ταξιδιωτης22 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 το κινητο μπορει να το κρατησα λιγο παντως να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ αλλα απο μηνυματα δε λεει δε συνηθιζεται ευκολα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Πιστευω οτι ειναι μια επιδειξη design.Tιποτα αλλο. ;) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Δεν είναι απλά μια επίδειξη σχεδιαστικών δυνατοτήτων. Είναι μια πρόγευση του τι πρέπει να περιμένουμε από τις συσκευές του μέλλοντος, σε θέματα σχεδιασμού, υλικών και γενικότερης πρωτοτυπίας. Μου αρέσει το 7280. Εύχομαι να το είχα σχεδιάσει εγώ. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mj23 Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Σημερα το πηρα το κινητακι και ειναι οτι καλυτερο εχω δει, σχεδιαστικά!!! Ειχα πει κιολας οτι δεν θα αγορασω μελλοντικα Νοκια, ομως ... :X Το κινητο το πηρα μεταχ. , σε αριστη κατασταση. το δουλεψα αρκετα πριν το παρω, παρολαυτα μου κανει καποια μικρα προβληματακια στον ηχο οταν με καλουν ,χανεται το σημα και δεν ακουω τιποτα.... κανεις καμια ιδεα πριν παει στο σερβις....;;;; Παράθεση Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Σημερα το πηρα το κινητακι και ειναι οτι καλυτερο εχω δει, σχεδιαστικά!!! Ειχα πει κιολας οτι δεν θα αγορασω μελλοντικα Νοκια, ομως ... :X Το κινητο το πηρα μεταχ. , σε αριστη κατασταση. το δουλεψα αρκετα πριν το παρω, παρολαυτα μου κανει καποια μικρα προβληματακια στον ηχο οταν με καλουν ,χανεται το σημα και δεν ακουω τιποτα.... κανεις καμια ιδεα πριν παει στο σερβις....;;;; Μηπως παιζει ρολο και πως το κρατας? μηπως σκεπαζεις το πανω μερος με το χερι σου ,λογικα εκει βρισκεται η κεραια . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mj23 Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 To σκεφτηκα και αυτο στην αρχη, ομως το προβλημα εμφανιζοταν ακομα και οταν το κινητο ηταν στο τραπεζι . Επαιρνε η αδερφη μου και ακουγοταν το μηνυμα "ο χρηστης θα ειδο...." , ενω εγω πατουσα το κουμπι και το κινητο σαν να ειχε κανει restart.... Παράθεση Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 To phra sthn kopela mou...To kinhto einai uperoxo apisteuto design opou kai an pame zhtane na to doun....Mono ths parousiazei auto to provlhma...Otan thn pernw den to shkwnei kai den thn akouw, kleinei h grammh kai meta gia 2,3 lepta den dexetai klhseis...Ekeinh thn wra h othonh tou thlefwnou metatrepetai se kathrefths kai dhmiourgei periergous hxous...Einai asxhmo kollhmataki auto..Den mporeis na epikoinwniseis..Arage uparxei kamia anavathmish na to diorthwsei...? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Ισως με μια αναβαθμιση να λυνοταν το προβλημα . τελευταια εκδοση ειναι η v 3.27 (προηγουμενη ειναι η v 3.24) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mj23 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 To phra sthn kopela mou...To kinhto einai uperoxo apisteuto design opou kai an pame zhtane na to doun....Mono ths parousiazei auto to provlhma...Otan thn pernw den to shkwnei kai den thn akouw, kleinei h grammh kai meta gia 2,3 lepta den dexetai klhseis...Ekeinh thn wra h othonh tou thlefwnou metatrepetai se kathrefths kai dhmiourgei periergous hxous...Einai asxhmo kollhmataki auto..Den mporeis na epikoinwniseis..Arage uparxei kamia anavathmish na to diorthwsei...? εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.. θα προσπαθησω να παω αυριο για αναβαθμιση, θα ενημερωσω. Παράθεση Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.. θα προσπαθησω να παω αυριο για αναβαθμιση, θα ενημερωσω. Koitakse to file mou dioti einai sovaro provlhma...Mou thn exei dwsei sta neura elpizw h anavathmish na kanei douleia...(plhroforiaka exw tim, mporei na paizei kai auto rolo) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mj23 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Koitakse to file mou dioti einai sovaro provlhma...Mou thn exei dwsei sta neura elpizw h anavathmish na kanei douleia...(plhroforiaka exw tim, mporei na paizei kai auto rolo) και γω ΤΙΜ εχω, αλλα τι ρολο να παιζει...; :confused: Παράθεση Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Oti exei kapws xeirotero shma apo tis upoloipes kai kollaei pio suxna isws... Egw pou koitaksa thn version exw thn 3,22.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Kseroume poia version einai h teleutaia..?Phra to Nokia shop stou zwgrafou kai mou eipan pws exoun diathesimh thn 3,22 (auth pou exw) meta mou eipan na to paw ekei na to dei o texnikos kai tha doun ti mporoun na kanoun.Phra epeita sto kasthma sthn Akadhmias kai parepempse sta kentrika.Einai kai oloi tous asxetoi re gamwto... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Telika phga sth Suggrou kai ekana thn anavathmish se 3,27...To provlhma lythike... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mj23 Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 αψογος!! Θα παω και γω να το κανω.... μου χει σπασει τα νευρα..:Χ Παράθεση Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mj23 Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Oλα ενταξει!! Βεβαια το κινητο ειχε φρικαρει εντελως, δεν ανοιγε και εβγαζε ασπρομαυρη οθονη χωρις τα γραμματα... Με το 3.27 ολα ειναι ενταξει τωρα... Παράθεση Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Oλα ενταξει!! Βεβαια το κινητο ειχε φρικαρει εντελως, δεν ανοιγε και εβγαζε ασπρομαυρη οθονη χωρις τα γραμματα... Με το 3.27 ολα ειναι ενταξει τωρα... To diko mou me thn palia eixe stamathsei teleiws na leitourgei... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mj23 Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 αυτο εννοω :ο))))))) Παράθεση Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evita_26 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Πως βλέπουμε την έκδοση του λογισμικού????? το ξέχασα??? έχω κάνει αναβάθμιση και γω, μόνο που το κινητό μου έχει ακόμα πρόβλημα :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Πως βλέπουμε την έκδοση του λογισμικού????? το ξέχασα??? έχω κάνει αναβάθμιση και γω, μόνο που το κινητό μου έχει ακόμα πρόβλημα :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: *#0000# :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evita_26 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Τελικά την τελευταία έκδοση έχω, αλλά όταν με παίρνουν τηλέφωνο ο ήχος κάνει αυξομειώσεις και η μπαταρία τα έχει παίξει. Εκεί που λέει ότι εξαντλείται ξαφνικά έχει 4 κουτάκια γεμισμένα. Ειλικρινά θα πάω και θα τους βρίσω, τόσα λεφτά έχω δώσει...... :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 http://www.nokia.com/nokia/0,,62356,00.html Unique stick-shaped design with a keyless dial and voice-activated interface , in place of a traditional keypad. Also includes a color display, Bluetooth, and streaming video playback! Δηλαδή πώς γράφει κανείς SMS με αυτό!?! :p :blink: :D pas sta message>crate new>SMS kai meta, kato kato sou grafei tin ABCD...........WXYZ kai esi me to koumpi pou girizei giro giro dialegeis ta gramata!!! eina paneukolo! pas sta message>crate new>SMS kai meta, kato kato sou grafei tin ABCD...........WXYZ kai esi me to koumpi pou girizei giro giro :wacko: dialegeis ta gramata!!! eina paneukolo! :O kserei kaneis posi mnimi exei? kserei kaneis posi mnimi exei? 50MB exei telika! entxei exei kali mnimi den leo!! alla i timi tsoyzei mallon! :cry: xerei kaneis poso kanei tora sta magasia!? :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 παντως δεν κυκλοφορησε πολυ και η τιμουλα δεν επεσε και οπως περιμενα να πεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 παιδια εχει mp3 Το 7280? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios74 Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ 7280. ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ BLUETOOTH ADAPTORS ΝΕ ΚΑΝΩ CONECT TO 7280 ΜΕ ΤΟ LAPTOP KAI ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ? ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts