Sotos_gr13 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Θα περιμένω και τη γνώμη σου για το s5 clone. Αυτό που μου έκανε κλίκ είναι το http://www.aliexpress.com/item/1-1-s5-dual-sim-mtk6592-Octa-core-phone-5-1-Smart-Mobile-Phoneandroid-4-4/1912462833.html Αν και με προβληματίζει που δεν έχει κριτικές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Εκ πρώτης όψεως το κινητό είναι super!!! Πιο πολλές λεπτομέρειες αργότερα που θα εχω χρόνο να ασχοληθώ. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_gr13 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ποιό πήρες; Αν μπορείς βάλε ενα σύνδεσμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Εκ πρώτης όψεως το κινητό είναι super!!! Πιο πολλές λεπτομέρειες αργότερα που θα εχω χρόνο να ασχοληθώ. Μια χαρα ειναι γενικα ο κλωνος αυτος,απλα οποιος θελει με δυο σιμ να περιμενει 20 μερες μεχρι να το βγαλουν για πωληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_gr13 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Μια χαρα ειναι γενικα ο κλωνος αυτος,απλα οποιος θελει με δυο σιμ να περιμενει 20 μερες μεχρι να το βγαλουν για πωληση Ποιός είναι ο συγκεκριμένος κλώνος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Εαν λες για το 2σιμ δεν πωλειται ακομη εκτος Κινας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) Εκ πρώτης όψεως το κινητό είναι super!!! Πιο πολλές λεπτομέρειες αργότερα που θα εχω χρόνο να ασχοληθώ. Αρχισαν τα οργανα. Δεν δουλευει το wifi. Επίσης σβήνει μόνο του το τηλέφωνο. Επικοινωνησα με τον κινεζο και μου ειπε εχει προβλημα η rom μαλλον. Του ζητησα να μου τη στειλει να την ξαναπερασω και αναμενω απαντηση. Edited June 17, 2014 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_gr13 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Εαν λες για το 2σιμ δεν πωλειται ακομη εκτος Κινας Δεν πειράζει. Αυτό με τη μια sim ποιό είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Το πήρα για εναν ξάδερφο μου, επειδή αυτός δεν ασχολείται με αυτά. Αυτο λεω, οτι αν μου ξαναπεί κανενας δικός μου να του παραγγείλω κλώνο, δεν θα ξανασχοληθω. Πιστευω σε αυτα τα χρήματα (150-200) μπορεις να πάρεις πολύ καλύτερο τηλέφωνο πολυ αξιοπιστης κινεζικης εταιρείας. περιμενε βρε να ερθει να το δεις και μετα κρινεις.μπορει να ειναι καλος κλωνος.αφου εχει καλα χαρακτηριστικα.μολις ερθει γραψε εντυπωσεις. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 περιμενε βρε να ερθει να το δεις και μετα κρινεις.μπορει να ειναι καλος κλωνος.αφου εχει καλα χαρακτηριστικα.μολις ερθει γραψε εντυπωσεις. Το πήρε φίλε μου και περιμένουμε ακόμη εντυπώσεις.... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 περιμενε βρε να ερθει να το δεις και μετα κρινεις.μπορει να ειναι καλος κλωνος.αφου εχει καλα χαρακτηριστικα.μολις ερθει γραψε εντυπωσεις. Το πήρε φίλε μου και περιμένουμε ακόμη εντυπώσεις.... :confused: Όπως έγραψα και πιο πανω, το κινητό είναι καταπληκτικό, με απίστευτη οθόνη και παρα πολυ καλή ποιότητα κατασκευής. Προέκυψαν όμως κάποια θέματα, που αν δεν λυθούν, αυτη η όμορφη συσκευή θα καταστεί άχρηστη. Πρωτον δεν δουλεύει το wifi και δεύτερον σβήνει σε ανύποπτο χρόνο μόνο του. Μιλησα με τον πωλητή, ο οποίος είναι πολυ καλος στην επικοινωνία, και μου είπε πως αυτα θα λυθούν μολις περασουμε μια αλλη rom και βαλουμε μια αλλη μπαταρία. Αυριο θα μου στείλει την rom και μου στέλνει και δυο μπαταρίες. Κατα τα λεγόμενα του με αυτά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν το δω δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο. Εν αμαμονη λοιπον των νεων μπαταριων σε 20 μερες περίπου. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_gr13 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Όπως έγραψα και πιο πανω, το κινητό είναι καταπληκτικό, με απίστευτη οθόνη και παρα πολυ καλή ποιότητα κατασκευής. Προέκυψαν όμως κάποια θέματα, που αν δεν λυθούν, αυτη η όμορφη συσκευή θα καταστεί άχρηστη. Πρωτον δεν δουλεύει το wifi και δεύτερον σβήνει σε ανύποπτο χρόνο μόνο του. Μιλησα με τον πωλητή, ο οποίος είναι πολυ καλος στην επικοινωνία, και μου είπε πως αυτα θα λυθούν μολις περασουμε μια αλλη rom και βαλουμε μια αλλη μπαταρία. Αυριο θα μου στείλει την rom και μου στέλνει και δυο μπαταρίες. Κατα τα λεγόμενα του με αυτά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν το δω δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο. Εν αμαμονη λοιπον των νεων μπαταριων σε 20 μερες περίπου. Ποιός είναι ο συγκεκριμένος κλώνος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Όπως έγραψα και πιο πανω, το κινητό είναι καταπληκτικό, με απίστευτη οθόνη και παρα πολυ καλή ποιότητα κατασκευής. Προέκυψαν όμως κάποια θέματα, που αν δεν λυθούν, αυτη η όμορφη συσκευή θα καταστεί άχρηστη. Πρωτον δεν δουλεύει το wifi και δεύτερον σβήνει σε ανύποπτο χρόνο μόνο του. Μιλησα με τον πωλητή, ο οποίος είναι πολυ καλος στην επικοινωνία, και μου είπε πως αυτα θα λυθούν μολις περασουμε μια αλλη rom και βαλουμε μια αλλη μπαταρία. Αυριο θα μου στείλει την rom και μου στέλνει και δυο μπαταρίες. Κατα τα λεγόμενα του με αυτά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν το δω δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο. Εν αμαμονη λοιπον των νεων μπαταριων σε 20 μερες περίπου. την ρομ την περασες?ειναι ο.κ.? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcon Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Παιδιά ενδιαφέρομαι και εγώ έντονα για S5 clone αλλά οπωσδήποτε dual sim. Είδα παραπάνω τις προτάσεις αλλά τελικά δεν κατάλαβα ποιο είναι αυτό που προτείνει ο φίλος και του άρεσε πολύ, πέρα από τα προβλήματα που αναφέρει. Είδα και το Tengda S5 πιο πάνω,το οποίο εκτός από το ότι δεν έχει το λογότυπο κατά τα άλλα φαίνεται ότι υπερτερεί σε σχέση με τους άλλους κλώνους στα χαρακτηριστικά, αφού έχει οκταπύρηνο στα 1.7, 2GB RAM,, 3800 mAh μπαταρία,1920 Χ 1080 οθόνη, gorilla glass. Το άλλο έχει 1,6 και 1280 Χ 720 οθόνη. Τελικά επειδή λίγο μπερδεύτηκα, καθότι όχι και πολύ σχετικός,μπορεί κάποιος να μου προτείνει έναν αξιόπιστο κλώνο S5 DUAL SIM με καλά χαρακτηριστικά; ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά ενδιαφέρομαι και εγώ έντονα για S5 clone αλλά οπωσδήποτε dual sim. Είδα παραπάνω τις προτάσεις αλλά τελικά δεν κατάλαβα ποιο είναι αυτό που προτείνει ο φίλος και του άρεσε πολύ, πέρα από τα προβλήματα που αναφέρει. Είδα και το Tengda S5 πιο πάνω,το οποίο εκτός από το ότι δεν έχει το λογότυπο κατά τα άλλα φαίνεται ότι υπερτερεί σε σχέση με τους άλλους κλώνους στα χαρακτηριστικά, αφού έχει οκταπύρηνο στα 1.7, 2GB RAM,, 3800 mAh μπαταρία,1920 Χ 1080 οθόνη, gorilla glass. Το άλλο έχει 1,6 και 1280 Χ 720 οθόνη. Τελικά επειδή λίγο μπερδεύτηκα, καθότι όχι και πολύ σχετικός,μπορεί κάποιος να μου προτείνει έναν αξιόπιστο κλώνο S5 DUAL SIM με καλά χαρακτηριστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 μηπως εχει παρει κανεις αυτον τον κλονο? τι γνωμη εχετε γιαυτο? ειναι λιγο μεγαλυτερο με 5,2 οθονη http://www.orientdeal.com/orientphone-s5g9000-best-samsung-galaxy-s5-alternative-5.2-inch-mtk6592-octa-core-2gb-16gb-android-4.2.2-fhd-smart-window-s-view-cover-white.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 μηπως εχει παρει κανεις αυτον τον κλονο? τι γνωμη εχετε γιαυτο? ειναι λιγο μεγαλυτερο με 5,2 οθονη http://www.orientdeal.com/orientphone-s5g9000-best-samsung-galaxy-s5-alternative-5.2-inch-mtk6592-octa-core-2gb-16gb-android-4.2.2-fhd-smart-window-s-view-cover-white.html ολα τα g9000 δεν εχουν 2gb ram.. και σε καμια περιπτωση 3800 μπαταρια ειναι πολυ πιο μικρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 http://www.pandawill.com/tengda-f900-smartphone-android-42-mtk6592-50-inch-fhd-screen-white-p90327.html νεο φρουτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 http://www.pandawill.com/tengda-f900-smartphone-android-42-mtk6592-50-inch-fhd-screen-white-p90327.html νεο φρουτο η τιμη του δεν παιζεται αν ειναι οντως αληθινα τα specs.. αλλα tengda και κατι αλλες ανυπαρκτες μαρκες δεν ξαναπαιρνω εγω προσωπικα..(ουτε καν site δεν εχει η "tengda") 10min τηλεφωνο μιλας και σε ποιανει πονοκεφαλος :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 ολα τα g9000 δεν εχουν 2gb ram.. και σε καμια περιπτωση 3800 μπαταρια ειναι πολυ πιο μικρη. λες να λενε ψεματα? το βγαζει και με 1g ram, λεει οτι δινει 2 μπαταριες 3800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Αν είναι σαν εναν κλωνο s4 της ίδιας εταιρείας, δεν θα το συνιστούσα. Ηταν χάλια ποιοτικά. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) λες να λενε ψεματα? το βγαζει και με 1g ram, λεει οτι δινει 2 μπαταριες 3800 το ειχα το tengda s5 (απο πισω/μεσα το κινητο γραφει kingelon g9000) με 3800 μπαταρια και η μπαταρια με πολυ χρηση (συνεχεια sms ολη μερα ,αρκετες κλησεις και παιχνιδια) δεν αντεχε 1 μερα.. πραγμα αδυνατον για τετοια μπαταρια. Το jiayu g4advanced που ειχα με 3000μπαταρια αντεχε σχεδον 2 μερες με την ιδια χρηση.. Edited June 20, 2014 by akatamakata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Αν είναι σαν εναν κλωνο s4 της ίδιας εταιρείας, δεν θα το συνιστούσα. Ηταν χάλια ποιοτικά. s4 της ιδιας εταιριας που εχει ενας ξαδερφος το εχει πανω απο χρόνο και ειναι πολυ ευχαριστημενος, αλλα με απλη χρηση, δεν ξερω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 λες να λενε ψεματα? το βγαζει και με 1g ram, λεει οτι δινει 2 μπαταριες 3800 ναι συνηθως ειναι ψεμματα αυτα που γραφουν και το αντιλαμβανεσαι αφου σουρθει. ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν είναι σαν εναν κλωνο s4 της ίδιας εταιρείας, δεν θα το συνιστούσα. Ηταν χάλια ποιοτικά. geokostas εχεις δικιο. αληθεια πως ειναι το s5?ειναι αληθινα τα χαρακτηριστικα του ή μαπα ο κινεζος? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcon Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Βαλε ένα λινκ φίλε να δουμε ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν το έχω περίπου 15 μέρες Το κινητό είναι ολόιδιο το SAMSUNG. Ελάχιστοι θα καταλάβουν την διαφορά μάλλον αυτοί που έχουν το γνήσιο μόνο. Λοιπόν σε σχέση με τους κλώνους S4 που είχα παραγγείλει έχει μεγάλη διαφορά και στα υλικά και στην αίσθηση .Το πήρα με τον ΜΤΚ 6582 2GB RAM + 4GB ROM, το κινητό είναι γρήγορο πιάνει παντού το wi-fi το gps με το sygic που έχω δουλεύει μια χαρά , αργεί λίγο αλλά δεν ξέρω αν φταίει το free Sygic η το τηλέφωνο , η οθόνη είναι καλή , με τις μπαταρίες (2) δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος αν και σήμερα που το φόρτισα πρώτη φορά κλειστό κράτησε πολύ περισσότερο . Κάποια στιγμή κάνει κάποια κολλήματα αλλά ελάχιστα και συνήθως όταν η μπαταρία τελειώνει. Σε σχέση με τα 100 που κόστισε είναι πολύ καλό , σίγουρα τα όποια προβλήματα νεότητας θα έχουν ξεπεραστεί και απο ότι μου είπαν απο το κατάστημα που το πήρα . Δεν ξέρω απο root οπότε μην με ρωτήσετε για rom και τέτοια . Να προσέξετε όσοι το πάρετε μην βάλετε θήκη σκληρή δεν χωράει είναι ελάχιστα ποιο μεγάλο απο το γνήσιο , εγώ την πάτησα και προσπαθώντας να το βαλω σε θήκη τέτοια ξεκόλλησα το τζάμι της οθόνης με αποτέλεσμα το τηλέφωνο να σταλεί στην Αθήνα για επισκευή .(καλύτερα να μην μιλήσω για αυτήν:X).Ενα άλλο που έχω παρατηρησει είναι οτι όσο είχα την sim της Vodafon είχα θέματα με τις κλήσεις , τώρα έβαλα whats up και όλα ΟΚ ενώ έχω και 3g σήμα πλέον ενώ κάνω και χρήση ιντερνετ με δεδομένα. Να μην ξεχάσω να πω για το ηχείο , λες και είσαι Το θέμα της θήκης το έλυσα με μια θήκη σιλικόνης απο το Πλάισιο με 3,90 ενώ έγινε και δοκιμή με το γνήσιο καπάκι και είναι οκ. Να μην ξεχάσω να πω για το ηχείο , λες και είσαι με μεγάφωνο σε πορεία παρα πολύ δυνατό . Και να μην ξεχάσω για όπιον δεν θέλει να περιμένει 25 μέρες να έρθει , στην Θεσ/νίκη κυκλοφορούν αθίγγανοι που πουλάνε τα 2πύρηνα και με πολλά παζάρια πέφτουν στα 100 , εμένα πάντως μου είπε οτι είναι τριπύρηνο και μου έφυγε ο φραπές απο τα χέρια:lol: Για όποιον θέλει οπωσδήποτε κλώνο νομίζω είναι μονόδρομος το S5 , αλλά για όποιον θέλει κάτι άλλο με 110 εως 150 θα βρεί κάτι καλύτερο απο Κινα , άλλωστε και εγώ εκεί θα καταλήξω αφου το δικό μου καταλήγει μετά απο πιέσεις στην κόρη μου μαζί με πλάτη σε χρυσό χρώμα. Υ.Γ. Εχω δει κλώνους σε χρυσό χρώμα το καπάκι και μπροστά άσπρο , το γνήσιο είναι μαύρο να ξέρετε Ένα link για να το δούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 ναι συνηθως ειναι ψεμματα αυτα που γραφουν και το αντιλαμβανεσαι αφου σουρθει. ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- geokostas εχεις δικιο. αληθεια πως ειναι το s5?ειναι αληθινα τα χαρακτηριστικα του ή μαπα ο κινεζος? Εξωτερικά είναι ολόιδιο, δεν καταλαβαινεις διαφορά. Και η οθόνη του είναι πάρα πολύ καλή και καθαρη. Γενικως είναι φοβερός κλωνος. Στο μόνο που υστερεί ειναι στη μπαταρία (αλλά με 22 ευρω του βάζεις γνήσια αν θες) και στις νυχτερινές φώτο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts