SupraDiN Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον babis Ποιο ειναι το trick? O babis mou stile kai PM na tou pw to kolpo ELEOS .............. re de pame kala MA KATHOLOU KALA edw mesa ............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Sorry αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κακο να μαθω και εγω το trick.Anyway, an θελετε το λετε. :o Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Plz, ας μην γίνει το θέμα VS. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Eγώ πάλι θα συνεχίσω να παίζω μέχρι να βαρεθώ. Εξάλλου δεν παίζω για να ανέβω στα ranks, αλλά επειδή μου αρέσει. Ας κάνουν ότι θέλουν οι άλλοι. Πάντως δεν το βλέπω να κρατάει και πολύ με τέτοιους χάλια servers. Tη μισή μέρα είναι down. :mad: Arg8gr καλύτερα να βγάλεις το link σου από την υπογραφή γιατί έμμεσα και χωρίς να το θες, το προάγεις κι εσύ όλο αυτό. ;) :o Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Εγώ δεν είπα ότι δεν θα παίζω.Και βέβαια θα συνεχίσω να παίζω.Απλώς δεν έχει νόημα να παίζουμε με cheats.Αυτο ήθελα να πω.Όποιος θέλει ας παίζει.Εγω θα παίζω κανονικά και ότι μπορώ θα κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Εγω παλι εχω προσπαθησει να γραφτω 7 φορες σε 7 διαφορετικες μερες και μαντεψτε ποιο μηνυμα μου εβγαλε..οποτε δεν βλεπω να ξαναπροσπαθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Arg8gr Εγώ δεν είπα ότι δεν θα παίζω.Και βέβαια θα συνεχίσω να παίζω.Απλώς δεν έχει νόημα να παίζουμε με cheats.Αυτο ήθελα να πω.Όποιος θέλει ας παίζει.Εγω θα παίζω κανονικά και ότι μπορώ θα κάνω. Δεν εννοώ αυτό. Λέω ότι με την υπογραφή σου "προωθείς" κι εσύ το cheat (γιατί στο link του καθενός βασίζεται). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 babis αν θέλεις να μάθεις το "cheat" στείλε μου PM! Ομολογουμένως δεν ήξερα ότι ήταν cheat αφού το είχα δει από πάρα πολλούς να το κάνουν στο IRC... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkokoss Δημ. October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ DOWNLOAD KATI? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkokoss Δημ. October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 εκανα ρετζιστερ και δεν ξερω πως να παιξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 5, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 Μπες το βράδυ κατά τις 12:00 στο irc για να σου πω με λεπτομέριες πως παίζεται το παιχνίδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Kατευθασα και εγω στη συμμαχια......Ελπιζω οσοι το χαλασαν το παιχνιδι να σταματησουν να ασχολουνται....... :) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Εγώ έφυγα από την συμμαχία.Έφτιαξα άλλο account.Όλοι πλέον είστε αντίπαλοί μου εκτός κάποιων φίλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Arg8gr Εγώ έφυγα από την συμμαχία.Έφτιαξα άλλο account.Όλοι πλέον είστε αντίπαλοί μου εκτός κάποιων φίλων. Και που ήσουν στη συμμαχία τι έγινε; Αφού μου έκανες attack με nick "Ksaderfos_Arg8gr's" όταν τσακωθήκαμε στο irc.. :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Λοιπόν, αντί να φαγωνόμαστε μεταξύ μας σαν κλασσικοί Έλληνες, ας ενωθούμε διότι οι Αμερικανοί μας κύρηξαν τον πόλεμο! Ο Igorlbg με link: http://www.kingsofchaos.com/stats.php?id=430235 και τα τσιράκια του, μας απειλούν και λένε ότι εάν απαντήσουμε στις επιθέσεις τους (που πρώτοι ξεκίνησαν) θα μας εξαϋλώσουν! Προς όλο το MyPhone, join us! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον TN97 Λοιπόν, αντί να φαγωνόμαστε μεταξύ μας σαν κλασσικοί Έλληνες, ας ενωθούμε διότι οι Αμερικανοί μας κύρηξαν τον πόλεμο! Ο Igorlbg με link: http://www.kingsofchaos.com/stats.php?id=430235 και τα τσιράκια του, μας απειλούν και λένε ότι εάν απαντήσουμε στις επιθέσεις τους (που πρώτοι ξεκίνησαν) θα μας εξαϋλώσουν! Προς όλο το MyPhone, join us! όχι! θα πάω μαζί τους! :p Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον TN97 Λοιπόν, αντί να φαγωνόμαστε μεταξύ μας σαν κλασσικοί Έλληνες, ας ενωθούμε διότι οι Αμερικανοί μας κύρηξαν τον πόλεμο! Ο Igorlbg με link: http://www.kingsofchaos.com/stats.php?id=430235 και τα τσιράκια του, μας απειλούν και λένε ότι εάν απαντήσουμε στις επιθέσεις τους (που πρώτοι ξεκίνησαν) θα μας εξαϋλώσουν! Προς όλο το MyPhone, join us! Τη φάση ξεκίνησε ο http://www.kingsofchaos.com/stats.php?id=1179011 True_Torture που επιτέθηκε στους officers μου, και μου έστειλε μήνυμα: Mess with me and me and my alliance will do much worse damage!!! Του επιτέθηκα, έκλεψα 170000 gold, (έχει Defense=340000) και μετά ξανακάνει επίθεση και μου γράφει: I told you that if you mess with me, you have me and all my alliances to deal with. They said if you continue, you and your entire team will be set to zero! Σε PM που έστειλε σε έναν officer μου, βρίζει την Ελλάδα κλπ, γιατί του ειπε ο δικός μου οτι είμαστε έλληνες κλπ κλπ. Αυτός είπε USA RULZZ fucks you κλπ. κλπ. Το θέμα είναι πλέον... :mad: Οποιος έχει υψηλό attack πάνω απο 330000 ας τον χτυπήσει. Καλό θα ήταν να υπήρχε και κάποιος με high level spies... MsK??? Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stardusted Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 ENOTHITE PALIKARIA, oi amerikanoi mas apiloun. pame na tous paroume ta sovraka, kai oso gia tous PRODOTES (den tha po nicknames) panta ipirxan stin elliniki istoria (nai to xero, isos na to exo paratravixi...) I tan I tara ta tan Παράθεση Iparxoun 3on idon anthropoi. Aftoi pou kerdizoun, aftoi pou xanoun, kai aftoi pou kathorizoun pioi kerdizoun kai pioi xanoun... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Stardusted ENOTHITE PALIKARIA, oi amerikanoi mas apiloun. pame na tous paroume ta sovraka, kai oso gia tous PRODOTES (den tha po nicknames) panta ipirxan stin elliniki istoria (nai to xero, isos na to exo paratravixi...) I tan I tara ta tan όχι! με τον Msk ποτέ δεν θα πάω... καλύτερα προδότης και αμερικάνος παρά έλληνας και μουσακάς :rolleyes: :lol: :lol: :p Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Συμβουλή: αυξήστε όσο μπορείτε το Spy Level σας καθώς και τον αριθμό των Spies που διαθέτετε. Ο σκοπός είναι να αποφύγετε πιθανό sabotage, το οποίο θα καταστρέψει ότι έχετε κάνει ως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Μεσα και εγω να τους #$^$#&%$& τους #$%#$^#$^#$!!!!!Εχω και ενα ακαουντ με αρκετα καλο spy level........ Mythozzz αν μπορεις δοσε κανενα στοιχειο για το spy level κ ποσα dragonskins k attack weapons 2640 απο το τελευταιο recon που εκανες..... Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον AGNOSTOS Μεσα και εγω να τους #$^$#&%$& τους #$%#$^#$^#$!!!!!Εχω και ενα ακαουντ με αρκετα καλο spy level........ Mythozzz αν μπορεις δοσε κανενα στοιχειο για το spy level κ ποσα dragonskins k attack weapons 2640 απο το τελευταιο recon που εκανες..... Thelei poly ypsilo Spy level dystyxws. 8 kai epanw. Aytos o True_Torture den exei sovari amyna i epithesi. Exei DEFENSE: 330000 kai EPITHESI: 450000. ALLA i aytos oi oi alloi ekei exoun ypsilo SPY Level... etsi de me afinoun na kanw Spy. Egw exw Spy level 7. Prepei na eiste prosektikoi. Min epitetheite erimin... tha tin fate. :( Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Έχω Covert Action 16. TN97 my commandah ακούω διαταγές. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulticool Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Μέσα κι εγω! Θα μετανιώσουν τα καημένα που τα έβαλαν με τον ανλέητο Valder. Ενας Saiyan ποτέ δεν πρέπει να αφήνει εμπόδια στο δρόμο του! Κι αυτοι είναι ΕΜΠΟΔΙΑ! Παράθεση www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Έχω Covert Action 16. TN97 my commandah ακούω διαταγές. :p Emmmm o filos exei SPY LEVEL 8 i 9... ayto simainei oti exei Covert Action gyrw sto 800000!!!! An den voithisoun oi megaloi ellines... tin exoume asxima... Egw sas enimerwsa apla epeidi mou eipe oti tha xtypisei oli ti symmaxia mas... :mad: Min tou kanete epitheseis... Den exoume ti dynami pou xreiazetai... :( Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts