Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 Neo (SM-N750/7505)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έκάνα φίλε μου, έκανα και επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις αλλά το πρόβλημα παραμενει

Αν συνεχίζει να στο κάνει και μετά απο επαναφορά (υποθετω οτι δεν ξαναπέρασες πάλι όλες τις εφαρμογές που είχες πρίν και το δοκίμασες "καθαρό" ...), ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις το ενδεχόμενο ζημιάς της μπαταρίας.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τα φωτα σας λιγο.. κατέβασα την τελευταία επίσημη βουλγαρική έκδοση κ την πέρασα στο τηλ..

όταν πήγα όμως κ τη τσέκαρα στο app phone info μου τη βγάζει Τσεχία ? τι εχω χάσει ? :wacko:

:rolleyes:

Χθες βγήκε καινούργιος Kernel για Γαλλία με changelist 4291192... :)

Αναμένουμε και για τις υπόλοιπες χώρες λογικά... :)

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τα φωτα σας λιγο.. κατέβασα την τελευταία επίσημη βουλγαρική έκδοση κ την πέρασα στο τηλ..

όταν πήγα όμως κ τη τσέκαρα στο app phone info μου τη βγάζει Τσεχία ? τι εχω χάσει ? :wacko:

Εμένα που είναι Βουλγάρικο και απείραχτο μου το βγάζει ο Βουλγάρικο. Από που κατέβασες το firmware?

Μετά από 5 μήνες μπορώ να πω πως όλα είναι υπέροχα!!! Όλοι το θαυμάζουν, κάμερα οθόνη, ταχύτητα, όλα! Επίσης το έχω με περίπου 60-70 εφαρμογές και πολλές είναι παιχνίδια όπως το gta san Andreas, χωρίς ποτέ μα ποτέ ούτε το παραμικρό κόλλημα και με πολύ multitasking! Το wifi δεν κλείνει πότε. Το βασικότερο όλων είναι η εξαιρετική μπαταρία του, με 3g τουλάχιστον μία ώρα με πολύ χαμηλό σήμα, παιχνίδια, youtube, φωτογραφίες και πολύ browsing βγάζω πάντα 7 με 7:30 ώρες οθόνη και φωτεινότητα από την μέση και πάνω εως φουλ! Έχω δει και κάτι 8 ώρες οθόνη με wifi μόνο☺

Εδώ όμως θέλω να θέσω ένα "πρόβλημα" ίσως με την στάθμη της μπαταρίας. Δεν σταματάει να ανεβαίνει πότε εδώ και 5 μήνες, δεν του έχω κάνει βέβαια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων διότι δεν με ενοχλεί! Άμα για παράδειγμα έχω 80% μπαταρία και το αφήσω με κλειστή οθόνη και ανοιχτό το wifi ή το 3g ύστερα από μισή ώρα θα έχει πάει σίγουρα στο 83%. Το βράδυ αν το αφήσω στο 40% στην λειτουργία πτήσης το πρωί έχει πάει 48% με 50%! Ποτέ δεν αντιμετώπισα υπερθέρμανση, αργή φόρτιση ή γρήγορη αποφορτιση! Η μπαταρία είναι τέλεια γιαυτό νομίζω πως φταίει η kitkat, το δικό μου είναι ιταλικό! Και κάτι ακόμα, ξέρετε πότε θα είναι διαθέσιμη η lollipop? Ευχαριστώ☺

[ATTACH]58536[/ATTACH] [ATTACH]58537[/ATTACH]

Κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τσεκάρεις πάλι

Καλησπερα παιδια! ειχα περασει μεσω odin την 4.4.2. το κινητο μου ειναι Γαλλικο αλλα περασα καποια που δε προοριζοταν για γαλλια! Αν ερθει καινουργια αναβαθμιση θα μου ερθει ειδοποιηση αυτοματα OTA η θα πρεπει να το ψαξω εγω;

Μετά από 5 μήνες μπορώ να πω πως όλα είναι υπέροχα!!! Όλοι το θαυμάζουν, κάμερα οθόνη, ταχύτητα, όλα! Επίσης το έχω με περίπου 60-70 εφαρμογές και πολλές είναι παιχνίδια όπως το gta san Andreas, χωρίς ποτέ μα ποτέ ούτε το παραμικρό κόλλημα και με πολύ multitasking! Το wifi δεν κλείνει πότε. Το βασικότερο όλων είναι η εξαιρετική μπαταρία του, με 3g τουλάχιστον μία ώρα με πολύ χαμηλό σήμα, παιχνίδια, youtube, φωτογραφίες και πολύ browsing βγάζω πάντα 7 με 7:30 ώρες οθόνη και φωτεινότητα από την μέση και πάνω εως φουλ! Έχω δει και κάτι 8 ώρες οθόνη με wifi μόνο☺

Εδώ όμως θέλω να θέσω ένα "πρόβλημα" ίσως με την στάθμη της μπαταρίας. Δεν σταματάει να ανεβαίνει πότε εδώ και 5 μήνες, δεν του έχω κάνει βέβαια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων διότι δεν με ενοχλεί! Άμα για παράδειγμα έχω 80% μπαταρία και το αφήσω με κλειστή οθόνη και ανοιχτό το wifi ή το 3g ύστερα από μισή ώρα θα έχει πάει σίγουρα στο 83%. Το βράδυ αν το αφήσω στο 40% στην λειτουργία πτήσης το πρωί έχει πάει 48% με 50%! Ποτέ δεν αντιμετώπισα υπερθέρμανση, αργή φόρτιση ή γρήγορη αποφορτιση! Η μπαταρία είναι τέλεια γιαυτό νομίζω πως φταίει η kitkat, το δικό μου είναι ιταλικό! Και κάτι ακόμα, ξέρετε πότε θα είναι διαθέσιμη η lollipop? Ευχαριστώ☺

[ATTACH]58536[/ATTACH] [ATTACH]58537[/ATTACH]

Και μένα μου το κάνει αυτό. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα δηλαδή που το κάνει?

Και μένα μου το κάνει αυτό. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα δηλαδή που το κάνει?

Δεν γνωρίζω. Πάντως υποθέτω ότι δεν είναι πρόβλημα της μπαταρίας αλλά του λογισμικού. Με την lollipop πιστεύω να λυθεί το θέμα! Όποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει!!!

Ρε παιδιά αφού απενεργοποιω τον superSU γιατί όταν κάνω έλεγχο για ενημέρωση λογισμικού μου λέει ότι η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί?

Χθες βγήκε καινούργιος Kernel για Γαλλία με changelist 4291192... :)

Αναμένουμε και για τις υπόλοιπες χώρες λογικά... :)

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα που είναι Βουλγάρικο και απείραχτο μου το βγάζει ο Βουλγάρικο. Από που κατέβασες το firmware?

Κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τσεκάρεις πάλι

konstantinos77

απο δω την κατεβασα http://samsung-updates.com/device/?id=SM-N7505

και ειναι αυτη

Galaxy Note 3 NEO LTE SM-N7505 BGL N7505XXUCOB1 Android 4.4.2 09.02.2015 4158943

εχω κανει επαναφορα κ ολα.. μηπως οταν την κατεβασα ειχαν κανει λαθος δε ξερω .. παντως απο δω κατεβαζω της στοκ εγω κ δεν μου εχει ξανα τυχει

Konstantinos77

Παντως οσοι δοκιμασαν την τελευταια γαλλικη .. λενε οτι τα σπαει γενικα

Edited by agapaki

konstantinos77

απο δω την κατεβασα http://samsung-updates.com/device/?id=SM-N7505

και ειναι αυτη

Galaxy Note 3 NEO LTE SM-N7505 BGL N7505XXUCOB1 Android 4.4.2 09.02.2015 4158943

εχω κανει επαναφορα κ ολα.. μηπως οταν την κατεβασα ειχαν κανει λαθος δε ξερω .. παντως απο δω κατεβαζω της στοκ εγω κ δεν μου εχει ξανα τυχει

Konstantinos77

Παντως οσοι δοκιμασαν την τελευταια γαλλικη .. λενε οτι τα σπαει γενικα

Εγώ θα εμπιστευόμουν περισσότερο αυτή την σελίδα.

http://www.sammobile.com

Το κανονικό σου country code της συσκευής σου ποιο είναι;

Και που το διάβασες αυτό για την τελευταία Γαλλική, έχεις link?

Εγώ θα εμπιστευόμουν περισσότερο αυτή την σελίδα.

http://www.sammobile.com

Το κανονικό σου country code της συσκευής σου ποιο είναι;

Και που το διάβασες αυτό για την τελευταία Γαλλική, έχεις link?

το country code μου BLG βουλγαρικο ειναι..

γαλλικο το φορουμ http://www.phonandroid.com/forum/liste-des-roms-officielles-pour-galaxy-note-3-neo-sm-n7505-t96809-440.html

Ευχαριστο νεο αλλά με τη samsung ποτε δεν ξερεις, αν δεν θελουν να τη δωσουν ολο και καποια δικαιολογια θα βρουν σε στυλ "We will not upgrade the Note 3 neo because a μπλιμπλικι is not compatible with the update" :p Παντως θα ηθελα νεο touchwiz ετσι για αλλαγη

Ευχαριστο νεο αλλά με τη samsung ποτε δεν ξερεις, αν δεν θελουν να τη δωσουν ολο και καποια δικαιολογια θα βρουν σε στυλ "We will not upgrade the Note 3 neo because a μπλιμπλικι is not compatible with the update" :p Παντως θα ηθελα νεο touchwiz ετσι για αλλαγη

Και από το επίσημο http://www.sammobile.com/2015/03/25/samsung-france-confirms-the-galaxy-note-3-neo-will-receive-lollipop-later-this-year/

• 2 weeks later...
Καλησπέρα κι από εμένα, θα ήθελα τα φώτα σας. Μετά από χαρούμενη συμβίωση κάποιων μηνών είπα να του βάλω ένα bluetooth, συγκεκριμένα ένα sony errickson wm600 που είχα με AKG ακουστικά. Έκτοτε έχει πολύ κακό έως κακό σήμα με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις. Πλέον μου το κάνει και χωρίς ακουστικά ή και με ενσύρματα. Έχετε καμιά ιδέα?:cry:
Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot:

Καλησπέρα κι από εμένα, θα ήθελα τα φώτα σας. Μετά από χαρούμενη συμβίωση κάποιων μηνών είπα να του βάλω ένα bluetooth, συγκεκριμένα ένα sony errickson wm600 που είχα με AKG ακουστικά. Έκτοτε έχει πολύ κακό έως κακό σήμα με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις. Πλέον μου το κάνει και χωρίς ακουστικά ή και με ενσύρματα. Έχετε καμιά ιδέα?:cry:

Δε γίνεται να φταίει το bt για το κακό σήμα. Μήπως σου έχει έρθει κάποιο update στο μεταξύ? Μήπως στο κάνει σε σταθερό σημείο/περιοχή και είναι θέμα δικτύου?

Ρε παιδιά αφού απενεργοποιω τον superSU γιατί όταν κάνω έλεγχο για ενημέρωση λογισμικού μου λέει ότι η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί?

ακομα και να τον απενεργοποιησεις θα στο λεει γιατι εχει γραψει στο xbin..μονο με flashing με odin και factory reset θα ξαναπαει στο επισημο..μπορεις να το τσεκαρεις με kies 3 και οχι με ota

I Want To Believe

Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω.

Έχει κάποιος πρόβλημα με τις υπηρεσίες Google σε κατανάλωση μπαταρίας? Μου είναι σχεδόν στο 12% κάθε μέρα

Καλημέρα στην παρέα ,το ξαναπήρα σήμερα . Μια χαρά τα παει ,να δουμε αν θα πάρει και lollipop και είμαστε κομπλε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Τι γίνεται επιτέλους? Μου έχει σπάσει τα νεύρα...

[ATTACH]59765[/ATTACH][ATTACH]59766[/ATTACH]

Καμιά επανεκκίνηση του έκανες να δείς μήπως στρώσει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Καμιά επανεκκίνηση του έκανες να δείς μήπως στρώσει?

Πολλές αλλά η λύση ήταν άλλη. Πήγα διαχείριση εφαρμογών κατάργηση ενημερωσεων και μετά πάλι ενημέρωση και έστρωσε

Πολλές αλλά η λύση ήταν άλλη. Πήγα διαχείριση εφαρμογών κατάργηση ενημερωσεων και μετά πάλι ενημέρωση και έστρωσε

Ωραία για να το έχουμε στα υπόψιν αν ανέβει ξαφνικα και σε μας η κατανάλωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 Neo (SM-N750/7505)