Jump to content

Android Apps - The best of

pgetsopoulos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εφαρμογη για μπαταρία όχι για εξικονομιση αλλά για πληροφορίες πχ ώρες οθόνης αμπερ κτλ

edit βρέθηκε

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm.pro

Edited by ziaba

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

• Απαντήσεις 243
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εφαρμογη για μπαταρία όχι για εξικονομιση αλλά για πληροφορίες πχ ώρες οθόνης αμπερ κτλ

edit βρέθηκε

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm.pro

Την είχα βάλει, αλλά μου φάνηκε ότι έτρωγε αρκετή μπαταρία και την απεγκατέστησα.

Δύο καλές εφαρμογές με στατιστικά νομίζω είναι αυτές:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsinib.batterymonitor

https://play.google.com/store/apps/details?id=imoblife.batterybooster

Edited by D_G

Ψάχνω για μια σοβαρή εφαρμογή για φωτογραφία. Αγόρασα την fx camera zoom γιατί είχα διαβάσει και εδώ αλλά είχα ακούσει και από άλλους πως είναι κορυφή. Πολλά και άχρηστα φίλτρα και έλλειψη βασικών. Επίσης για βίντεο σε πετάει στην εφαρμογή του τηλεφώνου, ας μην έβαζε καθόλου "λειτουργία" βίντεο καλύτερα.

Έτσι λοιπόν σας ρωτώ αν υπάρχει κάτι πραγματικά καλό. Αρχίζω να πιστεύω πως ή πληρέστερη είναι ή μαμίσια.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ψάχνω για μια σοβαρή εφαρμογή για φωτογραφία. Αγόρασα την fx camera zoom γιατί είχα διαβάσει και εδώ αλλά είχα ακούσει και από άλλους πως είναι κορυφή. Πολλά και άχρηστα φίλτρα και έλλειψη βασικών. Επίσης για βίντεο σε πετάει στην εφαρμογή του τηλεφώνου, ας μην έβαζε καθόλου "λειτουργία" βίντεο καλύτερα.

Έτσι λοιπόν σας ρωτώ αν υπάρχει κάτι πραγματικά καλό. Αρχίζω να πιστεύω πως ή πληρέστερη είναι ή μαμίσια.

Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241562

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2) προτείνουν την camera fv-5 κάτι θα ξέρουν...

Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241562

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2) προτείνουν την camera fv-5 κάτι θα ξέρουν...

Ευχαριστώ θα το κοιτάξω.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

• 2 weeks later...
υπάρχει κάποιο πρόσθετο με το οποίο να μπορώ να διαγράφω με τη χρήση του τηλεφώνου βίντεο και φωτογραφίες από το λαπτοπ που είναι συνδεδεμένο στο ίδιο ασύρματο δίκτυο με το τηλέφωνο;
«Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917)

υπάρχει κάποιο πρόσθετο με το οποίο να μπορώ να διαγράφω με τη χρήση του τηλεφώνου βίντεο και φωτογραφίες από το λαπτοπ που είναι συνδεδεμένο στο ίδιο ασύρματο δίκτυο με το τηλέφωνο;

Δοκιμασε με ftp server ή με το es file manager.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Δοκιμασε με ftp server ή με το es file manager.

Με το es file τα κατάφερα. Ευχαριστώ πολύ

«Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917)

Να πω και εγώ την γνώμη μου...

1)Διαχείρηση αρχείων-FX- πληρέστατος και με το πιό ωραίο γραφικό περιβάλλον.

2)Φώτο- proCapture-ακόμη και με 16:10 ratio που είναι το tablet μου,γυροσκοπικές λήψεις,και πολλά πολλά ακόμα

3)Μουσική-Musixmatch- Aψογος σαν player και με στίχους συγχρονισμένους(ακόμη και ελληνικους) και με λειτουργία καραοκε..

4)Καιρός- windfinder pro-Σχετικά ακριβές δελτίο και ωριαίο,αλλά μόνο στην pro έκδοση.

5)Επαφές και τηλ. -RocketDial-Μακράν η καλύτερη εφαρμογή,με άπειρες ρυθμίσεις απόλυτα παραμετροποιήσιμο.

6)Πλοήγηση-Route66-αξίζει να του ρίξετε μιά ματιά,πολύ απλό και ακριβέστατο.

7)Ημερολόγιο-Calengoo-Οτι μα ότι καλύτερο με ρυθμίσεις γιά ότι μπορείς να φανταστείς όπως στα ολοήμερα συμβάντα μπορείς να επιλέξεις την ώρα του αλάρμ...Δοκιμάστε το και δεν θα ξαναβάλετε τίποτα άλλο,το μόνο μείον είναι οι ώρες που θα ξοδέψετε γιά να ψάξετε όλες τις ρυθμίσεις που έχει.

8) Τέλος πλοήγηση Θαλασσινή-Navionics Boating-και ξερό ψωμί

Είναι καλύτερο από το exDialer το Rocket; και δεν αναφέρομαι μόνο σε Features αλλά κυρίως σε ταχύτητα.

Σε ταχύτητα δεν έχω προσέξει γιά διαφορές (πάντως δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το rocket) αλλά σε Features,μέρα με τη νύχτα...

• 2 weeks later...
Με το es file τα κατάφερα. Ευχαριστώ πολύ

Με το ES File έχω δυσκολία να εντοπίσει το computer μου. Έχω βάλει static ip στο computer μου, την εισάγω αλλά δεν το βλέπει...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience!

Με το ES File έχω δυσκολία να εντοπίσει το computer μου. Έχω βάλει static ip στο computer μου, την εισάγω αλλά δεν το βλέπει...

Πατας το scan και βρισκει τα παντα

• 3 weeks later...
Εφαρμογές εκτός store προτείνουμε;

Ναι, αρκεί να μην είναι παράνομες.

Ο χρήστης coreyhalkis στο τοπικ της πλοήγησης πρότεινε μια custom εκδοση του Chrome βασισμένη στο open source του το Chromium. Πρόκειται για έναν Chrome με ενσωματωμένο adblock, gestures για μπρος και πίσω, optimized για συσκευές με Snapdragon ενώ μπορεί να παραμείνει στο backround παίζοντας youtube. Όσοι τον δοκιμάσαμε τον βρίσκουμε επίσης ταχύτατο ενώ διαθέτει και night mode και άλλες λειτουργίες αν ασχοληθεί κανείς με τις ρυθμίσεις του. Λύνει αρκετά θέματα χωρίς να χρειάζεται root και νομίζω οτι ανήκει στα best of.

http://caf.notphenom.com/

Ο χρήστης coreyhalkis στο τοπικ της πλοήγησης πρότεινε μια custom εκδοση του Chrome βασισμένη στο open source του το Chromium. Πρόκειται για έναν Chrome με ενσωματωμένο adblock, gestures για μπρος και πίσω, optimized για συσκευές με Snapdragon ενώ μπορεί να παραμείνει στο backround παίζοντας youtube. Όσοι τον δοκιμάσαμε τον βρίσκουμε επίσης ταχύτατο ενώ διαθέτει και night mode και άλλες λειτουργίες αν ασχοληθεί κανείς με τις ρυθμίσεις του. Λύνει αρκετά θέματα χωρίς να χρειάζεται root και νομίζω οτι ανήκει στα best of.

http://caf.notphenom.com/

Αυτη η εκδοση ειναι επικινδυνη γιατι εγινε ηδη hacked μια φορα...

Αυτη η εκδοση ειναι επικινδυνη γιατι εγινε ηδη hacked μια φορα...

αν μπορείς δώσε μερικές πληροφορίες ακόμα, γιατί την θεωρείς δηλαδή επικίνδυνη?

αν μπορείς δώσε μερικές πληροφορίες ακόμα, γιατί την θεωρείς δηλαδή επικίνδυνη?

Ριξε μια ματια εδω.

+ τα περισσότερα από αυτά γίνονται ήδη με Firefox :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Launchers= action launcher 3,smart launcher 3

Keyboards=touchpal και ξερω ψωμι... Ολα τα αλλα δεν τα πανε καλα με τα δαχτυλα μου για καποιο λογο.

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Πολυ ενδιαφέρον το θέμα. Καθε κατηγορια εχει μια απο τις αγαπημενες μου εφαρμογες.

Θα προτεινα να προσθέτετε κ μια κατηγορια για εφαρμογες ενημερωσης. Μου κανει εντυπωση που δεν χρησιμοποιουν πολλοι τα κινητα κ ταμπλετες τους σαν παραθυρο για τον κόσμο.

Βεβαια ο περιηγητής πολλες φορες αρκει, αλλα εγω θα ηθελα να αναφερω κ το Grooky Reader, που ειναι μια πολυ ευχρηστη κ λειτουργικη εφαρμογή , με την απολυτη παραμετροποίηση για Ελληνικη ενημερωση, θυμαμαι να μου ειχε ληψει πολυ στο ipad. Ισως καποιος γνωριζει κ αλλες παρόμοιες.

Επισης το Fotmob, που εκτελει χρεη livescore, αλλα εαν βαλεις την ομαδα σου προσφερει εξαιρετικες ευκολίες.

Οσοι διαβάζεται, βιβλία κ αλλα, ισως διαβαζεται κ κόμικς, οπότε δοκιμαστε το CBR, κορυφαιο comic book reader, που διαβαζει comic τα οποια έχετε από αλλού.

Κ τελος Isuu για προσβαση σε δωρεαν περιοδικά.

• The title was changed to Android Apps - The best of
  • The topic was unpinned