Karthan7 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Σημερα παρελαβα και εγω :D Θα κανω την αστεια ερωτηση της ημερας, το 850+ και το 850(το απλο) εχουν ακριβος τις ιδιες διαστασεις ? Ρωταω γιατι εχω αγορασει αυτη http://www.aliexpress.com/item/1PC-lot-0-3-MM-Round-Angle-Explosion-Proof-Toughened-Glass-Screen-Protector-For-Lenovo-A850/1784724884.html και μου εστειλε αυτη τη μαρκα http://www.aliexpress.com/item/0-3mm-Anti-Fingerprint-Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Lenovo-A850-Mobile-phone-accessory/1875343250.html και δεν ταιριαζει για χιλιοστα στο υψος του τηλεφωνο :( . Εστειλα μηνυμα με φωτογραφιες και μου ειπε αν θελω να μου στειλει παλι καινουρια. Ρωταω για να μην μου στελνει τζαμια που δεν ταιριαζουν στο τηλεφωνο και να παρω αυτη που γραφει 850+ http://www.aliexpress.com/item/MOFI-Brand-9H-Hardness-Super-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Lenovo-A850-thickness-0-3mm-Film/1854476372.html Παιδια τελικα δεν εχουν το ιδιο σχημα τα δυο τηλεφωνα, το Α850 ειναι οβαλ πανω και κατω http://www.gsmarena.com/lenovo_a850-pictures-5689.php . Το δικο μας δεν ειναι οβαλ. Εκανα παραγγελια αυτο http://www.aliexpress.com/item/For-Lenovo-A850-High-quality-MOFI-tempered-glass-protective-film-new-arrival-anti-burst-screen-protector/1865944466.html :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Τέλεια,Ευχαριστω Βλεπω να το περνώ για μένα κ γι τον αδερφό μου μάλλον το s660 αν κ γι'αυτό θέλω να μάθω πρώτα να βγαίνει η μπαταρια του ,γιατί αν δε βγαίνει 2 A850+ βλέπω :happy: Στο S660 η μπαταρία βγαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Στο S660 η μπαταρία βγαίνει. ευχαριστω πολυ φιλε μου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rakoyn Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Αυτη η προσθηκη δεν υποστηριζετε.αυτο μου βγαζει στο psyradio.... Υ.Γ Κατεβασα οτι browser υπαρχει σχεδον...Dolphin-mozilla-chrome flash player ολα και εξακολουθω να μην μπορω να μπω σε αυτες τις 2 σελιδες που με ενδιαφερουν...Καμια ιδεα κανεις? Edited July 5, 2014 by Rakoyn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλησπερα παιδιααα...καποιος να εχει βρει προστατευτικο οθονης απο γυαλι να μ πει να το παραγκειλω και εγω..!!!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλησπερα παιδιααα...καποιος να εχει βρει προστατευτικο οθονης απο γυαλι να μ πει να το παραγκειλω και εγω..!!!ευχαριστω Δεν μας διαβαζεις βλεπω γιατι......? http://www.aliexpress.com/snapshot/6094813633.html Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_antoni Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο yiannism01 και όσους φίλους έγραψαν συμβουλές για το κινητό αυτό, καθώς παρακίνησαν αρκετούς από εμάς να προχωρήσουμε στη συγκεκριμένη αγορά. Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε κάτι. Έχω πάρει 3 συσκευές μέχρι τώρα, μια με αριθμό έκδοσης: A850+_s118_140226 και δύο με Α850+_S119_140311. Μετά από κάποια ώρα χρήσης έχω παρατηρήσει ότι η κύλιση των μενού δεν είναι τόσο ομαλή στις συσκευές με την 119 και αυτό αναφέρθηκε και από άλλο φίλο στο φόρουμ. Στις εφαρμογές δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα... έχετε καμιά ιδέα γιατί; Δε θέλω να προχωρήσω σε αλλαγή rom εάν δεν είναι απαραίτητο και δε λύσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα δημιουργήσει! Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Παιδια μηπως ξερει κανεις γιατι οταν μεταφερω τις εφαρμογες(βαρια παιχνιδια) στο external storage δε λειτουργουν? ενω εχω τικαρει στο storage το external storage ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο yiannism01 και όσους φίλους έγραψαν συμβουλές για το κινητό αυτό, καθώς παρακίνησαν αρκετούς από εμάς να προχωρήσουμε στη συγκεκριμένη αγορά. Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε κάτι. Έχω πάρει 3 συσκευές μέχρι τώρα, μια με αριθμό έκδοσης: A850+_s118_140226 και δύο με Α850+_S119_140311. Μετά από κάποια ώρα χρήσης έχω παρατηρήσει ότι η κύλιση των μενού δεν είναι τόσο ομαλή στις συσκευές με την 119 και αυτό αναφέρθηκε και από άλλο φίλο στο φόρουμ. Στις εφαρμογές δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα... έχετε καμιά ιδέα γιατί; Δε θέλω να προχωρήσω σε αλλαγή rom εάν δεν είναι απαραίτητο και δε λύσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα δημιουργήσει! Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Κ. Φιλε μου εαν εισαι καλλημενος ετσι μην το ακουμπας,δεν υπαρχει λογος. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_antoni Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Φιλε μου εαν εισαι καλλημενος ετσι μην το ακουμπας,δεν υπαρχει λογος. @kostast1 Αυτό σκέφτηκα κι εγώ και μέχρι να είμαι σίγουρος ότι δε θα πάθει κάτι το κινητό δε θα την αλλάξω! Ωστόσο η 124 δε θα λύσει τα προβλήματα ομαλής κύλισης των μενού; Κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 @kostast1 Αυτό σκέφτηκα κι εγώ και μέχρι να είμαι σίγουρος ότι δε θα πάθει κάτι το κινητό δε θα την αλλάξω! Ωστόσο η 124 δε θα λύσει τα προβλήματα ομαλής κύλισης των μενού; Κ. Λογικα παντα ναι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berdux Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Μόλις μου έβγαλε να κάνω ένα update στο contacts manager (έχω περάσει την ρομ που προτείνουν στα αρχικά ποστ) και το καινούριο δεν μου αρέσει και τόσο πολύ.. είναι αρκετά διαφορετικό. Αντί να περάσω πάλι αυτή τη ρομ, προτιμώ να βάλω πάλι την αρχική. Γνωρίζει κανείς πώς θα ξαναπεράσω την αρχική ρομ που είχε όταν ήρθε από minideal? (αυτή με τη περίεργη εφαρμογή security που βγαίνει εύκολα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lef_k Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 καλησπέρα παιδιά ,είμαι κάτοχος κ εγω του κινητού εδώ κ 2 εβδομάδες κ ειμαι αρκερτα ικανοποιημενος απο τς αποδόσεις του αλλα αυτο που με κανει μεγάλη εντύπωση ειναι η μπαταρια του μετα απο 2-3 φορες που το φορτησα εχω ξεχασ να το ξανα φορτησω στης 4μισι μερες :shock: να επισημάνω δεν το πείραξα καθόλου,κ χρηση που εκανα ηταν μετρια αλλα με αρκετό ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 καλησπέρα παιδιά ,είμαι κάτοχος κ εγω του κινητού εδώ κ 2 εβδομάδες κ ειμαι αρκερτα ικανοποιημενος απο τς αποδόσεις του αλλα αυτο που με κανει μεγάλη εντύπωση ειναι η μπαταρια του μετα απο 2-3 φορες που το φορτησα εχω ξεχασ να το ξανα φορτησω στης 4μισι μερες :shock: να επισημάνω δεν το πείραξα καθόλου,κ χρηση που εκανα ηταν μετρια αλλα με αρκετό ιντερνετ Ασε, τα ιδια εχω παθει κι εγω. Κλεινω δευτερη μερα, εχω μιλησει ωωωρες στο τηλεφωνο, εχω μονιμα ανοιχτα data, και ειμαι στο 55%. Αστα φιλε, βλακεια αγορα καναμε, μας πιασανε κοροιδα οι παλιοκινεζοι!! Respect στην Lenovo!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ασε, τα ιδια εχω παθει κι εγω. Κλεινω δευτερη μερα, εχω μιλησει ωωωρες στο τηλεφωνο, εχω μονιμα ανοιχτα data, και ειμαι στο 55%. Αστα φιλε, βλακεια αγορα καναμε, μας πιασανε κοροιδα οι παλιοκινεζοι!! Respect στην Lenovo!!! Ετσι ειναι παιδια...........ξεχνας τον φορτιστη.......απλα πραματα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ετσι ειναι παιδια...........ξεχνας τον φορτιστη.......απλα πραματα.:) Ασε με μ αυτο ηλιθιο τηλεφωνο. Περνανε τοσες μερες που εχω να χρησιμοποιησω φορτιστη, που στο τελος ξεχναω που τον εβαλα και ψαχνω μιση μερα να τον βρω. Και η ρημαδα η μπαταρια... εκει...κραταει ακομα. Χαλασμενη θα ειναι. Να μου το θυμηθειτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_antoni Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 @kostast1 Εσύ ποια rom προτείνεις; Η 118 είναι άψογη όπως τη βλέπω, αλλά η 119 κολλάει στην κύλιση των μενού. Έχεις την 126; Thnx Κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 @kostast1 Εσύ ποια rom προτείνεις; Η 118 είναι άψογη όπως τη βλέπω, αλλά η 119 κολλάει στην κύλιση των μενού. Έχεις την 126; Thnx Κ. Φιλε μου οταν κατι δουλευει καλα δεν το πειραζω,αφου εισαι οκ με την 118 μην το ακουμπας!!! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Πραγματικα η μπαταρια του σε αναμονη δεν νιωθει τιποτα, βραχος ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_antoni Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Φιλε μου οταν κατι δουλευει καλα δεν το πειραζω,αφου εισαι οκ με την 118 μην το ακουμπας!!! Ευχαριστώ φίλε! Το δικό μου με την 118 το αφήνω όπως έχει, δε θα το πειράξω καθόλου. Πάγωσα μόνο κάποιες εφαρμογές όπως το Lenovo power center και το lenovo safe center. Θέλω όμως να δω τι θα κάνω με το κινητό της γυναίκας μου που έχει την 119. Να το γυρίσω σε 118 ή να αναβαθμίσω σε 126 που δεν την έχω δει καθόλου! Γι' αυτό θέλω τη γνώμη σας ;-) Η μπαταρία μας πάει 2 μέρες με αρκετό όμως ίντερνετ browsing (όχι παιχνίδια και όχι videos). Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω πάλι το power center; Κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Ευχαριστώ φίλε! Το δικό μου με την 118 το αφήνω όπως έχει, δε θα το πειράξω καθόλου. Πάγωσα μόνο κάποιες εφαρμογές όπως το Lenovo power center και το lenovo safe center. Θέλω όμως να δω τι θα κάνω με το κινητό της γυναίκας μου που έχει την 119. Να το γυρίσω σε 118 ή να αναβαθμίσω σε 126 που δεν την έχω δει καθόλου! Γι' αυτό θέλω τη γνώμη σας ;-) Η μπαταρία μας πάει 2 μέρες με αρκετό όμως ίντερνετ browsing (όχι παιχνίδια και όχι videos). Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω πάλι το power center; Κ. Σε εμενα αυτη η διαρκεια προυποθετει το wakelock detector και το greenify, που με τη σειρα τους προυποθετουν root access. Αυτα ομως θεωρω οτι ειναι απαραιτητη προυποθεση για καθε συσκευη android. Εγω το power manager θα το αφηνα να κανει την δουλεια του. Γενικα οι εφαρμογες της Lenovo ειναι καλογραμμενες και δεν δημιουργουν προβληματα. Edited July 11, 2014 by nininikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_metal Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Εγω το power manager θα το αφηνα να κανει την δουλεια του. Γενικα οι εφαρμογες της Lenovo ειναι καλογραμμενες και δεν δημιουργουν προβληματα. Ρε παιδια μονο σε μενα την καταβροχθιζει τη μπαταρια?? Τι να πω? Παιζει να το φορτιζω και δυο φορες την ημερα. Και με greenify μεσα. Μηπως φταιει που εβγαλα αυτο το Power manager της λενοβο? Μπορει να ανεβασει καποιος ποια system apps πρεπει να κανουμε hubernation στο greenify? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_antoni Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Μπορει να ανεβασει καποιος ποια system apps πρεπει να κανουμε hubernation στο greenify? Εάν κάποιος φίλος με μεγαλύτερη εμπειρία μπορεί να το ανεβάσει, θα μας βοηθούσε πάρα πολύ! Κ. Edited July 11, 2014 by k_antoni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Εάν κάποιος φίλος με μεγαλύτερη εμπειρία μπορεί να το ανεβάσει, θα μας βοηθούσε πάρα πολύ! Κ. Κανετε greenify τα παντα, εκτος αυτων που θελετε να παιρνετε ειδοποιησεις. Και οπωσδηποτε wakelock detector για να μαθετε τι σας ρουφαει την μπαταρια, που στην συνεχεια ειτε το κανετε greenify, ειτε το παγωνετε. Αν δεν δουλεψουν αυτα, factory reset και φλασαρετε αλλη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_metal Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Κανετε greenify τα παντα, εκτος αυτων που θελετε να παιρνετε ειδοποιησεις. Και οπωσδηποτε wakelock detector για να μαθετε τι σας ρουφαει την μπαταρια, που στην συνεχεια ειτε το κανετε greenify, ειτε το παγωνετε. Αν δεν δουλεψουν αυτα, factory reset και φλασαρετε αλλη ρομ. Και τα ΜΤΚ κανουμε? και τα bluetooth? Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος? Αποτι διαβασα μερικα δεν πρεπει να τα κανεις greenify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts