jefman Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Το πηρα και γω σε προσφορα ατα 85€ για χρηση ταμπλετ χωρις καρτες σιμ για ενα πιτσιρικά. Το δοκιμασα ομως πριν το δωσω και έχει καλό σήμα και WIFI, πολυ καλή οθόνη και GPS που έκανε και 20 λεπτα να κλειδωσει (χωρις δεδομένα). Root με Routgenius Η ρομ που εχει ειναι μετα απο ΟΤΑ που εγνε η CUBOT_4041C_V11 αλλά εχει προβλημα με την SD. Αρκετες εφαρμογες μπερδευουν την μνηνμη με την εσωτερικη SD με την εξωτερικη SD και οταν λες εγγκατάσταση στο τηλεφωνο κανουν στην μνήμη του τηλεφωνου και όχι στην εσωτερικη SD ή αν λες στην SD τοτε στην εξωτερικη SD. Επισης οταν εχεις βαλει εξωτερικη SD η USB συνδεση με το PC χανεται μετα απο λίγο. Επισης αλλάζει Mac Address σε καθε επανεκκινηση Στην Cubot βρηκα αυτη τη ρομ S208 TF Card Upgrade firmware link http://pan.baidu.com/s/1jGyu87c Ξερει κανεις αν ειναι multilingual αν εχει Ελληνικα και Google play? Και αν λυνει το παραπανω προβλημα βεβαια Edited August 7, 2014 by jefman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Κάποιες φορές αισθάνομαι ότι τσάμπα καθόμαστε και γράφουμε ένα ολόκληρο κατεβατό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Εκανα ενα video review για το Cubot S208 οποιος θελει να το δει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Εκανα ενα video review για το Cubot S208 οποιος θελει να το δει. :) Μπήκε στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Μπήκε στο πρώτο post. Μια χαρα! Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Κάποιες φορές αισθάνομαι ότι τσάμπα καθόμαστε και γράφουμε ένα ολόκληρο κατεβατό... Στο ανέβασαν και εδώ το review: http://www.pandawill.com/free-trial/index/view/id/48/ Αρα λογικά πήρες και το refund απο το trial η ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Στο ανέβασαν και εδώ το review: http://www.pandawill.com/free-trial/index/view/id/48/ Αρα λογικά πήρες και το refund απο το trial η ακόμα; Α οχι δεν ειναι δικο μου αυτο το review, αλλο παλικαρι το ανεβασε. Εγω μονο το βιντεο εκανα, δεν εγραψα text review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 σας βγηκε καλο το τηλεφωνο παιδια,επειδη ενδιαφερετε καποιος γνωστος μου ? Διαβασα σε ξενα φορουμ για κατι προβληματα,γι αυτο ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Διάβασε το review. Μια χαρά είναι το κινητό και από τα ομορφότερα που κυκλοφορούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Το review το διάβασα.Για τυχόν προβλήματα ρωτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Όχι τίποτα άλλο από αυτά. Μια χαρά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Παιδιά ψάχνω κάτι ανάλογο, στα λεφτά του υπάρχουν άλλες προτάσεις; Εχει βγάλει κάποιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Λοιπόν μου ήρθε και εμένα, για ένα φίλο. Εντυπωσιακό! Μαύρο, πανέμορφο, slim με θήκη (πολύ καλή με παραθυράκι το οποίο έχει και πλαστικό στην τρύπα, άρα δεν χαραζεται.) Καλή ποιότητα κατασκευής... Δεν έχω κάτι αρνητικό να πω εκτός από το touch το οποίο είναι κάπως περίεργο, ελπίζω λόγω του χοντρόυ screen protector που του έχουν φορεμενο /ATTACH][ATTACH]51269[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καλοτάξιδο. Πιστεύω θα το ευχαριστηθεί ο φίλος σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Πρώτη εντύπωση που το πήρε, έπαθε πλάκα πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Με την οθόνη πρώτα απ'όλα Ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Όντως η οθόνη είναι πολύ καλή και πραγματικά δεν σου κάνει για τέτοιας ανάλυσης. Όλο το σύνολο είναι πολύ καλό, το μόνο που μου φαίνεται περίεργο είναι το ΧΟΝΤΡΟ screen protector που φοράει πάνω και χαλάει το touch.(θα το αφήσει πάνω προς το παρόν μιας και ειναι καμμενος με σπασμενες οθόνες). Το είχε και εσένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ναι και δεν το έβγαλα. Έβγαλα όμως την επάνω ζελατίνα με το χαρτάκι με το νούμερο 2, που σου λέει να το τραβήξεις. Απλά θέλει προσοχή να μην βγάλεις την κυρίως μεμβράνη προστασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Εμένα δεν είχε κάτι άλλο, ήρθε όπως στην φώτο που δείχνω την ζελατίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andyfernandez Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 γεια σας παιδια. ενδιαφερομαι για το εν λογο κινητο. εχω 2 ερωτησεις.θελω να παραγγειλω δυο συσκευες απο pandawill θα ειναι καλυτερο να τις παραγγειλω ξεχωριστα η μαζι ? τα μαρκαρουν ως δωρο απο μονοι τους η πρεπει να τους το πω? ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω απο αυτους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Εγω σαν παθων απ το σερβις τους θα σου λεγα παρτο απο αλλου. H' ρωτα τους ιδιους και αν σε βοηθησουν στο sales support προχωρα γιατι δεν εχω και αλλο μαγαζι να προτεινω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andyfernandez Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Εγω σαν παθων απ το σερβις τους θα σου λεγα παρτο απο αλλου. H' ρωτα τους ιδιους και αν σε βοηθησουν στο sales support προχωρα γιατι δεν εχω και αλλο μαγαζι να προτεινω... τι ενοεις δηλαδη δεν σου στειλανε καποιο κινητο? πληρωσες τελωνειο? η κατι αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Μπαινω απο app και δε μπορω να γραψω τα λινκ.τα λεω στο νημα "καταστηματα & εγγυηση". Απατεωνες δεν ειναι, απλα ειναι της ταλαιπωρίας αν κατσει στραβη... Τελος για το τελωνειο υπαρχει επισης αλλο νημα να ρωτησεις (εκτος αν σου απαντησει πρωτα αλλος εδω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andyfernandez Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Μπαινω απο app και δε μπορω να γραψω τα λινκ.τα λεω στο νημα "καταστηματα & εγγυηση". Απατεωνες δεν ειναι, απλα ειναι της ταλαιπωρίας αν κατσει στραβη... Τελος για το τελωνειο υπαρχει επισης αλλο νημα να ρωτησεις (εκτος αν σου απαντησει πρωτα αλλος εδω). καλως ρε φιλε ευχαριστω..αν και εμενα με νοιαζει πιο πολυ να μην πληρωσω τελωνειο αν τα παραγγειλω και τα δυο μαζι γιατι αν δω οτι δεν ερχετε κανω dispute αλλα μαλλον θα τα παραγγειλω ξεχωριστα τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Κι εγώ λέω ότι χωριστά είναι καλύτερα. Άσε που αν κάτσει στραβή, οποιασδήποτε μορφής, λογικά θα κάτσει μόνο στο ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts