asot Δημοσιεύτηκε March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 6, 2014 (edited) Τώρα που το Amoi A862W μοιάζει δυσευρετο (και μιας και αντικειμενικά, δεν βρίσκεις εύκολα τηλέφωνο κάτω από 100 ευρω με τα χαρακτηριστικά του), έρχεται - υποψήφιος - αντικαταστάτης στα < 100 ευρώ...! DooGee PIXELS DG350 4.7" Capacitive IPS (OGS) Touch Screen 1280x720 Android 4.2 Quad Core MTK6582 1.3GHz 1GB RAM & 4GB ROM 3G Smartphone with Wi-Fi, Bluetooth, 0.3MP & 5.0MP Camera (White) Interpolation to 8Mp (F2.2) 2200mAh μπαταρία 138 x 68.2 x 6.6mm (slim!), presale @ focalprice, από 25 Μαρτίου, στα $97 Edited March 6, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Το κινητο ειναι αρκετα ομορφο,με εξαιρετικα χαρακτηριστικα (ΜΤΚ6582 , 1 GB RAM , HD IPS οθονη , 2200 mAh μπαταρια , Android 4.2) και σε απιστευτη τιμη αν παραμεινει σ αυτο το υψος. Η Doogee εχει διευρυνει πολυ την γκαμα της και μου φαινεται πρεπει να αποκτησει δικο της θεμα οπως οι THL,Zopo κτλ.Τι λετε? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Το κινητό το βλέπω και γελάω.Πήραν το inew v3 στο κάτω μέρος και το iphone στο πάνω μέρος και βγάλανε μια αστεία μίξη αυτων των 2.:lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Όντως πραγματικά πανέμορφη συσκευή και με πολύ καλά χαρακτηριστικά για τη τιμή του δε ουδεμία συζήτηση χώμα. Αρκεί να αποδειχτεί καλό και στη χρήση. Εδώ και καιρό ψάχνω και το DG turbo 2014 αλλά όλο έρχεται είναι τα καταστήματα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Το κινητο ειναι αρκετα ομορφο,με εξαιρετικα χαρακτηριστικα (ΜΤΚ6582 , 1 GB RAM , HD IPS οθονη , 2200 mAh μπαταρια , Android 4.2) και σε απιστευτη τιμη αν παραμεινει σ αυτο το υψος. Η Doogee εχει διευρυνει πολυ την γκαμα της και μου φαινεται πρεπει να αποκτησει δικο της θεμα οπως οι THL,Zopo κτλ.Τι λετε? Είναι αξιόπιστη η Doogee ?Έχει κάποιος τηλέφωνο της εταιρίας να μας πει εντυπώσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Είναι αξιόπιστη η Doogee ?Έχει κάποιος τηλέφωνο της εταιρίας να μας πει εντυπώσεις ? Δες στο νήμα του DG100, πούλησε αρκετά! Εγω έφερα ΔΥΟ για φίλους, δουλευουν απροβλημάτιστα Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostanen Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Και εγώ στην ουρά αναμονής, Θέλω 6582 αλλά φοβάμαι τα πολύ φθηνά ulefone, mlais κλπ και δεν βλέπω λόγο για πολύ ακριβό από την στιγμή που είναι υπερτιμημένο το ίδιο hardware. Επομένως την έχω στημένη ή σε αυτό ή στο umi x1 pro, όποιο βγει πρώτο. Εν αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Στα 119$ στο Pandawill σε προπωληση με ημερομηνια κυκλοφοριας 29 Μαρτιου.Δινουν και εκπτωση 10$ κατα τη διαρκεια της προπωλησης. http://www.pandawill.com/doogee-dg350-smartphone-mtk6582-quad-core-android-42-47-inch-ogs-screen-black-p86856.html http://www.pandawill.com/doogee-dg350-smartphone-mtk6582-quad-core-android-42-47-inch-ogs-screen-white-p86855.html Αν η τιμη παραμεινει στα 120$ και δεν ειναι W450,αλλα αποδειχτει ποιοτικο και αξιοπιστο με αυτα τα χαρακτηριστικα (4.7'' HD οθονη,4πυρηνο με 1GB RAM,8MP καμερα και καλη μπαταρια),θα γινει χαμος! Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostanen Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 τους δεσμεύει αυτή η τιμή ή μόλις κυκλοφορήσει σε κάποια διαφορετική θα ζητήσουν την διαφορά (μείον τα €10 έκπτωσης)??? Χωρίς να είμαι σίγουρος αυτό γίνεται στα presell, άσε που θα έχουμε χάσει το το 45ήμερο του paypal σε περίπτωση στραβής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 τους δεσμεύει αυτή η τιμή ή μόλις κυκλοφορήσει σε κάποια διαφορετική θα ζητήσουν την διαφορά (μείον τα €10 έκπτωσης)??? Χωρίς να είμαι σίγουρος αυτό γίνεται στα presell, άσε που θα έχουμε χάσει το το 45ήμερο του paypal σε περίπτωση στραβής. Δεν νομιζω να ζητησουν πισω την εκπτωση.Αν καταφερω να πληρωσω την πιστωτικη σε κανα 15ημερο μπορει να το παρω.Την τελευταια μερα πριν την κυκλοφορια,να τσιμπησω την εκπτωση και να ειμαι καλυμενος απο Paypal. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Καλησπερα Τελικα ειναι αξιοπιστο Focalprice? -Τελικα το παραγγειλα... Edited March 13, 2014 by john654321 Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Βγηκε στο to2c το UMI X1 Pro ,που ειναι ακριβως το ιδιο κινητο απο αλλη εταιρεια. http://www.to2c.com/umi-x1-pro-tf-card-solution.html EDIT Και παρουσιαση. Φαινεται πανεμορφο! Edited March 17, 2014 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Στο μεταξύ, κανένα από τα δύο δεν έχει νομίζω ελληνική γλώσσα. Γερό πισωγύρισμα εν Android 4.2.2... Και το βρήκα και σαν Freelander i50... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Στο μεταξύ, κανένα από τα δύο δεν έχει νομίζω ελληνική γλώσσα. Γερό πισωγύρισμα εν Android 4.2.2... Και το βρήκα και σαν Freelander i50... εχει το DOOGEE ελληνικά κι μπαταρια 2200 εναντι 2150 του uni x1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 εχει το DOOGEE ελληνικά κι μπαταρια 2200 εναντι 2150 του uni x1 Μπα αποκλειεται.Ιδια μπαταρια ειναι απλα η Doogee ειπε να το παιξει λιγο πιο εξυπνη και αλλαξε τον αριθμο στο αυτοκολλητο. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μπα αποκλειεται.Ιδια μπαταρια ειναι απλα η Doogee ειπε να το παίξει λίγο πιο έξυπνη και άλλαξε τον αριθμό στο αυτοκολλητο. το λευκό DOOGEE στοιχίζει 30$ πιο φτηνά με προπαραγγελεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 το λευκό DOOGEE στοιχίζει 30$ πιο φτηνά με προπαραγγελεια Στο Focal εννοεις?Στο Pandawill ειναι στα 109$ σε προπαραγγελια ,και απ οτι μ ειπαν στο τσατ σημερα,στις 29-3 λογικα θα αρχισουν να στελνουν. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Στο Focal εννοεις?Στο Pandawill ειναι στα 109$ σε προπαραγγελια ,και απ οτι μ ειπαν στο τσατ σημερα,στις 29-3 λογικα θα αρχισουν να στελνουν. Χωρις να θελω να σε ανησυχησω, στο pandawill παραγγελια του τυπου σε 5 μερες ΘΑ εχω και ΘΑ εχω αποθεμα τελικα εγινε refund. (Βεβαια ηταν το inew v3 που σαρωσε σε πωλησεις) Μακαρι να στο στειλει οπως ακριβως σου υποσχεθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Χωρις να θελω να σε ανησυχησω, στο pandawill παραγγελια του τυπου σε 5 μερες ΘΑ εχω και ΘΑ εχω αποθεμα τελικα εγινε refund. (Βεβαια ηταν το inew v3 που σαρωσε σε πωλησεις) Μακαρι να στο στειλει οπως ακριβως σου υποσχεθηκε. Εχω αρκετες παραγγελιες απο Panda και σε μια ετυχε να περιμενω 15 μερες να παρει στοκ.Ειναι γνωστο οτι το κανει αυτο.Δεν το παραγγειλα απλα ρωτησα στο τσατ αν στις 29-03 θα φυγει ή θα ξεκινησουν να παραλαμβανουν στοκ ,που μαλλον το δευτερο θα γινει. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zizu10 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Πραγματικά πανέμορφο κινητό!! :love: Πέρα από την οθονάρα, αξίζει να αφήσω το Blade V για αυτό ή μιλάμε για ίδιες επιδόσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 εχει το DOOGEE ελληνικά κι μπαταρια 2200 εναντι 2150 του uni x1 Για δείξτο μου που το είδες για ελληνικά, γιατί το πιο πάνω youtube του umi x1, δεν δείχνει ελληνική γλώσσα και χλωμό το doogee να έχει άλλο firmware, αυτό που βάζει η Alps που το συναρμολογεί θα έχει. Στο δε doogee.cc δεν είναι να το κοιτάς, αυτοί μιλάνε για android 4.2.9 και 8gb rom, ενώ το τηλέφωνο έχει 4gb. Καταλαβαίνεις τι σόι εταιρία είναι, ούτε μια αντιγραφή τα χαρακτηριστικά που τους στέλνει το εργοστάσιο δεν είναι ικανοί να κάνουν. Η δε umi μιλάει για 2000mAh μπαταρία, οπότε κρατάμε αυτό το νούμερο για όλους τους κλώνους (γενικός κανόνας στους κινέζους πιστεύουμε το μικρότερο νούμερο, έχουν ένα θέμα με το μέγεθος και αυτοί)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Παντως για 73Ευρω ειναι γελοια τιμη για αυτα τα χαρακτηριστικα! Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Σίγουρα θ ανέβει η τιμή. Εγώ το πήρα σε παρόμοια τιμή απ το εργοστάσιο χωρίς καν μεταφορικά κλπ έξοδα, απλά βαράνε τα μαγαζιά χαμηλές τιμές τώρα για να μαζέψουν κόσμο, και μόλις έχουν στοκ θα τις ανεβάσουν, κλασσική τακτική κινέζων. Πάντως αύριο θα είναι έτοιμα τα πρώτα κομμάτια, Δευτέρα θα σας πώ εντυπώσεις! Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 μόλις έχουν στοκ θα τις ανεβάσουν, κλασσική τακτική κινέζων. Θα ζητησουν επιπλεον χρηματα για να τα στειλουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Θα ζητησουν επιπλεον χρηματα για να τα στειλουν? Αν το προπληρώσεις όχι, το κακό με τα pre-order όμως είναι ότι δεν γνωρίζεις το πότε θα το στείλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts