gatenikos13 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 εχω το MOO2L και προσπαθησα να μπω στο opera apo wifi και μου εβγαλε failed to connect to the internet.εχω βαλει την σωστη ημερομηνια και ωρα.τι να κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 στο network profile tou opera,εχεις ορισει να μπαινει απο wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 όλα τα λεφτά το νέο δημιούργημα των κινέζων http://www.solomobi.com/product_4554.html Θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγες μέρες Οκ τιποτα τρελα αξιολογο αν δεις οτι εχει ακομα 2 mpx καμερα και ενας θεος ξερει τι φωτογραφιες θα βγαζει. τα ιδια ακριβως εχουν πριν απο τον νοεμβριο πολλες αλλες κινεζικες εταιρειες δεν ειναι κατι νεο.και με πολυ καλυτερη αναλυση καμερας. (που μονο οσοι τα αγορασαν ξερουν αν ειναι καλη η οχι) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Οκ τιποτα τρελα αξιολογο αν δεις οτι εχει ακομα 2 mpx καμερα και ενας θεος ξερει τι φωτογραφιες θα βγαζει. τα ιδια ακριβως εχουν πριν απο τον νοεμβριο πολλες αλλες κινεζικες εταιρειες δεν ειναι κατι νεο.και με πολυ καλυτερη αναλυση καμερας. (που μονο οσοι τα αγορασαν ξερουν αν ειναι καλη η οχι) αν εχεις βρει πριν απο τον νοεμβη κινεζικο με android 2.2 και dual sim πεστο και σε μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Κώστα εδώ μετράμε στα δάχτυλα του ενός χεριού τα επώνυμα κινητά που φοράνε επίσημη 2,2 τώρα...Μάλλον έχουμε χάσει το μέτρο Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatenikos13 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 πως θα το κανω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 θα πας στα προγραμματα που ειναι τα java/απο εκει θα βρεις τον οπερα /απο εκει ιδιοτητες /network profile / και θα το ορισεις εκει να μπαινει απο wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatenikos13 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 ξερει κανεις πως αναβει το φλας στην καμερα στο moo2l? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis171 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 πόσο την πήρες την πρόσοψη φίλε taskor74? Παράθεση to daytona mou... koilindropistona 53 mm, strofalos c90, carb 24 mikouni, kefalh astreas...[sIGPIC][/sIGPIC] {pige apo mpiela...} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATRAHAS Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 μαθαμε τπτ καινουριο για το κινητο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
distrata Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Παιδιά έχω σοβαρο προβλημα. το κινητο κολουσε και οταν εκανα hard reset δεν ανοιγει εχει κανεις την ελληνικη rom σε bin ή σε raw files? Βρηκα μια στα αγγλικα προς το παρον και βολευτηκα αλλα θελω την αρχικη. Ο κινεζος μου λεει να το στειλω πεισω για να το flasharei αυτός καμιά ιδέα? Το ακριβές μοντελο ειναι το G7 K8181. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azyx Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Παρέλαβα σήμερα το kiphone 4gs από http://www.solonomi.com 1ο ξενερωμα... ο κινεζος έβαλε πίσω όψη χωρίς σήμα της apple και iphone ενω του είχα πει να μου στείλει αυτό με το σήμα! Ακόμα δεν έχει απαντήσει στο μειλ... κάνει τον ΚΙΝΕΖΟ ο ΚΙΝΕΖΟΣ... Το κινητό είναι πολύ αργό, το wifi του είναι χάλια απο σήμα, το web navigation με Java opera mini 5 είναι πάρα πολύ αργό λόγω επεξεργαστή ο οποίος τρέχει στα 208mhz αν δεν κάνω λάθος... Τυχαίνει να έχω το Original Iphone 3G το οποίο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ έχει την ίδια οθόνη με το kiphone 4gs ... καμιά σχέση όμως... του iphone 3g ειναι 2 φορές πιο φωτεινή, για την ταχύτητα απόκρισης δεν το συχηταμε καν... μέρα με τη νύχτα... Το κινητό είναι μονο για να πουλάς μούρη στην καφετερία η στη δουλειά σε καμιά χαζή ξανθιά... σαν κινητό είναι απαράδεκτο... πολύ αργό.. δεν αξίζει τα λεφτά του! είχα διαβάσει τόσες καλές κριτικές και περίμενα κάτι πολύ καλύτερο... άλλα πολύ μουφα τα μαϊμού κινέζικα! και το original στο διπλανό εργοστάσιο στην κινά φτιάχνετε αλλά καμιά σχέση! Edited January 27, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Παρέλαβα σήμερα το kiphone 4gs από http://www.solonomi.com 1ο ξενερωμα... ο κινεζος έβαλε πίσω όψη χωρίς σήμα της apple και iphone ενω του είχα πει να μου στείλει αυτό με το σήμα! Ακόμα δεν έχει απαντήσει στο μειλ... κάνει τον ΚΙΝΕΖΟ ο ΚΙΝΕΖΟΣ... Μ'αρέσει που το κράζεις στο τέλος και λες ότι είναι για να πουλάς μούρη σε καμιά ξανθιά στην καφετέρια αλλά το ήθελες να έχει τα λογότυπα...γι αυτό το λόγο μάλλον Για το ότι δεν σου απάντησε,ας λογικευτούμε έχουμε 6 ώρες διαφορά με την Κίνα,δεν θα είναι όλη μέρα πάνω από ένα pc ο άνθρωπος για να απαντάει σε όποιον του ζητάει το κοντό του και το μακρύ του. Το κινητό είναι πολύ αργό, το wifi του είναι χάλια απο σήμα, το web navigation με Java opera mini 5 είναι πάρα πολύ αργό Αν δεν έχεις καλό σήμα wifi ή σέρνεται η γραμμή σου δεν νομίζω να φταίει το κινητό.Μια χαρά ταχύτητα έχει και ο opera mini ειδικά είναι ιδανικός γι αυτά τα κινητά λόγω επεξεργαστή ο οποίος τρέχει στα 208mhz αν δεν κάνω λάθος... έχεις κάποια πηγή για την ταχύτητα του επεξεργαστή του; Τυχαίνει να έχω το Original Iphone 3G το οποίο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ έχει την ίδια οθόνη με το kiphone 4gsκαι πάλι την πηγή του αν είναι δυνατόν Αν δεν είναι κάποιος έτοιμος για να αντιμετωπίσει τα πάντα σε αγορές από το εξωτερικό τότε μπορεί να πάει στο "πλαίσιο" της περιοχής του και να δοκιμάσει ότι κινητό του αρέσει και να το πάρει.Είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι όλη η ευθύνη είναι δική σου και μην τα ρίχνεις σε κανένα "κινέζο" Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Κατσε ρε φιλε γιατι θα μας τρελανεις.. Δηλαδη συγκρινεις το kiphone ton 100 euro με το iphone3 των 500 euro και περιμενες τι? να εχουν ιδια οθονη και ιδια ταχυτητα.??το κινητο ειναι μια χαρα ,μαλλον εσυ δεν ηξερες τι απαιτησεις πρεπει να εχεις απο ενα κινεζικο κινητο.ειναι dual sim,εχει wifi,εχει capacitive screen,bluetooth,java.. στην Ελλαδα τι θα αγοραζες με 95 euro?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azyx Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Μάγκες τι γνώμη μου λέω... Αν φέρνετε κινητά από την ΚΙΝΑ και τα πουλάτε στην ΕΓΧΩΡΙΑ αγορά και σας θίγω τα συμφέροντα λίγο με ενδιαφέρει! Το κινητό είναι μάπα! Ακόμα και σε σχέση με ένα παλιό TOSHIBA G810 με win mobile 6.5 και επεξεργαστή 400mhz Kiphone 4gs = MT6235 To ταχύτερο τσιπακι MT6235 = 208mhz http://en.wikipedia.org/wiki/MT6235 http://www.chinaphones.de/index.php?topic=1594.0 google MTK 6235 208mhz και θα βρεις αρκετές πληροφορίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Εγώ σου λέω ότι δεν πρέπει να είναι ούτε στα 208 mhz...αλλά ποιός είπε ότι χρειάζεται να έχει και πιο μεγάλο επεξεργαστή;Δεν πρόκειτε για smartphone που θα πρέπει να κρατήσει σε ταυτόχρονη λειτουργία καμιά δεκαριά βαριές εφαρμογές.Όσο ότι σέρνεται δίπλα στο iphone 3g αυτό μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να το πάρω.Από την εμφάνιση του iOS όλοι άρχιζαν να βρίζουν γιατί το κινητό είναι λες και σέρνει καράβι.Αν πιστεύεις ότι τα ξέρεις καλύτερα εγώ πάω πάσο.Αν το θες και σε ικανοποιήσει πάντως να στο πω και εγώ, το kiphone είναι μάπα,οι κινέζοι πωλητές είναι όλοι απατεώνες και εσύ δεν είχες καμιά ευθύνη που δεν σε ικανοποίησε η αγορά σου. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 παιδια ο ανθρωπος την αποψη του ειπε, φιλε μπορεις να μου το χαρισεις αφου δε σου αρεσει? δε με νοιαζει που δεν εχει σηματακι apple, δε με ενδιαφερει αν θα τρεχει γρηγορα στο ασυρματο νετ, και αν ειναι λιγο αργο,και η οθονη οχι τοσο φωτεινη,τη πειραζει αγωνα δρομου θα κανω, εγω τη διπλη σιμ θελω, που δεν εχουν πολλα επωνυμα και ακριβα μοντελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 καλησπερα!!και γω το παρεβαλα σημερα αυτο το κινητο. αν και δε μπορω να δωσω ολοκληρωμενη αποψη ακομα,θα απαντησω και γω στο φιλο απο πανω.ναι δεν ειναι τοσο καλο οσο το 3gs που λες,ναι δεν ειναι τοσο γρηγορο.απο φωτεινοτητα μπορω να πω οτι σε τυφλωνει παντως και η οθονη του ειναι σχετικα καλυτερη απο το βιβαζ που εχω και ειχα δωσει και ενα σκασμο λεφτα να το αγορασω οταν βγηκε.σε εμφανηση ειναι ιδιο με το γνησιο,με τα σηματακια του και τα ολα του.το wifi του παει σφαιρα και στο σπιτι μου και για καφεδακι που το πηγα:lol::lol::lol:.τωρα αν εσυ με τα 95 ευρω μπορεις να μου βρεις κατι καλυτερο απο ευρωπαικο κατασκευαστη και να εχει και δυο καρτες,πες το μας να παρουμε κ εμεις. τουλαχιστον εμεις ξεραμε τι θα μας ερθει στο κουτι.δε περιμεναμε το iphone που απλα ετυχε να κανει 95 ευρω. φιλικα Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omastoras Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι αν ξέρετε πήρα το εξής κινητό: http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=4300 έχω μείνει ευχαριστημένος ξέρει κανείς τι είναι ο τύπος κωδικοποίησης στις ρυθμίσεις έχει κάποια UTF-16LE, UTF-16BE κτλ ??? Δεν κατάλαβα τίποτα ευχαριστώ πολύ παιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι αν ξέρετε πήρα το εξής κινητό: http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=4300 έχω μείνει ευχαριστημένος ξέρει κανείς τι είναι ο τύπος κωδικοποίησης στις ρυθμίσεις έχει κάποια UTF-16LE, UTF-16BE κτλ ??? Δεν κατάλαβα τίποτα ευχαριστώ πολύ παιδες. ΜΗΝ τα πειραξεις αυτα!!!!! :cry: Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omastoras Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 ΜΗΝ τα πειραξεις αυτα!!!!! :cry: ευχαριστώ πολύ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eratw Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 καλησπερα!ειμαι καινουρια στο φορουμ και εχω ενα κλωνο του iphone 4 και συγκεκριμενα το j8.ολα καλα με το κινητο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη μονο που εχω ενα προβλημα με το wifi.σε οποιο δικτυο και να συνδεθω η συνδεση δεν γινεται με τιποτα. το ιδιο εχω παθει και με αλλους κλωνους που εχω δοκιμασει. ξερεις κανεις τι πρεπει να κανω?υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν ξερω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 καλησπερα!παρελαβα και γω προχθες το i4Gs+(το κ688) ειχα παραγειλει αλλα αυτο μου ηρθε.οπως και να χει απο οτι εχω καταλαβει δεν εχουν και καμια συμαντικη διαφορα. τα ελληνικα του ειναι μια χαρα,με ωραια γραμματοσειρα και χωρις τυχον κοληματα που εχουν αναφερθει σε αλλα μοτελα.η καμερα δινει αναλυση μεχρι 1600χ1200 αλλα μη φανταστειτε καμια τρελη φωτο.πολυ μετρια εικονα.το wifi ειναι αψογο,τουλαχιστον εκει που το εχω δοκιμασει εγω πιανει με τη πρωτη και η περιηγηση γινετε με ευκολια.η οθονη αρκετα καλη αν και ειναι η πρωτη μου επαφη με capacitive οθονη.παντως απο του βιβαζ που εχω ειναι καλητερη σε αισθηση!η μπαταρια του μου κρατησε μια μερα και κατι ψιλα εχοντας το δουλεψει αρκετες ωρες μιλωντας και ψαχνοντας τα παντα μεσα στο τηλεφωνο. το μονο που με χαλασε ειναι το hands free του.ειναι απλα για πεταμα αλλα μας κανει του βιβαζ.οποτε ολα κομπλε και εδω. γενικα μου φαινετε ενα αρκετα καλο και στιβαρο κινητο και φαινεται να εχει τρομερη ποιοτητα κατασκευης! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Καλημέρα σε όλους σήμερα; παρέλαβα και εγώ το Kiphone K668 όλα μια χαρά πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, η κάμερα είναι χάλια σε γενικές γραμμές πολύ ωραίο κινητό. Μια ερώτηση προσπαθώ να μεταφέρω από το Nokia τις επαφές μου με bluetooth αλλά αποσυνδέεται. Πως μπορώ να κάνω sync για να τις μεταφέρω, υπάρχει κάποιο software; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Καλημέρα σε όλους σήμερα; παρέλαβα και εγώ το Kiphone K668 όλα μια χαρά πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, η κάμερα είναι χάλια σε γενικές γραμμές πολύ ωραίο κινητό. Μια ερώτηση προσπαθώ να μεταφέρω από το Nokia τις επαφές μου με bluetooth αλλά αποσυνδέεται. Πως μπορώ να κάνω sync για να τις μεταφέρω, υπάρχει κάποιο software; καλοριζικο και σε σενα.εγω απο το βιβαζ τις μετεφερα με bluetooth χωρις κανενα προβλημα.μηπως κατα λαθος πειραξες καμια απο τις ρυθμισεις του bluetooth σου? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts