YanniZ Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Το έχω, αλλά δεν βλέπω πως επηρεάζει μόνο την αλλαγή γλώσσας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Το έχω, αλλά δεν βλέπω πως επηρεάζει μόνο την αλλαγή γλώσσας.. Είναι γνωστό "bug". Πήγαινε ρυθμίσεις/προσβασιμότητα και ξετίκαρέ το. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Πολύ σωστός! Ευχαριστώ πολύ. Θέλω να πιστεύω ότι θα εξακολουθήσει να δουλεύει το greenify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλημέρα συμφορουμίτες,επειδή είμαι έτοιμος και με τα λεφτά στο χέρι έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο σκρουτζομάγαζο; Με ενδιαφέρει η συσκευή να μπορεί να πάρει την τελευταία διαθέσιμη έκδοση Android,δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο η χώρα προέλευσης (Γαλλία,Ιταλία,Βουλγαρία...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bibis259 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εγώ παρέλαβα από σκρουτζομαγαζο tokinito πριν λίγες μέρες και είναι ιταλικό με περασμένη 4.4 kitkat. Δεν ξέρω εάν έτυχε. Κάνε κάνα τηλέφωνο άμα θες. Παράθεση HTC Rooted Desire rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol: kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1 radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εγώ παρέλαβα από σκρουτζομαγαζο tokinito πριν λίγες μέρες και είναι ιταλικό με περασμένη 4.4 kitkat. Δεν ξέρω εάν έτυχε. Κάνε κάνα τηλέφωνο άμα θες. Σε ευχαριστώ,θα ''πέσει'' τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλησπερα στην παρεα. Μια απορια εχω.Επειδη παρακολουθω το θεμα απο την αρχη,και βλεπω με το καιρο πως η τιμη του πεφτει σιγα σιγα. Σημερα τσεκαρα skoutz και εχει φτασει 260Ε.Ειναι λογικη αυτη η πτωση? Ευχαριστώ το νεο. καμμια σχεση με το κανονικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bibis259 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Με το touchwiz αδικείται λίγο το κινητό. Έβαλα nova launcher και είναι ακόμη πιο γρήγορο. . Παράθεση HTC Rooted Desire rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol: kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1 radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Το "τσίμπησα" το κινητό στα 258 και κάτι... Στη συσκευασία η ταινία ασφαλείας ήταν κομμένη και από πάνω είχε μπει νέα.... Ελπίζω να μην έχει πρόβλημα. Όλα τα άλλα καλά. Προς το παρόν φορτίζει. Μετά θα του βγάλω το λάδιB-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Καλημέρα συμφορουμίτες,επειδή είμαι έτοιμος και με τα λεφτά στο χέρι έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο σκρουτζομάγαζο; Με ενδιαφέρει η συσκευή να μπορεί να πάρει την τελευταία διαθέσιμη έκδοση Android,δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο η χώρα προέλευσης (Γαλλία,Ιταλία,Βουλγαρία...) Καλημέρα. Παίζει ρόλο, γιατί κάθε χώρα έχει δική της έκδοση (4.3 ή 4.4.2) περασμένη. Το βουλγαρικό πχ. είναι σε 4.3 ακόμα. Τσέκαρε το sammobile/firmware/sm-n7505 και θα δεις ποια έκδοση παίζει αυτήν τη στιγμή σε κάθε χώρα προέλευσης Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Πώς μπορούμε να του μάθουμε μια καινούρια λέξη όταν χρησιμοποιούμε το πενάκι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SLAINEGR Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 καλησπερα παιδια. εδω και μια εβδομαδα ειμαι αναμεσα στο note 3 neo και το oneplus one. στη τιμη δεν εχουν μεγαλη διαφορα. 30 ευρω. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν θα παρει android lollipop το neo, γιατι το oneplus one ξεκινησε ηδη, και για να πω την αληθεια ειδα το καινουριο λειτουργικο σε ενα lg moto g 2gen και εντυπωσιαστηκα. αν μεινει σε κιτκατ μαλλον θα παω για το 1+1. ξερετε αν η σαμσουνγκ εχει ανακοινωσει τιποτα για αναβαθμιση της συσκευης?. μεχρι τωρα μονο για s5, s4,note 3 και note4 εχει πει στις αρχες Γεναρη. καποια απαντηση????????????????? Παράθεση panasonic g600 - sony ericsson t18s - nokia 3310 -panasonic gd75 - nokia 8310 - sony ericsson t68ι - sony ericsson κ750 - sony ericsson κ800 - sony ericsson κ850 - samsung i8910 hd - xperia x10 mini - xperia x8 - xperia neo v - xperia sp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Δεν έχω ακούσει κάτι άμα μάθεις ενημέρωσε.-. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Γίνεται να ρουταρουμε χωρίς να γράψει ο Knox; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Πώς μπορούμε να του μάθουμε μια καινούρια λέξη όταν χρησιμοποιούμε το πενάκι ? Ξέρει κάποιος ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Το "τσίμπησα" το κινητό στα 258 και κάτι... Στη συσκευασία η ταινία ασφαλείας ήταν κομμένη και από πάνω είχε μπει νέα.... Ελπίζω να μην έχει πρόβλημα. Όλα τα άλλα καλά. Προς το παρόν φορτίζει. Μετά θα του βγάλω το λάδιB-) Οτι ηταν ανοιγμενο ειναι θεμα επιστροφης.. με υγεια να το χαρεις.. ΑΛΛΑ πηρες το note 3 neo το note 3 ειναι αλλο κινητο κ εχει 415 κ οπως καταλαβαινεις εχουν πολλες διαφορες περα απτην τιμη.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Γίνεται να ρουταρουμε χωρίς να γράψει ο Knox; Διάβασε εδω ,Ρουταρα με αυτόν τον τρόπο δυο φορές χωρίς να γράψει ο knox . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) Ενδιαφέρον αλλά από μια ματιά που έριξα αναφέρεται στο 9005, με ποιά rom έκανες την διαδικασία? edit: να διατυπώσω καλύτερα την ερώτηση, με ποιούς kernel (αρχικός - "δεύτερος") και ποιά rom? αν μπορείς να μας κάνεις και μια σύντομη επανάληψη της διαδικασίας βήμα-βήμα, νομίζω ότι θα βοηθούσε όλους τους κατόχους :-) Edited December 18, 2014 by fufutos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 καλημέρα, η κάμερα έχει σταθεροποιητή εικόνας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 καλημέρα, η κάμερα έχει σταθεροποιητή εικόνας; Ναι εχει στις ρυθμισεις της καμερας.εξυπνη σταθεροποιηση Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bibis259 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Παίδες κάτοχοι του neo από launcher ποιον χρισημοποιειται? Touchwiz η κάτι άλλο? Παράθεση HTC Rooted Desire rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol: kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1 radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Παίδες κάτοχοι του neo από launcher ποιον χρισημοποιειται? Touchwiz η κάτι άλλο? Εγω εχω το NOVA απο "μαγαζι" και ειμαι ευχαριστημενος πολυ και ΔΕΝ το αλλαζω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Καλημερα σε ολους! Επειδη δεν το βλεπω στα γνωστα καταστηματα, public κτλ. Δεν εχει ερθει επισημα στην ελλαδα? Αν χρειαστει εγγυηση τι κανουμε? Επισης υπαρχει εστω και μια περιπτωση να μην παρει android L και να μεινει ετσι το κινητο? Ολα τα αλλα τον Ιανουαριο θα παρουν... η να παρει και να κολλαει...? ξερω γω, λεω τωρα. Ερχομαι απο iphone, δεν ξερω απο android... αν κολλαει σε κανα 2μηνο θα απογοητευτω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Καλημερα σε ολους! Επειδη δεν το βλεπω στα γνωστα καταστηματα, public κτλ. Δεν εχει ερθει επισημα στην ελλαδα? Αν χρειαστει εγγυηση τι κανουμε? Επισης υπαρχει εστω και μια περιπτωση να μην παρει android L και να μεινει ετσι το κινητο? Ολα τα αλλα τον Ιανουαριο θα παρουν... η να παρει και να κολλαει...? ξερω γω, λεω τωρα. Ερχομαι απο iphone, δεν ξερω απο android... αν κολλαει σε κανα 2μηνο θα απογοητευτω... Νομιζω επισημα δεν εχει ερθει ελλαδα.αλλα και να ειχε ερθει δε θα συμφερε η αγορα του με τη τιμη που θα ειχε.αγοραζεις απο skroutz και σε καλυπτει μια χαρα η εγγυηση.android 5 θα παρει το Μαρτη του 2015. Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Νομιζω επισημα δεν εχει ερθει ελλαδα.αλλα και να ειχε ερθει δε θα συμφερε η αγορα του με τη τιμη που θα ειχε.αγοραζεις απο skroutz και σε καλυπτει μια χαρα η εγγυηση.android 5 θα παρει το Μαρτη του 2015. Φίλε μου από που έχεις μάθει ότι θα πάρουμε την L τον Μάρτη; γιατί ενώ τα παρακολουθώ δεν έχει πετύχει ακόμα το μάτι μου κάτι και ακόμα δεν έχει τελειώσει καλά καλά με την προώθηση της Kitkat... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts