Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 Neo (SM-N750/7505)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εννοείς δεν είναι σωστό?Οι περισσότεροι λένε ότι είναι καλό να αφήνεις τη μπαταρία να τελειώσει μέχρι να κλείσει το κινητο και να το φορτιζεις κλειστό γιατι έτσι έχει μεγαλύτερο χρόνο ζωής η μπαταρία.

Όταν κατέβει στο 40% το βάζω στην φόρτιση. Έχω διαβάσει ότι είναι καλό για την μπαταρία να μην την αφήνεις να κατεβαίνει χαμηλά σε ποσοστά και όταν έχεις την ευκαιρία να την φορτιζεις. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι αν σου πέσει στο 15% θα γίνει κάτι αλλά καλό είναι να το αποφεύγουμε.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά,Έχει παρατηρήσει κανένας τη μπαταρία?Παρατηρώ ότι μέχρι το 90% φεύγει νερό.Και μετά από εκεί είναι σκυλί,μετά το 90% πέφτει πολύ αργά η μπαταρία του.για παράδειγμα,το βγάζω από τη φόρτιση στις 11πμ με 100% μπαταρία και μέχρι τις 12 είναι ήδη στο 93%,ΧΩΡΊΣ να το ακουμπησω καν.Ούτε να ανοίξω την οθόνη για να δω αν έχω κάνα μνμ ή αναπάντητη.Μετά από εκεί λοιπόν και μόλις το χρησιμοποιησω λίγο,αργεί να πέσει η μπαταρία του.σκυλί σοβαρά .αν δε παίξω και παιχνίδια μου βγάζει άνετα 1.5-2 μερες μέχρι να κλεισει.στις πληροφορίες για τη μπαταρία μου δείχνει τις υπηρεσίες Google να είναι πρώτες σε κατανάλωση ενέργειας με 40-50% αν θυμάμαι καλά.Ενώ η οθόνη που είναι το αμέσως επόμενο μου βγάζει 3% κατανάλωση (τραγικο?).Όταν βέβαια το χρησιμοποιώ το τηλέφωνο αλλάζει η κατάταξη και μου βγάζει άλλοτε το παιχνίδι που παίζω,άλλοτε την οθόνη, άλλοτε τις κλήσεις,ανάλογα με το τι χρησιμοποιώ.να σημειώσω ότι συνήθως το φορτίζω κλειστό και αφού έχει τελειώσει πλήρως η μπαταρία του και αυτό μου το κάνει όταν το ανοίγω και το αφήνω για καμιά ώρα χωρίς να το ακουμπησω καν όπως είπα και πιο πάνω.Επίσης να πω ότι έχω χαμηλή σε φωτεινότητα την οθόνη κάτω του μισού και γενικά τις αυτόματες λειτουργίες που έχει το τηλέφωνο όλες κλειστές.το wifi είναι μονο μόνιμα ανοιχτό. Όλα τα άλλα κλειστά.δε ξέρω πως μπορώ να κλείσω αυτό με τις υπηρεσίες της Google για να μη μου καταναλώνει τόση ενέργεια ώστε να μη πέφτει στην αρχή τόσο γρήγορα.Εσείς πώς το βλέπετε?Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο?έχετε να μου προτείνετε κάτι?

Και το δικό μου το ίδιο κάνει. Δεν νομίζω όμως να είναι πρόβλημα αφού από κει και μετά η μπαταρία του κρατάει πολύ καλά. Αυτό που έκανα εγώ και είδα μια βελτίωση είναι το εξής: Πας Ρυθμίσεις>Γενικά>Διαχειριστής Εφαρμογών. Πατάς πάνω σε μία-μία εφαρμογή ξεχωριστά και ξετσεκάρεις το κουτάκι "εμφάνιση ειδοποιήσεων", σε όποια βέβαια από αυτές δεν σε ενδιαφέρει να σε ειδοποιεί για ενημερώσεις κτλ. Πρέπει να κάνεις το ίδιο κάθε φορά που εγκαθιστάς μια καινούργια εφαρμογή. Αν δεν κάνω λάθος, μ΄αυτόν τον τρόπο η συσκευή δεν ''ψάχνει'' από μόνη της για ενημερώσεις των εφαρμογών με αποτέλεσμα να έχει μικρότερη κατανάλωση.

Έχω ένα θεματάκι όταν είμαι σε 4G και ανοιχτά δεδομένα.Χάνεται το σήμα και φυσικά κόβεται η σύνδεση του ίντερνετ.

Έχει και κάποιος άλλος και παρόμοιο; Με Vodafone είμαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εγώ προς το παρών, με Vodafone επίσης, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.. Αλλά το έχω και λίγο καιρό..

Σήμερα δεν ξέρω τι έγινε, αλλά μου έκανε κάτι κουλό! Κόλλησαν τα πλήκτρα.. Το power, το home και τα έντασης... Ότι και να πατούσα δεν ανταποκρινόταν.. Έβγαλα τη μπαταρία, και το επανεκκίνησα και επανήλθε.. :cry:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Εγώ προς το παρών, με Vodafone επίσης, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.. Αλλά το έχω και λίγο καιρό..

Σήμερα δεν ξέρω τι έγινε, αλλά μου έκανε κάτι κουλό! Κόλλησαν τα πλήκτρα.. Το power, το home και τα έντασης... Ότι και να πατούσα δεν ανταποκρινόταν.. Έβγαλα τη μπαταρία, και το επανεκκίνησα και επανήλθε.. :cry:

Ε, αφού βγαίνει η μπαταρία να λες πάλι καλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ε, αφού βγαίνει η μπαταρία να λες πάλι καλά.

Δεν χρειαζεται να βγαλεις μπαταρια.Αν κρατησεις το power button για 10 δευτερολεπτα πατημενο κανει reboot.Το ιδιο γινεται σε ολα τα Android smartphones.

Δεν χρειαζεται να βγαλεις μπαταρια.Αν κρατησεις το power button για 10 δευτερολεπτα πατημενο κανει reboot.Το ιδιο γινεται σε ολα τα Android smartphones.

Αυτό δεν το ήξερα, νόμιζα ότι ισχύει μόνο για εκείνα που έχουν ενσωματωμένη μπαταρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το εξής.

Προχθές έβαλα το φορτιστή για φόρτιση και δεν τον έβλεπε, δοκίμασα κι άλλους το ίδιο, πήγα στο servis και μου είπαν ότι έχει σπάσει το πλακετάκι από κάτω χωρίς να το έχω ρίξει εγώ ποτέ γιατί το διατηρώ ολοκαίνουργιο, και ότι αυτό δεν καλύπτετε από την εγγύηση γιατί θεωρείτε σπάσιμο κι ότι όσα έχουν στείλει στα κεντρικά μέσω εγγύησης τα χρέωσαν με 60 ευρώ παρακαλώ, ρωτάω έχει συμβεί και σ' άλλα το ίδιο και μου είπαν ναι, μήπως υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα τελικά και θέλουν να τους πληρώσουμε κιόλας;

Τελικά τι καλύπτουν ότι τους συμφέρει;

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το εξής.

Προχθές έβαλα το φορτιστή για φόρτιση και δεν τον έβλεπε, δοκίμασα κι άλλους το ίδιο, πήγα στο servis και μου είπαν ότι έχει σπάσει το πλακετάκι από κάτω χωρίς να το έχω ρίξει εγώ ποτέ γιατί το διατηρώ ολοκαίνουργιο, και ότι αυτό δεν καλύπτετε από την εγγύηση γιατί θεωρείτε σπάσιμο κι ότι όσα έχουν στείλει στα κεντρικά μέσω εγγύησης τα χρέωσαν με 60 ευρώ παρακαλώ, ρωτάω έχει συμβεί και σ' άλλα το ίδιο και μου είπαν ναι, μήπως υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα τελικά και θέλουν να τους πληρώσουμε κιόλας;

Τελικά τι καλύπτουν ότι τους συμφέρει;

Δυστυχώς αυτό που λες θεωρείται κακή χρήση και δεν μπορείς να αποδείξεις ότι έγινε μόνο του χωρίς πτώση.

Έτσι την είχα πάθει εγώ με το s3 , που ράγισε μόνο του το πλαίσιο μέσα σε θήκη και δεν το αναγνώριζε το σέρβις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Πρώτες εντυπώσεις με το κινητό πολύ καλές.. Και η μπαταρία σκυλί!! Επιτέλους δεν αγχώνομαι για αυτό το θέμα... :happy:

Το μόνο "παρατράγουδο" που μου έχει συμβεί είναι να μου κλείνουν οι εφαρμογές χωρίς λόγο.. Στην αρχή μου το έκανε μόνο στο facebook και είπα εντάξει θα φταίει η εφαρμογή.. Αλλά σήμερα μου το έκανε και στο gps (Sygic) και ανησύχησα... Έκλεινε, το άνοιγα, ξανά έκλεινε και ούτω καθεξής... Tι μπορεί να φταίει;; :worry:

Εμένα αυτό μου έχει συμβεί 1-2 φορες μόνο όταν το υπερφορτωνω. π.χ. Όταν έχω ξεχάσει να κλείσω τις εφαρμογές(14-15 ανοιχτες) και ανοίγω ένα πολύ βάρη παιχνίδι (injustice). Και μου κλείνει το παιχνίδι. Μόλις τις κλείσω και ελευθερώσω και λίγη ram,όλα κομπλέ. Πιστεύω ότι είναι τα κουλά του Android. Αν όχι διορθώστε με οι πιο ειδικοί.Να ρωτήσω, ξέρουμε αν υπάρχουν και πως μπορούμε να βρούμε custom roms? Αν αποφασίσω να rootάρω και θέλω να βάλω καμιά rom που μπορώ να βρω.? Στο xda δε βρίσκω κάτι μέχρι στιγμής. Η Αναβάθμιση βλέπω να αργεί πολύ. Και δε ξέρω καν αν θα τη πάρουμε......

Λες ε; Μου έκανε εντύπωση γιατί ακόμη και αυτό να ήταν θα περίμενα να κλείσει τις υπόλοιπες εφαρμογές που θα είχα ξεχάσει ανοιχτές και όχι αυτή που χρησιμοποιώ!! :confused: Τέσπα.. Θα δείξει..

Η μπαταρία ομολογουμένως είναι η καλύτερη που είχα ποτέ σε κινητό μου, πόσο μάλλον με τέτοια οθόνη και δυνατότητες...

Αλλά φορτίζει αργά ε;; Πολύ αργά για την ακρίβεια... :p

Λες ε; Μου έκανε εντύπωση γιατί ακόμη και αυτό να ήταν θα περίμενα να κλείσει τις υπόλοιπες εφαρμογές που θα είχα ξεχάσει ανοιχτές και όχι αυτή που χρησιμοποιώ!! :confused: Τέσπα.. Θα δείξει..

Η μπαταρία ομολογουμένως είναι η καλύτερη που είχα ποτέ σε κινητό μου, πόσο μάλλον με τέτοια οθόνη και δυνατότητες...

Αλλά φορτίζει αργά ε;; Πολύ αργά για την ακρίβεια... :p

Όταν δεν το χρησιμοποιείς φορτίζει με 1800. Αν ανοίγει η οθόνη πέφτει στα 1200.

Πόση ώρα δηλαδή κάνει σε εσάς για μία πλήρη φόρτιση.. Εμένα σήμερα (αν και μίλησα στη τηλέφωνο για μία ώρα όσο φόρτιζε) έκανε 6 ώρες περίπου... Είναι normal έτσι;

Πόση ώρα δηλαδή κάνει σε εσάς για μία πλήρη φόρτιση.. Εμένα σήμερα (αν και μίλησα στη τηλέφωνο για μία ώρα όσο φόρτιζε) έκανε 6 ώρες περίπου... Είναι normal έτσι;

Ούτε για αστείο, κάνει γύρω στις 2 ώρες για μια πλήρη φόρτιση.

Άλλαξε φορτιστή, καλώδιο , κάτι Τέλος πάντων. Αυτός που έχεις σίγουρα έχει κάποιο πρόβλημα,είναι σύνηθες φαινόμενο αυτό στους φορτιστές της Σαμσουνγκ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Όντως,δες τον φορτιστή σου.Ένα 2ωρο το πολύ κάνει να φορτίσει.από άδεια εντελώς η μπαταρία σε φουλ εννοώ.6 είναι πάρα πολύ . ακόμα και ανοιχτό το τηλέφωνο και να το χρησιμοποιείς σε νορμάλ πλαίσια 6 ώρες δε κάνει.

Kι εμένα μου φάνηκε υπερβολικός ο χρόνος.. Θα αλλάξω αρχικά φορτιστή και βλέπουμε λοιπόν.. :(

Kι εμένα μου φάνηκε υπερβολικός ο χρόνος.. Θα αλλάξω αρχικά φορτιστή και βλέπουμε λοιπόν.. :(

Κάνε και μια επανεκκίνηση ρε συ μήπως έχει κολλήσει κάποια εφαρμογή και σου τρώει όλη την μπαταρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Όταν δεν το χρησιμοποιείς φορτίζει με 1800. Αν ανοίγει η οθόνη πέφτει στα 1200.

Αυτός φίλε μου πως το ξέρεις;

Το βλέπεις με κάποιον τρόπο;

Γεια σας και χρόνια πολλά. Ενδιαφέρομαι γι’ αυτή τη συσκευή. Μου αρέσει βέβαια πολύ το note3, αλλά επειδή είναι ακόμη αρκετά ακριβό, στρέφομαι προς το ‘’αδερφάκι’’ του. Έχω την εντύπωση ότι ακρίβυνε λίγο στο skroutz, ή ιδέα μου είναι; Την περασμένη εβδομάδα το έβλεπα στα €294 και κάτι και σήμερα είδα ότι ξεπέρασε τα €300. Απ’ ότι έχω διαβάσει εδώ, είστε αρκετά ευχαριστημένοι με το τηλέφωνο.

γεια σας,μηπως ξερει καποιος πως τραβαω screenshot την οθονη του note 3 neο?Εξαψα και δεν το βρισκω..
Don't cry because it's over.Smile because it happened.

γεια σας,μηπως ξερει καποιος πως τραβαω screenshot την οθονη του note 3 neο?Εξαψα και δεν το βρισκω..

1ος τρόπος: S-pen ακουμπώντας την μύτη του στην οθόνη και πατώντας το κουμπί του.

2ος τρόπος: Πατώντας ταυτόχρονα Home Key + Power Button.

3ος τρόπος: Ενεργοποιώντας ανιχνετή κίνησης και περνώντας την παλάμη σου πάνω από την οθόνη.

Από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει και πολύ... :happy:

http://www.sammobile.com/2014/08/20/samsung-galaxy-note-3-neo-international-model-gets-kitkat-update/

ΥΓ. Αλήθεια τι εννοεί "improved battery life"???????????????? Πόσο improved πια;;; :lol::p:D

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 Neo (SM-N750/7505)