fotis74 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 ταξιδιωτης22 to exw dei egw kalo einai file ena asimi kinito opws polla alla den einai kai blue black :p mou leei se kapoio post paranw enas filos na parw BT gia epikoinwnia kinotu me to pc mou na katebazw mp3 ,fotos ,hxous klp... an katalaba kala ,auto to BT me ti onoma to zitaw exei kaipoio sigekrimeno? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 ταξιδιωτης22 to exw dei egw kalo einai file ena asimi kinito opws polla alla den einai kai blue black :p mou leei se kapoio post paranw enas filos na parw BT gia epikoinwnia kinotu me to pc mou na katebazw mp3 ,fotos ,hxous klp... an katalaba kala ,auto to BT me ti onoma to zitaw exei kaipoio sigekrimeno? ελα φιλε μου απλα θα πας και θα ζητησεις ενα bluetooth για μεταφορα δεδομενων κοιτα μη σου δωσουν κανενα πανακριβο παρε κανενα καπου στα 30 ευρω :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 εγώ το έχω αγοράσει σε ασημί και είναι φανταστικό. κατά την άποψή μου πιο στυλ δίνει το ασημί. Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faistos74 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Paidia nomizw oti vrika ena bug tou kinitou. Gia dokimaste na kanete ektroph sas bgazei to eikonidiaki????Emena den mou to bgazei. Gia dokimaste na doume an to kanei se ola h' mono se emena. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Το αγορασα το κινητο απο το Γερμανο.Παρα πολυ καλο για το μεγεθος του.Με προβληματισε λιγο η ανοιχτη ακροαση που διαθετει.Πρεπει να προσθεσεις ενα ηχειο που υπαρχει εξτρα σαν καρουμπαλο <sorry για την εκφραση> για να το επιτυχεις ή μηπως κανω λαθος?Επισης το ξυπνητηρι <καλα τα πουλακια να τα ακους >αλλα και εδω υπαρχει το μειονεκτημα οτι πρεπει να εχεις ανοιχτο το κινητο.Οσο για το φιλο που ρωταει για ρυθμισεις το κινητο απο μονο του εχει τις ρυθμισεις για καθε εταιρεια.Μπαινεις στο φακελο μηνυματων στη συνεχεια ΜΜS και στη συνεχεια ρυθμισεις.Μετα προφιλ ΜΜS και επιλεγεις την εταιρεια.Παντως στη vodafone πρεπει να τους τηλεφωνησεις για να σου ενεργοποιησουν την υπηρεσια. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Το αγορασα το κινητο απο το Γερμανο.Παρα πολυ καλο για το μεγεθος του.Με προβληματισε λιγο η ανοιχτη ακροαση που διαθετει.Πρεπει να προσθεσεις ενα ηχειο που υπαρχει εξτρα σαν καρουμπαλο <sorry για την εκφραση> για να το επιτυχεις ή μηπως κανω λαθος?Επισης το ξυπνητηρι <καλα τα πουλακια να τα ακους >αλλα και εδω υπαρχει το μειονεκτημα οτι πρεπει να εχεις ανοιχτο το κινητο.Οσο για το φιλο που ρωταει για ρυθμισεις το κινητο απο μονο του εχει τις ρυθμισεις για καθε εταιρεια.Μπαινεις στο φακελο μηνυματων στη συνεχεια ΜΜS και στη συνεχεια ρυθμισεις.Μετα προφιλ ΜΜS και επιλεγεις την εταιρεια.Παντως στη vodafone πρεπει να τους τηλεφωνησεις για να σου ενεργοποιησουν την υπηρεσια.Συγγνώμη αλλά 1.όσο για την ανοιχτή ακρόαση δεν χρειάζεται το καρουμπαλάκι, απλά όταν σε καλούν ή καλείς σο κάτω μέρος της οθόνης βγάζει ένα τηλεφωνάκι πάτα το OK και γυρνάς σε ανοιχτή ακρόαση2.Το ξυπνητήρι λειτουργεί και με το κινητό κλειστό,αρκεί στην τελευταια επιλογή στα ξυπνητήρια (μετά το πρωινή ειδοποίηση κλπ) να επιλέξεις αυτόματη ενεργοποίηση. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manifesto Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Οι εικονες που δεχεται το κινητο ειναι jpg και ειναι 176Χ144 οπως σε ολα τα κινητα νοκια και αλλα. Κατεβασε οτι εικονες θες απο παντου απο νοκια κτλ και περασε της στο κινητο σου. ΦΙΛΕ kifinas ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ THEMES ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΟΥ Κ700 (http://gallery.mobile9.com/c/sony-ericsson-k700i-themes/1/).ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ 176Χ220. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ Κ700 ΤΗΕΜΕS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ Κ700; Παράθεση BlackAngel The Nightmare Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.Δυο μερες το εχω και προσπαθω ακομη να το μαθω αλλα φαινεται πως χρειαζομαι και τη βοηθεια των φιλων του Forum. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manifesto Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Paidia nomizw oti vrika ena bug tou kinitou. Gia dokimaste na kanete ektroph sas bgazei to eikonidiaki????Emena den mou to bgazei. Gia dokimaste na doume an to kanei se ola h' mono se emena. ΦΙΛΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΛΗΣΕΩΝ.ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜ.ΚΑΝΩ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΕΤΥΧΕ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ; Παράθεση BlackAngel The Nightmare Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Αχ εχω φτασει αισιος τις 12 μερες αναμονης..... (πηγα και εκανα παραγγελια καλα να παθω :( ) Διαβασα καπου πισω κατι που για μενα ειναι πραγματικα προβλημα, το τηλεφωνο εχει το κλασσικο 1. η δονηση 2. η ηχο 3. η δονηση και μετα ηχο για να εχεις δηλαδη δονηση με το ringtone πρεπει να γυρισεις στα παλια καλα mmf......... Χανεις την ποιοτητα του mp3 στα ringtones και βαζεις τα μαπα mmf?? Εχει καταφερει κανεις να συνδυασει mp3 + vib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 ΦΙΛΕ kifinas ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ THEMES ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΟΥ Κ700 (http://gallery.mobile9.com/c/sony-ericsson-k700i-themes/1/).ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ 176Χ220. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ Κ700 ΤΗΕΜΕS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ Κ700; themes φιλε μου δε βαζει αυτο το κινητο απο οσο ξερω και ειδικα ακομακαι να εβαζε του κ-700 δε κανουν Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Πως πέρασες java-games?με τον τρόπο που αναφέρεται παραπάνω και περιέχει οδηγίες 20σελίδων... :wacko: Μετά από μια εβδομάδα με το κινητό, είμαι υπερευχαριστημένος, όλα δουλεύουν ρολόι και η μπαταρία στρώνει σιγά-σιγά.Για να μην πω ότι έχουμε το πιο glamour κινητό που κυκλοφορεί... :) ναι φιλε μου με αυτον τον τροπο, και για να ειμαι ηλικρινης το προσπαθουσα 2 μερες μεχρι που τα καταφερα. Δεν ξερω αν γινεται αλλιως. Αν κολλησεις καπου εδω ειμαστε. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodflow Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Καλησπερα παιδια.. Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του μακραν πιο ομορφου κηνιτου αυτην την στιγμη.. Θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να βγαλω το [1] μετα το cosmote.. Δηλαδη να λεει μονο Cosmote στην οθονη.. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodflow Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 παιδια νομιζω οτι βρηκα ενα Bug.. :-( Δεν εμφανιζει σωστα το site της Cosmote MycosmosView ουτε το απλο wap site mycosmos.gr Δεν υποστηριζει ελληνικα ο wap broswer που εχει..? Οσοι εχουν το κινιτο και ειναι με Cosmote εαν θελουν το δοκιμαζουν.. Ευχαριστω.. p.s. : το ιδιο βεβαια συμβαινει σε οποιοδηποτε ελληνικο wap site.. και στο wap.myphone.gr :-( Καμια ιδεα παιδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikosto Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να μεταφέρει (φωτογραφίες, ήχους) μέσω BT από το κινητό σε υπολογιστή Apple και το αντίστροφο? Και ακόμα αν μπορεί να κάνει συγχρονισμό με το isync της Apple??? Κανένας MAC user ..... Thanx ..... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 ρε παιδια το πουλαει κανεισ στα 350 απο αθηνα ? τηλ. *********** και κατι αλλο,ξερει κανεις αν μπορει να μπει bluetooth gps ? ευχαριστω Σημειωση απο mod : Ο αριθμος τηλεφωνου αφαιρεθηκε για λογους ασφαλειας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrho2001 Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 επειδη βλεπω οτι πολύς κοσμος ενδιαφερεται για free java παρτε ενα link αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ να τα φορτωσω στο τηλέφωνο γιατι δεν εχω παρει ακομα το BT.http://wap.ranova.org/java/samsung/index2.php Παρακαλώ οποιος καταφερει κατι ας μου πει και εμενα το αποτελεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 παιδια νομιζω οτι βρηκα ενα Bug.. :-( Δεν εμφανιζει σωστα το site της Cosmote MycosmosView ουτε το απλο wap site mycosmos.gr Δεν υποστηριζει ελληνικα ο wap broswer που εχει..? Οσοι εχουν το κινιτο και ειναι με Cosmote εαν θελουν το δοκιμαζουν.. Ευχαριστω.. p.s. : το ιδιο βεβαια συμβαινει σε οποιοδηποτε ελληνικο wap site.. και στο wap.myphone.gr :-( Καμια ιδεα παιδια.. goodflow nai distixos to epibaibewsa ki egw exei mia asimbatotita se sxesi me to site tis mycosmos den kseroun akoma giati pantos paidia apo edw grapsane se alla post pws to wap tis TIM kai tis vodafone to vlepoun mia xara kai se ellhnikous xarakthres i samsung ,opu kai tous tilefwnisa otan to eida ki egw auto moy eipane isws er8ei kapoia anaba8misi i cosmote apo tin alli leei einai 8ema tis samsung :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Καλησπερα παιδια.. Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του μακραν πιο ομορφου κηνιτου αυτην την στιγμη.. Θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να βγαλω το [1] μετα το cosmote.. Δηλαδη να λεει μονο Cosmote στην οθονη.. Ευχαριστω ap oso kserw den mporeis dokimasa ki egw apla mporeis na eksafaniseis olo to (cosmote[1] ) na min fenete ka8olou apo tis ru8miseis o8onis Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Εμενα εκτροπη κανει <Vodafone> αλλα εικονιδιο εκτροπης δεν εμφανιζεται πουθενα. Μπορουμε να απευθυνθουμε καπου και να μας πουν το γιατι? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manifesto Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 ΦΙΛΕ kifinas. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ :fool: . ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ TUTORIAL ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ.ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ INFO ΣΤΑ WINDOWS.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WINDCOM ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗ ΜΕ ΤΟ BT ADAPTOR.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ADAPTOR (ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΧΩ ΤΟ GIGABYTE). 1.ΕΒΑΛΑ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ. 2.ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ADAPTORA ΕΦΟΣΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ TUTORIAL) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΚΤΥΟΥ. 3.ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΝ UPLOADER ΦΟΡΤΩΣΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΠΑΤΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ JAVA NA ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ,ΚΑΙ ΦΟΥ ΕΜΕΝΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΚΟΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ RESET. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ,ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ TUTORIAL. 1.ΕΣΥ ΠΟΙΟΝ BT ADAPTOR ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ; 2.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ TUTORIAL; 3.ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΡΧΕΙΑ .jar ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΧΕΤΑΙ; ΦΙΛΕ PLEASE HELP ME ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ Παράθεση BlackAngel The Nightmare Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzas Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Το πόσο έχω ευχαριστηθεί το stereo mp3 πάντως, δε λέγεται... Έχω βάλει το τελευταίο CD των Κρίνων(56ΜΒ) και κάθε πρωί στο δρόμο για τη δουλειά γουστάρω... Το πιο πολύ γέλιο πάντως έχει το παιχνιδάκι με τα φαουλάκια και τα ονόματα των παιχτών... Totta-Viera, Zitane-Henli και δε συμμαζεύεται... Σε κάποια φάση είχα δει και το Ribalto-Ronalto αλλά καλύτερα που δεν υπάρχει σ'αυτήν την έκδοση λόγω του πρώτου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dub Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 το "πορτάκι" είναι ενεργό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorazal Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ BLUETOOTH TOY ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΤΗ, ΠΡΑΣΙΝΙΖΕΙ ΤΟ SERIAL PORT. ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ JAVA UPLOADED ΠΑΤΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΑΝΟΙΓΜΑ (ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ JAD ΑΡΧΕΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ JAD. ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΑΤΑΩ ΤΟ #*536961# DISABLES WAP PUSH COMMANDS FOR GETTING JAVA ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΑΩ ΤΟ © ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ #*5737425# JAVA SERIAL ΕΠΙΛΕΓΩ SERIAL DOWNLOAD ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑΣ ΚΛΟΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΩ ΚΑΝΕΙ RESTART. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SITE. ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ INCOMING TCP/IP PROPERTIES- SPECIGY TCP/IP ADDRESSES FROM: ΕΒΑΛΑ 192.168.2.16, ΤΟ: 192.168.2.20 ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ!! Η SAMSUNG ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ JAVA GAMES ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ WAP.(THL: 8011164000) . ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (JPEG MONO), MP3S (OXI WAV), VIDEO (3GP MONO) KANONIKA ME TO BLUETOOTH ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!!!! MP3S ΤΕΛΕΙΟΣ ΗΧΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ, ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΣ DESING SUPER!!!!!!!!!!! Παράθεση sorazal!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorazal Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ Η FOTO OTAN ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΙΚΡΗ ΤΟΣΗ ΟΘΟΝΗ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ !!! Παράθεση sorazal!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts