pisons Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 ρε παιδια βαζω το καλώδιο στον υπολογιστη και δεν το αναγνωριζει τι στον κορακα να κανω Το αναγνώρισε και δεν το κάνει τώρα? Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Το αναγνώρισε και δεν το κάνει τώρα? οχι δεν το αναγνωρισε ποτε μετην vanilla μονο με την 119 την ανωγνωρισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 οχι δεν το αναγνωρισε ποτε μετην vanilla μονο με την 119 την ανωγνωρισε Τους drivers του τηλεφώνου τους έχεις περασμένους? Έχεις δοκιμάσει σε άλλη θύρα usd? Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Όχι δεν έχω περάσει ποιοι είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Γεια σας παιδιά έχω καιρό να γραψω.Παρατηρησα οτι κάποιες φορές αργεί να φορτίσει το κινητο. Ειδικά σμρ το φόρτιζα γιά μία ώρα χωρις να το χρησιμοποιώ καί φόρτισε 20% μόνο και μού το έχει ξανακάνει.Τι μπορει να φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Η μπαταρια ίσως? Ο φορτιστης? Το καλωδιο? Κανε δοκιμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) Όχι δεν έχω περάσει ποιοι είναι https://drive.google.com/folderview?id=0B7uV6Dx3TGCCQ1hPWk1IdlFJQ0E&usp=sharing Δεν μου βγήκε καλά, κατέβασέ τα όλα και βάλτα σε έναν φάκελο. Edited November 8, 2014 by pisons Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roukou Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Τελικά εχει δωθεί η 4.4? OTG ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα μου δουλεύει μιά χαρά όπως το πήρα από το to2c.com ρουταρισμένο, εχει βγεί 4.4 OTG? εχω τώρα την 4.2.2, αλλά δεν είμαι τού αθλήματος αν θα βάλω την 4.4 θα εχω κάτι διαφορετικό? 'η είμαι καλά ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Άμα δουλεύει και είσαι μια χαρά μην το πειράζεις μιας και δεν είσαι του αθλήματος Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Άμα δουλεύει και είσαι μια χαρά μην το πειράζεις μιας και δεν είσαι του αθλήματος Βγηκε τελικα? Κανα λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Παιδια καλησπέρα να βαλω βανίλια πως τι βαζω ειναι ασφαλής ποια ειναι τα πλεονέκτηματα και μια τα μέιονεκτηματα Πιάσε κάποιος ένα υποβρύχιο για τον φίλο! Τι βανίλια ρε φίλε, πονάνε τα μάτια μας με ότι βλέπουμε εδώ μέσα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Βγηκε τελικα? Κανα λινκ? Τίποτα ακόμα. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 https://drive.google.com/folderview?id=0B7uV6Dx3TGCCQ1hPWk1IdlFJQ0E&usp=sharing Δεν μου βγήκε καλά, κατέβασέ τα όλα και βάλτα σε έναν φάκελο. φιλε μου σε ευχαριστώ πολυ αλλα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς να κανω :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 φιλε μου σε ευχαριστώ πολυ αλλα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς να κανω :rolleyes: Λοιπόν, αφού τα βάλεις όλα τα αρχεία σε έναν φάκελο, θα δεις μεταξύ των άλλον και δύο που λένε Install_Driver & Install_Driver_64, τώρα αναλόγως τι windows έχεις τρέχεις και το ανάλογο exe αν έχεις 32bit το Install_Driver αν έχεις 64bit το Install_Driver_64, αφού κάνεις την εγκατάσταση συνδέεις το τηλέφωνο (και ελπίζω να το βλέπει πλέων) Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Λοιπόν, αφού τα βάλεις όλα τα αρχεία σε έναν φάκελο, θα δεις μεταξύ των άλλον και δύο που λένε Install_Driver & Install_Driver_64, τώρα αναλόγως τι windows έχεις τρέχεις και το ανάλογο exe αν έχεις 32bit το Install_Driver αν έχεις 64bit το Install_Driver_64, αφού κάνεις την εγκατάσταση συνδέεις το τηλέφωνο (και ελπίζω να το βλέπει πλέων) ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Εντάξει το βλέπει??? Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Εντάξει το βλέπει??? δεν εχω προλαβει ακομα φιλε μου οταν το κανω θα σε ενημερωσω το wifi γιατι εμενα μου φαίνεται αδύναμο το thl 6s τις γυναικας μου ειναι πολυ καλυτερο ξερετε αν περνει καμια ρυθμηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Η αλήθεια είναι ότι τόσο στο σπίτι μου όσο και στη δουλειά μου το σήμα του wifi σε σχέση με το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα είναι λίγο πιο αδύναμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kros Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 σημερα παρέλαβα το δεύτερο κινητο για εναν φίλο άψογο οπως πάντα απο vickmall σε 9 ημερες ???? ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φιλε δεν θελω να σε στεναχωρήσω αλλα δεν θα να το παρεις απο εκει :) ξέρεις κάτι για τον πωλητή ή για το aliexpress που εμείς δεν ξέρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 και εγω πλέον 3 μέρες με το κινητό πολύ ευχαριστημένος. ωραία ποιότητα κινητό πολύ γρήγορο για τα δικά μου γούστα είνε το καλύτερο που έχω .μόνο έχω ένα πρόβλημα με το Bluetooth ενώ το λαπτοπ το βλέπει κανονικά δεν κάνει σωστής εγκατάσταση τη συσκευή έχω windows 7.φυσικά το λενόβο κάνει σύνδεση με άλλο κινητό κανονικά μόνο με το λαπτοπ δεν μπορεί με το παλιό μου κινητό δεν είχα τέτοιο πρόβλημα και άλλο που έχω επειδής έχω Q card όταν πάω να κάνω κλήση μου πετάει συνέχεια ένα μήνυμα για ότι ειμε roaming. μήπως ξέρετε που έχει αυτή την επιλογή για απενενεργοποίηση του μηνύματος ? Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 ξέρεις κάτι για τον πωλητή ή για το aliexpress που εμείς δεν ξέρουμε?οχι δεν ξερω κατι απλα λεω οτι δεν υπάρχει περίπτωση για τις εκπτώσεις ποι ευκολο ειναι να κερδισεις το λοτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Από τα παιδιά που έβαλαν aosp vanilla υπάρχει κανένα screen shot να δούμε ; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Πιάσε κάποιος ένα υποβρύχιο για τον φίλο! Τι βανίλια ρε φίλε, πονάνε τα μάτια μας με ότι βλέπουμε εδώ μέσα. :D Θεός...κλαίω φίλος.................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Από τα παιδιά που έβαλαν aosp vanilla υπάρχει κανένα screen shot να δούμε ; https://www.facebook.com/LenovoA850plusMalaysia/posts/303887726458898 Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 παιδια μηπως ξερει κανενας γιατι δεν βρισκει το λαπτοπ windows 7 το πρόγραμμα για να συνδέσω το λενόβο με το Bluetooth του υπολογιστή μου βγάζει το κίτρινο θαυμαστκό στο pc μου λέει (η συσκευή περιφερειακή Bluetooth δεν έχει πρόγραμμα οδήγησης)από το κινητό μπορώ να στείλω φωτο στο λαπτοπ από το λαπτοπ στο κινητό δεν μπορώ ..ξέρετε κάτι να μου πείτε ? Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts