Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια,και εγς το εχω αυτο κινητο,εδω και μια βδαμαδα.Ολα αριστα,αλλα μου φαινεται οτι δεν εχει καθολου καλο σημα(βαζω SIM whats up,δλδ Cosmote) καποιες φορες δεν φευγουν τα μνμτα,και αλλες δεν ερχονται.Η ερχονται μιση ωρα αργοτερα.Εχει κανεις παρομοιο??Μηπως υπαρχει καμια ρυθμηση??

Μάλλον το what's up πρέπει να κατηγορήσεις περισσότερο.Για να καταλάβεις τι εννοώ βάλε μια κάρτα σύνδεση cosmote και μια what's up.Δεν είναι τυχαίο ότι χρήστες what's up σε ώρες αιχμής δεν μπορούν να βγάλουν γραμμή

斯塔夫罗斯 :O

Μάλλον το what's up πρέπει να κατηγορήσεις περισσότερο.Για να καταλάβεις τι εννοώ βάλε μια κάρτα σύνδεση cosmote και μια what's up.Δεν είναι τυχαίο ότι χρήστες what's up σε ώρες αιχμής δεν μπορούν να βγάλουν γραμμή

Γενικά το δίκτυο της Cosmote σε ώρες αιχμής τα παίζει! Αφού τα τελευταία χρόνια η Cosmote μάζεψε πολύ κόσμο, που δεν μπορούν να σηκώσουν τα δίκτυα και οι υποδομές της χωρίς να υπάρχουν προβλήματα...

ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

η αληθεια ειναι οτι τελικα δεν ξερω τι να κανω.

μαλλον θα προσανατολιστω σε ενα κλωνο του i-phone που τον βρηκα στο e-bay

ολα κι ολα 45ε (κι εκεινο με τα παντα ολα),τουλαχιστον να μην χασω πολλα:lol:

Παιδια.Τι μπορουμε να κανουμε με το καπακι πισω που γραφει TvPhone? Τι να βαλουμε για να μην φαινεται το TvPhone?

Επισης, εχει κανεις την πιο προσφατη εκδοση(Απριλιου) να μας πει εντυπώσεις.?

γεια σας θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις.

1)οταν βλεπεις τηλεοραση μπορεις να αποθηκευσεις βιντεο?

2)μπορεις να δεις βιντεακια στο youtube??

3)το πενακι το εχει θεση πανω στην συσκευη?

4)απο ποιο ελληνικο site μπορω να το παρω??

ευχαριστω

γεια σας θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις.

1)οταν βλεπεις τηλεοραση μπορεις να αποθηκευσεις βιντεο?

2)μπορεις να δεις βιντεακια στο youtube??

3)το πενακι το εχει θεση πανω στην συσκευη?

4)απο ποιο ελληνικο site μπορω να το παρω??

ευχαριστω

Tα 3 πρώτα μπορώ να σου τα απαντήσω.

1) Ναι

2) Ναι

3) 'Οχι

ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

η αληθεια ειναι οτι τελικα δεν ξερω τι να κανω.

μαλλον θα προσανατολιστω σε ενα κλωνο του i-phone που τον βρηκα στο e-bay

ολα κι ολα 45ε (κι εκεινο με τα παντα ολα),τουλαχιστον να μην χασω πολλα:lol:

αν εννοεις κατι σαν το i9 δε το προτεινω εχει πολυ χαμηλης ποιοτητας υλικα και αποδοσης κινητου γενικα

Guest SMYRNIOSL
παιδια ενα ν97 κλωνος που επεσε στα χερια μου εχει σε καποιο σημειο ενα εικονηδιο 3G και οταν μπηκα εκει λεει οτι μπορεις να κανεις βιντεο κληση αλλα προσπαθησα και δεν γινετε λεει προβλημα δικτυου!στης ρυθμισεις που μπηκα εχει αποθηκευμενο το κινεζικο δικτυο την δευτερα θα περασω ρυθμισεις της κοσμοτε και θα σας πω αν κανει η ειναι ψεματα.επισεις γραφει made in finland

παιδια ενα ν97 κλωνος που επεσε στα χερια μου εχει σε καποιο σημειο ενα εικονηδιο 3G και οταν μπηκα εκει λεει οτι μπορεις να κανεις βιντεο κληση αλλα προσπαθησα και δεν γινετε λεει προβλημα δικτυου!στης ρυθμισεις που μπηκα εχει αποθηκευμενο το κινεζικο δικτυο την δευτερα θα περασω ρυθμισεις της κοσμοτε και θα σας πω αν κανει η ειναι ψεματα.επισεις γραφει made in finland

εισαι συγουρος πως ειναι κλωνος???????????????????????????????

• Administrators
Παιδια.Τι μπορουμε να κανουμε με το καπακι πισω που γραφει TvPhone? Τι να βαλουμε για να μην φαινεται το TvPhone?

Μακάρι να ήταν τέτοια όλα τα προβλήματα.

Modpic.gif

Το ελυσες τελικα??για να ξερω αν εχω ελπιδες..Ασπουμε εχει καλυτερο σημα με 2 SIM ή με μια??

Φίλε δεν έχω καταφέρει τίποτα ... αν καταφέρεις τίποτα εσύ πες μου να ξέρω.

Guest SMYRNIOSL
εισαι συγουρος πως ειναι κλωνος???????????????????????????????

Για κλωνο τα αγοραζω τωρα τι να σου πω!! τι δευτερα θα σας πω αν δουλευει το 3g παντως αν δουλευει ειναι τρομερη προτοπορια για κινεζικο

Για κλωνο τα αγοραζω τωρα τι να σου πω!! τι δευτερα θα σας πω αν δουλευει το 3g παντως αν δουλευει ειναι τρομερη προτοπορια για κινεζικο

εχει μια ή δυο σιμ?

Έστειλα email στο ebw.gr στο οποίο γράφουν οτι ο κλόνος N97 έχει βιντεο-κλήση και μου απάντησαν οτι το κινητό υποστηρίζει την λειτουργία αυτή αλλά δεν υποστηρίζεται από τα ελληνικά δίκτυα, λένε. Εγώ τους ξαναέστειλα και τους ζήτησα να το αλλάξουν στα χαρακτηριστικά του κινητού, στο site τους, και να διευκρινήσουν οτι δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα και επίσης να μας πουν που ακριβώς υποστηρίζεται, αλλιώς θα σημαίνει πως εσκεμένα μας παραπλανούν. Απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα πάνω σε αυτό.
paulkap12.blogspot.com

Επισης, εχει κανεις την πιο προσφατη εκδοση(Απριλιου) να μας πει εντυπώσεις.?

Δεν έχει καμιά μεταβολή πλέον στο μενού του και μάλλον δεν προβλέπεται να έχει κάποια άλλη

斯塔夫罗斯 :O

Έστειλα email στο ebw.gr στο οποίο γράφουν οτι ο κλόνος N97 έχει βιντεο-κλήση και μου απάντησαν οτι το κινητό υποστηρίζει την λειτουργία αυτή αλλά δεν υποστηρίζεται από τα ελληνικά δίκτυα, λένε. Εγώ τους ξαναέστειλα και τους ζήτησα να το αλλάξουν στα χαρακτηριστικά του κινητού, στο site τους, και να διευκρινήσουν οτι δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα και επίσης να μας πουν που ακριβώς υποστηρίζεται, αλλιώς θα σημαίνει πως εσκεμένα μας παραπλανούν. Απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα πάνω σε αυτό.

οι κωλοτουμπα σε ολο της το μεγαλειο. ακου δεν υποστηρίζουν τα ελληνικα δυκτια. ενας ακομα ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ μετα τον γωστο απο την Ροδο.

οι κωλοτουμπα σε ολο της το μεγαλειο. ακου δεν υποστηρίζουν τα ελληνικα δυκτια. ενας ακομα ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ μετα τον γωστο απο την Ροδο.

Ποιος είναι στη Ρόδο ρε παιδιά?

Όχι τίποτε άλλο, απλά μην την πατήσουμε και οι υπόλοιποι!

Έχει συνδέσει κανείς την συσκευή με bluetooth ακουστικό? Υπήρχε κάποιο πρόβλημα?

Εγώ πριν λίγο καιρό είχα αγοράσει ένα κινέζικο τέτοιο ακουστικό για το Ν81 μου το οποίο λειτουργεί μια χαρά αλλά στο m002l την πρώτη φορά που το σύνδεσα έκανε διακοπές. Την δεύτερη φορά ήταν οκ αλλά η ποιότητα ήχου είναι πολύ χάλια παρ' όλο που στο bluetooth είχα βάλει καλά ακουστικά!

πηγαινετε στο βιντεο player-network profile-διαλεγετε-edit profil-data account επιλεγετε wireless lan.κανετε και active.και ανετα μπορειτε να δειτε βιντεο στο κινητο σας.

Κάνω αυτά που λες, μπαίνω ...profil-data account , αλλά δεν βλέπω πουθενά wireless lan για να το επιλέξω και να το κάνω active.

• The title was changed to Κινέζικα Clones