Jump to content

myphone VERSUS: HTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

ΗTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2  

861 members have voted

1. 1. ΗTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2

• HTC One (M8)
      319
    • Samsung Galaxy S5
      123
    • Sony Xperia Z2
      272
    • Άλλο (πείτε μας ποιο)
      127
    • Δεν ξέρω/Δεν Απαντώ
      20

Recommended Posts

To κάθε ένα έχει τα δυνατά του στοιχεία. Τώρα σαφώς δεν αξίζουν για αγορά, αφού ακόμα δεν ξέρουμε αν υπάρχουν προβλήματα παραγωγής. Μέχρι το καλοκαίρι οι τιμές θα έχουν συγκλίνει σε πιο λογικά επίπεδα και θα έχει ξεκαθαριστεί πόσο μετράει το καθένα.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

• Απαντήσεις 310
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολύ μεγάλα για τα γούστα μου αυτά τα τέρατα των σχεδόν 15 εκατοστών. Πάντως αν αγόραζα κινητό αυτής της κατηγορίας, όλα θα έπαιζαν στις λεπτομέρειες, δεν θα ασχολιόμουν με ποιο έχει 200MHz παραπάνω ή άλλα τέτοια. Θα με ένοιαζαν οι εξωτερικές διαστάσεις και εδώ κερδίζει το S5 με ελάχιστη, είναι η αλήθεια, διαφορά. Παρόλα αυτά, το S5 δεν έχει FM radio, οπότε για εμένα φεύγει από την μέση κατευθείαν.

Ανάμεσα στα άλλα δύο τώρα, δεν με ενδιαφέρει η αδιαβροχοποίηση του Ζ2, ενώ δελεάζομαι από τις καλές ηχητικές επιδόσεις του Μ8. Από την άλλη, η κάμερα του Μ8 αποδίδει πολύ λίγα megapixels, οπότε αυτό απαγορεύει το αποτελεσματικό zoom και cropping. Μάλλον προς το Z2 θα έκλινα τελικά από αυτά τα τρία, αλλά αυτή τη στιγμή προφανώς θα πήγαινα σε G2 32GB, κυρίως για τον λόγο απόδοσης/τιμής και τις διαστάσεις του.

Edited by Voodooman

Θα αρχίσω ανάποδα... (μήπως είμαι? ):lol:

ΔΕΝ θα έπαιρνα με τίποτα το κακάσχημο S5 :rocket:, απλά το θεωρώ ως μια από τις πιο γελοίες υλοποιήσεις σε θέμα design.

Αν διάλεγα το αμέσως επόμενο διάστημα για ένα νέο κινητό-ναυαρχιδα αυτό θα ήταν το Lumia 930 :up:.

αν παρολαυτα θέλετε κάτι σε android τότε η επιλογή μου είναι Oppo Find 7.

ανάμεσα στα τρία φυσικά αυτό που με κερδίζει είναι το HTC M8.

Κι εγώ ψήφισα άλλο. Θεωρώ πιο καλό το g2 από αυτά τα 3. Αν πάμε σε φετεινα το find 7 είναι μια καλή υλοποίηση. Θα το ήθελα λίγο πιο μικρό βέβαια.

Z2 φυσικά για μένα. Και απο άποψη hardware, design, κάμερα και μπαταρία οπου υπερτερεί σε σχέση με τα αλλα 2. Αντε και το αδιάβροχο που δεν με προβληματίζει τόσο κι ας υπάρχει και στο S5

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

κανενα...

φετος τα κινητα τα "μεγαλωσαν" αρκετα...ολα πανω απο 14,5cm...εαν εξαιρεσουμε το μεγεθος htc

προσωπικα δεν αγοραζω κινητο πανω απο 13cm.πιστευω οτι μπορουν στην συγκεκριμενη διασταση να χωρεσουν μεχρι 5",με μικρα bezel...εαν ηταν να αγορασω θα πηγαινα στο περσινο htc one

μεχρι τοτε παραμενω με το xperia t

Κανένα από τα τρία, όλα έχουν γίνει παντόφλες νούμερο 47. Z1 compact από μένα.
Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

Απο τα 3 το Ζ2. Αν και λιγο μεγαλυτερο απο το S5, εχει καλυτερη σχεδιαση, RAM, καμερα (υποθετω), πιο σκληροτραχηλο (λογω πιστοποιησης) και μαλλον φωτεινοτερη οθονη, που κανουν τη διαφορά για μενα.

"την πρόκληση απάντησε η Samsung με το Galaxy S5, μια συσκευή η οποία τάραξε τα ύδατα, τόσο με το feature set που διαθέτει, όσο και με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: O συγγραφεας του post εχει πολυ πλακα με αυτα που γραφει !!!!!

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Ψήφισα άλλο. Lg g2, z1 compact, nexus 5.

Οι φετινές ναυαρχίδες δεν είναι τόσο μπροστά σε specs για να αξίζουν την διαφορά τιμής συν ότι με ενοχλεί το μέγεθος.

Xperia Z2 κυρίως για λόγους design αλλά και 3άρας ram.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Προτιμώ το One (M8), πλέον η HTC κατασκευάζει ένα τηλέφωνο που δεν υστερείτε σημαντικά σε hardware έναντι των υπολοίπων (μικρές οι διαφορές) και φυσικά ο σχεδιασμός του είναι μακράν ότι καλύτερο έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια :)

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Oppo Find 7 και αναμενω την εκπληξη απο την LG με το G3. Κανενα απο τα 3 του versus δεν πιστευω οτι ειναι κατι ιδιαιτερο (πολυ καλες συσκευες και οι 3 τους αλλα οχι κατι ιδιαιτερο).

Προτιμώ το One (M8), πλέον η HTC κατασκευάζει ένα τηλέφωνο που δεν υστερείτε σημαντικά σε hardware έναντι των υπολοίπων (μικρές οι διαφορές) και φυσικά ο σχεδιασμός του είναι μακράν ότι καλύτερο έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια :)

Η καμερα του ειναι χαλια, και το κατω bezel ειναι τιτανοτεραστιο.

Sorry, αλλα οταν πληρωνω ναυαρχιδα, ακομα και εγω που δεν με ενδιαφερει η καμερα, ΔΕΝ θα τα σκασω στο M8 χωρις OIS και στα 4mpixel του.

Xperia Z2 απο μενα, ψαξτε για το δευτερο.

ειμαι απο tapatalk και δεν βλεπω τα αποτελεσματα αλλα πιστευω οτι δεν θα πρεπε να μπει η επιλογη (αλλο) για να δουμε τι πραγματικα θα επελεγε ο κοσμος αν ειχε μονο αυτες τις 3 (αργοτερα με G3, 4) επιλογες. Τωρα και γω μπορω να γραψω οτι ειμαι ικανοποιημενος με το 3310 μου.. :p

Θα συμφωνήσω με προηγούμενους και θα πω ότι το άλλο δεν έπρεπε να υπάρχει. Χαίρω πολύ αν διαλέγουμε τα περσινά λόγω τιμής. Το βήμα ήταν μικρό και οι τιμές πέφτουν γρήγορα. Άλλωστε αυτές οι επιλογές αποδεικνύουν και το προφανές. Όσοι φωνάζουν για έξτρα χαρακτηριστικά το κάνουν μόνο για να είχαμε να λέγαμε.

Δηλαδή πόσο περσινά είναι τα G2, Z1c σε χαρακτηριστικά βρε παλικάρια; Και επίσης υπάρχουν και άλλα πχ Find 7, κανονικά έρχονται Ελλάδα... Μην βάλω για παράδειγμα και το Xiaomi Mi3...

στα sony απεχθανομαι το bloatware και τις "ξεθωριασμενες" οθονες τους με τις κακες γωνιες θεασης, οποτε μενει το HTC, το οποιο αν ηταν πιο "μαζεμενο" θα ηταν μια πολυ καλη επιλογη.

Από συγκριτικά που είδα, το Ζ2 έχει καλύτερη οθόνη από το One

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εγώ πάλι στα συγκριτικά που είδα το Sony είχε πάλι ξέπλυμα χρώματα.. Πιο σωστά είδα το s5(περίεργο) και το m8..Μάλλον βάζω πλώρη για m7 μιας και είναι πολύ μεγάλες η νέες ναυαρχίδες

Φιλικά Γιώργος

Htc one M8...για μενα κορυφαίο(εκτός της κάμερας)αλλά παλι πρωτο στις πωλησεις θα είναι το s5 απο'τι βλέπω....

Lg G2,το καλυτερο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Απλά περιμένω να δω το lg g3.

Αλλιώς για τα specs z2 και το design one. Το s5 ούτε για πλάκα. Μετά το s2 συνεχίζει να με απογοητευει η Sammy

Από αυτά διάλεξα το HTC. Βέβαια χαίρομαι που και η Sony έχει μπει δυναμικά και προσφέρει πολύ καλές λύσεις πια. Η Samsung απογοητεύει!

Επίσης περιμένω να δω το Oppo 7 για το οποίο έχω μεγάλες προσδοκίες και μακάρι να είναι τόσο φοβερό όσο και το hype γύρω του, αλλά και το LG G3...:rolleyes::rolleyes: