gnt Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Όντως, πώς αντέχετε ακόμα τις ελληνικές μεταδόσεις; Μέχρι την εποχή Λακαφώση παλευόταν η κατάσταση, από εκεί και πέρα θες παυσίπονο για ελέφαντα. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Αν έχετε κανένα hd stream πρόχειρο ποστάρετε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Το ανεχόμαστε βασικά όσοι το βλέπουμε απ' τον Alpha. Αλλά από εδώ και πέρα μάλλον κι εγώ στο Sky Sports θα το βλέπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) Τραυματίστηκε σοβαρά ο Μπιανσί Ενώ τερματίστηκε και ο αγώνας... Update Σε κρίσιμη κατάσταση ο Bianchi - Συνεχής Ενημέρωση 12.43 Νέες δηλώσεις του Adrian Sutil για το συμβάν: “Είχα υδρολίσθηση σε εκείνη τη στροφή. Η βροχή δυνάμωνε και η ορατότητα μειωνόταν. Ένα γύρο μετά, υπό το καθεστώς κίτρινης σημαίας, ο Jules έχασε τον έλεγχο στο ίδιο σημείο. Ήταν παρόμοιο ατύχημα αλλά με διαφορετικό αποτέλεσμα. Ο γερανός είχε έρθει για να πάρει το μονοθέσιο μου και τότε συνέβησαν όλα. Έπεσε πάνω του με δύναμη, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Δεν έχω περαιτέρω πληροφόρηση. Εύχομαι να είναι καλά. Στεκόμουν δίπλα από το σημείο το συμβάντος. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είναι σοβαρό”. 12.40 Ο Βετεράνος οδηγός Mika Salo που αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν στο πάνελ των αγωνοδικών, επιβεβαιώνει πως ο Bianchi φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. 12.30 Όλα δείχνουν πως η κατάσταση της υγείας του Bianchi είναι κρίσιμη. Πολλά πρόσωπα των paddock, ανάμεσα τους ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari Marco Mattiacci και ο Felipe Massa, κατευθύνονται προς το νοσοκομείο. Edited October 5, 2014 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Πω ρε φίλε.... Πριν λίγο το είδα στο ΣΚΑΙ. Αλλά δεν υπήρχαν πλάνα από το ατύχημα. Έχουν κυκλοφορήσει τίποτα; Μακάρι να αναρωσει ο άνθρωπος.. Πολύ άτυχος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Στο πρώτο λινκ που έχω από το Gazzetta... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Κάτι έχει βγει αλλά δε φαίνεται καθαρά πως συνέβη. Εγώ είδα δύο φορές το video για να καταλάβω τι έγινε στο περίπου. Μακάρι να αναρρώσει σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της FIA, ο Bianchi υποβάλλεται σε εγχείρηση στο κεφάλι, με την κατάστασή του να είναι σοβαρή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Μάλλον είναι δύσκολα τα πράγματα. Ευχόμαστε το καλύτερο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts