truckman Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Το έκάνα φίλε μου, έκανα και επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις αλλά το πρόβλημα παραμενει Αν συνεχίζει να στο κάνει και μετά απο επαναφορά (υποθετω οτι δεν ξαναπέρασες πάλι όλες τις εφαρμογές που είχες πρίν και το δοκίμασες "καθαρό" ...), ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις το ενδεχόμενο ζημιάς της μπαταρίας. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 τα φωτα σας λιγο.. κατέβασα την τελευταία επίσημη βουλγαρική έκδοση κ την πέρασα στο τηλ.. όταν πήγα όμως κ τη τσέκαρα στο app phone info μου τη βγάζει Τσεχία ? τι εχω χάσει ? :wacko: Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Χθες βγήκε καινούργιος Kernel για Γαλλία με changelist 4291192... :) Αναμένουμε και για τις υπόλοιπες χώρες λογικά... :) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τα φωτα σας λιγο.. κατέβασα την τελευταία επίσημη βουλγαρική έκδοση κ την πέρασα στο τηλ.. όταν πήγα όμως κ τη τσέκαρα στο app phone info μου τη βγάζει Τσεχία ? τι εχω χάσει ? :wacko: Εμένα που είναι Βουλγάρικο και απείραχτο μου το βγάζει ο Βουλγάρικο. Από που κατέβασες το firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Μετά από 5 μήνες μπορώ να πω πως όλα είναι υπέροχα!!! Όλοι το θαυμάζουν, κάμερα οθόνη, ταχύτητα, όλα! Επίσης το έχω με περίπου 60-70 εφαρμογές και πολλές είναι παιχνίδια όπως το gta san Andreas, χωρίς ποτέ μα ποτέ ούτε το παραμικρό κόλλημα και με πολύ multitasking! Το wifi δεν κλείνει πότε. Το βασικότερο όλων είναι η εξαιρετική μπαταρία του, με 3g τουλάχιστον μία ώρα με πολύ χαμηλό σήμα, παιχνίδια, youtube, φωτογραφίες και πολύ browsing βγάζω πάντα 7 με 7:30 ώρες οθόνη και φωτεινότητα από την μέση και πάνω εως φουλ! Έχω δει και κάτι 8 ώρες οθόνη με wifi μόνο☺ Εδώ όμως θέλω να θέσω ένα "πρόβλημα" ίσως με την στάθμη της μπαταρίας. Δεν σταματάει να ανεβαίνει πότε εδώ και 5 μήνες, δεν του έχω κάνει βέβαια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων διότι δεν με ενοχλεί! Άμα για παράδειγμα έχω 80% μπαταρία και το αφήσω με κλειστή οθόνη και ανοιχτό το wifi ή το 3g ύστερα από μισή ώρα θα έχει πάει σίγουρα στο 83%. Το βράδυ αν το αφήσω στο 40% στην λειτουργία πτήσης το πρωί έχει πάει 48% με 50%! Ποτέ δεν αντιμετώπισα υπερθέρμανση, αργή φόρτιση ή γρήγορη αποφορτιση! Η μπαταρία είναι τέλεια γιαυτό νομίζω πως φταίει η kitkat, το δικό μου είναι ιταλικό! Και κάτι ακόμα, ξέρετε πότε θα είναι διαθέσιμη η lollipop? Ευχαριστώ☺ [ATTACH]58536[/ATTACH] [ATTACH]58537[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 τα φωτα σας λιγο.. κατέβασα την τελευταία επίσημη βουλγαρική έκδοση κ την πέρασα στο τηλ.. όταν πήγα όμως κ τη τσέκαρα στο app phone info μου τη βγάζει Τσεχία ? τι εχω χάσει ? :wacko: Κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τσεκάρεις πάλι Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosprov Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καλησπερα παιδια! ειχα περασει μεσω odin την 4.4.2. το κινητο μου ειναι Γαλλικο αλλα περασα καποια που δε προοριζοταν για γαλλια! Αν ερθει καινουργια αναβαθμιση θα μου ερθει ειδοποιηση αυτοματα OTA η θα πρεπει να το ψαξω εγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Μετά από 5 μήνες μπορώ να πω πως όλα είναι υπέροχα!!! Όλοι το θαυμάζουν, κάμερα οθόνη, ταχύτητα, όλα! Επίσης το έχω με περίπου 60-70 εφαρμογές και πολλές είναι παιχνίδια όπως το gta san Andreas, χωρίς ποτέ μα ποτέ ούτε το παραμικρό κόλλημα και με πολύ multitasking! Το wifi δεν κλείνει πότε. Το βασικότερο όλων είναι η εξαιρετική μπαταρία του, με 3g τουλάχιστον μία ώρα με πολύ χαμηλό σήμα, παιχνίδια, youtube, φωτογραφίες και πολύ browsing βγάζω πάντα 7 με 7:30 ώρες οθόνη και φωτεινότητα από την μέση και πάνω εως φουλ! Έχω δει και κάτι 8 ώρες οθόνη με wifi μόνο☺ Εδώ όμως θέλω να θέσω ένα "πρόβλημα" ίσως με την στάθμη της μπαταρίας. Δεν σταματάει να ανεβαίνει πότε εδώ και 5 μήνες, δεν του έχω κάνει βέβαια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων διότι δεν με ενοχλεί! Άμα για παράδειγμα έχω 80% μπαταρία και το αφήσω με κλειστή οθόνη και ανοιχτό το wifi ή το 3g ύστερα από μισή ώρα θα έχει πάει σίγουρα στο 83%. Το βράδυ αν το αφήσω στο 40% στην λειτουργία πτήσης το πρωί έχει πάει 48% με 50%! Ποτέ δεν αντιμετώπισα υπερθέρμανση, αργή φόρτιση ή γρήγορη αποφορτιση! Η μπαταρία είναι τέλεια γιαυτό νομίζω πως φταίει η kitkat, το δικό μου είναι ιταλικό! Και κάτι ακόμα, ξέρετε πότε θα είναι διαθέσιμη η lollipop? Ευχαριστώ☺ [ATTACH]58536[/ATTACH] [ATTACH]58537[/ATTACH] Και μένα μου το κάνει αυτό. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα δηλαδή που το κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Και μένα μου το κάνει αυτό. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα δηλαδή που το κάνει? Δεν γνωρίζω. Πάντως υποθέτω ότι δεν είναι πρόβλημα της μπαταρίας αλλά του λογισμικού. Με την lollipop πιστεύω να λυθεί το θέμα! Όποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Ρε παιδιά αφού απενεργοποιω τον superSU γιατί όταν κάνω έλεγχο για ενημέρωση λογισμικού μου λέει ότι η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Χθες βγήκε καινούργιος Kernel για Γαλλία με changelist 4291192... :) Αναμένουμε και για τις υπόλοιπες χώρες λογικά... :) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα που είναι Βουλγάρικο και απείραχτο μου το βγάζει ο Βουλγάρικο. Από που κατέβασες το firmware? Κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τσεκάρεις πάλι konstantinos77 απο δω την κατεβασα http://samsung-updates.com/device/?id=SM-N7505 και ειναι αυτη Galaxy Note 3 NEO LTE SM-N7505 BGL N7505XXUCOB1 Android 4.4.2 09.02.2015 4158943 εχω κανει επαναφορα κ ολα.. μηπως οταν την κατεβασα ειχαν κανει λαθος δε ξερω .. παντως απο δω κατεβαζω της στοκ εγω κ δεν μου εχει ξανα τυχει Konstantinos77 Παντως οσοι δοκιμασαν την τελευταια γαλλικη .. λενε οτι τα σπαει γενικα Edited March 25, 2015 by agapaki Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 konstantinos77 απο δω την κατεβασα http://samsung-updates.com/device/?id=SM-N7505 και ειναι αυτη Galaxy Note 3 NEO LTE SM-N7505 BGL N7505XXUCOB1 Android 4.4.2 09.02.2015 4158943 εχω κανει επαναφορα κ ολα.. μηπως οταν την κατεβασα ειχαν κανει λαθος δε ξερω .. παντως απο δω κατεβαζω της στοκ εγω κ δεν μου εχει ξανα τυχει Konstantinos77 Παντως οσοι δοκιμασαν την τελευταια γαλλικη .. λενε οτι τα σπαει γενικα Εγώ θα εμπιστευόμουν περισσότερο αυτή την σελίδα. http://www.sammobile.com Το κανονικό σου country code της συσκευής σου ποιο είναι; Και που το διάβασες αυτό για την τελευταία Γαλλική, έχεις link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εγώ θα εμπιστευόμουν περισσότερο αυτή την σελίδα. http://www.sammobile.com Το κανονικό σου country code της συσκευής σου ποιο είναι; Και που το διάβασες αυτό για την τελευταία Γαλλική, έχεις link? το country code μου BLG βουλγαρικο ειναι.. γαλλικο το φορουμ http://www.phonandroid.com/forum/liste-des-roms-officielles-pour-galaxy-note-3-neo-sm-n7505-t96809-440.html Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Βρε λες? http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-Confirmed-Android-5-0-1-Lollipop-update-for-Galaxy-Note-3-Neo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Βρε λες? http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-Confirmed-Android-5-0-1-Lollipop-update-for-Galaxy-Note-3-Neo Ευχαριστο νεο αλλά με τη samsung ποτε δεν ξερεις, αν δεν θελουν να τη δωσουν ολο και καποια δικαιολογια θα βρουν σε στυλ "We will not upgrade the Note 3 neo because a μπλιμπλικι is not compatible with the update" :p Παντως θα ηθελα νεο touchwiz ετσι για αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ευχαριστο νεο αλλά με τη samsung ποτε δεν ξερεις, αν δεν θελουν να τη δωσουν ολο και καποια δικαιολογια θα βρουν σε στυλ "We will not upgrade the Note 3 neo because a μπλιμπλικι is not compatible with the update" :p Παντως θα ηθελα νεο touchwiz ετσι για αλλαγη Και από το επίσημο http://www.sammobile.com/2015/03/25/samsung-france-confirms-the-galaxy-note-3-neo-will-receive-lollipop-later-this-year/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλησπέρα κι από εμένα, θα ήθελα τα φώτα σας. Μετά από χαρούμενη συμβίωση κάποιων μηνών είπα να του βάλω ένα bluetooth, συγκεκριμένα ένα sony errickson wm600 που είχα με AKG ακουστικά. Έκτοτε έχει πολύ κακό έως κακό σήμα με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις. Πλέον μου το κάνει και χωρίς ακουστικά ή και με ενσύρματα. Έχετε καμιά ιδέα?:cry: Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καλησπέρα κι από εμένα, θα ήθελα τα φώτα σας. Μετά από χαρούμενη συμβίωση κάποιων μηνών είπα να του βάλω ένα bluetooth, συγκεκριμένα ένα sony errickson wm600 που είχα με AKG ακουστικά. Έκτοτε έχει πολύ κακό έως κακό σήμα με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις. Πλέον μου το κάνει και χωρίς ακουστικά ή και με ενσύρματα. Έχετε καμιά ιδέα?:cry: Δε γίνεται να φταίει το bt για το κακό σήμα. Μήπως σου έχει έρθει κάποιο update στο μεταξύ? Μήπως στο κάνει σε σταθερό σημείο/περιοχή και είναι θέμα δικτύου? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ρε παιδιά αφού απενεργοποιω τον superSU γιατί όταν κάνω έλεγχο για ενημέρωση λογισμικού μου λέει ότι η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί? ακομα και να τον απενεργοποιησεις θα στο λεει γιατι εχει γραψει στο xbin..μονο με flashing με odin και factory reset θα ξαναπαει στο επισημο..μπορεις να το τσεκαρεις με kies 3 και οχι με ota Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω. Έχει κάποιος πρόβλημα με τις υπηρεσίες Google σε κατανάλωση μπαταρίας? Μου είναι σχεδόν στο 12% κάθε μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intergrale Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) σε LUX ποτε ερχεται γνωριζουμε ??? Edited April 17, 2015 by intergrale Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλημέρα στην παρέα ,το ξαναπήρα σήμερα . Μια χαρά τα παει ,να δουμε αν θα πάρει και lollipop και είμαστε κομπλε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Τι γίνεται επιτέλους? Μου έχει σπάσει τα νεύρα... [ATTACH]59765[/ATTACH][ATTACH]59766[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Τι γίνεται επιτέλους? Μου έχει σπάσει τα νεύρα... [ATTACH]59765[/ATTACH][ATTACH]59766[/ATTACH] Καμιά επανεκκίνηση του έκανες να δείς μήπως στρώσει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καμιά επανεκκίνηση του έκανες να δείς μήπως στρώσει? Πολλές αλλά η λύση ήταν άλλη. Πήγα διαχείριση εφαρμογών κατάργηση ενημερωσεων και μετά πάλι ενημέρωση και έστρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Πολλές αλλά η λύση ήταν άλλη. Πήγα διαχείριση εφαρμογών κατάργηση ενημερωσεων και μετά πάλι ενημέρωση και έστρωσε Ωραία για να το έχουμε στα υπόψιν αν ανέβει ξαφνικα και σε μας η κατανάλωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts