yiorta Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Προσωπικά, δεν βρίσκω ιδιαίτερο λόγο να αναβαθμίσει κανείς, πέρα από τη χαρά της ασχολίας. Η αναβάθμιση τονώνει επίσης και την ψυχολογία του χρήστη (έχω kitkat!). Επειδή για κάποιο λόγο δεν μου δουλεύει το gps θα ψαχτώ για καμιά "καλή" 4.2. Έχετε να μου προτείνετε κάποια απροβλημάτιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Το καλοκαίρι το ιδιο επαθε ενας φιλος που του το ειχα παρει, το αποτέλεσμα ηταν οτι η οθονη ηταν τοσο λεπτή που ανοιξε με την μια.ετσι πήραμε οθονη-τζαμι. Αρα η παραγγελία που καναμε για τζαμι ηταν αχρηστη. Καλύτερα παρε τα πακέτο, για 25 $ δεν αξίζει να φας χρονο κ ταλαίπωρια. ok θα το παρω κομπλε να γινει δουλεια. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 ok θα το παρω κομπλε να γινει δουλεια. Τα περισσοτερα απο αυτα να ξερεις δεν εχουν κόλλα για να κανεις τη τοποθετηση, πριν κάνεις την αγορά μιλα με τον πωλητη τουλαχιστον αν μπορει να σου βαλει αλλιώς να αγορασεις αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης 3M που ειναι ειδική για αυτες τις δουλειές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourp Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Προσωπικά, δεν βρίσκω ιδιαίτερο λόγο να αναβαθμίσει κανείς, πέρα από τη χαρά της ασχολίας. Η αναβάθμιση τονώνει επίσης και την ψυχολογία του χρήστη (έχω kitkat!). Επειδή για κάποιο λόγο δεν μου δουλεύει το gps θα ψαχτώ για καμιά "καλή" 4.2. Έχετε να μου προτείνετε κάποια απροβλημάτιστη? Από ότι έχω δει το μοντέλο (αλλά κι ένα UMI C1 που έτυχε να δω) έχουν ΠΡΟΒΛΗΜΑ με το GPS (έχω την Ρώσικη AOSP 4.4.2) Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ... Ίσα ίσα που πιάνει, (δοκίμασα διάφορα tools) και χάνει το σήμα με το παραμικρό. Δοκιμάζοντας προγράμματα και ρυθμίσεις το μόνο που είδα ΚΑΠΩΣ να δουλεύει είναι όταν χρησιμοποίησα τους χάρτες HERE (ths NOKIA) και ΧΩΡΙΣ να έχω ανοικτό το 3G Data. Ισως να γίνεται κάποια παρεμβολή ανάμεσα στο GPS Και στα Data δεν ξερω. PS επειδή πήρα και 2ο S660 (δεν είχα δοκιμάσει καθόλου το GPS :cry: ):cry: το οποίο έχει την 4.2 πάνω βλέπω ότι έχει την ίδια συμπεριφορά, οπότε αποκλείω να έχει θέμα το συγκεκριμένο κομμάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorta Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Κι ότι έχω κατεβάσει την kit kat aosp και ετοιμάζομαι για εγκατάσταση. Με την 4.2 πάντως, το gps μου δουλεύει καλά σε 2 συσκευές. Στην αρχή θέλει κάτι ώρες να βρει τους δορυφόρους και μετά είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Για δες λίγο στο Ισπανικό φόρουμ για KitKat. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorta Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Λοιπόν εγκατέστησα την S660_KK_FRESH_V1.01, θα βρείτε εδώ ότι χρειάζεται (το flash tool και την rom): http://z5h64q92x9.net/tr-url/ru-en.en/https/yadi.sk/d/JF65IfQfbcAFU . Αρνητικά που είδα εκ πρώτης όψεως: 1. Έχει κάτι ρώσικα κατάλοιπα στον dialer και κατά τόπους αγγλικά (όπως και κάποιες παλιότερες εκδόσεις 4.2). 2. Οι αναπάντητες και τα μηνύματα ανάβουν όλα με πράσινο λαμπάκι, αλλά αυτό όποιος θέλει το αλλάζει. 3. Η camera είναι 6MP αλλά γίνεται 8MP με αυτό το patch: http://z5h64q92x9.net/tr-url/ru-en.en/https/yadi.sk/d/lwoXUPu4bbzRH Θετικά: Όλα δουλεύουν καλά (και το gps), είναι 4.4.2, είναι ήδη root και υποστηρίζει και ασύρματη μετάδοση οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 (edited) Από ότι έχω δει το μοντέλο (αλλά κι ένα UMI C1 που έτυχε να δω) έχουν ΠΡΟΒΛΗΜΑ με το GPS (έχω την Ρώσικη AOSP 4.4.2) Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ... Ίσα ίσα που πιάνει, (δοκίμασα διάφορα tools) και χάνει το σήμα με το παραμικρό. Δοκιμάζοντας προγράμματα και ρυθμίσεις το μόνο που είδα ΚΑΠΩΣ να δουλεύει είναι όταν χρησιμοποίησα τους χάρτες HERE (ths NOKIA) και ΧΩΡΙΣ να έχω ανοικτό το 3G Data. Ισως να γίνεται κάποια παρεμβολή ανάμεσα στο GPS Και στα Data δεν ξερω. PS επειδή πήρα και 2ο S660 (δεν είχα δοκιμάσει καθόλου το GPS :cry: ):cry: το οποίο έχει την 4.2 πάνω βλέπω ότι έχει την ίδια συμπεριφορά, οπότε αποκλείω να έχει θέμα το συγκεκριμένο κομμάτι Κατέβασε αυτό το πρόγραμμα από το Google play https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps μετά στης ρυθμίσεις του εν λόγω προγράμματος βάλε τον δορυφόρο Ευρώπης και μετά βάλε Ελλάδα θα σου ανεβάσει 100% την απόδοση του GPS σου είναι γκαραντί αυτό που σου λέω, βαλτό και περιμένω σχόλιο σου( ανοίγεις την εφαρμογή , στο πεδίο continent επιλέγεις Europe και στο region Greece, και στην ουσία έτσι διευκολύνει την αναζήτηση δορυφορων)!:up: Edited December 9, 2014 by derveni1969 Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Κατέβασε αυτό το πρόγραμμα από το Google play https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps μετά στης ρυθμίσεις του εν λόγω προγράμματος βάλε τον δορυφόρο Ευρώπης και μετά βάλε Ελλάδα θα σου ανεβάσει 100% την απόδοση του GPS σου είναι γκαραντί αυτό που σου λέω, βαλτό και περιμένω σχόλιο σου( ανοίγεις την εφαρμογή , στο πεδίο continent επιλέγεις Europe και στο region Greece, και στην ουσία έτσι διευκολύνει την αναζήτηση δορυφορων)!:up: Η' ακόμα καλύτερα, να ακολουθηθεί αυτός ο οδηγός... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Είχες δίκιο κατεβάζοντας και το επιπλέον πρόγραμμα MTK mobileuncle Tools (google play) και πιστεύω ότι ακολούθησα σωστά τα βήματα λοκάρο εκτός από την πρώτη φορά που πιστεύω θέλει να πάρει της ρυθμίσεις περιμένοντας κάνα λεπτό από το μπαλκόνι του σπιτιού μου τουλάχιστον 7 δορυφόρους σε λιγότερο από 5 sec τέλειο ας το περάσουν και οι υπόλοιποι φίλοι του S660. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourp Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) Είχες δίκιο κατεβάζοντας και το επιπλέον πρόγραμμα MTK mobileuncle Tools (google play) και πιστεύω ότι ακολούθησα σωστά τα βήματα λοκάρο εκτός από την πρώτη φορά που πιστεύω θέλει να πάρει της ρυθμίσεις περιμένοντας κάνα λεπτό από το μπαλκόνι του σπιτιού μου τουλάχιστον 7 δορυφόρους σε λιγότερο από 5 sec τέλειο ας το περάσουν και οι υπόλοιποι φίλοι του S660. Το έχω βάλει αλλά εκεί που ο οδηγός λέει Στην καρτέλα EPO -Τσεκάρουμε τα: Enable EPO και Auto Download δεν ειναι ενεργό λέει απλά "EPO (DOWNLOAD)" το πατας και δεν γίνεται τίποτα. Βασικά με προβληματίζει ότι βλέπω να πιάνει δορυφόρους αλλά με τίποτα να μην πηγαίνει πάνω από 30-35% Στο δρόμο χάνει το σήμα όλη την ώρα. Για εξωτερικό ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ GPS που να συνδέεται με bluetooth Με το κινητό έχεις κάποιος άποψη? Edited December 10, 2014 by mourp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Κάνε πάλι τα βήματα από την αρχή και κάνε επανεκκίνηση. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourp Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Κάνε πάλι τα βήματα από την αρχή και κάνε επανεκκίνηση. Τα εχω κάνει 2 φορές... Τα ίδια Ερώτηση: με τι ένταση πιάνει τους δορυφόρους? Εχετε δει ποτέ πάνω από 40? Το δοκίμασα ξανά στο δρόμο, μόνο το HERE δουλεύει, ΑΛΛΑ γιατί προβλέπει που θα πας και σε ξεγελά ακολουθώντας τη διαδρομή. Αν αλλάξεις δρόμο ή σταματήσεις σε φανάρι αυτό συνεχίζει να σε ταξιδεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Τα εχω κάνει 2 φορές... Τα ίδια Ερώτηση: με τι ένταση πιάνει τους δορυφόρους? Εχετε δει ποτέ πάνω από 40? Το δοκίμασα ξανά στο δρόμο, μόνο το HERE δουλεύει, ΑΛΛΑ γιατί προβλέπει που θα πας και σε ξεγελά ακολουθώντας τη διαδρομή. Αν αλλάξεις δρόμο ή σταματήσεις σε φανάρι αυτό συνεχίζει να σε ταξιδεύει. Ζήτησε από τον athanaso77 να σε βοηθήσει σε αυτό είναι διαχειριστής της σελίδας αυτός αν έχει κάτι υπόψιν να είσαι σίγουρος θα σου πει. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Τα εχω κάνει 2 φορές... Τα ίδια Ερώτηση: με τι ένταση πιάνει τους δορυφόρους? Εχετε δει ποτέ πάνω από 40? Το δοκίμασα ξανά στο δρόμο, μόνο το HERE δουλεύει, ΑΛΛΑ γιατί προβλέπει που θα πας και σε ξεγελά ακολουθώντας τη διαδρομή. Αν αλλάξεις δρόμο ή σταματήσεις σε φανάρι αυτό συνεχίζει να σε ταξιδεύει. Εγώ το έκανα όπως είπε ο athanaso77 και σήμερα έκανα δοκιμή κοίτα δορυφόρους που κλειδώνει σε τουλάχιστον 5 sec. http://s7.postimg.org/4qaegtd5j/Screenshot_2014_12_13_14_19_53.jpg"]http://s7.postimg.org/4qaegtd5j/Screenshot_2014_12_13_14_19_53.jpg[/url] Edited December 13, 2014 by derveni1969 Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbertrip Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω για καινούριο κινητό και είμαι ανάμεσα στο μοντέλο αυτό και στο v5 της ζτε Σκέφτομαι να αγοράσω το λενόβο από το μινιντιλ.. Όσοι το αγοράσατε από εκεί μείνατε ευχαριστημένοι γενικά; Επίσης μπορεί να γίνει αναβάθμιση στο κιτκατ και αν ναι, επηρεάζεται η απόδοσή του; Και κάτι τελευταίο. Από ό,τι είδα δεν υπάρχει κάποιο πλήκτρο για ένα γενικό μενού με όλες τις εφαρμογές ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourp Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Έχω αγοράσει απο το minideal kai to To2C και στα 2 δεν ειχα πρόβλημα. Αναβάθμιση γίνεται (ψαξε πιο πισω και θα δεις πως) Αν κάνεις την "επίσημη" θα βάλει Κινέζικη έκδοση που δεν έχει Playstore. Έχω δοκιμάσει 3 ROM. Πιο πολύ την AOSP που είχε το καλό ότι κράταγε περισσότερο η μπαταρία, αλλά είχα θέματα με το GPS Εδώ και λίγες μέρες έχω την "058", καλή φαίνεται αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να την κάνω root και μου φαίνεται ότι καταναλώνει πιο εύκολα την μπαταρία. Συγκεκριμένη επιστημονική μέτρηση δεν εχει γίνει, "μπακαλίστικα" το μετράω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorta Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ωραίο το sygic εε? Με ποιά rom είσαι εδώ? Εγώ το έκανα όπως είπε ο athanaso77 και σήμερα έκανα δοκιμή κοίτα δορυφόρους που κλειδώνει σε τουλάχιστον 5 sec. http://s7.postimg.org/4qaegtd5j/Screenshot_2014_12_13_14_19_53.jpg"]http://s7.postimg.org/4qaegtd5j/Screenshot_2014_12_13_14_19_53.jpg[/url] ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ έχω θέμα στο gps με την aosp. Έχω αγοράσει απο το minideal kai to To2C και στα 2 δεν ειχα πρόβλημα. Αναβάθμιση γίνεται (ψαξε πιο πισω και θα δεις πως) Αν κάνεις την "επίσημη" θα βάλει Κινέζικη έκδοση που δεν έχει Playstore. Έχω δοκιμάσει 3 ROM. Πιο πολύ την AOSP που είχε το καλό ότι κράταγε περισσότερο η μπαταρία, αλλά είχα θέματα με το GPS Εδώ και λίγες μέρες έχω την "058", καλή φαίνεται αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να την κάνω root και μου φαίνεται ότι καταναλώνει πιο εύκολα την μπαταρία. Συγκεκριμένη επιστημονική μέτρηση δεν εχει γίνει, "μπακαλίστικα" το μετράω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Με αυτήν εδώ http://s3.postimg.org/wehxh9kzn/Screenshot_2014_12_19_07_33_07.png free pic"]http://s3.postimg.org/wehxh9kzn/Screenshot_2014_12_19_07_33_07.png free pic[/url] Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorta Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Τελικά αυτή (η S026_140228) είναι η πιο καλή rom μέχρι στιγμής στη συσκευή μου. Σε αυτήν επίσης δουλεύει το gps καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη έχω δοκιμάσει. Ενημερωτικά έχει βγει και η επίσημη multilanguage kit kat 062. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str1979 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 καλημερα Δεν ανοιγω νεο θεμα Εχει βγει καινουργιο S660w με 8χ cpu 2gb ram 5" 1080p οθονη και τιμη απο 138€ Μηπως το εχει παρει κανεις για να μας πει εντυπωσεις? Το ζαχαρωνω για αγορα http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-lenovo-phone-S660-w-android-4-4-5-0-2-0Ghz-mtk6592-octa-core/32216265056.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ: Αν το πάρεις, πάρε και ένα καφάσι μπανάνες να το ταΐζεις γιατί μιλάμε για όσο δε παίρνει άλλο ΜΑΪΜΟΥ συσκευή. Μην αγοράζετε από τους πωλητές στο Ali, κυκλοφορούν πολλά μαϊμού τηλέφωνα εκεί μέσα, να προτιμάτε τα γνωστά κινεζομάγαζα (MInideal, Vickmall, To2c κ.λπ.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourp Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Μόλις έκανα αναβάθμιση ΟΤΑ από την 58 στην 62 Δείχνει να δουλεύει πιο "ομαλα' και έχει φτιαχτεί και το Bug που δεν έβλεπε από το USB του PC την SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorta Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) Μόλις έκανα αναβάθμιση ΟΤΑ από την 58 στην 62 Δείχνει να δουλεύει πιο "ομαλα' και έχει φτιαχτεί και το Bug που δεν έβλεπε από το USB του PC την SD. Μεγειές... Θα την δοκιμάσω από αύριο. Το gps δουλεύει καλά? Edited December 22, 2014 by yiorta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourp Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Μεγειές... Θα την δοκιμάσω από αύριο. Το gps δουλεύει καλά? Δεν το δοκίμασα ακόμα, μολις κάνω μια στανταρ διαδρομη που χάνεται σε συγκεκριμένα σημεία θα ποσταρω PS ξέρει κάποιος πως γίνεται root? είδα διάφορους οδηγούς αλλά δε βγάζω άκρη :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts