Te_salat Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Πιστεύω θα κάνει τεράστια διαφορά. Ακόμα και παπούτσια να βγάλει η Apple είναι τόσο μόδα που υπάρχουν 20-30 εκατομμύρια που θα τα αγοράσουν. Αυτό ισχύει. Επειδή κάποιοι ρωτούν σε τι χρησιμεύουν τα smartwatch, να πω 2-3 πραγματάκια. Καθημερινά δεχόμαστε δεκάδες mails - newsletter, ειδοποιήσεις απο facebook, twiter κλπ social και κλήσεις από πρόσωπα που δεν μπορούμε να τους μιλήσουμε την συγκεκριμένη στιγμη. Τα περισσότερα δεν ειναι επείγοντα ειδικά εν ώρα εργασίας. Πέρα απ αυτό, για ποιό λόγο να βγάζουμε κάθε λίγο το κινητό και να ανοίγουμε την οθόνη? Θα το κάνουμε μόνο όταν πρέπει. Υπάρχει και εξοικονόμηση ενέργειας. Η σύνδεση γίνεται με ΒΤ 4.0 το οποίο έχει μηδαμινή κατανάλωση. Από την άλλη υπάρχουν επείγουσες κλησεις, ειδοποιήσεις, mail και υπενθυμίσεις που δεν πρέπει να χάσουμε. Αυτό γίνεται τέλεια σε όλα τα SW. Βάζεις το κινητό σε mute και δεν χάνεις τίποτα όσος θόρυβος και να υπάρχει γύρω σου. Εκτός αυτών, υπάρχουν απλές λειτουργίες που μπορούμε να τις κάνουμε απ αυτό με άνεση χωρίς να χρησιμοποιήσουμε το τηλεφωνο. Πχ να δούμε το επόμενο ραντεβού μας, υπενθυμίσεις, tasks και πολλά άλλα. Στα σπορ χρησιμοποιούμε την οθόνη του για να βλέπουμε τις ενδείξεις από το πρόγραμμα που έχουμε στο κινητό μας το οποίο πλεον μπορεί να βρίσκεται στο τσαντάκι της μέσης και όχι στο μπράτσο με ειδική θήκη. Από το Samsung Gear μπορείς να πραγματοποιησεις κλήσεις. Συνεπώς σε λίγο καιρό που θα πέσει η τιμή τους λογο αύξησης των πωλήσεων και θα κοστίζουν 50-100 ευρώ, για ποιό λόγο να αγοράσει κάποιος ενα απλό ρολόι? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Συνεπώς σε λίγο καιρό που θα πέσει η τιμή τους λογο αύξησης των πωλήσεων και θα κοστίζουν 50-100 ευρώ, για ποιό λόγο να αγοράσει κάποιος ενα απλό ρολόι? Αισιόδοξο σε βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Αισιόδοξο σε βρίσκω. Εκεί θα πάνε αυτά που προορίζονται για Android. Του χρόνου όλες οι κινεζικες εταιρείες θα έχουν κι από ένα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Εκεί θα πάνε αυτά που προορίζονται για Android. Του χρόνου όλες οι κινεζικες εταιρείες θα έχουν κι από ένα. Μα και τώρα κινέζικα smartwatch εκεί κυμαίνονται. Το θέμα δεν είναι αυτό. Πόσοι πιστεύεις ότι θα κυκλοφορούν με κινέζικα smartwatch? Επιπλέον, η ύπαρξη κινέζικων πόσο νομίζεις ότι θα επηρεάσει την κοστολόγηση των mainstream μοντέλων των βαριών ονομάτων; Εγώ λέω καθόλου, κρίνοντας από το πόσο έχουν επηρεάσει κινέζικα αντρόιντ την τιμή «επώνυμων» κινητών. Και τέλος, για να γίνει mainstream ένα smartwatch, θα πρέπει να λανσαριστεί ως τέτοιο. Βλέπεις εσύ να γίνεται; Εγώ το βλέπω να λανσάρεται ως γκικ γκατζετάκι για λίγους και ξεχωριστούς. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσουμε να βλέπουμε smartwatch για κάθε smartphone, ούτε καν για κάθε δεύτερο smartphone, στην οποία περίπτωση οι κλίμακες παραγωγής θα επέτρεπαν - στην θεωρία - τιμολογήσεις της τάξης των 50-100 ευρώ. Και λέω στη θεωρία γιατί και τώρα το S4 και το iphone κατά δεκάδες εκατομμύρια παράγονται και κοστίζουν 150-200 δολάρια, βλέπουμε όμως πόσο τιμολογούνται για τον τελικό χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Με το ζόρι να μας πείσουν ότι το μέλλον είναι στα σμαρτ ρολόγια και ότι είναι το next big thing. Εγώ τα βρίσκω αδιάφορα και άχρηστα.Αν η άπλ δεν μπεί καθόλου σε αυτή την αγορά, μόνο παράξενο δεν θα μου φανεί. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) Αυτό ισχύει. Επειδή κάποιοι ρωτούν σε τι χρησιμεύουν τα smartwatch, να πω 2-3 πραγματάκια. Καθημερινά δεχόμαστε δεκάδες mails - newsletter, ειδοποιήσεις απο facebook, twiter κλπ social και κλήσεις από πρόσωπα που δεν μπορούμε να τους μιλήσουμε την συγκεκριμένη στιγμη. Τα περισσότερα δεν ειναι επείγοντα ειδικά εν ώρα εργασίας. Πέρα απ αυτό, για ποιό λόγο να βγάζουμε κάθε λίγο το κινητό και να ανοίγουμε την οθόνη? Θα το κάνουμε μόνο όταν πρέπει. Υπάρχει και εξοικονόμηση ενέργειας. Η σύνδεση γίνεται με ΒΤ 4.0 το οποίο έχει μηδαμινή κατανάλωση. Όχι δε δεχόμαστε καθημερινά δεκάδες mail ειδοποιήσεις twiter κλπ. Δεχόμαστε αυτά που έχουμε αποφασίσει από πριν ότι έχουν αξία, επειδή έχουμε ήδη ρυθμίσει τις συσκευές μας (και τη ζωή μας και τον εγκέφαλό μας) να δέχονται μόνο όσα μπορεί να μας αφορούν. Δεν είναι μία διαδικασία που θα γίνει από οθόνη μιάμιση ίντσας, ενός ρολογιού, 40-50 φορές την ημέρα. Από την άλλη υπάρχουν επείγουσες κλησεις, ειδοποιήσεις, mail και υπενθυμίσεις που δεν πρέπει να χάσουμε. Αυτό γίνεται τέλεια σε όλα τα SW. Βάζεις το κινητό σε mute και δεν χάνεις τίποτα όσος θόρυβος και να υπάρχει γύρω σου. Άρα στην ουσία θέλεις ένα ρολόι με δόνηση, για όσα (ήδη έχεις επιλέξει από το smartphone σου ότι) είναι σημαντικά. Εκτός αυτών, υπάρχουν απλές λειτουργίες που μπορούμε να τις κάνουμε απ αυτό με άνεση χωρίς να χρησιμοποιήσουμε το τηλεφωνο. Πχ να δούμε το επόμενο ραντεβού μας, υπενθυμίσεις, tasks και πολλά άλλα. Σε οθόνη μιάμιση ίντσας, πάντα. Τη στιγμή που υπάρχει η εναλλακτική του κινητού. Στα σπορ χρησιμοποιούμε την οθόνη του για να βλέπουμε τις ενδείξεις από το πρόγραμμα που έχουμε στο κινητό μας το οποίο πλεον μπορεί να βρίσκεται στο τσαντάκι της μέσης και όχι στο μπράτσο με ειδική θήκη. Από το Samsung Gear μπορείς να πραγματοποιησεις κλήσεις. Συνεπώς σε λίγο καιρό που θα πέσει η τιμή τους λογο αύξησης των πωλήσεων και θα κοστίζουν 50-100 ευρώ, για ποιό λόγο να αγοράσει κάποιος ενα απλό ρολόι? Η δυσάρεστη αλήθεια είναι ότι πολλοί πείστηκαν κι αγόρασαν από παντόφλα έως βατραχοπέδιλο και τώρα περιμένουν τα smartwatch για να δουν άσπρη μέρα. Να μου το θυμηθείτε. Το next big thing θα είναι 3,5 ιντσών, με ανύπαρκτα bezel και αντοχή σε πτώσεις και νερό... Edited March 24, 2014 by Stratosnen Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Στα σπορ χρησιμοποιούμε την οθόνη του για να βλέπουμε τις ενδείξεις από το πρόγραμμα που έχουμε στο κινητό μας το οποίο πλεον μπορεί να βρίσκεται στο τσαντάκι της μέσης και όχι στο μπράτσο με ειδική θήκη. Από το Samsung Gear μπορείς να πραγματοποιησεις κλήσεις. Είναι τραγικό να έχεις δώσει 600 ευρώ για κινητό και να κάνεις κλήσεις από το....ρολόι, επειδή το κινητό είναι μεγάλο και δύσχρηστο. Απλά τραγικό!!!!! (δεν το λέω για εσένα, καταλαβαίνεις. :) σαν ιδέα το λέω ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Παιδιά οποίος δεν το χρειάζεται δεν αγοράζει. Απλό είναι. Και για το iPad τα ίδια έγραφαν κάποιοι. Εγώ αγόρασα ένα ταπεινό Pebble γιατί μου χρειάζεται για οσα περιέγραψα. Περνάω πολλές ώρες σε θορυβώδες εργασιακό περιβάλλον και θέλω να μην χάνω τίποτα. Τα mail και οι ειδοποιήσεις έχουν προτεραιότητες. Θέλω να ξέρω αν αξίζει να βγάλω το κινητό μου. Γι αυτά αρκεί η οθόνη της 1,5". Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Θα προτιμούσα μία τέτοια συσκευή περισσότερο στο να συγκεντρώνει πληροφορίες και να τις μεταφέρει στο iPhone, με τους κατάλληλους αισθητήρες, όπως καρδιακό ρυθμό, βηματομετρητή, συνθήκες εξωτερικού περιβάλλοντος, επιταχυνσιόμετρο, πυξίδα, θερμόμετρο, ακόμη και remote control για παιχνιδομηχανές με βάση τις χειρονομίες, παρά να προσπαθώ να διαβάσω σε μία τόσο μικρή οθόνη, κοινοποιήσεις από facebook, twitter κλπ. Παράλληλα προτιμώ μία minimal εμφάνιση, αδιαβροχο, και ει δυνατόν χωρίς να χρειάζεται φόρτιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Αν είναι το iWatch τόσο άσχημο όσο στη φωτογραφία, θα προτιμούσα το Motorola. Αλλά ελπίζω να κινηθεί στην ίδια κατεύθυνση με τη Motorola και να είναι στρογγυλό με κλασικό design. Η Apple δίνει πάντα έμφαση σε δύο πράγματα εμφάνιση και χρηστικότητα. Δεν έχουν σημασία τα features, ούτε χρειάζεται κάμερα ειδικά η πρώτη γενιά. Απλά να είναι όμορφο και να σου δείχνει τα μηνύματά σου. Επίσης η τιμή έχει μεγάλη σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Παιδιά μην γινεστε υπερβολικοί. Στο iPhone τα banner στο πάνω μέρος της οθόνης καταλαμβάνουν μεγαλύτερο χώρο από 1,5"? Εκεί πως τα διαβάζετε. Τα sms πως τα διαβαζαμε σε δυο γραμμές οθόνη; Αισθητήρες ήδη υπάρχουν άλλα για μένα δεν έχουν φτάσει στο σημείο που πρέπει για να έχουμε τέτοιες πληροφορίες. Σε μερικά χρόνια ίσως. Τέλος πάντων για μένα αν είναι να αγορασεις ένα ρολόι, ας είναι smart. Από την άλλη δεν καταλαβαίνω εγώ αυτούς που δίνουν 500 ευρώ για ένα ρολόι που δείχνει μόνο την ώρα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Από την άλλη δεν καταλαβαίνω εγώ αυτούς που δίνουν 500 ευρώ για ένα ρολόι που δείχνει μόνο την ώρα. Που εχει ανθεκτική, άδιαβροχη κατασκευή , ειναι κόσμημα, μπορεί να μην εχει κάν μπαταρία και να το φοράει μετά απο τριάντα χρονια το εγγόνι σου και να λέει σωστά ακόμη την ώρα και την ημερομηνία. Πριν 5χρονια φίλος μου αγόρασε ρολόι κινητό στα 180€ , το χρησιμοποίησε τόσο όσο μας το έδειξε. Μετά μπήκε στο κουτί του. Οι αθλητές , ορειβάτες κλπ εχουν εδώ και καιρό τις λύσεις της suunto, δεν περίμεναν κανένα sw με android. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis88 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ότι και να βγεί... Πόσο μεγάλη οθόνη θα έχει; Ένα smartwattch θα είναι εξ ορισμου περιορισμένο. Μια που δεν μπορεί να αντικαταστήσει λόγω περιορισμένου μεγέθους το smartphone είναι απλά ένα περιττό gadget.. Εγώ θέλω ένα oris diver αυτόματο καιρό τώρα αλλά πάντα μπαίνουν άλλες προτεραιότητες στις ανάγκες που πρέπει να καλύψω με τα χρήματα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Te_salat Πάνω στα θέματα που θέτεις: Όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης. Ναι μεν κάποτε τα διαβάζαμε σε οθόνη 6 γραμμών τα Sms, αλλά τότε δεν υπήρχε συσκευή 4 ιντσών στην τσέπη. Η επιλογή ήταν μονόδρομος. Επίσης τα Sms ήταν το μόνο που διαβάζαμε, αντίθετα με σήμερα που η επικοινωνία είναι εμπλουτισμένη με λινκ από site, pdf έγραφα, βίντεο, εικόνες. Το banner μικρή χρηστική αξία έχει - τουλάχιστον για μένα. Ή που θα μπορώ να το δώ (και θα το δώ), ή που δε θα μπορώ και λίγη σημασία θα έχει αν ήρθε ή όχι. Ίσως η μέχρι τώρα εμπειρία μου δε μου επιτρέπει να καταλάβω τα ωφέλη που περιγράφεις. Όσον αφορά το iPad. Ούτε από αυτό έχω, οπότε ίσως δεν είμαι ο κατάλληλος να κρίνω. Έχω την αίσθηση ότι είναι απόρροια της χρήσης του ίτερνετ και αυτό. Όταν όλα τα μέλη μίας οικογένειας χρησιμοποιούν διαδίκτυο αλλά υπάρχει μόνο ένας υπολογιστής στο σπίτι, ένα-δυο tablet των 50 ευρώ μπορούν να γλιτώσουν τους γονείς από πολύ γκρίνια. Για τους ακόμη μικρότερους είναι το νέο gameboy. Αναρωτιέμαι ποια αντίστοιχη χρήση θα μπορέσουν να βρούνε τα smartwatches για να αποτελέσουν κάτι τόσο σημαντικό για τον χρήστη. Οι άμεσες ειδοποιήσεις δε μου φαίνονται επαρκής λόγος. Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 ΣΗΜΕΡΙΝΑ APPLE ΝΕΑ: UBS: Μία εκ των εκδόσεων iPhone 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο! DockFlow: Εντυπωσιακά animations στο Dock της συσκευή σας! Το λειτουργικό σύστημα iOS 7 έχει έχει σχεδόν καθολική υιοθέτηση! Δείτε την κατεδάφιση των κτιρίων εκεί όπου θα ανεγερθεί το "Spaceship" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ούτως η άλλως η μετάλλαξη της κινητής επικοινωνίας είναι τα wearable. Εγώ βλέπω όσους "κράζουν" την apple γιατί αργεί να εμφανίσει ένα wearable να είναι πληρωμένοι. Είναι γνωστό ότι αν δεν το προωθήσει η apple πωλήσεις δεν θα κάνουν και οι "άλλοι". Δυστυχώς οι υπόλοιποι δεν έχουν την ικανότητα η τους υποστηρικτές για να προωθήσουν κάτι τελείως καινούργιο στην αγορά. Θα αγόραζα ένα χρηστικό και αυτόνομο wearable για να γλιτώσω από το τσαντάκι που κουβαλώ για το iphone 4S μου. Εάν θέλω κάτι πιο σοβαρό για αυτό υπάρχουν τα tablets και phablets. Αυτά που χρειάζομαι από μια φορητή συσκευή επικοινωνίας είναι η μουσική, navigation, βίντεο-κλήση, μηνύματα, email, κοινωνικά δίκτυα στην απλούστερη μορφή τους, και wallet εάν μπορούν να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των συναλλαγών. Τώρα αν αντικαταστήσει και το ΙΚΑ ακόμα καλύτερα. Σε καμία περίπτωση δεν θα αγόραζα ένα wearable σαν προέκταση του κινητού μου, όπως αποφεύγω να αγοράσω "παντόφλα" κινητό. Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 το wearable είναι μία ακόμη ''απαραίτητη ανάγκη'' που παρουσιάζει το marketing στους ''εύκολους στόχους''. Μόνο όταν το smartwatch αντικαταστήσει τις κλήσεις (να δέχεται και να κάνει, φορώντας bluetooth) και το sms (να μιλάς και να γράφει), τότε μόνο θα πουλήσει μαζικά. Για όλα τα υπόλοιπα, υπάρχει το tablet και laptop ;) σενάριο 1 - έχω wearable: πρέπει να κοιτάω πρώτα το ρολοι και μετά να βγάζω το κινητό (αργώ +5 δευτερόλεπτα) σενάριο 2 - δεν εχω wearable: βγάζω απευθειας το κινητό (δεν αργώ καθόλου) καλύτερο (για μένα) ρολοι από το G-Shock δεν υπάρχει (γούστα είναι αυτά) :p Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Οπως ειπα και πιο πανω , φιλος μου ειχε αγορασει αυτο http://www.geekalerts.com/cell-phone-watch/ . Μετα απο 5 χρονια τι θα αλλαξει δεν ξερω. Επιασα στα χερια μου της samsung και το βρηκα το πιο περιττο πραγμα, οταν στην τσεπη σου εχεις το s4. Το παραπανω ειναι αυτονομο τηλεφωνο και οχι ενα περιφερειακο του τηλεφωνου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Οπως ειπα και πιο πανω , φιλος μου ειχε αγορασει αυτο http://www.geekalerts.com/cell-phone-watch/ . Μετα απο 5 χρονια τι θα αλλαξει δεν ξερω. Επιασα στα χερια μου της samsung και το βρηκα το πιο περιττο πραγμα, οταν στην τσεπη σου εχεις το s4. Το παραπανω ειναι αυτονομο τηλεφωνο και οχι ενα περιφερειακο του τηλεφωνου... πολύ ωραίο, τιμή; Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 πολύ ωραίο, τιμή;Δεν πρεπει να υπαρχει πια. Μιλαμε για ressistive οθονη, εχει και πενακι για να πατας τα νουμερα... Τοτε το ειχε αγορασει 180€. Μιλαμε για μια εποχη που τα nokia τηλεφωνα εκαναν 400 και 500€... Απλα θελω να πω οτι υπηρχαν αυτονομες μαλιστα λυσεις σε ρολοι, αλλα οσα τα ειδατε να τα φορανε τοτε, αλλο τοσο θα δουμε τα νεα sw. Προς το παρον εχω δει μονο ενα ατομο να φοραει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Δεν πρεπει να υπαρχει πια. Μιλαμε για ressistive οθονη, εχει και πενακι για να πατας τα νουμερα... Τοτε το ειχε αγορασει 180€. Μιλαμε για μια εποχη που τα nokia τηλεφωνα εκαναν 400 και 500€... Απλα θελω να πω οτι υπηρχαν αυτονομες μαλιστα λυσεις σε ρολοι, αλλα οσα τα ειδατε να τα φορανε τοτε, αλλο τοσο θα δουμε τα νεα sw. Προς το παρον εχω δει μονο ενα ατομο να φοραει. κάποια στιγμή ο κόσμος θα βαρεθεί την παντόφλα (θα περάσει η μόδα) Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 (edited) κάποια στιγμή ο κόσμος θα βαρεθεί την παντόφλα (θα περάσει η μόδα) Ποτε δεν μου αρεσαν τα κινητα πανω απο 4". Αυτο δεν σημαινει ομως οτι μου αρεσουν και οι οθονες κατω απο τις 3,5". Παντα θα υπαρχουν επιλογες για ολους. Δεν νομιζω οτι η ταση της αγορας σημερα λεει κινητο > 5". Οι περισσοτεροι αγοραζουν απο 4" και φτανουν οριακα στις 4.8" και λιγοι ειναι αυτοι που αγοραζουν μεγαλυτερα. Εμενα αυτη τη στιγμη το Ζ10 με τις 4.2" μου φαινεται μεγαλο στο χερι μου. Οπως ανεφερε και ο stratosnen θα ηθελα ενα κινητο με οθονη 3.5" εως 4" χωρις bezel. Αυτο θα αγοραζα. Edited March 25, 2014 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 κάποια στιγμή ο κόσμος θα βαρεθεί την παντόφλα (θα περάσει η μόδα) Βασικα δεν το θεωρω μοδα να μπορω να εχω παραπανω πληροφοριες στην οθονη του κινητου μου,να μπορω να σερφαρω σχετικα ανετα,να εχει μια μεγαλυτερης χωρητικοτητας μπαταρια απο ενα iphone 4s και γενικα να μου κανει τη ζωη ευκολοτερη χωρις να μου βγαινουν τα ματια. Αν και οριο για μενα ειδα οτι ειναι oι 5".Το note 2 δεν καταφερα να το συνηθισω. Οσο αφορα τα smartwatches πιστευω ειναι ακομα νωρις.Θα μπει ομως σιγα σιγα στο παιχνιδι οπως μπηκαν και τα κινητα,τα λαπτοπς,τα tablets,τα phablets κτλ.Απλα δεν θα ειναι για ολους. Η Apple στην μετα jobs εποχη δεν μου γεμιζει πια το ματι για κατι επαναστατικο,καινοτομο ή πρωτοπορο.Μακαρι να κανω λαθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostthem Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Όταν μπει στην αγορά θα έχει έναν (δεν υπάρχει άλλος σοβαρός) ανταγωνιστή. Το ρολόι της Moto, που εμφανισιακά είναι πάρα πολύ καλό. Για gear κλπ δεν σχολιάζω. Τόση διαφήμιση και... τζίφος. Στο ερώτημα τώρα, πιθανόν ναι. Θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Οπως ειπα και πιο πανω , φιλος μου ειχε αγορασει αυτο http://www.geekalerts.com/cell-phone-watch/ . Μετα απο 5 χρονια τι θα αλλαξει δεν ξερω. Επιασα στα χερια μου της samsung και το βρηκα το πιο περιττο πραγμα, οταν στην τσεπη σου εχεις το s4. Το παραπανω ειναι αυτονομο τηλεφωνο και οχι ενα περιφερειακο του τηλεφωνου... πολύ ωραίο, τιμή; υπάρχουν εδώ και χρόνια δεκάδες τέτοια ρολόγια-τηλέφωνα, τα περισσότερα με μία SIM και microSD ως στάνταρ χαρακτηριστικά. Δεν είναι κάτι καινούριο. http://www.geekbuying.com/category/Watch-Cell-Phones-311/ Η διείσδυσή τους στην αγορά όμως ήταν και είναι μάλλον ασήμαντη. Τείνω να συμφωνήσω ότι δυστυχώς μόνο όταν κάποια Apple τα κάνει μόδα θα αρχίσουν να πουλάνε μαζικά... σε τιμές πολλαπλάσιες του παραπάνω λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts