Nagata Δημοσιεύτηκε March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 31, 2014 (edited) Την Κυριακή 13 Απριλίου η παρέα του myphone.gr στην Θεσσαλονίκη δίνει το δικό της ραντεβού και σας καλεί όλους να δηλώσετε συμμετοχή, αναμένοντας ένα «πλούσιο» απόγευμα από συζητήσεις γύρω από τον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας και τα σύγχρονα επιτεύγματα στον συγκεκριμένο τομέα, σχολιάζοντας κυρίως θέματα της επικαιρότητας, όπως ποια είναι η άποψή σας για την νέα συσκευή-ναυαρχίδα της Samsung; ποια η τύχη του HTC One M8; κ.ά. Βέβαια να είστε έτοιμοι και για τα πειράγματα, άλλωστε θέλουμε και χαμόγελα :) Και μην ξεχνάτε, η μοναδική σας υποχρέωση είναι να έχετε φορτίσει πρωτύτερα τις αγαπημένες σας συσκευές ώστε να μην σας εγκαταλείψουν από μπαταρία κατά την διάρκεια του meeting, καθώς προβλέπονται «σκληρές» αναμετρήσεις, αφού τα πιο «φρέσκα-hot» smartphones και tablets βρίσκονται στα χέρια πολλών από εμάς και θα θέλαμε να τα δοκιμάσουμε από κοινού! Φυσικά όλοι οι κάτοχοι ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος είναι ευπρόσδεκτοι, γιατί η παρέα μας δεν σνομπάρει κανέναν! Κοντά σας θα είναι και μέλη από την ομάδα διαχείρισης της κοινότητάς μας για να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτημα. [imgalign]http://news.myphone.gr/vodafone.png[/imgalign]Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους για μία ακόμα φορά, να γνωρίσουμε νέα άτομα που έρχονται για πρώτη φορά στις συναντήσεις μας, ενώ δεν θα μείνουμε στον... καφέ και την κουβέντα, μιας και ένας από τους παρευρισκόμενους θα κερδίσει ένα μεγάλο δώρο προσφορά της Vodafone, μετά από κλήρωση! Το τι, θα το μάθετε όσοι παρευρεθείτε στο 5o myphone meeting στην Θεσσαλονίκη! Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε απλώς να αφήσετε ένα σχόλιο εδώ ή να κάνετε join στο Facebook στο event που έχουμε προγραμματίσει. Μας βοηθά πολύ να ξέρουμε τον ακριβή αριθμό μελών που θα παρευρεθούν, διότι έτσι κανονίζουμε και τον χώρο στο κατάστημα που μας υποδέχεται κάθε φορά! Μέρος συνάντησης: Καμάρα (αργότερα θα κατευθυνθούμε όλοι μαζί μόλις μαζευτούμε προς το κατάστημα που βρίσκεται εκεί κοντά) Ώρα συνάντησης: 17:00 στην Καμάρα όπως είπαμε! Κατάστημα: Izzybar Πλατεία Αριστοτέλους 4 (το πρώην suki, δίπλα στο mojo) Μην το χάσει κανείς! *ακολουθεί η λίστα συμμετοχών με τα μέλη που θα δώσουν το παρών! ανανεώνεται συνεχώς Λίστα συμμετοχών: - aliengoa - spiros2021 - impreza_sti - Psylos_ - vaggelis_grg - plankton69 - gaster - stauros1988 - Nagata - alfa - SubStealer - funk - tron - ggazas - Mariosddd - makis_thess - merios (+1 άτομο) - Sofos_5 - drillgr - nick30 - alex2310 - JGroovy (+1 άτομο) - angelos_1989 - tasos14 - DMSDMS - il_tifosi - kosttheos - thanossalonika - dimitrissa - super_f - menios - xarismat - exaras - keltonas - gregorypappas - Romanos - Aposmanolo - vexciter - damin26 - enick - gate 970 - boombastic - fotisbasm - mayro3650 - optostyle - Ayrton_Senna_1 - evris2013 - Villis - toyotisW700i - paleboy2310 - kelias - KillerElite - Astroholic - dim_jim - gsir - Nisman - euro_2004 - aggeloz Edited April 13, 2014 by impreza_sti Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubStealer Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Η λογική λέει πως θα είμαι και γω εκεί ;) Παράθεση :ninja: Μάθε να μαθαίνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Θα είμαι εκει!!!! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 1ον, εμένα δεν με έγραψες? θέλεις το οκ μα υπευθ.δήλωση? :p 2ον, θέμα που άνοιξε 1 Απρίλη? ελπίζω να μην το περάσουν για φάρσα :) καλό μήνα σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Ρε παιδιά, αν και Πάτρα έγινε μία φορά, βλέπω φωτογραφίες που και πού, και ζηλεύω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 +1 από μένα.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Μέσα και γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 i'll be there! ελπίζω να μην ειναι πρωταπριλιάτικη φάρσα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2310 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Μέσα κι εγώ! Παράθεση PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick30 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 ναι ελπιζω να ειμαι και θα ειναι η πρωτη φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Count me in αυτή τη φορά ;-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Υπολογίστε και μένα μέσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 και για μενα θα ειναι πρωτη φορα και θα ειμαι εκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Εκτός απροόποτου μέσα και εγώ. Γιάννη count me in ;) Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Καλά να περάσετε παιδιά! Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_1989 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Άντε ωραία θα περάσουμε και πάλι! Και μένα υπολογίστε! Παράθεση Current: Xiaomi Redmi Note 2 Previous: Xiaomi RedMi Note, Xiaomi Hongmi 1, Nokia N9 :love: Sony ericsson X8, Sony ericsson C902, Sony ericsson W850, Samsung S3650 Corby, Sony ericsson K750, Siemens CX65, Sony Ericsson T310, Nokia 3510, Nokia 3330 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Λογικά θα πάρω το Γαλαξία και θα σας έρθω :) Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosttheos Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Και εγω λεω να ερθω με το θηριο μου NOKIA LUMIA 1520 32GB BLACK!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Εκτός απροόπτου, count an iPhone user στην παρέα... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Εκτός απροόπτου, count an iPhone user στην παρέα... ;) Ε αφού είσαι κι εσύ μέσα κι εγώ! @mol κανόνισε να ρθεις ρε... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Δεν ξερω ακομη Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Δυστυχώς δεν θα είμαι Θεσσαλονίκη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Θα είμαι εκεί :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 I'll be there! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Εκτός απροόπτου θα είμαι κ εγώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts