Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο legend 2 πχ σε σχεση με τονl egend 1 που ειναι single sim εχουν τεραστιες διαφορες και το λεω επειδη ειχα και τα δυο.

Το απλο το legend με το legend ii περαν του οτι ειναι 2καρτο δεν εχει καμια διαφορα στα υπολοιπα σπεκς.

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το απλο το legend με το legend ii περαν του οτι ειναι 2καρτο δεν εχει καμια διαφορα στα υπολοιπα σπεκς.

Επειδη εχω και τα δυο εχουν τεραστια διαφορα στο σημα του gps (εννοειται με fix). Επισης διαφορετικες rom και καλυτερη αυτονομια το 2.

Ρε παίδες, τα φώτα σας: έβαλα την rom του φίλτατου Stargreek και μέχρι εδώ όλα οκ, αν και σε εμφάνιση είναι σχεδόν ίδια με την προηγούμενη (δεν ξέρω εάν έχω κάνει κάτι λάθος). Δεν μπορώ να δω την sd κάρτα στο τηλέφωνο και εάν και έκανα repartition με το meteos, ακολουθώντας τις οδηγίες συνεχίζω να μην την βλέπω παρά στο file explorer. Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία μπορώ να δω την sd card;

Ρε παίδες, τα φώτα σας: έβαλα την rom του φίλτατου Stargreek και μέχρι εδώ όλα οκ, αν και σε εμφάνιση είναι σχεδόν ίδια με την προηγούμενη (δεν ξέρω εάν έχω κάνει κάτι λάθος). Δεν μπορώ να δω την sd κάρτα στο τηλέφωνο και εάν και έκανα repartition με το meteos, ακολουθώντας τις οδηγίες συνεχίζω να μην την βλέπω παρά στο file explorer. Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία μπορώ να δω την sd card;

ανοιγντας τον file explorer μονο τη sd card βλεπεις χωρις τιποτα να κανεις,το repartition με το meteos ειναι για να εχεις ενοποιηση του χωρου των apps.βαλε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&hl=el και θε δεις ανοιγοντας το τους πραγματικους χωρους rom apps sd[media ]

ανοιγντας τον file explorer μονο τη sd card βλεπεις χωρις τιποτα να κανεις,το repartition με το meteos ειναι για να εχεις ενοποιηση του χωρου των apps.βαλε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&hl=el και θε δεις ανοιγοντας το τους πραγματικους χωρους rom apps sd[media ]

To θέμα είναι ότι στο Storage μου βγάζει σαν επιλογή μόνο την κάρτα του τηλεφώνου, και έτσι δεν ξέρω εάν έχει γίνει ή όχι ενοποίηση του αποθηκευτικού χώρου. Το Titanium το έχω, αλλά απ'ότι βλέπω μπαίνοντας, έχει την Rom με 700 κάτι MB, μετά την εσωτερική με 2,64 GB και τέλος την εξωτερική. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν ενοποιηθεί ακόμα;

To θέμα είναι ότι στο Storage μου βγάζει σαν επιλογή μόνο την κάρτα του τηλεφώνου, και έτσι δεν ξέρω εάν έχει γίνει ή όχι ενοποίηση του αποθηκευτικού χώρου. Το Titanium το έχω, αλλά απ'ότι βλέπω μπαίνοντας, έχει την Rom με 700 κάτι MB, μετά την εσωτερική με 2,64 GB και τέλος την εξωτερική. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν ενοποιηθεί ακόμα;

Μπραβο μια χαρα εισαι οπως και το δικο μου.Το 2,64 gb ειναι για τα apps:respect: εαν γεμιση και η εσωτερικη λιγο δυσκολο[300 + εφαρμογες θες] με το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD&hl=el τα πας στη sd[για apps λεω]

Edited by morfo1967

Ωραία!! :) απλά θα ήθελα να μου φαίνεται και στο storage οι μνήμες ρε ****το, όχι μόνο στο Titanimum..

Αφου φιλε μου αγορασες κλωνο και ως γνωστον γινεται αντιγραφη του γνησιου.Για τον ιδιο λογο δεν θα επρεπε τωτε να εχει logo;)

Από εχθές έχω βάλει και εγώ μόνιμα την ρομ stargreek. Είναι όλα οκ όπως τα γράφετε παραπάνω. Το gravity box, ενώ στην αρχή δεν δούλευε για κάποιο λόγο, τυχαία μετά από κάτι απεγκαταστάσεις που έκανα εφαρμογών που δεν ήθελα από την ρομ αυτή, ξεκίνησε να λειτουργεί και ειλικρινά τα σπάει! Ένα πράγμα που απεγκατέστησα ήταν το ρολόϊ γιατί και σε αυτό λειτουργούσε περισσότερο από όλα και έτρωγε ολίγον τι μπαταρία. Έκανα και calibration και πιστεύω ότι είναι οκ. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια που μου δώσατε.

Από εχθές έχω βάλει και εγώ μόνιμα την ρομ stargreek. Είναι όλα οκ όπως τα γράφετε παραπάνω. Το gravity box, ενώ στην αρχή δεν δούλευε για κάποιο λόγο, τυχαία μετά από κάτι απεγκαταστάσεις που έκανα εφαρμογών που δεν ήθελα από την ρομ αυτή, ξεκίνησε να λειτουργεί και ειλικρινά τα σπάει! Ένα πράγμα που απεγκατέστησα ήταν το ρολόϊ γιατί και σε αυτό λειτουργούσε περισσότερο από όλα και έτρωγε ολίγον τι μπαταρία. Έκανα και calibration και πιστεύω ότι είναι οκ. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια που μου δώσατε.

Το gravity box δουλευε απο την αρχη,αλλα πρεπει να ξερεις πως το ενεργοποιεις.Μπορει να βαλεις και το πιο καινουργιο που ειναι φουλ ελληνικα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070

Το gravity box δουλευε απο την αρχη,αλλα πρεπει να ξερεις πως το ενεργοποιεις.Μπορει να βαλεις και το πιο καινουργιο που ειναι φουλ ελληνικα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070

Αν δεν έχει διαφορές με αυτό που έχω, δεν το θέλω. Ούτως ή άλλως το έχω στα αγγλικά πάντα. Δηλαδή πως έπρεπε να το ενεργοποιήσω; Αφού φόρτωνε στην αρχή και μετά μου έγραφε ότι έκλεινε λόγω μη σωστής λειτουργίας ή κάτι τέτοιο. Πως το ενεργοποίησα και δεν το κατάλαβα;

Αν δεν έχει διαφορές με αυτό που έχω, δεν το θέλω. Ούτως ή άλλως το έχω στα αγγλικά πάντα. Δηλαδή πως έπρεπε να το ενεργοποιήσω; Αφού φόρτωνε στην αρχή και μετά μου έγραφε ότι έκλεινε λόγω μη σωστής λειτουργίας ή κάτι τέτοιο. Πως το ενεργοποίησα και δεν το κατάλαβα;

Σωστα ετσι κανει γιατι πρωτα ανοιγεις το Xposed framework κανεις update μετα πας modull και τσεκαρε το GravityBox μετα reboot απο το menu tou Xposed framework και μετα το restart ανοιγει GravityBox για setup

Σωστα ετσι κανει γιατι πρωτα ανοιγεις το Xposed framework κανεις update μετα πας modull και τσεκαρε το GravityBox μετα reboot απο το menu tou Xposed framework και μετα το restart ανοιγει GravityBox για setup

Παιδια καλημερα. Χτες το βραδυ μου ηρθε ενα δωρο απτον αγιο βασιλη... :p Εβαλα και εγω για να δω τι κανει στο s4 spark μου πρωτα την εφαρμογη Xposed framework το ανοιξα εκανα update και μετα εβαλα και το νεο gravity box που εχει ελληνικα το ανοιξα ολα οκ εκανα καποιες ρυθμισεις αφου κοιταξα μια μια της επιλογες για το τι κανει το καθε τι και αφου τελειωσα κατα της 1:30 το βραδυ το εβγαλα απο την πριζα στο 100% Λοιπον θυμαστε που ειχα ενα θεματακι με την μπαταρια ... Εχτες το βραδυ αφου το εβγαλα απο την πριζα και σημερα μεχρι τωρα εκανα 3-4 τηλεφωνα και λιγο wifi και μου ειναι ακομη στο 80% :w00t: :w00t: αν σκεφτειτε οτι μεσα σε 6 ωρες περιπου ηθελε φορτιση αλλα με ελαχιστη χρηση τοτε για μενα εχει γινει μεγαλη αλλαγη.Οκ δεν το εκανα σληρη χρηση αλλα οκ εστω και ετσι με μια πρωτη ματια εχει δια φορα!! Τι εγινε ρε παιδια τι ειναι αυτο το gravity box τι μαγικα πραγματα κανει λετε να βοηθησε αυτο γενικοτερα ολο το συστημα και να παει καλυτερα?? Απιστευτο παντως!!! Θα δω πως θα παει και θα σας πω !!! ;) ;) ;)

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Ρε παιδιά τελικά το HDC Galaxys S4 Legend II τι χαρακτηριστικα έχει πραγματικά γιατί :

HDC Galaxys S4 Legend II owns a 5.0-inch IPS OGS screen with 1280*720 pixel display(System shows FHD 1920*1080), and Universal5410 Quad Core 1.6GHz processor, 1GB RAM, and 4GB storage(System shows 2GB RAM 16GB ROM) ποιο απο τα 2 ισχυει ... οχι τι δειχνει ;;

Ασχετο,εδω Ελλαδα εχει πλακα που καποιοι το παιζουν εμποροι και πουλανε τους κλωνους κοντα 250 ευρω την στιγμη που παζαρευεις το original στα 280 πλεον (400 καινουριο).

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

http://www.car.gr/xyma/view/4471147/ πχ τυποι σαν αυτον..υπαρχουν πολλοι.Ο συγγεκριμενος πριν 1μισι μηνα το πουλουσε για original...

ή αυτο πχ που το λεει οτι ειναι κλωνος.Θες ενα 250αρι να στο φερει Αθηνα πχ. Θελω να πω καποιοι το παιζουν εμποροι και θα το πουλανε στην τιμη του original σε λιγο! μην σου πω και ακριβοτερα,χαχα!!!!

E δεν δαγκωνα την γλωσσα μου πριν το πω!!! 400 ευρω ΚΛΩΝΟΣ!!! http://www.car.gr/xyma/view/4259667/ ..ΠΑΩ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΩ,,

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

παιδες καλησπερα εχω εναν κλωνο galaxy s4 replica το προβλημα μου ειναι το εξης,οταν πηρα το κινητο στην αρχη οταν το ανοιγα ειχε τα γνησια λογοτυπα στην πορεια κατι προφανως εκανα και χαθηκανε,μπορει καποιος να βοηθησει να τα επαναφερω?

παιδες καλησπερα εχω εναν κλωνο galaxy s4 replica το προβλημα μου ειναι το εξης,οταν πηρα το κινητο στην αρχη οταν το ανοιγα ειχε τα γνησια λογοτυπα στην πορεια κατι προφανως εκανα και χαθηκανε,μπορει καποιος να βοηθησει να τα επαναφερω?

*#31#* στον dialer και μετα κανε reboot και πες μας αν δειχνει κανονικα τα boot logos

Λοιπόν όλα καλά μέχρι τώρα. Τρίτη μέρα σήμερα χωρίς φόρτιση μπαταρίας με 38% μέχρι στιγμής. Χωρίς όμως να έχω ανοίξει 3G. Αυτό που παρατήρησα και το γράφω είναι ότι με την sview case υπάρχουν μερικά κολλήματα που με την στοκ ρομ δεν υπήρχαν.

α) Όταν κλείνω το τηλ από μια κλήση που δεν έχουν απαντήσει και πατήσω να σταματήσω τη κλήση και κλείσω την θήκη τότε δεν κλειδώνει το τηλ με συνέπεια να μην μου δείχνει στο παράθυρο τα αναμενόμενα, δηλαδή δεν έχει καταλάβει ότι έχει κλείσει η sview θήκη.

β) Όταν απαντάω και αμέσως κλείσω την sview τότε απαντάει στη κλήση μετά από 1 δευτερόλεπτο. Τότε όμως καταλαβαίνει ότι έχει κλειστή την sview θήκη.

Μου το ειχε κανει και εμενα με καποια sview που ειχα παρει απο Ελλαδα ενω με κινεζικη οκ.Κανε μια ρυθμιση στους σενσορες με τι apk που εχει η ρομ μηπως γινει κατι

Μου το ειχε κανει και εμενα με καποια sview που ειχα παρει απο Ελλαδα ενω με κινεζικη οκ.Κανε μια ρυθμιση στους σενσορες με τι apk που εχει η ρομ μηπως γινει κατι

Με ποιο apk εννοείς;

Καλημέρα σας!Έχθες ήρθε στο μαγαζί μου ένας πελάτης-φίλος μου και είχε ένα S4 clone μονόκαρτο και μπορώ να πω ενθουσιάστηκα!Μέχρι και στη κορυφή κάτω απο το ακουστικό είχε το λογότυπο της Samsung.Moυ έδειξε χαραχτηριστικά του μέσα και απο κάποιο πρόγραμμα και έδειχνε 1920x1080, 1,6HZ ,μου είπε ότι είναι 4G αν και δε το έχει δοκιμάσει μέχρι και 2 χρόνια εγγύηση του έδωσαν.Τον ρώτησα απο που το πήρε και μου έστειλε αυτα τα 2 λινκ

απο δω κυρίως

http://www.car.gr/xyma/view/3735151/

αλλά μου έδειξε και αυτό

http://www.car.gr/xyma/view/4314209/

Θα ήθελα να μου πείτε αν ισχύουν τα παραπάνω χαραχτηριστικά που είδα ότι έγραφε μεσα και απο που μπορώ να πάρω ακριβώς το ίδιο που είχε ο φίλος μου , αυτό με το λογότυπο δλδ.Επίσης πόσα χρόνια εγγύηση δίνουνε?

Πάντως επαναλαμβάνω ενθουσιάστηκα και θα έλεγα θα μπορούσα να πέσω θύμα απάτης ενός τέτοιου κλώνου.Εκτός ότι το λογότυπο με μπέρδεψε διότι τα πιο πολλά δεν έχουνε αν δε κάνω λάθος όταν με πήγε στα χαραχτηριστικά έγραφε 1920x1080.Διάβασα κάποιες σελίδες εδω μέσα αλλά δε βρήκα τις απνατήσεις που ήθελα, και απο ότι βλέπω όλα είναι 1280x720.

Xiaomi Mi Mix 3

• The title was changed to Κινέζικα Clones