Jump to content

Amoi A928W

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα ίδια και εγώ.

Κατά τ' άλλα τούμπανο απο δύναμη , δεν κολώνει πουθενά

• Απαντήσεις 481
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τελικα εγω τι να κανω?? καμια ιδεα καποιος?? παω να βαλω την version 4.2.2 v5 και στο flash tool πριν τελειωσω μου λεει οτι το scatter file ειναι σε λαθος μορφη...μηπως κατεβασα τιποτα λαθος στην 4.2.2 v5?? οποιος μπορει ας στειλει ενα λινκ απο που να την κατεβασω...ελπιζω πως αλλαζωντας rom θα φτιαξει και το προβλημα με το τριξιμο...μακαρι Edited by dimitris_13
περαιτερω ερωτησεις

https://www.dropbox.com/s/18n5nb4y8dnahps/A928W_V5.0_INT_USER_2014-03-10.rar

Επιτρέπονται τα links έτσι δεν είναι;

Δυστυχώς λόγω χώρου στο dropbox αναγκάστηκα πριν από μερικές μέρες να σβήσω την ROM A928W_V5.0_INT_USER_2014-03-10 από το dropbox μου. Αν την έχει κάποιος και μπορεί ας την στείλει στον dimitris_13 ή ας την βάλει κάπου να την κατεβάζουν και άλλοι. Εγώ την κατέβασα από λογαριασμό με κωδικό από κινέζικο cloud (baidou).

κ.σπέρα σε όλους, πριν λίγες μέρες απέκτησα και εγώ αυτό το όμορφο κινητό, πλην όμως έχω τα εξής προβλήματα: α. δεν διαβάζει καθόλου την sim1 (έχω βάλει μια κάρτα cosmote για internet την οποιά έκοψα μόνος μου και δεν την βλέπει καθόλου ενώ αν την βάλω στην sim2 την βλέπει κανονικά)

β. Έχω κάνει συγχρονισμό τις επαφές μου από gmail και όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν βγάζει καθόλου το όνομα της επαφής πάρα μόνο τον αριθμό τηλεφώνου και γ. όταν με καλούν δεν χτυπάει καθόλου το ringtone, είναι σαν να το έχω στο αθόρυβο ενώ κανονικά δεν έιναι. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; ευχαριστώ

Για τις επαφές αποθήκευσετες, σβήστες από τις επαφές και κάντες restore.λογικά θα δουλέψει.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Για τις επαφές αποθήκευσετες, σβήστες από τις επαφές και κάντες restore.λογικά θα δουλέψει.

Σε ευχαριστώ πολύ, έβγαλα άκρη με τα 2 προβλήματα (για την sim 1 έβαλα μια micro και δουλέυει κανονικά, οι επαφές μου ήθελαν μπροστά το +30 για να τις βλέπω κουφό!!). Το πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω είναι κατά την διάρκεια μιας εισερχόμενης κλήσης. Ενω έχω ορίσει ringtone και έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις όταν έχω εισερχόμενη δεν παιζει το ringtone σαν να είναι στο αθόρυβο,ούτε δόνηση έχει. Κατα την κληση βγάζει τρεις επιλογές, την απόρριψη της κλήσης αριστερά, την απάντηση δεξιά και προς τα πάνω κάτι μυνήματα. Αν πάς προς τα πάνω και δεις τα μυνήματα και μετά πατήσεις το βελάκι για πίσω ακούς κανονικά το ringtone και βλέπεις την εισερχόμενη κληση. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα please help!

έχει κανείς την 4.4 ροοταρισμενη ή με market ; η v4.0 αρχίζει να κολλάει και θέλω να δω άμα δουλεύει καλύτερα η 4.4

THL T6

AMOI A928W

Meizu MX4 Pro

Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606

iPhone 7 Plus | iOS 12

Εκτός απο αυτή στο needrom (για την οποία δεν έχουν γραφτεί καλά λόγια) δεν νομίζω να υπάρχει άλλη 4.4

Γιατί δεν βάζεις ν5?

Εγώ την έχω από τότε που την έδωσαν εδώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα

άκυρο την ν5 έχω αλλά έχει αρχίσει να ψιλοκολλάει, (αργούν να ανοίξουν οι εφαρμογές, αργεί στο Internet κλπ.)

THL T6

AMOI A928W

Meizu MX4 Pro

iPhone 7 Plus | iOS 12

Σε εμένα πάντως πάει σφαίρα και 'εχω και 200 εφαρμογες μέσα (xposed k.l.p) nova launcher , του έχω περάσει CWM recovery και γενικά δεν το αφήνω σε ησυχία.

Γενικά πολύ ευχαριστημένος.

Δεν κάνεις μία καθαρή εγκατάσταση απο την αρχή να πάρει τα πάνω του?

Για ρομ πάντως δεν το πολυβλέπω να βγάζουν:mad: εκτός και αν ο ''δικός'' μας ο CSALAS καταφέρει να φτιάξει την 4.4 (με Ελληνικά , playstore , root) κ.λ.π

Αν δεν βαρεθεί και αυτός και το πουλήσει και μας ''γράψει'' κανονικά:D

θα δοκιμάσω το Nova launcher να δω τι θα γίνει, ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια :)

THL T6

AMOI A928W

Meizu MX4 Pro

iPhone 7 Plus | iOS 12

Μια ερωτήσει. (δεν σκαμπάζω μια από root ,rom , imei number , κτλ. απλώς το τηλέφωνο το θέλω για κλήσεις, γρήγορο internet,playstore games και φώτο). Αν παραγγείλω την συσκευή από το minideal, θα μπορέσω να την χρησιμοποιησω άμεσα η πρέπει να σπουδάσω πυρηνικός επιστήμονας πρώτα ? Ρωτώ διότι σε αυτό το forum και σε άλλα με θέμα κινέζικα τηλέφωνά, όλοι κάνουν μετατροπές στο λογισμικό , και δεν καταλαβαίνω αν το κάνουν από hobby η είναι απαραίτητο σε αυτά τα τηλέφωνα. Δηλαδή θα αναγνωρίζει την κάρτα sim ? Tα apps θα μεταφέρονται στην sd ? Θα έχει playstore και ελληνικό μενού ? ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας εκ το προτέρων:lost:

Τα πάντα που είπες θα τα έχει.

Παρήγγειλέ το άφοβα και εγώ απο εκεί το πήρα.

Όσο για το πείραγμα... ε το θέλουμε εμείς και το κάνουμε και απο hobby και γιατί μας δίνεται η δυνατότητα;)

Μια ερωτήσει. (δεν σκαμπάζω μια από root ,rom , imei number , κτλ. το τηλέφωνο το θέλω για κλήσεις, γρήγορο internet,playstore games και φώτο). Αν παραγγείλω την συσκευή από το minideal, θα μπορέσω να την χρησιμοποιησω άμεσα η πρέπει να σπουδάσω πυρηνικός επιστήμονας πρώτα ? Ρωτώ διότι σε αυτό το forum και σε άλλα με θέμα κινέζικα τηλέφωνά, όλοι κάνουν μετατροπές στο λογισμικό , και δεν καταλαβαίνω αν το κάνουν από hobby η είναι απαραίτητο σε αυτά τα τηλέφωνα. Δηλαδή θα αναγνωρίζει την κάρτα sim ? Tα apps θα μεταφέρονται στην sd ? Θα έχει playstore και ελληνικό μενού ? ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας εκ το προτέρων:lost:

Για την δουλειά που το θέλεις μια χαρά είναι το 90% των κινητών που έρχονται από την Κίνα. Το πείραγμα έρχεται γιατί το λειτουργικό σου δίνει την δυνατότητα να το φέρεις στα μέτρα σου ή το βαρέθηκες ή απλά μια έκδοση έχει μερικά λάθη κτλ.

Μία ερώτηση στο νήμα του κινητού κάνεις και τα παιδιά που το έχουν θα σου πούνε εάν χρειαστεί κάποια αλλαγή.

Να παραγγείλεις από Vickmall ή minideal είναι κατ' εμέ τα δύο πιο αξιόπιστα

Σε εμένα πάντως πάει σφαίρα και 'εχω και 200 εφαρμογες μέσα (xposed k.l.p) nova launcher , του έχω περάσει CWM recovery και γενικά δεν το αφήνω σε ησυχία.

Γενικά πολύ ευχαριστημένος.

Δεν κάνεις μία καθαρή εγκατάσταση απο την αρχή να πάρει τα πάνω του?

Για ρομ πάντως δεν το πολυβλέπω να βγάζουν:mad: εκτός και αν ο ''δικός'' μας ο CSALAS καταφέρει να φτιάξει την 4.4 (με Ελληνικά , playstore , root) κ.λ.π

Αν δεν βαρεθεί και αυτός και το πουλήσει και μας ''γράψει'' κανονικά:D

Με συγκινείς με τα καλά σου λόγια. :hunter: Προσπαθώ ρε παιδιά, έχω περάσει κανά 2-3 τρεις από άλλα μοντέλα, αλλά μια δεν δουλεύει ο ήχος, μια το κλειδώνω και δεν ξεκλειδώνει τι να κάνω και εγώ. Για μετάφραση με το πρόγραμμα που έχω δεν το βλέπω να γίνεται κάτι. Εάν τα καταφέρω δεν θα το κρατήσω κρυφό να είστε σίγουροι.

Α κατάλαβα , ξεκίνησε το κυνήγι και πήρες τα βουνά :cool: :D

Οκ περιμένουμε εμείς...;)

Με συγκινείς με τα καλά σου λόγια. :hunter: Προσπαθώ ρε παιδιά, έχω περάσει κανά 2-3 τρεις από άλλα μοντέλα, αλλά μια δεν δουλεύει ο ήχος, μια το κλειδώνω και δεν ξεκλειδώνει τι να κάνω και εγώ. Για μετάφραση με το πρόγραμμα που έχω δεν το βλέπω να γίνεται κάτι. Εάν τα καταφέρω δεν θα το κρατήσω κρυφό να είστε σίγουροι.

κάποιος στο xda-developers λέει ότι έκανε port την Kitkat του THL 5000 στο Amoi A928w και θα δώσει κάποια στιγμή λινκ. Δες εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=55232380

Δοκίμασες εσύ με την την Kitkat του THL 5000.

Ευχαριστούμε starman100 για την πληροφορία:)

Όποιος άλλος μπορεί ας παρακολουθεί το εξωτερικό μπας και δώσουν κάτι...

Εγώ δυστυχώς δεν κατέχω τη γλώσσα...

όταν δημοσιευτεί το rom θα το δοκιμάσω να σας πω

THL T6

AMOI A928W

Meizu MX4 Pro

iPhone 7 Plus | iOS 12

εχω δοκιμάσει από thl w200s, την φόρτωσε κανονικά αλλά δεν είχα ήχο γενικά και κάμερα. Θα δοκιμάσω και από THL 5000 και σας λέω. Edited by CSALAS

• Administrators
Ευχαριστούμε πολύ ρε φίλε.Μήπως μπορείς να μου πεις πως βλέπεις που βρίσκεται κάθε φορά το πακέτο;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

Modpic.gif