mixalhs Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 ευχαριστώ για την βοήθεια ταξιδιώτη και mixahlid :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Καλησπέρα! Σχετικά με αυτό που λέγατε τις προάλλες για τα μηνύματα, να ρωτήσω... Μπορώ να στείλω ένα μήνυμα για παράδειγμα 3χ160 χαρακτήρες; Ή θα το "σπάσει"; Και στον παραλήπτη πώς θα πάει (με την προϋπόθεση το κινητό του παραλήπτη να το υποστηρίζει); Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Καλησπέρα! Σχετικά με αυτό που λέγατε τις προάλλες για τα μηνύματα, να ρωτήσω... Μπορώ να στείλω ένα μήνυμα για παράδειγμα 3χ160 χαρακτήρες; Ή θα το "σπάσει"; Και στον παραλήπτη πώς θα πάει (με την προϋπόθεση το κινητό του παραλήπτη να το υποστηρίζει); το κινητο στελνει κανονικα 160 γραμματα ανα μηνυμα,ο παραληπτης τα λαμβανει ολα μαζεμενα και με τη σειρα που το στελνεις το μηνυμα κι οχι σε κομματια :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Να είσαι καλά ταξιδιώτη! Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Το Easy Studio περιλαμβανει όλο το πακέτο (PIM & File Manager,Internet Access,Image Editor,USB Driver,PC Sync) γιαυτο και είναι τόσο μεγάλο σε mb.Εσενα σε ενδιαφέρει για επικοινωνία με το κινητό το PIM & File Manager .Για τα υπόλοιπα νομίζω μπορείς να καταλαβεις τι κάνει το καθενα. PC Sync -συγχρονισμός καταλόγου με outlook Internet Access - το λέει και η λέξη:) προσβαση στο internet μεσω κινητού Image Editor - Επεξεργασια εικόνας USB Driver - Σε περίπτωση που προτιμήσεις να παρεις το καλωδιο usb της samsung Διαλέγεις και κατεβάζεις ό,τι γουσταρεις Μήπως ξέρεις αν μπορώ να κατε΄βασω κάποιο απο αυτα με Ελληνικο menu? Εστω και το ολοκληρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djepoxy Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Aloha se olous!!!Mia erotisoula vre paidia.Kathos einai kleisto to slide,exete proseksei na "kounietai " olo to sustima,san na min einai dld polu stivaros o mixanismos?Ego toexo peripou 2 ebdomades kai tis teleutaies meres exo proseksei oti exei ligo tzogo,dld an pieseis ligo tin pano aristeri gonia tou epano tmimatos(othoni),kounietai ligo kai kanei kaI TSIK -TSIK?Den anisixousa mexri pou testara to E800 tis filis mou kai polu ekpliktos diapistosa oti einai apolita stivaro,den kounietai katholou,oute tsik..apisteuta stivaro omos se sxesi me to D500 mou,kai to exei sxedon 3 mines!!!Ti ginetai re paidia?Exete proseksei kati tetoio eseis?Mipos to diko mou exei provlima?Giati den stelno kai tosa polla min,oste na xalarosei apo to anoikse-klise.Perimeno apopseis sas,euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Να είσαι καλά ταξιδιώτη! ευχαριστηση μου :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Aloha se olous!!!Mia erotisoula vre paidia.Kathos einai kleisto to slide,exete proseksei na "kounietai " olo to sustima,san na min einai dld polu stivaros o mixanismos?Ego toexo peripou 2 ebdomades kai tis teleutaies meres exo proseksei oti exei ligo tzogo,dld an pieseis ligo tin pano aristeri gonia tou epano tmimatos(othoni),kounietai ligo kai kanei kaI TSIK -TSIK?Den anisixousa mexri pou testara to E800 tis filis mou kai polu ekpliktos diapistosa oti einai apolita stivaro,den kounietai katholou,oute tsik..apisteuta stivaro omos se sxesi me to D500 mou,kai to exei sxedon 3 mines!!!Ti ginetai re paidia?Exete proseksei kati tetoio eseis?Mipos to diko mou exei provlima?Giati den stelno kai tosa polla min,oste na xalarosei apo to anoikse-klise.Perimeno apopseis sas,euxaristo φιλε μου κατι δσεν μου κολλαει σε ολο το θεμα εγω το χω σκισει μιλαμε στο ανοιξε κλεισε και δεν μου χει καθολου τζογο,ισως να ειναι εργοστασιακη ατελεια οποτε πηγαινε σε ενα service της samsung να τους το δειξεις,μην σε ανησυχει παντως :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 80 ΜΒ μνήμη και περιορισμός στον τηλ κατάλογο για 1000 ονόματα; :cry: Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 96mb ακριβως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djepoxy Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Kai kati akoma.Perasa ena ringtone mid,alla den to paizei polu kala,san na exei ligo thorivo akougetai,vouvo,kai xamila.Amesos meta to perasa se ena SE T630 pou exo kai to paizei teleia,pragmatika teleia,dunata kai polu kathara.Ti ftaiei?Den upotithetai oti exei kalutero sustima kai ixeio to D500?I mipos thelei kamia metatropoula to arxeiaki gia na akoustei kala sto D500?thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Kai kati akoma.Perasa ena ringtone mid,alla den to paizei polu kala,san na exei ligo thorivo akougetai,vouvo,kai xamila.Amesos meta to perasa se ena SE T630 pou exo kai to paizei teleia,pragmatika teleia,dunata kai polu kathara.Ti ftaiei?Den upotithetai oti exei kalutero sustima kai ixeio to D500?I mipos thelei kamia metatropoula to arxeiaki gia na akoustei kala sto D500?thanks Kalitero tha itan na to kaneis mmf(an kai den gnorizo gia to sigekrimeno mid). Osa mmf exo pezoun para poli kala kai dinata kai iparxoun arketa pou sindiazoun ixo me donisi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Καποιος στο forum ειπε οτι μετατρεποντας τραγουδια απο mp3 σε mp4 μειωνεται ο ογκος του τραγουδιου και ετσι εχουμε καποιο κερδος στη μνημη του κινητου.Του ζητησα οδηγιες μετατροπης απο mp3 σε mp4 μεσω του Nero και ας ειναι καλα μου τις εδωσε.Μετατρεποντας ομως mp3 σε mp4 διαπιστωσα οτι ο ογκος αυξανονταν.Παραδειγμα:Τραγουδι σε mp3 ογκου 1937Κb σε μορφη mp4 γινονταν 3130Kb.Αλλο τραγουδι απο 1527Kb γινονταν 2520Kb. Μηπως πρεπει να κανω και κατι αλλο ή καταλαβα λαθος? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enedra Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Μετά από μια έρευνα αγοράς νομίζω ότι εντόπισα τα 3 ελληνικά e-καταστήματα με την χαμηλότερη τιμη για το Samsung D500... e-acorn 438,68 € Microland 440,11 € dotshop 442,72 € Η έρευνα έγινε με τη βοήθεια του http://www.skroutz.gr/index.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 το πρωτο site το χω και σητν υπογραφη μου ειναι γνωστος μου αυτος που εχει το καταστημα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Μετα λυπης μου διαπιστωνω πως η ΟΤΕ shop εχει την ακριβοτερη τιμη στην Ελλαδα σε αυτο το κινητο... 508 ευρω! (χωρις συνδεση) :cry: Ελπιζω να ριξουν συντομα την τιμη, αλλιως η επιδοτηση που περιμενω δε θα εχει νοημα... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and_tony Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 καλησπερα. Λοιπόν θα ήθελα να πω σε κάποιον που ρώτησε, ότι zoom μπορείς να κάνεις στις φωτογραφίες με τα πλαινά κουμπιά! Εγώ το D-500 το έχω περίπου ένα μήνα και χθες μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα: αν πατούσα το πρασινο κουμπί που σε πηγαίνει στις τελευταίες κλήσεις, όταν το τηλ είναι σε κατάσταση αναμονής , τότε αυτό έκανε μόνο του restart. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 σου εχει κανει μονο 1 restart η στο κανει συνεχει αοταν πατας το κουμπι. αν δε το κανει συνεχεια μην το φοβασαι απλα ετυχε σε ολους μας εχει κανει restart ετσι κι αλλιως Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and_tony Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 δυστυχώς το έκανε συνεχώς! το έκλεισα, του έβγαλα την μπατάρία αλλά πάλι το έκανε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elio Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Paidia kalimera..... sxedon dyo ebdomades katoxos--- kanena apolytos problhma ektos apo thn mpataria pou meta bias mou krataei 2 meres, me arketa sms kai metria thlefona....... ola ta alla mpompa...... exo omos mia erothsh....... yparxei kapoios xrhsths pou exei parathrhsei xalaroma tou slide mhxanismou? px emena den akougetai krik opos sto filo parapano alla sto meros me ta koumpia an to pathso apo pano pros ta kato yparxei enas elaxistos tzogos--- pezei dhladh, kai apo ta plagia fainontai ta hinges tou mhxanismou slide....... ti lete eseis? eyxaristo prokatabolika! elio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Μόλις απέκτησα κι εγώ το κουκλάκι (d500). Να κάνω μια ερώτηση, υπάρχει κάποιος ήχος κλήσης όπου να δονήται και να χτυπάει ταυτόχρονα ? Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Μόλις απέκτησα κι εγώ το κουκλάκι (d500). Να κάνω μια ερώτηση, υπάρχει κάποιος ήχος κλήσης όπου να δονήται και να χτυπάει ταυτόχρονα ? mesa sto fun box fakelo sto hxoi kai sto hxoi pou exete labei 8a deis file kapou 15 kommatia apo tin samsung ta exei ekei perasmena 2-3 apo auta donounte dokimase na deis poia :rolleyes: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Καλα,τα Samsung δεν εχουν επιλογη "Μελωδια+Ηχος"? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 δυστυχώς το έκανε συνεχώς! το έκλεισα, του έβγαλα την μπατάρία αλλά πάλι το έκανε.... πηγαινε το επειγωντος μια βολτα ατπο το service δεν ειναι τιποτα το σοβαρο μια αναβαθμισουλα και θα ξαναρθει στα ισα του :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Gia sas. Exo paragilei to d500 kai se liges meres tha to exo. Exo mia erotisi. Mesa sto paketo perilmbanete kanena cd me logismiko i tha prepei na arxsiso apo tora na katebazo logismiko kai efarmoges? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts