stargreek Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Μετα απο πολυ ψαξιμο, το κινητο ειναι ακριβως αυτο εδω. Δεν ειναι το ιδιο .Εαν βαλεις απο αυτο ρομ θα εχεις προβλημα NVRAM error.Eιναι η δευτερη εκδοση του με διαφορετικο σε ενα σημειο hardware Edited November 25, 2013 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Ισως Γιωργο σε εσενα να στειλαν καποιο αλλο, διοτι τα κομματια που ηρθαν σε εμενα προσφατα, ειναι ακριβως τα ιδια με αυτο στο video. Και σε μενου-ρυθμισεις-device info-προεγκατεστημενες εφαρμογες κλπ. Δεν υπαρχει καμια διαφορα πουθενα, ακομα στο πισω μερος ολα οσα ειδα ειχαν καποιες μικροδιαφορες, αυτο ειναι ακριβως ιδιο σε ολα. Εννοειται βεβαια πως επειδη με τους κινεζους δεν βγαζεις ακρη, δεν θα μπω καν στον κοπο να δοκιμασω rom αυτουνου. Εξαλλου το εχω φτιαξει και δουλευει τελεια, το μονο θεματακι που δεν εχω λυσει ειναι με τα sms λογω dual sim γιατι δε λειτουργει σωστα ο go sms που ειναι για dual και ο μανισιος ειναι για πεταμα. Επισης οποιος θελει να λυσει το προβλημα με τον dialer (για να βλεπει το ιστορικο της καθε sim μαζι) μπορει να κατεβασει το pixelphone, ειναι καταπληκτικη εαρμογη, με απειρες ρυθμισεις και πολυ ομορφη εμφανιση - πολυ καλυτερη της εργοστασιακης. Ειναι επι πληρωμη βεβαια αλλα αυτο φτιαχνεται ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Καλημερα παιδες, μου εφεραν ενα κλωνο και εμενα του s4 αλλα δεν μπορω να αλλαξω αρχικη οθονη, θεματα ταπετσαρια . Ξερει κανεις κατι ? ο καινουριος :) Δοκίμασες να κρατήσεις πατημένο το δάκτυλο σου στην οθόνη ( αναμμένη)? Θα σου βγάλει κάποιες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Παιδια εγω περιμενω σε κανα 6 μηνο αντε χρονο οταν θα βγει επισημα κλωνος η s4 ( s5) η note 3 με 2gb ram 32 gb rom αληθινα ομως και με τον επεξεργαστη MTK 6592 τοτε αυτο θα ειναι και το επομενο μου κινητο!!! Εχετε δει υπαρχει αυτην την στιγμη καποιος κλωνος για s4 ποιο πολυ η και note 3 που να εχει και 2 gb ram και 32 gb rom με τα logo της σαμσουνγκ αλλα και το μενου της με το samsung touch wiz ?? Γιατι ναι μεν βρηκα καποια αλλα ολα δεν εμοιαζαν απολυτα με το oritzinal και ειχαν pure android κατι που δεν μου αρεσει καθολου!!! Ε ?? ;) ;) Edited November 25, 2013 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Εχετε δει υπαρχει αυτην την στιγμη καποιος κλωνος για s4 ποιο πολυ η και note 3 που να εχει και 2 gb ram και 32 gb rom με τα logo της σαμσουνγκ αλλα και το μενου της με το samsung touch wiz ?? Γιατι ναι μεν βρηκα καποια αλλα ολα δεν εμοιαζαν απολυτα με το oritzinal και ειχαν pure android κατι που δεν μου αρεσει καθολου!!! Ε ?? ;) ;) Hdc s4 Legend. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) Παιδια εγω περιμενω σε κανα 6 μηνο αντε χρονο οταν θα βγει επισημα κλωνος η s4 ( s5) η note 3 με 2gb ram 32 gb rom αληθινα ομως και με τον επεξεργαστη MTK 6592 τοτε αυτο θα ειναι και το επομενο μου κινητο!!! Εχετε δει υπαρχει αυτην την στιγμη καποιος κλωνος για s4 ποιο πολυ η και note 3 που να εχει και 2 gb ram και 32 gb rom με τα logo της σαμσουνγκ αλλα και το μενου της με το samsung touch wiz ?? Γιατι ναι μεν βρηκα καποια αλλα ολα δεν εμοιαζαν απολυτα με το oritzinal και ειχαν pure android κατι που δεν μου αρεσει καθολου!!! Ε ?? ;) ;) Σε 1 και μισο μηνα εαν θελεις στειλε μου μνμα να σου πω Note III clone 2sim 2gb ram /32 rom με full hd οθονη with more.... more functions απο τον κλωνο s4 πχ τηλεκοντολ tv:X Edited November 26, 2013 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAFOTIOU Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Καλημερα σε ολους. Μου εφεραν ενα κλωνο s4. Ειναι το μοντελο Alps gt i9500. το ξερει κανενας ? Εχει πολυ χαμηλο ηχειο για κλησεις. Μπορω να κανω κατι? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mentorasgr Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Καλημέρα και από μένα!! Χτές μου ήρθε το κινητό, μέσω Singapore Post, το έστειλε η κινέζα στις 09/11 με μια μπαταρία όμως, καθώς και θήκη, ένα usb, και ένα στικ για να δουλεύεις την οθόνη (μιλάω πάντα για το 015). Όσο πρόλαβα να παίξω μαζί του, είναι αρκετά καλό, εξωτερικά είναι το ίδιο, οι διαφορές φαίνονται στην κάμερα και στο wi-fi όπου μέχρι στιγμής για να μπορέσω να κατεβάσω τις εφαρμογές που έχω, έχει γεννήσει το θέμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτούν αυτά τα δύο θέματα; Θα ανεβάσω σύντομα και κάποια screenshots από το κινητό καθώς και το test από Antutu (εάν το καταφέρω να το κατεβάσω επιτέλους). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Παιδιά πληκτρολόγιο με 160 χαρακτήρες και ορθογραφία; ποιο να βάλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Παιδιά πληκτρολόγιο με 160 χαρακτήρες και ορθογραφία; ποιο να βάλω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Hdc s4 Legend. Καλησπερα φιλε μου μαλλον δεν ειδες την απαντηση μου προηγουμενως. Kαλησπερα φιλε μου, κλωνος S4 με exynos και 2g ram δεν υπαρχει ουτε και θα κυκλοφορησει ποτε. Το HDC S4 Legend εχει ΜΤ6589 και 1G ram με πειραγμενη rom που δειχνει exynos και 2g ram και περασμενο antutu που σκοραρει γυρω στις 30.000. http://hdcmobile.com/hdc-galaxy-s4-legend.html Αυτο ειναι το κινητο και το εχω δουλεψει-rootαρει-seταρει κλπ (το εχει ο κουμπαρος μου) και ειναι καλη απομιμηση αλλα οχι σαν το 015 που εχει αναφερθει παραπανω και που εχω για προσωπικη μου συσκευη. Οσοι κινεζοι το πουλανε οπως fastcardtech,chinaecarts κλπ γραφουν οτι θελουν για να πιασουν κανα πελατη παραπανω. Δεν υπαρχει ακομα κλωνος Samsung με μνημη πανω απο 1G ram και επεξεργαστη διαφορετικο απο τον ΜΤ6589. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Ναι, αν μιλάς για αυτό το συνδυασμό θα συμφωνήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Δεν μιλαω μονο για αυτον τον συνδυασμο αλλα για ολους τους πραγματικους:happy: Μην πιστευετε τους απατεωνες που τα πουλανε. Κι επιμενουν κιολας οτι φοραει exynos. Μα θα ηταν ποτε να δυνατον να φοραει τον exynos, να εχει 2G και να κοστιζει 140 ευρω? Οχι:) Οι κλωνοι αυτοι ειναι αξιοπρεπεστατοι, αλλα δεν μπορουν να συγκριθουν με το original, παρα μονο στα πλαστικα που ειναι ιδια. Και βεβαια στην τιμη τους που ειναι αρκετα VFM για αυτο που αγοραζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Καλησπερα φιλε μου μαλλον δεν ειδες την απαντηση μου προηγουμενως. Δεν υπαρχει ακομα κλωνος Samsung με μνημη πανω απο 1G ram και επεξεργαστη διαφορετικο απο τον ΜΤ6589. Το πιο σωστο θα ηταν 1:1 με αληθινα στοιχεια και οχι πειραγμενη ρομ με Logo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Το πιο σωστο θα ηταν 1:1 με αληθινα στοιχεια και οχι πειραγμενη ρομ με Logo Ναι αυτο εννοουσα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Ναι αυτο εννοουσα:) Αυτό που έχεις δοκιμάσει είχε μια ή δυο sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) Όσο πρόλαβα να παίξω μαζί του, είναι αρκετά καλό, εξωτερικά είναι το ίδιο, οι διαφορές φαίνονται στην κάμερα και στο wi-fi όπου μέχρι στιγμής για να μπορέσω να κατεβάσω τις εφαρμογές που έχω, έχει γεννήσει το θέμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτούν αυτά τα δύο θέματα; Θα ανεβάσω σύντομα και κάποια screenshots από το κινητό καθώς και το test από Antutu (εάν το καταφέρω να το κατεβάσω επιτέλους). Το wifi ειναι πολυ καλο, chekαρε το router σου κανε και μια επανεκιννηση. Δοκιμασε και με αλλο router να δεις τι παιζει. Παντως γενικα εχει πολυ καλο Wifi. H καμερα ειναι λιγο πανω απο το μετριο αλλα ο stargreek εχει βαλει σε καποιο topic τη snapcam (κατεβασε τη και εγκατεστησε τη) και η κατασταση διορθωνεται καπως. Αν δε τη βρεις στειλε μου πμ να σου πω απο θα τη βρεις. Αυτό που έχεις δοκιμάσει είχε μια ή δυο sim; Το legend εχει μια sim. Το εχει ο κουμπαρος μου και τωρα εχει παραγγειλει κι αυτος το legend II (015) με dual. Edited November 26, 2013 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Με ποια εφαρμογή διαπιστωσες τα πραγματικά hardware χαρακτηριστικά του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mentorasgr Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Το wifi ειναι πολυ καλο, chekαρε το router σου κανε και μια επανεκιννηση. Δοκιμασε και με αλλο router να δεις τι παιζει. Παντως γενικα εχει πολυ καλο Wifi. H καμερα ειναι λιγο πανω απο το μετριο αλλα ο stargreek εχει βαλει σε καποιο topic τη snapcam (κατεβασε τη και εγκατεστησε τη) και η κατασταση διορθωνεται καπως. Αν δε τη βρεις στειλε μου πμ να σου πω απο θα τη βρεις. Στο σπίτι ήταν λίγο καλύτερη η κατάσταστη, στην δουλειά που είναι το router πιο μακριά δεν μπαίνει google play για κανένα λόγο!!πάω να κατεβάσω τις διάφορες εφαρμογές για να δω τι γίνεται αλλά που. Θα το ξαναδοκιμάσω και το βράδυ στο σπίτι να δω τι θα γίνει, απλά έχω ανησυχήσει λίγο με το συγκεκριμένο θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Με ποια εφαρμογή διαπιστωσες τα πραγματικά hardware χαρακτηριστικά του; Aν και τα ηξερα απο πριν, τα επιβεβαιωσα με αυτη εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Bfield.CpuIdentifier&hl=el η οποια ειναι πολυ αξιοπιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) Το wifi ειναι πολυ καλο, chekαρε το router σου κανε και μια επανεκιννηση. Δοκιμασε και με αλλο router να δεις τι παιζει. Παντως γενικα εχει πολυ καλο Wifi. H καμερα ειναι λιγο πανω απο το μετριο αλλα ο stargreek εχει βαλει σε καποιο topic τη snapcam (κατεβασε τη και εγκατεστησε τη) και η κατασταση διορθωνεται καπως. Αν δε τη βρεις στειλε μου πμ να σου πω απο θα τη βρεις. Το legend εχει μια sim. Το εχει ο κουμπαρος μου και τωρα εχει παραγγειλει κι αυτος το legend II (015) με dual. Μπορειτε να δειτε διαφορες μεταξυ των legend - spark απο εδω http://www.hdcgalaxy.com/2013/07/hdc-galaxy-s4-legend-vs-spark.html Με ποια εφαρμογή διαπιστωσες τα πραγματικά hardware χαρακτηριστικά του; Και εγω με το cpu identifier τα τσεκαρα ειναι πολυ καλο !!! ;) ;) ;) Edited November 26, 2013 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Παίδες έχει γίνει αποστολή με τα παρακάτω στοιχεία Item No. Posting Date Status Date Status Description RF*********SG 11-11-2013 13-11-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) Στο Ελληνικό ελτά μου λέει: ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 11-11-2013 10:20 IPS Γιατί δεν αναφέρει αναλυτικά που είναι και προς που οδεύει ?? :blink: :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Μπορειτε να δειτε διαφορες μεταξυ των legend - spark απο εδω http://www.hdcgalaxy.com/2013/07/hdc-galaxy-s4-legend-vs-spark.html Και εγω με το cpu identifier τα τσεκαρα ειναι πολυ καλο !!! ;) ;) ;) Για εμενα το spark ειναι πολυ χειροτερο,εφτιαξε λιγο με την ρομ που εβγαλαν αλλα ειναι πολυ μακρυα Gesture control δουλευει απο την μια πλευρα μονο δεξια κτλπ.Για gps δεν αναφερω τιποτα.το εχω ανοιχτο πανω απο 3 μηνες και το κραταω για ανταλακτια οθονη κτλπ για το legend που αν και δεν εχουν την ιδια με τους driver απο το spark ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Για εμενα το spark ειναι πολυ χειροτερο,εφτιαξε λιγο με την ρομ που εβγαλαν αλλα ειναι πολυ μακρυα Gesture control δουλευει απο την μια πλευρα μονο δεξια κτλπ.Για gps δεν αναφερω τιποτα.το εχω ανοιχτο πανω απο 3 μηνες και το κραταω για ανταλακτια οθονη κτλπ για το legend που αν και δεν εχουν την ιδια με τους driver απο το spark ειναι οκ Δεν αντιλεγω μπορει να ειναι καλυτερο το legend αν και αν δεν το ποιασω στα χερια μου τι να σου πω...Παντως εμενα το gesture control δουλευει και απο της 2 πλευρες δεξια και αριστερα και στο σκοταδι βλεπω 2 αισθητηρες εναν δεξια απτο ακουστικο εναν αριστερα.Το gps κλειδωνει αρκετα γρηγορα το πολυ σε 1 λεπτο και γενικα παει σφεντονα!!! Το μονο που θα μου αρεσε να ειχε και δεν εχει που μαλλον εχει το legend ειναι το ραδιο!! Οι 2 καρτες σιμ μου ειναι αδιαφορες οποτε μονο αυτο αντε να ειχε και sview !!! ;) ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Δεν αντιλεγω μπορει να ειναι καλυτερο το legend αν και αν δεν το ποιασω στα χερια μου τι να σου πω...Παντως εμενα το gesture control δουλευει και απο της 2 πλευρες δεξια και αριστερα και στο σκοταδι βλεπω 2 αισθητηρες εναν δεξια απτο ακουστικο εναν αριστερα.Το gps κλειδωνει αρκετα γρηγορα το πολυ σε 1 λεπτο και γενικα παει σφεντονα!!! Το μονο που θα μου αρεσε να ειχε και δεν εχει που μαλλον εχει το legend ειναι το ραδιο!! Οι 2 καρτες σιμ μου ειναι αδιαφορες οποτε μονο αυτο αντε να ειχε και sview !!! ;) ;) ;) ok Δεν θα μαλωσουμε και για αυτο φιλικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts