Jump to content

evita_26

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by evita_26

  1. Καλημέρα παιδιά! Θέλω να κάνω update στο κινητό μου με την νέα έκδοση λογισμικού, αλλά επειδή έχω εγκαταστήσει μερικά παιχνίδια από το market θα ήθελα να μάθω αν θα σβηστούν. Κρίμα είναι, μου έχουν βγει τα δάχτυλα με το angry birds! χαχαχαχαχα Είδα οτι κάνεις backup πρώτα αλλά δεν αναφέρει κάτι για παιχνίδια. Ευχαριστώ και συγνώμη αν το έχουν ξαναρωτήσει.
  2. Μήπως έχετε δοκιμάσει κανένα πρόγραμμα για φωνητική κλήση? Ευχαριστώ
  3. Καλησπέρα! Μήπως έχει χρόνο κάποιος να μου πεί που είναι τα settings στο Droid stats? Θέλω να ορίσω τα λεπτά και τα μηνύματα που έχω δωρεάν και δεν τα βρίσκω! :O:worry: το βρηκααααααααααααααα!:p
  4. Καλημέρα! Τα προβλήματα πάντως στο δικό μου κινητό συνεχίζονται και με την αναβάθμιση. Δηλαδή ακόμα κάνει restart το κινητό και ακόμα δεν ακούγεται τίποτα με το handsfree της Nokia. Έχει διορθωθεί βέβαια ο ήχος στο ξυπνητήρι, η σύνδεση με το bluetooth ακουστικό αν και κάποιες φορές αποσυνδέεται από μόνο του και τέλος μπορώ πιά και βλέπω τις αναπάντητες και τα μηνύματα στην μικρή οθόνη. Αν και πρίν από την αναβάθμιση είχα απενεργοποιήσει την εξοικονόμιση ενέργειας και δεν έβλεπα τις αναπάντητες και τα μηνύματα, τώρα είναι οκ. Τι να πώ? Έχεις κανείς παρόμοια προβλήματα και μετά την αναβάθμιση?
  5. Κάνει φωνητική κλήση εμένα. Την έκανα στην Αγ. Παρασκευή στην Αγ. Ιωάννου, μισή ωρίτσα μου πήρε!
  6. Έχω το εξής πρόβλημα με το κινητό μου, όταν βάζω το handsfree ακούω ελάχιστα. Δηλαδή αν είμαι στο δρόμο με την φασαρία που κάνουν τα αυτοκίνητα δεν ακούω τίποτα!!!! Επίσης είχα πρόβλημα και με το bluetooth ακουστικό μου, όταν με έπαιρναν τηλέφωνο έκανε παράσιτα και δεν με άκουγαν, εγώ άκουγα κανονικά και συνεχώς αποσυνδεόταν!!! Έκανα χτες αναβάθμιση στο κινητό μήπως και φτιάξει η ένταση στα ακουστικά αλλά τίποτα, το bluetooth ακουστικό δούλεψε κανονικά, με ακούν τέλεια αλλά μου αποσυνδέθηκε μία φορα! Υπάρχει κάποιος που να έχει το ίδιο πρόβλημα? :confused: :confused: :confused:
  7. ;) Thanks για την ενημέρωση!
  8. Περιμένω να τελειώσει η εγγύηση και μετά ....... αρχίζει το ξεβίδωμα!!!!! Άλλη αναβάθμιση από την 3.27 υπάρχει, το έχει ψάξει κανείς? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  9. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να ανοίξω το Nokia 7280 και να αλλάξω μπαταρία???? Δεν θέλω να το πάω στην αντιπροσωπεία!!! :rolleyes:
  10. Τελικά την τελευταία έκδοση έχω, αλλά όταν με παίρνουν τηλέφωνο ο ήχος κάνει αυξομειώσεις και η μπαταρία τα έχει παίξει. Εκεί που λέει ότι εξαντλείται ξαφνικά έχει 4 κουτάκια γεμισμένα. Ειλικρινά θα πάω και θα τους βρίσω, τόσα λεφτά έχω δώσει...... :mad: :mad: :mad:
  11. Πως βλέπουμε την έκδοση του λογισμικού????? το ξέχασα??? έχω κάνει αναβάθμιση και γω, μόνο που το κινητό μου έχει ακόμα πρόβλημα :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
×
×
  • Create New...