Jig Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) ......... για αυτούς που επιμένουν στο κλασσικό ρολόι να ξέρουν ότι για να θεωρείται ''κόσμημα'' θα πρέπει η τιμή του να είναι από μερικά χιλιάρικα ...... και πάνω :p Τα επόμενα χρόνια πάντως θα έχει για όλους wearables από 50€ έως 1000 + Edited March 27, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 ......... για αυτούς που επιμένουν στο κλασσικό ρολόι να ξέρουν ότι για να θεωρείται ''κόσμημα'' θα πρέπει η τιμή του να είναι από μερικά χιλιάρικα ...... και πάνω :p Τα επόμενα χρόνια πάντως θα έχει για όλους wearables από 50€ έως 1000 + Σιγα ρε παλικαρε... :p Προσωπικα δεν μου κανουν καμια αισθηση...και δεν θελω να πεισθω οτι τα χρειαζομαι. Δεν θελω καν να βγαλει η απλ τετοιο προιον. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλα καταλαβες. Αν ενα ρολοι, δηλαδη κατι που εγω προσωπικα εχω στο χερι μου 24/7, δεν ειναι μεταλλικο , αδιαβροχο, με αυτονομια και καλαισθητο κατα το προσωπικο μου γουστο, δεν το αγοραζω ακομη και να μου βαζει μπρος το αυτοκινητο και να ερχεται μονο του με εντολη "ΚΙΤ γκελ μπουρντά" που λεει ο λογος, αν δεν πληροι τα παραπανω. Φυσικά και ολα αυτά παίζουν μεγάλο ρόλο. Προτιμώ να βρίσκονται όλα σε αρμονία(εμφάνιση-κατασκευή-δυνατότητες) παρά να υστερεί στις δυνατότητες και να υπερτερεί σε εμφάνιση. Δε θα μιλάμε για smartwatch αλλά για σκέτο watch. Υπάρχει αυτή τη στιγμή smartwatch μεταλλικό, αδιάβροχο, με αυτονομία, εμφάνιση και δυνατότητες απλά δεν είναι apple :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 διαπιστώνω οτι πολύς κόσμος θα έδινε και 500 ευρώ για το ρολόι της apple, αρκεί να είναι όμορφο και μεταλλικό παρά για το τι μπορεί να προσφέρει ενα έξυπνο ρολόι. Είναι μόδα, είναι στυλ. Από τα άτομα που ξέρω που έχουν προιοντα apple, αντε οι 2 να το πήραν επειδή είναι γκατζετακηδες. Ολοι οι υπόλοιποι το πήραν ''επειδή μπορούσαν''. Μια φιλη μου νομιζει οτι το μοναδικο κινητο που μπαινει στο ιντερνετ ειναι το iPhone :lol: . Η apple έχει φοβερό marketing και πουλάει (απλά πράγματα). Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Φυσικά και ολα αυτά παίζουν μεγάλο ρόλο. Προτιμώ να βρίσκονται όλα σε αρμονία(εμφάνιση-κατασκευή-δυνατότητες) παρά να υστερεί στις δυνατότητες και να υπερτερεί σε εμφάνιση. Δε θα μιλάμε για smartwatch αλλά για σκέτο watch. Υπάρχει αυτή τη στιγμή smartwatch μεταλλικό, αδιάβροχο, με αυτονομία, εμφάνιση και δυνατότητες απλά δεν είναι apple :)Αν δεν πληροι αυτα που θελω μπορει να ειναι smart αλλα δεν ειναι watch :) και δεν μιλαω για εμφανιση, αλλα πιο πολυ για ανθεκτικοτητα για κατι που ειναι ενα με το χερι μου απο τα 12 μου χρονια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Είναι μόδα, είναι στυλ. Από τα άτομα που ξέρω που έχουν προιοντα apple, αντε οι 2 να το πήραν επειδή είναι γκατζετακηδες. Ολοι οι υπόλοιποι το πήραν ''επειδή μπορούσαν''. Μια φιλη μου νομιζει οτι το μοναδικο κινητο που μπαινει στο ιντερνετ ειναι το iPhone :lol: . Η apple έχει φοβερό marketing και πουλάει (απλά πράγματα). Οι μόδες περνάνε, πιστεύω το γνωρίζεις. Απ το smartwatch μου θέλω να λαμβάνω κάθε ειδοποίηση, mail, sms, social, αλλά και να απαντάω σε όλα αυτά. Να λαμβάνω κλήσεις και να πραγματοποιώ κάποιες στιγμές. Θέλω να έχω κάτι στο χέρι μου, που να μου αρέσει εμφανισιακά, αλλά να με βοηθάει και στη γυμναστική μου καθώς και να είναι αδιάβροχο. Φυσικά να δείχνει την ώρα, να μπορώ να διαχειριστώ την μουσική μου μέσω αυτού ή και την τηλεόραση μου. Ολα αυτά για μένα και ακόμα περισσότερα τα προσφέρει το Gear 2. Περιμένω κάτι αντίστοιχο και απ την apple. Απο κει και πέρα εαν απλά μιλούσα για ενα ρολόι, θα με ενδιέφερε μονάχα η εμφάνιση. Απ τη στιγμή που δεν μιλάμε για απλό ρολόι, δεν μπορώ να πιστεψω οτι υπάρχει κόσμος που δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο απ την ποιότητα κατασκευής και την εμφάνιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Οι μόδες περνάνε, πιστεύω το γνωρίζεις. Απ το smartwatch μου θέλω να λαμβάνω κάθε ειδοποίηση, mail, sms, social, αλλά και να απαντάω σε όλα αυτά. Να λαμβάνω κλήσεις και να πραγματοποιώ κάποιες στιγμές. Θέλω να έχω κάτι στο χέρι μου, που να μου αρέσει εμφανισιακά, αλλά να με βοηθάει και στη γυμναστική μου καθώς και να είναι αδιάβροχο. Φυσικά να δείχνει την ώρα, να μπορώ να διαχειριστώ την μουσική μου μέσω αυτού ή και την τηλεόραση μου. Ολα αυτά για μένα και ακόμα περισσότερα τα προσφέρει το Gear 2. Περιμένω κάτι αντίστοιχο και απ την apple. Απο κει και πέρα εαν απλά μιλούσα για ενα ρολόι, θα με ενδιέφερε μονάχα η εμφάνιση. Απ τη στιγμή που δεν μιλάμε για απλό ρολόι, δεν μπορώ να πιστεψω οτι υπάρχει κόσμος που δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο απ την ποιότητα κατασκευής και την εμφάνιση. Εχεις δικιο οπως το θετεις. Το θεμα ειναι να πεισθει καποιος να αφησει στην ακρη το ωραιο του ρολοι (που δεν χρειαζεται να κανει 2-3-10 χιλιαρικα για να αγορασει ενα γκατζετ, που θα μοιαζει περισσοτερο σε γκαρτζετ και οχι σε ρολοι για ενηλικους και το οποιο θα του προσφερει οσα και το κινητο του στην ουσια. Εγω δεν θελω, οπως ειπα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εχεις δικιο οπως το θετεις. Το θεμα ειναι να πεισθει καποιος να αφησει στην ακρη το ωραιο του ρολοι (που δεν χρειαζεται να κανει 2-3-10 χιλιαρικα για να αγορασει ενα γκατζετ, που θα μοιαζει περισσοτερο σε γκαρτζετ και οχι σε ρολοι για ενηλικους και το οποιο θα του προσφερει οσα και το κινητο του στην ουσια. Εγω δεν θελω, οπως ειπα. Εδω έχουμε πειστεί για τα tablet( που θεωρώ αχρείαστα στο 90% του κόσμου) και έχει γεμίσει ο τόπος tablet, δε θα μας πείσουν για τα ρολόγια;; Θα πάρω smartwatch και τότε θα κρίνω κατά πόσο μου είναι απαραίτητο και χρήσιμο και θα το πω εδω μέσα όπως ακριβώς εχω μιλήσει και για τα tablet.. Αν είναι κάτι αχρείαστο θα το παραδεχτώ όπως κι αν είναι κάτι χρήσιμο πάλι θα το αναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Όσο η Apple έχει το iPhone στις 4'' δεν υπάρχει κανένας λογος να βγάλει wearable. Όταν αυξήσει τις ίντσες τότε θα δούμε και το iWatch Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Όσο η Apple έχει το iPhone στις 4'' δεν υπάρχει κανένας λογος να βγάλει wearable. Όταν αυξήσει τις ίντσες τότε θα δούμε και το iWatchΜαζι θα βγουνε αυτα. "Τωρα που η οθονη του iphone μεγαλωσε και δεν φτανει ο αντιχειρας σας απο την μια ακρη στην αλλη, μην αγχωνεστε, σας βρηκαμε την λυση να μην βγαζετε καν το iphone απο την τσεπη σας!" μπλα μπλα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Μεχρι ωρας, αυτο ειναι το επιχειρημα ολων των αλλων. Ας περιμενουμε λιγο... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Μεχρι ωρας, αυτο ειναι το επιχειρημα ολων των αλλων. Ας περιμενουμε λιγο...troll μηνυμα ηταν :p Εγω περιμενω πιο πολυ ενα gadget για μετρησεις καρδιας, πιεσης, θερμοκρασιας, βαρομετρα, πυξιδα κλπ που συνεργαζεται με εφαρμογες αθλησης/υγειας και σου δινει και τη δυνατοτητα ενημερωσης σε συνεργασια με τις αλλες ios συσκευες. Ουτε καμερες , ουτε αυτονομη συσκευη κλησεων και αλλες φανφαρες. Ενα αξεσουαρ για το οικοσυστημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 troll μηνυμα ηταν :p Εγω περιμενω πιο πολυ ενα gadget για μετρησεις καρδιας, πιεσης, θερμοκρασιας, βαρομετρα, πυξιδα κλπ που συνεργαζεται με εφαρμογες αθλησης/υγειας και σου δινει και τη δυνατοτητα ενημερωσης σε συνεργασια με τις αλλες ios συσκευες. Ουτε καμερες , ουτε αυτονομη συσκευη κλησεων και αλλες φανφαρες. Ενα αξεσουαρ για το οικοσυστημα. Άμα το ρίξεις και εσύ στο τρολάρισμα...χαθήκαμε!! :lol::lol: Εγώ περιμένω να μην βγάλει τίποτα, έτσι για να το χαρώ. :lol: Αλλά αν βγάλει, θέλω να είναι κάτι διαφορετικό από τα άλλα. Κάτι με έμφαση στη χρηστικότητα. Κάτι απλό, αλλά που δεν θα το έχω σκεφτεί. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 δείτε τις φώτος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5293294#post5293294 και απλά ξεχάστε το iWatch.... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 APPLE - ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΡΘΡΑ Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple επιβεβαίωνει οθόνες από ζαφείρι! Σας προτείνουμε τα καλύτερα Wallpapers για τα iPhone σας! Tagging - multiple photos, συμπεριέλαβε το twitter για iOS iOS 7 : Αντικαταστήστε το εικονίδιο flag με χρώμα, στα σημαντικά emails Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλό θα ήταν όσοι δεν έχουν δοκιμάσει να μην είναι τόσο απόλυτοι. Αγόρασα το pebble για δοκιμή επειδή είναι φθηνό. Πλέον έχω πειστεί για την χρησιμότητα και μελλοντικά θα κινηθώ για κάτι καλύτερο. Αρκεί να σας πω ότι το iPhone είναι μόνο με pouch και μπορώ να απαντώ και να μιλώ χωρίς να το βγάλω όταν πχ ειμαι στον δρόμο. Δεν χάνω ειδοποίηση και η οικονομία είναι τεράστια αφού δεν ανοίγει κάθε τόσο η οθόνη. Με το ΒΤ 4.0 σε 5 ώρες είχα 1% κατανάλωση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 myphone POLL: Wearables, είναι απαραίτητα τελικα; Ο λόγος σε εσάς! Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts