Jump to content

CSALAS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    95
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About CSALAS

  • Ημ. Γέννησης 05/10/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

CSALAS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Δεν γίνεται έτσι η εγκατάσταση. Θέλει flash tools ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1,5 μέρα βγάζει εμένα με μέτρια χρήση. Με ελάχιστη χρήση έχω φτάσει και 4 μέρες. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μπορούμε. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν αναγνωρίζει το κινητό μπορεί να είναι και βρώμικη η usb θύρα του κινητού. Έχω κάνει βίδες το προηγούμενο που είχα για να το πάρω χαμπάρι. Για να σου δουλέψει το flash tool εκτός από preloader πρέπει να έχεις εγκατεστημένο και Usb drivers από πιο πριν.
  2. Του βαζεις μια tempered glass ζελατινα και μετα δεν χαραζεται ουτε με μαχαιρι.
  3. Κάμερα η καλύτερη που έχω δει σε κινέζικο, μπαταρία δεν μπορώ να πω ακόμα. Το ακούω πάνω στην μηχανή (με εξάτμιση) μες την τσέπη. Καλά βαράει πιστεύω ή έχω βιονικό αυτί. notification led κόκκινο μόνο. Με την lollipop σκοράρει 45000 στο antutu. Με την άλλη 41000. Την πέρασα με spi flash tools v 5. Από needrom.
  4. Γεια σας, το παρέλαβα και εγώ (3gb). έχοντας στην κατοχή μου αρκετά κινέζικα (Elephone g4, elephone p2000c, jiake jk 11, star i9500l, amoi a928w) μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι φυσάει το τηλέφωνο. Gps μου κλειδώνει και μέσα στο σπίτι. Wifi καμπάνα. Η οθόνη απλά τέλεια. Έχω περάσει την Lollipop. Δεν κολλάει πουθενά. Όποιος το σκέφτεται απλά να το παραγγείλει. Αυτά.
  5. Πρεπει να περασεις cwm recovery. Δεν ειναι τιποτα. Με mtk droid tools γινεται. Αν δεν εισαι σιγουρος για καθε βημα που κανεις καλυτερα να το αφησεις οπως ειναι...
  6. Δεν νομιζω να εχεις θεμα. Εχεις περασμενη cwm? Μπορεις να κανεις backup? και restore σε περιπτωση bootloop?
  7. Κατ' αρχάς να πω οτι είχα εγκατεστημένη την 4.4.2 απο needrom (το δεύτερο update). Απο mtk droid tools φτιαχνετε μια cwm recovery. Μετα reboot σε recovery, wipe dalvic cache, wipe cache, rebοot recover, install το αρχειο και αυτό είναι όλο. Ο σύνδεσμος είναι αυτός https://www.dropbox.com/s/m2370kmu56keg8v/port.zip?dl=0 ακούω εντυπώσεις. Εγώ μετά από 3 μέρες χρήση, καταλαβαίνω ότι το τηλέφωνο πάει σφαίρα. θέλει όμως λίγο φτιάξιμο ακόμα.
  8. Μέσω cwm γίνεται. Έχω φτιαξει zip. Θα το ανεβασω αύριο να την δοκιμάσετε.
  9. Γεια σας και πάλι.... Σας φέρνω καλά νέα. Κατάφερα να κάνω port την lollipop στο κινητάκι μας. Εαν ενδιαφέρεστε μπορώ να το ανεβάσω στο dropbox.
  10. τα έχω ψιλοπαρατήσει (εννοώ το ψάξιμο) οπότε δεν ξέρω. μέχρι στιγμής πάντως η v 5 είναι η καλύτερη οπότε μην το ψάχνετε.
  11. Χαίρομαι. Όπως είπα και πριν ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ. Τέλος.
  12. ξεκινάει να γράφει την ρομ και σταματάει?
  13. Λοιπόν, πρέπει να απενεργοποιησεις την ψηφιακή υπογραφή, δεν είναι τίποτα. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ Του έχω κάνει ότι μπορέις να φανταστείς, την κατέχουμε την αγγλικήν ή να σου πω οδηγίες? Παλία το αναγνώριζε? Πως το μπρικάρισες?
  14. Εαν δεν αναγνωρίζεται το κινητό και έχεις windows 7, vista, ή windows 8 πας αλλού, δεν είναι το scatter. Δηλαδή επιλέγεις τα partitions προς εγκατάσταση βγάζεις την μπαταρία και αφού πατήσεις download και το συνδέσεις σου βγάζει σφάλμα μετά από λίγο ενώ ακούς συνέχεια ότι συνδέθηκε κάτι στην θύρα usb και κατευθείαν το ξεσυνδέει από μόνο του το pc έχεις πρόβλημα με τους drivers. Δεν έχουν ψηφιακή υπογραφή. Αν έχεις αυτό το πρόβλημα έχω την λύση γι αυτό. Πες μου αν έχεις αυτά τα συμπτώματα να σου πω την λύση. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκτός από το ηχείο και και τις θερμοκρασίες (πέρασα κάποιες φορές τους 70 βαθμούς) δεν έχω άλλα προβλήματα. Η μπαταρία του με μέτρια χρήση (τουλάχιστον στο δικό μου) βγάζει 2 μέρες άνετα. όσον αφορά το καπάκι εγώ μετά από κάτι ρωγμές που είδα στο χρώμα πήρα ένα ντουκόχαρτο 1000 το έτριψα, έφυγε το χρώμα και μετά το πέρασα και μια αλοιφή αυτοκινήτου και έγινε τζάμι. :cool:
×
×
  • Create New...