Jump to content

Formula 1 2014

g1orgos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όντως, πώς αντέχετε ακόμα τις ελληνικές μεταδόσεις; Μέχρι την εποχή Λακαφώση παλευόταν η κατάσταση, από εκεί και πέρα θες παυσίπονο για ελέφαντα.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

• Απαντήσεις 133
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ανεχόμαστε βασικά όσοι το βλέπουμε απ' τον Alpha. Αλλά από εδώ και πέρα μάλλον κι εγώ στο Sky Sports θα το βλέπω..

• 2 months later...

Τραυματίστηκε σοβαρά ο Μπιανσί

Ενώ τερματίστηκε και ο αγώνας...

Update

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Bianchi - Συνεχής Ενημέρωση

12.43 Νέες δηλώσεις του Adrian Sutil για το συμβάν: “Είχα υδρολίσθηση σε εκείνη τη στροφή. Η βροχή δυνάμωνε και η ορατότητα μειωνόταν. Ένα γύρο μετά, υπό το καθεστώς κίτρινης σημαίας, ο Jules έχασε τον έλεγχο στο ίδιο σημείο. Ήταν παρόμοιο ατύχημα αλλά με διαφορετικό αποτέλεσμα. Ο γερανός είχε έρθει για να πάρει το μονοθέσιο μου και τότε συνέβησαν όλα. Έπεσε πάνω του με δύναμη, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Δεν έχω περαιτέρω πληροφόρηση. Εύχομαι να είναι καλά. Στεκόμουν δίπλα από το σημείο το συμβάντος. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είναι σοβαρό”.

12.40 Ο Βετεράνος οδηγός Mika Salo που αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν στο πάνελ των αγωνοδικών, επιβεβαιώνει πως ο Bianchi φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

12.30 Όλα δείχνουν πως η κατάσταση της υγείας του Bianchi είναι κρίσιμη. Πολλά πρόσωπα των paddock, ανάμεσα τους ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari Marco Mattiacci και ο Felipe Massa, κατευθύνονται προς το νοσοκομείο.
Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

Πω ρε φίλε.... Πριν λίγο το είδα στο ΣΚΑΙ. Αλλά δεν υπήρχαν πλάνα από το ατύχημα. Έχουν κυκλοφορήσει τίποτα;

Μακάρι να αναρωσει ο άνθρωπος.. Πολύ άτυχος

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Κάτι έχει βγει αλλά δε φαίνεται καθαρά πως συνέβη. Εγώ είδα δύο φορές το video για να καταλάβω τι έγινε στο περίπου.

Μακάρι να αναρρώσει σύντομα.

Μάλλον είναι δύσκολα τα πράγματα. Ευχόμαστε το καλύτερο.
Φιλικά Γιώργος