botman2 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.Θα ηθελα επισης αν καποιος γνωριζει να μου πει γιατι δεν "βλεπει" ο υπολογιστης τα αρχεια του κινητου ουτε απο το usb καλωδιο ουτε απο το bluetooth ενω ομως συνδεεται κανονικα.Eπισης εχει ενα εικονιδιο που γραφει maps αλλα οταν το παταω φορτωνει κατι με κινεζικα γραμματα και μετα με πεταει στην αρχικη οθονη. Και τελος θα ηθελα να ρωτησω αν το ebook σε αυτες τις συσκευες δουλευει και αν ναι με ποιον τροπο...καθε βοηθεια πολυτιμη. Edited October 29, 2011 by botman2 Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.Θα ηθελα επισης αν καποιος γνωριζει να μου πει γιατι δεν "βλεπει" ο υπολογιστης τα αρχεια του κινητου ουτε απο το usb καλωδιο ουτε απο το bluetooth ενω ομως συνδεεται κανονικα.Eπισης εχει ενα εικονιδιο που γραφει maps αλλα οταν το παταω φορτωνει κατι με κινεζικα γραμματα και μετα με πεταει στην αρχικη οθονη. Και τελος θα ηθελα να ρωτησω αν το ebook σε αυτες τις συσκευες δουλευει και αν ναι με ποιον τροπο...καθε βοηθεια πολυτιμη. το δικο μου οταν συνδεθει με τον υπολογιστη, στην οθονη του κινητου βγαζει ενα μενου. Εσενα το βγαζει? Αν ναι, τι επιλεγεις? Αν οχι, τοτε θα πρεπει να δοκιμασεις με αλλο καλωδιο καθως υποψιαζομαι πως ειναι χαλασμενο το καλωδιο. Για τα e-books που ρωτας, να σε ενημερωσω πως διαβαζουν μονο txt αρχεια. Ψιλοαχρηστο σαν δυνατοτητα καθως δεν σε αφηνει να τα τροποποιησεις παρα μονο να τα δεις (view). Για το maps που ρωτας δεν ξερω να σου απαντησω.Εχεις gps στο κινητο? Μηπως να ψαξεις να βρεις ποιο προγραμμα ειναι και να μας πεις μηπως σε βοηθησουμε. Εγω δουλευω το google maps και δουλευει μια χαρα. Απλα την πρωτη φορα που το ανοιξα το εκανα με wifi. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 (edited) Eυχαριστω για την βοηθεια καταφερα και εφτιαξα τα περισσοτερα.Μηπως ξερεις αν τρεχει το we travel στο κινητο αυτο? το google maps κανει πλοηγηση? Το κινητο δεν εχει gps. Edited October 30, 2011 by botman2 Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
squallgr Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα κ668 και θα ήθελα να ρωτήσω αν με το opera μπορώ να μπώ internet χωρίς να χρησιμοποιώ wifi μιας και το κινητό έχει 2G kai EDGE...Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Λογικά θα μπορείς να μπαίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Eυχαριστω για την βοηθεια καταφερα και εφτιαξα τα περισσοτερα.Μηπως ξερεις αν τρεχει το we travel στο κινητο αυτο? το google maps κανει πλοηγηση? Το κινητο δεν εχει gps. Δεν εχω δοκιμασει το we travel, δεν ξερω να σου απαντησω. Το google maps, δεν κανει πλοηγηση. Εμενα με εχει βολεψει με το σκεπτικο πως του λεω που βρισκομαι και κοιταω τους γυρω δρομους για να προσανατολιστω. Απλα ενας χαρτης δηλαδη. Ουτε το δικο μου εχει gps. Θες να δω ποια εκδοση εχω να την βρεις να το δοκιμασεις? Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
squallgr Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Επίσης βρήκα και αυτό το μοντέλο http://www.dhgate.com/s888-black-capacitive-screen-wifi-java-fm/p-ff808081317012dc0131703d05583b90.html. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς ας μου πεί αν αξίζει.Υποτίθεται ότι έχει capacitive screen.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Δεν εχω δοκιμασει το we travel, δεν ξερω να σου απαντησω. Το google maps, δεν κανει πλοηγηση. Εμενα με εχει βολεψει με το σκεπτικο πως του λεω που βρισκομαι και κοιταω τους γυρω δρομους για να προσανατολιστω. Απλα ενας χαρτης δηλαδη. Ουτε το δικο μου εχει gps. Θες να δω ποια εκδοση εχω να την βρεις να το δοκιμασεις? κατεβασα μια εκδοση google maps και τρεχει πολυ ωραια.Μπηκα απο το wi-fi του σπιτιου μου.Αυτο εχει χρεωση τωρα? Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 κατεβασα μια εκδοση google maps και τρεχει πολυ ωραια.Μπηκα απο το wi-fi του σπιτιου μου.Αυτο εχει χρεωση τωρα? Οχι αφου ειναι απο wifi, αν ηταν απο 3g θα χρεωνοσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stamanat Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Γνωρίζει κανένας που μπορώ να προμηθευτώ μπαταρίες για το Κ599?ευχαριστώ Παράθεση Steve Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω ποιο κλώνο έχω αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στην ΣΥΣΚΕΥΗ πίσω λέει Model f5 είναι απλός κλώνος χωρίς wifi k android Κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
squallgr Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Ξέρει κανείς τον κωδικό για να μπώ στο administrator menu σε κλώνο iphone 4? αν βοηθάει το μοντέλο που έχω είναι το s888 αλλά μπορεί να δουλέψει και του κ668...Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα κ668 και θα ήθελα να ρωτήσω αν με το opera μπορώ να μπώ internet χωρίς να χρησιμοποιώ wifi μιας και το κινητό έχει 2G kai EDGE...Ευχαριστώ Ναι μπορείς κανονικά. Επίσης βρήκα και αυτό το μοντέλο http://www.dhgate.com/s888-black-capacitive-screen-wifi-java-fm/p-ff808081317012dc0131703d05583b90.html. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς ας μου πεί αν αξίζει.Υποτίθεται ότι έχει capacitive screen.Ευχαριστώ Το έχω σαν 2η συσκευή από το καλοκαίρι και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Μοναδικό μειονέκτημα η διάρκεια της μπαταρίας, κάτι που το έλυσα όμως όταν αγόρασα μια original Nokia BL - 4S και ο χρόνος περίπου τριπλασιάστηκε. :) http://www.nokia.gr/MEDIA_BANK_100/R6Accessories/B/BL-4S/R6_BL-4S_240x240.png Ξέρει κανείς τον κωδικό για να μπώ στο administrator menu σε κλώνο iphone 4? αν βοηθάει το μοντέλο που έχω είναι το s888 αλλά μπορεί να δουλέψει και του κ668...Ευχαριστώ ΚΡΥΦΟ ΜΕΝΟΥ: *#3646633# ;) Software Version - Serial - Build Time - LCD - Sensor: *#8375# ;) . Edited November 18, 2011 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 @Katsaras_John βλέπω πολλά κινέζικα κινητά χρησιμοποιούν τέτοιου τύπου μπαταρίες. Πόσο σου κρατάει εσένα με την γνήσια μπαταρία? Πόσα mah είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
squallgr Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Ευχαριστώ πολύ katsaras_john....το παρέλαβα και εγώ οπότε θα ανεβάσω εντυπώσεις μετά από λίγες μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 (edited) @Katsaras_John βλέπω πολλά κινέζικα κινητά χρησιμοποιούν τέτοιου τύπου μπαταρίες. Πόσο σου κρατάει εσένα με την γνήσια μπαταρία? Πόσα mah είναι? Πλέον όλοι οι κινέζικοι κλώνοι τύπου iPhone 4 φοράνε αυτή την μπαταρία. Αυτό είναι καλό γιατί ο κάτοχος ενός τέτοιου κλώνου μπορεί πολύ εύκολα να βρεί στο ίντερνετ ή και στα εμπορικά καταστήματα αυτού του τύπου την μπαταρία (Οriginal Nokia BL-4S) και να την αγοράσει καινούργια σε κόστος όχι μεγαλύτερο από 15 €. Η γνήσια Nokia είναι 860 mAh και πολύ καλής ποιότητας. Τα ίδια mAh γράφει και η κινέζικη, αλλά αμφιβάλω ότι είναι τόσα και αυτό το λέω με σιγουριά από προσωπική εμπειρία και επειδή σε μια απλή αναζήτηση που έκανα στο google, έπεσα πάνω σε αρκετά άρθρα τα οποία αναφέρουν ότι οι μπαταρίες BL-4S που υπάρχουν στους κλώνους είναι 400 mAh και ότι στις περισσότερες αλλάζουν τα αυτοκόλλητα και τοποθετούν άλλα που αναγράφουν 860 mAh. Αυτός είναι και ο λόγος πιθανόν που με κάθε κλώνο που αγοράζεις σου δίνουν και 2 μπαταρίες.;) Πάντως με την μαϊμού κινέζικη μπαταρία και λίγη γενική χρήση του τηλεφώνου βγάζω με το ζόρι μια ημέρα, ενώ με την γνήσια μπαταρία της Nokia και αρκετή γενική χρήση του τηλεφώνου φτάνω αισίως περίπου τις 3 ημέρες.:p http://www.fones.com/uploads/product/nokia-bl-4s-replacement-battery-pack-m-2137-1285331745.jpeg http://img1.tinydeal.com/images/mobile_phone_accessories/mbt-5834a.jpg Ευχαριστώ πολύ katsaras_john....το παρέλαβα και εγώ οπότε θα ανεβάσω εντυπώσεις μετά από λίγες μέρες... Καλορίζικο και αναμένουμε τις εντυπώσεις σου. Επίσης αν είσαι από αυτούς που ψάχνουν ή πειράζουν τα "εσώψυχα" του τηλεφώνου μέσω του κρυφού μενού και τις όποιες παραμετροποιήσεις αυτό δέχεται, καθώς και αν μάθεις κάποιο tips ή εγκαταστήσεις κάποιο παιχνίδι ή εφαρμογή, θα ήταν ενδιαφέρον να τα μοιραστείς μαζί μας.:) . -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post. Edited November 17, 2011 by navi55 Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 (edited) Τα 860mah δεν είναι πολλά, αλλά το ότι σου βγάζει 3 μέρες αυτό είναι θετικό. Από τη μία είναι καλό που πολλά κινέζικα έχουν αυτή την μπαταρία, μιας και μπορείς να την αντικαταστήσεις εύκολα, από την άλλη δεν μπορείς να βρεις BL-4S με πολλά mah λόγω μικρού μεγέθους. Σε παλαιότερα μοντέλα όπως πχ το m002l το οποίο είχε μπαταρία 1500 (οκ.. σίγουρα λιγότερο θα ήταν).. η διάρκεια της έφτανε μέχρι και μία βδομάδα με ελαφριά χρήση. Με κανονική χρήση γύρω στις 4 μέρες. Edited December 11, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Γνωρίζει κανένας που μπορώ να προμηθευτώ μπαταρίες για το Κ599?ευχαριστώ Μετά από 2,5 χρόνια κυκλοφορίας δεν νομίζω ότι θα το βρεις. Νομίζω πως δεν υπάρχει πλέον stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pael1510 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Παιδια ξέρει κανεις που μπορώ να βρω κινεζικο iphone 4 να μπορω να το εχω μεχρι την αλλη βδομαδα,σε τιμη γυρω στα 60-80 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo17 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) Τα 860mah δεν είναι πολλά, αλλά το ότι σου βγάζει 3 μέρες αυτό είναι θετικό. Από τη μία είναι καλό που πολλά κινέζικα έχουν αυτή την μπαταρία, μιας και μπορείς να την αντικαταστήσεις εύκολα, από την άλλη δεν μπορείς να βρεις BL-4S με πολλά mah λόγω μικρού μεγέθους. Σε παλαιότερα μοντέλα όπως πχ το m002l το οποίο είχε μπαταρία 1500 (οκ.. σίγουρα λιγότερο θα ήταν).. η διάρκεια της έφτανε μέχρι και μία βδομάδα με ελαφριά χρήση. Με κανονική χρήση γύρω στις 4 μέρες. Εγώ έχω ένα κλώνο που φοράει μπαταρία BL-4C και αναφέρει ότι είναι 2950mAh . Αφού κάηκε η μία και η άλλη δεν δούλευε έτσι και αλλιώς...πήγα αγόρασα μια νόκια bl 4c από ένα μαγαζί με πακιστανούς και κλεμένα τι στο καλό κινητά... α ξ ι ο π ι σ τ ι α έψαχνα βλέπετε...απλά είχε 5 ευρώ και λέω κλαιν..ε λοιπόν η μπαταρία δεν κρατάει πάνω από ώρα...τι φταίει? είναι μαιμού? να πάρω γνήσια ή επειδή είναι λίγα mah ... Edited December 11, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Προφανώς είναι μαϊμού κακής ποιότητας. Να την πας πίσω. Πρόσφατα αγόρασα ένα κινέζικο τύπου iphone με ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό όπου παίρνει μπαταρία bl-4c. Οι μπαταρίες που είχε στην συσκευασία, αν και γράφουν ότι είναι 1050 mah, με το ζόρι κρατάνε μία μέρα. Έχω ήδη παραγγείλει άλλη μπαταρία, λογικά σε καμιά βδομάδα θα 'ρθει. Η μπαταρία είναι κινέζικη Jin Dian στα 1390 mah με κόστος γύρω στα 5 ευρώ. Στο Ν81 μου έχω τέτοια μάρκα μπαταρία εδώ και 1 χρόνο περίπου και λειτουργεί μια χαρά, έχοντας μεγαλύτερη διάρκεια από την γνήσια μπαταρία που είχα. Ελπίζω να μου βγει κι αυτή το ίδιο καλή. Η μπαταρία που παρήγγειλα είναι η παρακάτω: http://www.ebay.com/itm/New-1390mAh-BL-4C-Battery-Nokia-6100-6101-6102-6103-/280525600055?pt=PDA_Accessories&hash=item4150a0f537 Θα γράψω γενικά εντυπώσεις για την συσκευή και την μπαταρία, όταν παραλάβω την μπαταρία και δω πως τα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_90 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Παιδιά καλησπέρα είμαι καινούριος στην όλη φάση με τα μαιμού κινητά και γενικώς δεν τα παω και πολύ καλά! βρήκα αυτό το κινητό http://www.desoons.com/sdp/770319/4/pd-4039205/9636757-2315750/Copy_iPhone_5_P5000_TV_phone_dual_sim_java_3_2_inc.html το οποίο για κινέζικο μούφα μου φάνηκε μια χαρά! Πάω λοιπόν να το φορτίσω και μετά απο λίγα δευτερόλεπτα μου λέει "Προσοχή! Ακατάλληλος Φορτιστής Επαφής!" και σταματάει να φορτίζει! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Η μπαταρία του είναι BL-4C αν αυτό μπορεί να σας βοηθήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo17 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Και εμένα αυτό μου έβγαζε στην αρχή και μετά κάηκε και η μπαταρία και το καλώδιο usb ..και ο φορτιστής άρχισε να σφυρίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 κλωνο iphone 5 εχει αγορασει κανεις να μας πεις εντυπωσεις?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 κλωνο iphone 5 εχει αγορασει κανεις να μας πεις εντυπωσεις?? Όπως ποιο μοντέλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts