεί και να μην έδινα σημασία). Αυτό που προσπαθώ να διαπιστώσω εγώ, είναι αν όλα είναι έτσι ή κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις. Αν ισχύει το 2ο, τότε ίσως να είναι κάποιο hardwar-ικό πρόβλημα (που με τον καιρό θα μπορούσε να επιδεινωθεί), οπότε ίσως θα έπρεπε να το επιστέψουμε. Επειδή όμως η επιστροφή στην Κίνα κοστίζει αρκετά σε χρόνο, γι αυτό προσπαθώ να δω αν το έχουν όλοι αυτό το θέμα, ώστε να μην μπω τζάμπα στη διαδικασία της επιστροφής.

Άλλοι το λένε κίτρινο, εσύ το λες γρκίζο. Δεν θα διαφωνήσουμε σε αυτό. Το θέμα είναι οτι βλέποντάς το από κοντά (στις φωτό δεν φαίνεται τόσο καλά), το λευκό στο κέντρο και στο πάνω μέρος της οθόνης είναι κατάλευκο, ενώ στο κάτω μέρος είναι διαφορετικό. Δεν είναι τόσο ενοχλητικό (αν δεν το είχε αναφέρει κάποιος στο φόρουμ μπορεί και να μην έδινα σημασία). Αυτό που προσπαθώ να διαπιστώσω εγώ, είναι αν όλα είναι έτσι ή κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις. Αν ισχύει το 2ο, τότε ίσως να είναι κάποιο hardwar-ικό πρόβλημα (που με τον καιρό θα μπορούσε να επιδεινωθεί), οπότε ίσως θα έπρεπε να το επιστέψουμε. Επειδή όμως η επιστροφή στην Κίνα κοστίζει αρκετά σε χρόνο, γι αυτό προσπαθώ να δω αν το έχουν όλοι αυτό το θέμα, ώστε να μην μπω τζάμπα στη διαδικασία της επιστροφής.

Η κιτρινιλα αυτη φαινεται το ιδιο εντονη και αλλου πλην των settings; Δηλαδη, εχεις δοκιμασει σε λευκες φωτο;

Και μια ερωτηση σε οσους ειχαν παρομοιο προβλημα, εχετε μιλησει με Sellina για το προβλημα αυτο, κι αν ναι πως το αντιμετωπισε;

Αν υπαρχει θεμα με καποια note, θα εχουν επικοινωνησει κι αλλοι μαζι της και θα γνωριζουν το προβλημα.

Η κιτρινιλα αυτη φαινεται το ιδιο εντονη και αλλου πλην των settings; Δηλαδη, εχεις δοκιμασει σε λευκες φωτο;

Και μια ερωτηση σε οσους ειχαν παρομοιο προβλημα, εχετε μιλησει με Sellina για το προβλημα αυτο, κι αν ναι πως το αντιμετωπισε;

Αν υπαρχει θεμα με καποια note, θα εχουν επικοινωνησει κι αλλοι μαζι της και θα γνωριζουν το προβλημα.

Το εχω αναφερει ξανα και ξανα,ειναι η ποιοτητα του λευκου τις οθονης αυτης ειναι τετοια,δεν πιστευω οτι υπαρχει θεμα,σε 4 διαφορετικες συσκευες ππου περασαν απο τα χερια μου προσφατα το ιδιο αποτελεσμα οπτικα εχω.....

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

εγώ με το που το πήρα έψαξα για κιτρινίλα.

μόνο επειδή κοιτούσα συγκεκριμένα για αυτό μου φάνηκε οτι είδα κάτι.

ΑΛΛΑ όταν το γύριζα σε landscape γύριζε και η "κιτρινίλα" οπότε αυτό που έβλεπα εγώ ήταν εφέ του λειτουργικού.

για δοκιμάστε και εσείς αν αυτό που βλέπετε γυρίζει.

Το εχω αναφερει ξανα και ξανα,ειναι η ποιοτητα του λευκου τις οθονης αυτης ειναι τετοια,δεν πιστευω οτι υπαρχει θεμα,σε 4 διαφορετικες συσκευες ππου περασαν απο τα χερια μου προσφατα το ιδιο αποτελεσμα οπτικα εχω.....

Δεν διαφωνω φιλε Κωστα, ομως τα παιδια εχουν παρατηρησει κατι που τους φαινεται ενοχλητικο.

Και δεν αποκλειουμε την περιπτωση να τους εχουν τυχει προβληματικες συσκευες.

Είναι οπωσδήποτε πρόβλημα, δεν μπορώ να ξέρω βέβαια αν εννοούμε το ίδιο. Σε μένα πάντως φαινόταν καθαρά σε οποιοδήποτε λευκό φόντο και μου θύμισε το πρόβλημα που είχα με το digitizer σε ένα iphone που είχα.

Πάντως στις φωτο δεν πολύ-φαίνεται, θέλει να είναι με makro mode.

Edited by YanniZ

Πολύ το ψειρίζετε το θέμα ρε παιδιά. Και το θέμα της "κιτρινίλας", που ακόμα και αυτοί που το αναφέρουν δυσκολεύονται να το δουν, και το θέμα της γνησιότητας, που ανέκυψε ξαφνικά και χωρίς λόγο, είναι ανευ σημασίας από την στιγμή που δεν έχει αποδειχθεί τιποτα από τα δύο.

Απ' ότι λένε αυτοί που έχουν παραλάβει το κινητό μαμάει και ανταγωνίζεται στα ίσια κινητά πολλαπλάσιας αξίας.

Το περιμένω και 'γω, πιθανώς μέσα στην εβδομάδα, παραγγελία από Vickmall 17/6.

Edited by georgy

Ελπίζω ειλικρινά να μην χρειαστεί να το "ψειρίσεις" όσον αφορά το θέμα της κιτρινίλας, το οποίο όπως φαίνεται είναι υπαρκτό αλλά ευτυχώς σε λίγες συσκευές. Για το θέμα της γνησιότητας θα συμφωνήσω, το έχω αναφέρει και παραπάνω.

Πολύ το ψειρίζετε το θέμα ρε παιδιά. Και το θέμα της "κιτρινίλας", που ακόμα και αυτοί που το αναφέρουν δυσκολεύονται να το δουν, και το θέμα της γνησιότητας, που ανέκυψε ξαφνικά και χωρίς λόγο, είναι ανευ σημασίας από την στιγμή που δεν έχει αποδειχθεί τιποτα από τα δύο.

Απ' ότι λένε αυτοί που έχουν παραλάβει το κινητό μαμάει και ανταγωνίζεται στα ίσια κινητά πολλαπλάσιας αξίας.

Το περιμένω και 'γω, πιθανώς μέασ στην εβδομάδα, παραγγελία από Vickmall 17/6.

Στο θέμα της γνησιότητας, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όσο αφορά στη κιτρινίλα, νομίζω ότι έχουν δίκιο τα παιδιά που το αντιμετωπίζουν και το ψηριζουν.

Αγοράζεις ένα κινητό και το θέλεις άψογο. Στη τελική, το πληρώνεις, δεν στο χαρίζουν. Το παραμικρό ψεγάδι και επιστρέφει Κίνα. Εγώ τουλάχιστον έτσι λειτουργώ.

εγώ με το που το πήρα έψαξα για κιτρινίλα.

μόνο επειδή κοιτούσα συγκεκριμένα για αυτό μου φάνηκε οτι είδα κάτι.

ΑΛΛΑ όταν το γύριζα σε landscape γύριζε και η "κιτρινίλα" οπότε αυτό που έβλεπα εγώ ήταν εφέ του λειτουργικού.

για δοκιμάστε και εσείς αν αυτό που βλέπετε γυρίζει.

Ε ναι καπως ετσι το ειδα και εγω.Σε λευκο φοντο που ανοιξα δεν προσεξα κατι,τουλαχιστον ενοχλητικο.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Συμφωνώ ότι, αν ένα κινητό παρουσιάζει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα, πρέπει να επισκέπτεται το Service του (στη προκειμένη περίπτωση Κίνα) προς επισκευή ή αντικατάσταση, αλλά αν το "πρόβλημα" δεν είναι στα αλήθεια πρόβλημα, δεν θα μείνω εγώ δυο μήνες (τουλάχιστον) χωρίς κινητό γιατί "νομίζω" ότι κιτρινίζει κάπου η οθόνη. Συμφωνώ ότι δεν μας το χάρισαν αλλά έδωσα €150 και όχι €500 για ένα αξιοπρεπές κινητό(σύμφωνα πάντα με όσα έχω διαβάσει από τους, μέχρι τώρα, παραλήπτες).

Είδωμεν, από βδομάδα τα νεώτερα.....

Με το καλό φίλε Georgy να παραλάβει, εγώ μάλλον Δευτέρα, και από βδομάδα καταθέτουμε και εμείς τις απόψεις μας, ελπίζω μόνο θετικές :-)

παιδιά κάντε το τεστ που σας είπα για την κιτρινίλα.

σε εμένα εμφανίζεται όπως το δείχνει στις φωτό ο crapatzi αλλά είναι θέμα εφέ

γιατί αφενός γυρίζει όταν το γυρίζω σε landscape αφετέρου φαίνεται και σε screenshot.

[ATTACH]47002[/ATTACH]

στη πραγματικότητα είναι πολύ λιγότερο ορατό απο οτι στο screenshot.

στα υπόλοιπα με λευκό φόντο, πχ σελίδα google, δεν υπάρχει κιτρινίλα.

το λέω για να σώσω κάποιον απο το να το στέλνει πίσω χωρίς λόγο.

Edited by NaGR

Για το θέμα της αλλοίωσης του λευκού:

1) Το τσέκαρα σε landscape όπως προτείνει ο NaGR και εμφανίζεται και εκεί (στο κάτω μέρος του landscape που είναι η πλαϊνή πλευρά της οθόνης)

2) 'Ημουν σίγουρος οτι το screenshot θα ήταν οκ και γι'αυτό δε μπήκα στον κόπο να το κάνω. Όμως εμφανίζεται και εκεί.

Άρα όλα δείχνουν οτι το συμπέρασμα του NaGR είναι σωστό. Πρόκειται για κάποιο χρωματικό εφέ της ROM.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε λοιπόν τον NaGR που μας γλίτωσε από την χωρίς λόγο επιστροφή.

με την AOSP αυτην γενικά κάτι δε πάει καλά. την έβαλα χτες και ήταν τίγκα στα κινέζικα. δε δούλευε το gps και έτρωγε και σκαλώματα.

MiStore search για Google και κατεβάζεις το πρώτο αποτέλεσμα. Εμένα μια χαρά μου δούλεψε (για official miui)

Edited by jedimastermaniac
Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

MiStore search για Google και κατεβάζεις το πρώτο αποτέλεσμα. Εμένα μια χαρά μου δούλεψε (για official miui)

Φλασάρουμε τα gapps μετά το φλασάρισμα της Rom. https://mega.co.nz/#!dMwUyY4B!pTHZ1qswNptzihJbfop-1HtMT_p9j-ZMlXDFCjROgTs

Σε μένα (με εξαίρεση το GPS που δεν δουλεύει) δούλεψε μια χαρά!

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

[GTV-3.14] H 14η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5869-Stable-23-0-Xiaomi-Redmi-Note-GTV-3-14-0-Rooted/#files

xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable23-Hellas-GTV-3.14.0

https://xiaomi-miui.gr/wp-content/uploads/downloads/roms/xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable23-Hellas-GTV-3.14.0.zip

Mi 8 Lite - Mi pad 2 64mb - Mi Drone 4K

[GTV-3.14] H 14η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5869-Stable-23-0-Xiaomi-Redmi-Note-GTV-3-14-0-Rooted/#files

xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable23-Hellas-GTV-3.14.0

https://xiaomi-miui.gr/wp-content/uploads/downloads/roms/xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable23-Hellas-GTV-3.14.0.zip

Πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά στο MIUI Hellas γιατί όπως φαίνεται κάνουν καταπληκτική δουλεία με τα updates . :happy: Ένας μελλοντικός κάτοχος Redmi note