kostas123pao Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) Guys τσεκάρετε εδώ προσφορές για 2 ημέρες στα umi http://www.coolicool.com/Promotions/UMI-smartphone/. Λέει ότι θα είναι εώς -90$. http://www.coolicool.com/umi-x3-mtk6592-20ghz-octa-core-55-inch-fhd-screen-3g-smartphone-g-32984 Edited April 29, 2014 by kostas123pao Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Guys τσεκάρετε εδώ προσφορές για 2 ημέρες στα umi http://www.coolicool.com/Promotions/UMI-smartphone/. Λέει ότι θα είναι εώς -90$. http://www.coolicool.com/umi-x3-mtk6592-20ghz-octa-core-55-inch-fhd-screen-3g-smartphone-g-32984 Πράγματι το δίνουν για 248.99$ . Φαίνεται ωραίο κινητό, δυνατό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 παιδες λεω να το αγορασω το κινητο!!! μερικες ερωτησεις: 1. τι sar εχει? μην βγαλουμε και 3ο αυτι :lol: 2. απο αυτονομια ειναι καλο? με μετρια χρηση βγαζει 2 24ωρα? (αληθεια η μπαταρια του μπορει να αλλαξει?) 3. gps εχει καλο? κλειδωνει ευκολα? 4. απο ποιο site προτεινετε να το αγορασω? 5. ειναι υπερτουμπανο το κινητακι ή ειμαι λαθος? :lol: ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Αυτό το μαγάζι είναι έγκυρο; Δείτε εδώ τιμή! http://www.tinydeal.com/umi-x3-55-ips-ogs-fhd-mtk6592-octa-core-android-422-phone-p-123692.html?currency=USD Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Αυτό το μαγάζι είναι έγκυρο; Δείτε εδώ τιμή! http://www.tinydeal.com/umi-x3-55-ips-ogs-fhd-mtk6592-octa-core-android-422-phone-p-123692.html?currency=USD Nαι, εκει που ολοι τα πουλανε 260$, ηρθε ενας 'εγκυρος' και το πουλαει 100$ λιγοτερα. Τετοια πραγματα δεν θελουν καν ρωτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Υπάρχει και εδώ μια σχετική λίστα με μάλλον καλά μαγαζιά. Και το site που λες δεν υπάρχει εκεί http://www.gizchina.com/chinese-store-directory/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) To tinydeal είναι γνωστό κατάστημα και σίγουρα ανοιχτό περίπου 3 χρόνια. Έχω ψωνίσει 3-4 φορές ως τώρα χωρίς κανένα προβλημα. Όχι κινητά όμως. Τελευταία αγορά ήταν μία λάμπα SMD LED με βύσμα Ε14 στις 13/12/2013 που παρέλαβα κανονικά. Αλλά όπως λέει και στο προϊόν, η τιμή είναι presell άρα όπως όλα τα κινεζάκια μετά θα σου ζητήσουν επιπλέον λεφτά. Edited May 28, 2014 by Kamui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
traction Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Παρέλαβα το κινητό σε 20 ημέρες από το prcfrog. Προσεκτική συσκευασία και δωράκι ένα micro sd reader. Οι εντυπώσεις μου έως τώρα από το κινητό είναι εξαιρετικές. Σαν σημείο αναφοράς έχω το τρέχων κινητό μου, ένα Samsung Note (N7000). Θετικά: Πολύ γρήγορο:όλες οι συνήθεις εφαρμογές (browsers,email, chat) ανοίγουν ακαριαία, multitasking χωρίς κανένα κόλημα. Οθόνη: αντίθεση και ανάλυση (τα 1080p ίσως είναι υπερβολή) Γρήγορη εστίαση της κάμερας, ικανοποιητική ποιότητα Μπαταρία: Με αρκετή χρήση, wifi always on, μπορείς να βγάλεις 2+ ημέρες. Αρνητικά: Το σχήμα του και κυρίως το πίσω καπάκι από λείο πλαστικό δεν σου δίνει ωραία αίσθηση στο χέρι- οριακά άβολο να το κρατάς με το ένα χέρι. Η συσκευασία δε περιλαμβάνει ακουστικά, otg cable , θήκη ή λοιπά αξεσουάρ Σε gps, ποιότητα ήχου όλα εξαιρετικά. Αν κάποιος το σκέφτεται και έχει οποιαδήποτε απορία, ευχαρίστως να απαντήσω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) Παρέλαβα το κινητό σε 20 ημέρες από το prcfrog. Προσεκτική συσκευασία και δωράκι ένα micro sd reader. Οι εντυπώσεις μου έως τώρα από το κινητό είναι εξαιρετικές. Σαν σημείο αναφοράς έχω το τρέχων κινητό μου, ένα Samsung Note (N7000). Θετικά: Πολύ γρήγορο:όλες οι συνήθεις εφαρμογές (browsers,email, chat) ανοίγουν ακαριαία, multitasking χωρίς κανένα κόλημα. Οθόνη: αντίθεση και ανάλυση (τα 1080p ίσως είναι υπερβολή) Γρήγορη εστίαση της κάμερας, ικανοποιητική ποιότητα Μπαταρία: Με αρκετή χρήση, wifi always on, μπορείς να βγάλεις 2+ ημέρες. Αρνητικά: Το σχήμα του και κυρίως το πίσω καπάκι από λείο πλαστικό δεν σου δίνει ωραία αίσθηση στο χέρι- οριακά άβολο να το κρατάς με το ένα χέρι. Η συσκευασία δε περιλαμβάνει ακουστικά, otg cable , θήκη ή λοιπά αξεσουάρ Σε gps, ποιότητα ήχου όλα εξαιρετικά. Αν κάποιος το σκέφτεται και έχει οποιαδήποτε απορία, ευχαρίστως να απαντήσω. :) Μπράβο ρε traction! Περίμενα έναν. Δηλαδή εκτός από το καπάκι που όλο και με κάτι διορθώνεται το κινητό λες πως είναι αστεράκι. Μετά από κανα 2-3 μέρες κάνε το κόπο και δες αν η μπαταρία σε βγάζει 2 μέρες με normal χρήση. Ααα και επίσης επειδή μερικά site το αναφέρουν κ άλλα όχι. Παίρνει SD? prcfrog παίζει κανα κουπονάκι και το πήρες? Edited June 4, 2014 by Kamui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Παρέλαβα το κινητό σε 20 ημέρες από το prcfrog. Προσεκτική συσκευασία και δωράκι ένα micro sd reader. Οι εντυπώσεις μου έως τώρα από το κινητό είναι εξαιρετικές. Σαν σημείο αναφοράς έχω το τρέχων κινητό μου, ένα Samsung Note (N7000). Θετικά: Πολύ γρήγορο:όλες οι συνήθεις εφαρμογές (browsers,email, chat) ανοίγουν ακαριαία, multitasking χωρίς κανένα κόλημα. Οθόνη: αντίθεση και ανάλυση (τα 1080p ίσως είναι υπερβολή) Γρήγορη εστίαση της κάμερας, ικανοποιητική ποιότητα Μπαταρία: Με αρκετή χρήση, wifi always on, μπορείς να βγάλεις 2+ ημέρες. Αρνητικά: Το σχήμα του και κυρίως το πίσω καπάκι από λείο πλαστικό δεν σου δίνει ωραία αίσθηση στο χέρι- οριακά άβολο να το κρατάς με το ένα χέρι. Η συσκευασία δε περιλαμβάνει ακουστικά, otg cable , θήκη ή λοιπά αξεσουάρ Σε gps, ποιότητα ήχου όλα εξαιρετικά. Αν κάποιος το σκέφτεται και έχει οποιαδήποτε απορία, ευχαρίστως να απαντήσω. :) Συνεχίζει να σου αρέσει ή έχεις βρει κάτι ακόμη; Δώσε καμμιά πληροφορία γιατί είσαι ο μόνος που το έχει. :) Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 ΓΙΑ κοιταξτε και αυτο !!!!!!!! http://www.geekbuying.com/item/UMI-X3S-Octa-core-MT6592-2-0GHz-5-5--1080P-3GB-of-RAM-and-32GB-4G-LTE-Smartphone-325096.html Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 8, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Presell και σε απαγορευτική τιμή. Ίδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) ΓΙΑ κοιταξτε και αυτο !!!!!!!! http://www.geekbuying.com/item/UMI-X3S-Octa-core-MT6592-2-0GHz-5-5--1080P-3GB-of-RAM-and-32GB-4G-LTE-Smartphone-325096.html Απλά να αναφερθεί πως είναι η 4G LTE έκδοση του κινητού με 3GB RAM. Από ότι γνωρίζω πρόκειται να είναι με τον 6595 και όχι 6592. Άστο έχει ο θεός. Εδώ μόλις βγήκε το πρώτο Umi X3 Που υποτίθεται έκανε release απο τον Ιανουάριο. Ακόμη και έτσι πάντως τα λεφτά σε καμία περίπτωση δεν είναι πραγματικά. Το One Plus one το παίρνεις φθηνότερα. Μάλλον πρέπει να στείλουμε κανα pm στον traction γιατί δεν βλέπει το θέμα. Edited June 8, 2014 by Kamui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Απλά να αναφερθεί πως είναι η 4G LTE έκδοση του κινητού με 3GB RAM. Από ότι γνωρίζω πρόκειται να είναι με τον 6595 και όχι 6592. Άστο έχει ο θεός. Εδώ μόλις βγήκε το πρώτο Umi X3 Που υποτίθεται έκανε release απο τον Ιανουάριο. Ακόμη και έτσι πάντως τα λεφτά σε καμία περίπτωση δεν είναι πραγματικά. Το One Plus one το παίρνεις φθηνότερα. Μάλλον πρέπει να στείλουμε κανα pm στον traction γιατί δεν βλέπει το θέμα. Το one απλα δεν ειναι 2καρτο οποτε μη συγκρισιμο με το UMI X3S . http://www.merimobiles.com/umi-rice-x3-octa-core-4g-smartphone_p/meri8407.htm TECH SPECS: Warranty: 1 Year, click here for details CPU: Octa-core MT6592 2.0GHz Memory: 3GB RAM + 32GB ROM Up to (TF-Card), MAX support 64GB Screen: 5.5" 1080P Capacitive Multi-Touch Screen 4G LTE network 3G Network: WCDMA:850/2100MHz 2G Network: GSM 850/1800/1900MHz Audio: 3.5MM headphone jack MP3,AAC,WAV,etc. Video: AVI,MP4,FLV,3GP,MOV,ASF,MPEG,RMVB,H.263,H.264,etc. Features and highlights: Octa-Core processor Bluetooth 4.0 Wi-Fi:IEEE 802.11 b/g/n, supports Wi-Fi hotspot Micro USB 2.0 Dual cameras :13.0MP back camera with flashlight/Auto Focus front :2.0MP GPS Gyoscope Compass FM radio Dual Sim,supports W+G/G+G Gravity Sensor Proximity sensor 3.5mm stereo audio jack Schedule Power on/off Camera: Front: 2.0MP Rear 16.0MP Battery: Battery capacity in 3500mAh Package Content: UMI rice X3 USB cable 1 battery Charger Color: Black,White Language: Support Multi-language Edited June 9, 2014 by powerser Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Το one απλα δεν ειναι 2καρτο οποτε μη συγκρισιμο με το UMI X3S . Καλα κατσε να βγει και βλεπουμε αν θα ειναι dual sim, γιατι εγω το σκαρί του ιδιο με του Χ3 το βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
traction Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Ήδη έχω το κινητό 20 ημέρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Η μπαταρία του είναι απλά εξαιρετική: 2 ημέρες άνετα. Σε σύγκριση πάντα με το Samsung Note I (cyanogen), τα πάντα είναι πιο γρήγορα: browsing, εφαρμογές κτλ. Στα αρνητικά του θα μπορούσα να σημειώσω: - Μέγεθος και βάρος. Θα μπορούσε το bezel να είναι μικρότερο. - Ανακλάσεις οθόνης. Με άμεσο ήλιο δυσκολεύεσαι να δεις την οθόνη. - Δεν παίρνει εξωτερική SD - Δεν ανοίγει το καπάκι για αλλαγή μπαταρίας. Απαιτεί ξεβίδωμα,λύσιμο κτλ. - Δεν είναι εύκολο να βρεις συμβατή θήκη - Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για custom rom's, όπως συμβαίνει με τα κινητά δημοφιλών κατασκευαστών. Συμπερασματικά, δε νομίζω να απογοητευτεί κάποιος με την αγορά του. Σήμερα, είναι μια εξαιρετική value for money επιλογή.Κοιτάει στα ίσια τα flagships των άλλων εταιριών απλά δεν είναι ο killer τους ;) Edited June 15, 2014 by traction Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Ήδη έχω το κινητό 20 ημέρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Η μπαταρία του είναι απλά εξαιρετική: 2 ημέρες άνετα. Σε σύγκριση πάντα με το Samsung Note I (cyanogen), τα πάντα είναι πιο γρήγορα: browsing, εφαρμογές κτλ. Στα αρνητικά του θα μπορούσα να σημειώσω: - Μέγεθος και βάρος. Θα μπορούσε το bezel να είναι μικρότερο. - Ανακλάσεις οθόνης. Με άμεσο ήλιο δυσκολεύεσαι να δεις την οθόνη. - Δεν παίρνει εξωτερική SD - Δεν ανοίγει το καπάκι για αλλαγή μπαταρίας. Απαιτεί ξεβίδωμα,λύσιμο κτλ. - Δεν είναι εύκολο να βρεις συμβατή θήκη - Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για custom rom's, όπως συμβαίνει με τα κινητά δημοφιλών κατασκευαστών. Συμπερασματικά, δε νομίζω να απογοητευτεί κάποιος με την αγορά του. Σήμερα, είναι μια εξαιρετική value for money επιλογή.Κοιτάει στα ίσια τα flagships των άλλων εταιριών απλά δεν είναι ο killer τους ;) Για θήκες και ROM είναι σχετικά καινούργιο αν και ανακοινώθηκε καιρό τώρα. H οθόνη και οι ανακλάσεις που λες δεν μου άρεσαν πολύ. δοκίμασες να το έχεις σε τέρμα φωτισμό και όχι στο αυτόματο? Μήπως το αυτόματο είναι γενικά σκοτεινό. Edited June 15, 2014 by Kamui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Έχει το κινητό notification led? Η μπαταρία τι μέγεθος έχει τελικά, γιατί παντού λέει 3150. Επιπλέον, πόσο σου κρατάει η μπαταρία μετά από 1 μήνα χρήσης; Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmount90 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλησπερα..Σκεφτομαο να παρω το UMI 3X...θελω να ρωτησω αν σου εχεο βγαλει καποιο προβλημα μεχρι τωρα και αν δουλευει αξιοπιστα και αν λειτουργει σωστα το GPS..Ειναι αξιοπιστω να το αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Το παρέλαβα προχθες το κινητό. Καλό μου φαίνεται, μόνο που αντιμετωπίζω ένα θέμα. Η μπαταρία δε βγάζει ούτε μέρα... Φταίει το ότι ακόμα δεν έστρωσε με φορτίσεις - αποφορτίσεις; Το αντίστοιχο POMP C3 που πέρασε από τα χέρια μου έβγαζε τη μέρα με πολύ έντονη χρήση... Τι στο καλό; Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ας το να κάνει μερικούς κύκλους φόρτισης και μετά θα κρίνεις την απόδοση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλησπερα Ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο.Αν μπορει καποιος που το εχει καιρο να μου γραψει ενα μικρο review για να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη.Πιο πολυ με ενδιαφερει η καμερα και το GPS γιατι τα χρησιμοποιω συχνα και τα δυο Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Ας το να κάνει μερικούς κύκλους φόρτισης και μετά θα κρίνεις την απόδοση της μπαταρίας. Το έκανα αρκετούς κύκλους. Προς το παρόν βλέπω ότι θέλει τουλάχιστον 3-4 ώρες φόρτιση (αν και δείχνει από τη 1η ώρα ότι φόρτισε). Η μπαταρία κρατάει πολύ εύκολα 1 μέρα (με χρήση δεδομένων, gps, ομιλία). Το μόνο πρόβλημα που ακόμα αντιμετωπίζω είναι ότι η μπαταρία δείχνει ότι πέφτει πολύ γρήγορα και πρέπει να του κάνω reboot για να συνέλθει (αν συνέλθει). Δοκίμασα μία εφαρμογή που λέει ότι φτιάχνει το αρχείο της διαχείρισης μπαταρίας αλλά τίποτα. Υπάρχει καμιά άλλη λύση σε αυτό; Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ποια εφαρμογή; Το battery calibration; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Πω πω... Τώρα το είδα το μήνυμα. Ναι αυτήν την εφαρμογή έβαλα. Δεν κατάλαβα να έκανε κάτι... Πάντως, μετά από τόσο καιρό, τώρα έφτιαξε η ένδειξη της μπαταρίας.. Ενώ μέχρι πριν 2 μέρες έδειχνε να έχει φορτίσει πλήρως σε 1 ώρα, τώρα δείχνει σε 3,5 και απιπλέον η καμπύλη είναι ευθεία κατα τις 3,5 ώρες (πριν ήταν τεθλασμένη με μία γραμμή σχεδόν κατακόρυφη και δεύτερη παράλληλη με τον άξονα). Επιπλέον, κράτησε 3 μέρες δίχως επανεκίννηση, ενώ πριν έπρεπε να το κάνω επανεκίνηση για να δείξει το σωστό ποσοστό της μπαταρίας). Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts