drivth Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 σευχαριστω για την απαντηση.αν μπορεις πεςμου ποιο αναλυτικα,τι εννοεις stock εφαρμογη των sms .ποια ειναι.η εφαρμογη που εχει το κινητο δεν διαγραφεται.και κατι αλλο.μου ερχεται ειδοποιηση για αναβαθμιση απο s116 που εχω τωρα σε s126.να την κανω;αν ναι παταω ok και ειμαι ετοιμος;οσο για το go sms δεν στελνει 160 χαρακτηρες σε ενα μνμ.sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα. Πως δεν στέλνει εγώ αυτό χρησιμοποιώ και μου γράφει 160 χαρακτήρες.Βάλε τότε το άλλο που είχες το handsent sms. Θα πας στις ρυθμίσεις του κινητού στην καρτέλα εφαρμογές και εκεί θα βρεις την εφαρμογή μηνύματα θα την πατήσεις και στην καρτέλα που θα ανοίξει θα πατήσεις απενεργοποίηση. Όσο για την αναβάθμιση Κάνε την κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merfis106 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Πως δεν στέλνει εγώ αυτό χρησιμοποιώ και μου γράφει 160 χαρακτήρες.Βάλε τότε το άλλο που είχες το handsent sms. Θα πας στις ρυθμίσεις του κινητού στην καρτέλα εφαρμογές και εκεί θα βρεις την εφαρμογή μηνύματα θα την πατήσεις και στην καρτέλα που θα ανοίξει θα πατήσεις απενεργοποίηση. Όσο για την αναβάθμιση Κάνε την κανονικά. στις εφαρμογες βρισκω την handcent sms την ανοιγω και μου λεει αναγκαστικη διακοπη.παταω αλλα μολις στειλω μνμ ξαναγινεται το ιδιο. οσο για την αναβαθμιση θα εχει ελληνικα η συγκεκριμενη;ο κινεζος που ειχε παρει το κινητο ο φιλος μου (εγω το πηρα μεταχειρισμενο)του ειπε να μην κανει τις αναβαθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Εδώ με πιάνεις αδιάβαστο. Δεν βλέπω το λόγο να μην έχει Ελληνικά.παρόλα αυτά ψάξε στο ίντερνετ για την s126 αν έχει Ελληνικά. Στις εφαρμογές δεν βλέπεις κάτι που να λέει μηνύματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merfis106 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Οχι δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Οχι δεν έχει Τι δεν έχει Ελληνικά η μηνυματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merfis106 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Δεν έχει εφαρμογή μνματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Δεν είναι δυνατό να μην εμφανίζεται η εφαρμογή των μηνυμάτων εκεί ψάξε τις εφαρμογές τουλάχιστον κοίτα και αριστερά που έχει τα εικονίδια να δεις ποια είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merfis106 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Νομίζω ΛΕΥΚΟ δεν έχει το Α850+ που μπορω να δω για τις αναβαθμισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 το τηλέφωνο έχει περίπου 130 δολλάρια, 100 ευρω περίπου. Σε αυτή την τιμή μοιάζει καλή προσφορά. Εσείς που το έχετε τι λέτε, αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Εκτός από την κάμερα που είναι μέτρια κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι άψογο. Για τα δικά μου δεδομένα βέβαια. Τρεις μήνες τώρα και ούτε ένα λαγκαρισμα δεν εδώ δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καποιος που να εχει πιασει και το Α850+ και το Coolpad 7320,μπορει να μου πει αν ειδε μεγαλη διαφορα σε παχος,βαρος,καθημερινη χρηση και μεταφορα? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Δεν εχω κανει καθημερινη χρηση (ηταν για πουλημα) αλλα μοιαζουν πολυ σαν κινητα ,ογκος παχος κλπ.Ισως το coolpad ηταν λιγο πιο συμαζεμενο σαν "επιφανεια" ετσι μου φανηκε δεν τα μετρησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 παιδια ηρθε και σε μενα παντως η ρομ που φοραει ειναι για κλοτσιές δεν εχω ιδεα ποια ειναι τα μισα ειναι αγγλικα και τα μισα ελληνικα ετσι ειναι και σε εσας ? το τηλ ειναι ρουτ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) ρε παιδια εσας ποσο κανει για να φορτίσει η μπαταρια 2,5 ωρες εχει παρει 40% ?? επισεις τι ειναι το full wipe μπαίνω στο μενου ρεκαβερι και τι ακριβως κανω πειτε μου σας παρακαλώ γιατι η ρομ που εχει ειναι για πολλες σφαλιαρες και δεν ξερω τι να κανω Edited October 20, 2014 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 ρε παιδια εσας ποσο κανει για να φορτίσει η μπαταρια 2,5 ωρες εχει παρει 40% ?? επισεις τι ειναι το full wipe μπαίνω στο μενου ρεκαβερι και τι ακριβως κανω πειτε μου σας παρακαλώ γιατι η ρομ που εχει ειναι για πολλες σφαλιαρες και δεν ξερω τι να κανω full wipe αποτι ξερω σβηνει τη ρομ και δεν θα μπορη να ξεκίνηση το τηλ .. καλησπέρα παιδιά καλώς σας βρήκα .μετά από καιρό ήρθε η ώρα για να αλλάξω το κινητό μου .από τα σχόλια που διάβασα και ότι είνε lenovo και σε αυτή την τιμή κατάλαβα είνε super, το παρήγγηλα από 1949deal.κομ λέτε να μου στηλουν κανένα μαϊμού έχει αγοραση κάποιος από το συγκεκριμένο κατάστημα ? Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 ρε παιδια εσας ποσο κανει για να φορτίσει η μπαταρια 2,5 ωρες εχει παρει 40% ?? επισεις τι ειναι το full wipe μπαίνω στο μενου ρεκαβερι και τι ακριβως κανω πειτε μου σας παρακαλώ γιατι η ρομ που εχει ειναι για πολλες σφαλιαρες και δεν ξερω τι να κανω Κάνε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πρώτα και βλέπεις, αν θες άλλη rom έχει οδηγίες στο πρώτο ποστ. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 ρε παιδια εσας ποσο κανει για να φορτίσει η μπαταρια 2,5 ωρες εχει παρει 40% ?? επισεις τι ειναι το full wipe μπαίνω στο μενου ρεκαβερι και τι ακριβως κανω πειτε μου σας παρακαλώ γιατι η ρομ που εχει ειναι για πολλες σφαλιαρες και δεν ξερω τι να κανω Αν φορτίζεις από pc τόσο αργά κάνει. Δοκίμασε κανονικά από πρίζα, με οποιονδήποτε φορτιστή, σε 2 ώρες είναι full από 10% Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Αν φορτίζεις από pc τόσο αργά κάνει. Δοκίμασε κανονικά από πρίζα, με οποιονδήποτε φορτιστή, σε 2 ώρες είναι full από 10% με τον κανονικο φορτιστη το φορτιζα φιλε μου :wacko: μετα απο πολυ κοπο καταφερα να βαλω την vanilla rom και οφείλω να ομολογήσω οτι εγινε αλλο τηλ τα σπάει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Για δές λίγο και το θέμα της μπαταρίας και πές μας πως τα πάει. Εγώ πλέον φορτίζω κάθε 5 μέρες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 ok συγχρονισμό για τον ιντερνετ βλεπω δεν εχει πως γινεται να βαλω? το gps εχει καμια ρυθμιση να κλειδώνει ποιο γρήγορα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Αν ο φορτιστης ειναι 1000αρης θελει 2.5 ωρες περιπου.Αν ειναι 500αρης 5 ωρες.Δες τι φορτιστη εχεις.1000mAh ή 500mAh εξοδο? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Αν ο φορτιστης ειναι 1000αρης θελει 2.5 ωρες περιπου.Αν ειναι 500αρης 5 ωρες.Δες τι φορτιστη εχεις.1000mAh ή 500mAh εξοδο? 1000ρης φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 ok συγχρονισμό για τον ιντερνετ βλεπω δεν εχει πως γινεται να βαλω? το gps εχει καμια ρυθμιση να κλειδώνει ποιο γρήγορα ? To πρωτο για to internet που ρωτας δεν το καταλαβα ,,,,,, για το δευτερο για to GPS εχει εδω οδηγο για να κλειδωσεις δορυφορους για Ελλαδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 παιδια για όσους θέλουν θηκη πορτοφόλι 2,5 ευρώ εδω http://www.aliexpress.com/item/Flip-Leather-Case-Cover-For-Lenovo-A850-With-Card-Holder-and-Stand-Function-Colorful-Phone-Shell/2040774926.html ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To πρωτο για to internet που ρωτας δεν το καταλαβα ,,,,,, για το δευτερο για to GPS εχει εδω οδηγο για να κλειδωσεις δορυφορους για Ελλαδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 εννοώ συγχρονισμό για τον ιντερνετ σελιδοδείκτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Αν το Gps κλειδώνει κάτω από λεπτό μην το πειράξεις δεν θα κερδίσεις τίποτε Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts