Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατεβασε αυτο ειναι μονο για xp

http://www.fastcardtech.com/article-42-MTK+OS+phone+suiter+software+.html

Έχετε καταφέρει να το βάλετε στα Αγγλικά; Είναι στα Κινέζικα και δεν καταλαβαίνω τίποτα.

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχετε καταφέρει να το βάλετε στα Αγγλικά; Είναι στα Κινέζικα και δεν καταλαβαίνω τίποτα.

εγώ το κατέβασα από εδώ και έψαξα λίγο στα options και το βρήκα τυχαία. λογικά και σε αυτό που κατέβασες θα είναι παρόμοιο, δες την συνημμένη εικόνα

μετά από μισή ώρα(!) live chat με κινέζο του vkamobi.com κατάφερα να του εξηγήσω πως οι φωτογραφίες που έχουν είναι λάθος :p , τελικά μου είπε πως θα τις αλλάξουν αύριο, μου φαίνεται αξιόπιστο κατάστημα, αγόρασε κανείς από εκεί?

μάλλον θα το παραγγείλω, capacitive-multitouch, g-sensor, android μια χαρά για 120 euro με μεταφορικά :)

Μάριε το έκανα στα αγγλικά και πέρασα πάνω στο κινέζικο όλες τις επαφές που είχα στο Outlook Express ΑΛΛΑ...

Τα ονόματα που έχουν 2-3 τηλέφωνα (σπίτι, δουλειά κ.τ.λ.) μου τα βάζει στο κινέζικο δείχνοντας μόνο το ένα νούμερο.

Είχες κι εσύ το ίδιο πρόβλημα ή μήπως κάνω κάτι λάθος;

Μα αυτό λεω,δε θελω να κλειδωνει και να το ξεκλειδωνω με το κουμπι Power.

Θελω να μην κλειδωνει καν.

Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

Μάριε το έκανα στα αγγλικά και πέρασα πάνω στο κινέζικο όλες τις επαφές που είχα στο Outlook Express ΑΛΛΑ...

Τα ονόματα που έχουν 2-3 τηλέφωνα (σπίτι, δουλειά κ.τ.λ.) μου τα βάζει στο κινέζικο δείχνοντας μόνο το ένα νούμερο.

Είχες κι εσύ το ίδιο πρόβλημα ή μήπως κάνω κάτι λάθος;

εγώ ακόμη δεν αγόρασα κινέζικο, βασικά μάλλον θα πάρω το καινούργιο version του star a3000 με capacitive οθόνη

νομίζω κάπου πήρε το μάτι μου για αυτό το limitation με τον ένα αριθμό για κάθε επαφή όταν διάβαζα διάφορα για τα κινέζικα αλλά δεν είμαι σίγουρος

Νέο κινητό στην συλλογή με τους κλώνους του iphone 4 http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=4407 .

Με 4gb μνήμη ενσωματωμένη και ενσωματωμένη μπαταρία και απ ότι με ενημέρωσαν πιο ποιότικο από το i66 που έχει αντίστοιχα χαρακτηριστικά

斯塔夫罗斯 :O

Δεν βλέπω να λέει dual sim.. μάλλον μία παίρνει. Μήπως παίρνει micro sim? :p

Εντάξει δεν χρειάζεται να τα αντιγράψουν όλα.

παιδιά γνωρίζει κανείς κάτι γιαυτό που ρώτησα?

Σε μερικά site οταν σερφαρω μου ζητάει να ενεργοποιηθεί η javascript .

Ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό εαν γίνεται από το κινητό?

καηκε ο φορτιστης!! μαυρισε ολοκληρος.τωρα τι κανω??? :worry:
[sIGPIC][/sIGPIC]

καηκε ο φορτιστης!! μαυρισε ολοκληρος.τωρα τι κανω??? :worry:

λογικα φορτιζει τη μπαταρια και θα εχεις και τις 2 φωρτισμενες

http://cgi.ebay.com/EU-Plug-Charger-NOKIA-1100-1101-Battery-BL-4C-/250647910456?pt=PDA_Accessories&hash=item3a5bc79838

Edited by THANOS26

Παιδια ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα τη βοηθεια σας!!Σκεφτομαι να αγορασω το J8.ειναι καλο σχετικα με αυτα που προσφερει?ξερεται καποιο ελληνικο site για παραγγελεια ή να το αγορασω απο το http://www.dualsimmobileshop.co.uk/j8black-wifi-tv-java-shake-2gb-tf-35-iphone-4-copy-p-183.html

Από την στιγμή που το έχεις λίγο καιρό.. καλό είναι να επικοινωνήσεις με τον πωλητή, τουλάχιστον να σου στείλει καινούργιο φορτιστή τσάμπα.

Από την στιγμή που το έχεις λίγο καιρό.. καλό είναι να επικοινωνήσεις με τον πωλητή, τουλάχιστον να σου στείλει καινούργιο φορτιστή τσάμπα.

10 μερες το εχω το κινητο.καπως ετσι θα γινει η δουλεια.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τραγικα πραγματα συμβαινουν με το κινητο:

μου ερχονται τα μηνυματα απο το whats up με ακαταλαβιστικους χαρακτηρες.

Ενω παραλαμβανω κανονικα τα μηνυματα απο επαφες μου κανονικα και στα ελληνικα,δεν μπορω να στειλω μηνυμα στο 1313 για να μαθω το υπολοιπο στο whats up μου διοτι μου λεει:η υπηρεσια δεν βρεθηκε.

αλλζω την καρτα,την βαζω σε ενα παλιο νοκια που εχω και ως δια μαγειας ξαναστελνω το ιδιο μηνμα και μου ερχεται κανονικα απαντηση στα ελληνικα με το υπολοιπο που μου απομενει:

Οταν ξαναβαλω την καρτα στον κλωνο,το ιδιο το μηνυμα το αναγνωριζει με ακαταλαβιστικους χαρακτηρες.

Τι να πω...

Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

καλησπερα παιδια θελω και εγω να παρω 1 κλονο του iphone 4 και ειμαι αναμεσα σε αυτα...

http://www.ricardo.gr/buy/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/kinita-tilefona/%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B5%CF%82/kiphone-4gs-%CE%BC%CE%B5-capacitive-screen/v/an628056442/

και αυτο

http://www.ricardo.gr/buy/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/kinita-tilefona/%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B5%CF%82/airphone-no4-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-iphone-4/v/an628063816/

αν καποιος τα εχει δοκιμασει η αν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο....

και οι 2 ειναι οι καλυτεροι κλωνοι! εγω πρωτεινω να παρεις απο το πρωτο λινκ που δινεις.ειναι βεβαια ακριβοτερος αλλα για μενα ειναι το καλυτερο αντιγραφο που κυκλοφορει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω μολις τωρα ανακαλυψα το πρωτο bug του κινητου.

πηγα να περασω μοναδες στην αλλη sim και ενω ακουω τις πληροφοριες,παω να πατησω την οθονη για να μου βγαλει το αριθμιτικο πληκτρολογιο,δεν εκανε τιποτα..η οθονη μαλλον εικονα ητανε και οχι μενου.μεγαλη χ@ζομαρα αυτο.και παω που ειχα βρει τον καλυτερο κλωνο,ξενερωσα απιστευτα.:down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραια.

Παντως παω για αναβαθμιση σιγουρα των ακουστικων.

Δεν εχουν πολυ καλη ποιοτητα,ο ηχος δεν ειναι καλος.

Σκεφτομαι να κοψω τις ακρες και να βαλω αλλα ηχειακια που εχω περισευομενα απο ακουστικα.Αν δουλεψει καλως!!!

Η αλλιως θα αλλαξω ολοκληρα τα ακουστικα.Κατι ειχα διαβασει οτι κανουν ενος samsung.Εχετε καμια ιδεα?

Ειναι κριμα να εχουμε πολυ μουσικη μεσω της καρτας και να μην την απολαμβανουμε χωρις καλο ηχο.

τα μοτορολα ακουστικα εχουν τελειο ηχο.δοκιμασε τα.τα ασπρα.το βυσμα ειναι ιδιο.

μηπως ξέρει κανείς να μου πει πως θα μεταφέρω τα αρχεία μου που έχω στο κινητό τώρα που έσπασε και δεν λειτουργεί η οθόνη αφής. Εννοώ τις επαφές και κάποια άλλα αρχεία που δεν είναι στην memory card αλλα στη μνήμη του κινητού. Ευχαριστώ

υπαρχει ενα προγραματακι mobmng νομιζω το χα καταβασει απο το ebw βλεπεις επαφες κανονικα απο το pc κατα αναλογο του Nokia PC Suite.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι.

Edited by navi55

mariosma τα ακουστικά αυτά τα έχεις δοκιμάσει σε m002l? Έχω δοκιμάσει κάτι άλλα από ένα samsung που έχουν το ίδιο βύσμα, αλλά δεν λειτουργούσαν.

πως μπορω να δω βιντεο απο youtube

προσπαθησα μεσω bolt αλλα με πεταει εξω ενω η μνημη στο τηλεφωνο ειναι σχεδον αδεια σιγουρα κατι δεν κανω καλα.

ναι εχω το ιδιο δουλεουν αψογα με πολυ καλη αποδοση.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι.

οχι δεν το χω δοκιμασει θα το προσπαθησω ευχαριστω για την συμβουλη.Οσο για τα ακουστικα τ ανακαλυψα εντελως τυχαια.

το ενσωματωμενο videoplayer δεν εχει ρυθμισεις για wi fi.?τι να κανω

Edited by mariosma

• The title was changed to Κινέζικα Clones