Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξερω οτι με dhl παω σιγουρα τελωνειο απο οτι βλεπω ομως εχω αλλες 2 επιλογες. 1 singapore post free shipping

2. EMS

δεν ξερω τι ειναι το EMS.

registered airmail δεν ειδα να γραφει. μηπως ειναι το EMS?

απο προσωπικη εμπειρια, ΜΗΝ παρεις με ems. EMS ειναι οι ταχυμεταφορες ελτα(δεν υπηρχε τελωνειο αλλα νομιζω πως υπαρχουν πιθανοτητες παραπανω να σε ελενξουν). Με χεωσανε 27$(απο geekbuying) επειδη και καλα ειναι πιο γρηγορο απο απλο registered airmail αλλα εκανε 15 μερες(οσο δηλαδη κανει και το signapore post). Οποτε προτεινω να το παρεις με signapore post registered airmail with tracking number. Να το τονισεις να εχει tracking παντως. και κατι που δεν μπορω να το εξηγησω.. τον αυγουστο μου ηρθαν 3 πακετα σε 8-9 μερες... και ενα πακετο τον ιουλιο εκανε 20 μερες... ξερω γω... παντως για χειμωνα μας κοβω στις 14 μερες απο το shiping(αποστολη)

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ενας απ τους λογους που με εκαναν να τολμησω να το παραγγειλω ειναι οτι το aliexpress δε δινει τα χρηματα στον πωλητη αν δεν παρει απαντηση απο μενα οτι το προιον ειναι οπως περιγραφεται.

ααα δεν τοξερα πως παει ετσι.. οποτε ειναι αρκετα ενθαρρυντικο... αντε ! πατρε τα επιτελους να δουμε !!!! :p

elenitaaaa

Μια γενικη απαντηση σου κανω, μην ανχωνεσαι,οτι προβλημα εχει η ρομ φτιαχνεται,εαν ειχες προβλημα με το hardware θα επρεπε να μην το αγορασεις.Εγω ειχα και πουλησα zopo980 260 το αγορασα και ο πουλησα αμεσως οταν ειδα το κινητο αυτο.Για διαβασε τι θα επρεπε να κανεις αν αγοραζες το no1 s6 για να εχεις wifi gps http://chinamobiles.org/showthread.php?36023-NO-1-S6-GALAXY-S4-Testbericht&p=406626&viewfull=1#post406626 νομιζω δεν θα το επιχειρουσες καν

Για να έδωσες το zopo που έχει σαφώς ανώτερα χαρακτηριστικά (6589turbo,2gb ram/32gb rom,fhd οθόνη) για τον κλώνο,υποθέτω ότι πραγματικά σε εντυπωσίασε.

1 και κυριοτερο πολυ πιο φωτεινη οθονη στον ηλιο.2 η μπαταρια δε πεφτη πολυ πιο αργα απο το ζοπο.3 μου αρεσαν πολυ τα κολπακια air gesture eye control smart screen smart stay smart view S View Flip Case.4 πολυ ελαφρυ χανεται στην τσεπη απο τα σακακι σου,ακομη αγορασα και αυτο http://www.aliexpress.com/item/Micro-USB-Desktop-Battery-Charger-Cradle-Dock-For-Samsung-Galaxy-S4-SIV-i9500/928095386.html και δεν μου λειπει τιποτα.Ταχυτητα για τα πραγματα που κανω δεν ειδα διαφορα.Αλλα οκ γουστα ειναι αυτα και σκευτεις μολις ειχα αγορασει το αλλο.Το ειχα 1 μερα στα χερια μου Edited by morfo1967

παιδακια χαλαρωστε. Ελενιτα κανε μια φανουροπιτα ωστε να ξερεις εαν θα σουρθει προβληματικο κομματι. Επισης μπραβο για το θαρρος σου να το παραγγειλεις(οπως κ στα αλλα 2? παιδια που το περιμενουν. Και λεω μπραβο για το θαρρος επειδη : 1)το "μαγαζι" που το πηρατε δεν το ξερει η μανα του 2)το οτι στειλανε ενα καλο κομματι ... δυστυχως δεν επιβεβαιωνει την αξιοπιστια του μαγαζιου ουτε οτι θα στειλουν ακριβως το ιδιο κινητο 3) το κινητο δεν εχει καν ταυτοτητα ουτε περιγραφη ωστε να το αναγνωρισεις ή να το αναζησεις οπουδηποτε αλλου.

Επειδη τα ξερεις ολα σου προτεινω να μην αγορασεις καθως επισης η ρομ θα δοθει prive:ninja::lock:

Edited by navi55
διόρθωση quote

:lol::lol: Γιώργο δώσε καμμία πληροφορία για καλό δίκαρτο 1:1 κλώνο note 3 :cool: πάρτο και εσύ να μας φτιάξεις όπως μας έφτιαξες και με το w7s :D

Επειδη τα ξερεις ολα σου προτεινω να μην αγορασεις καθως επισης η ρομ θα δοθει prive:ninja::lock:

... τωρα εξηγουνται ολα !! εσυ εισαι που πουλας το κινητο στο aliexpress γιαυτο και θιχτηκες !!! ελεος ρε star, μαζι σου ειμαι απτην αρχη, γιατι αυτη η επιθεση? σεβομαι την ερευνα σου και τις γνωσεις σου αλλα δεν καταλαβαινω τι σε πειραξε... οσο για τη ρομ.. δικη σου ειναι , καντην ο,τι θες... ποτε δεν επαιξε ρολο στο αν θα αγορασω το κινητο

Edited by galaxy_singer

:lol::lol: Γιώργο δώσε καμμία πληροφορία για καλό δίκαρτο 1:1 κλώνο note 3 :cool: πάρτο και εσύ να μας φτιάξεις όπως μας έφτιαξες και με το w7s :D

σε 20 25 μερες πιστευω απλα πρωτα να δωσουν με την μια σιμ.Δεν ξερω βολευτικα με τις 5 μου παει καπως μεγαλο.Μολις τελειωσω με τα θεματα μου θα σε παρω.Αν θες στο φερω σε πρωτη αποκλειστικοτητα στην Ελλαδα θα πεταχτο μπαμ μπαμ γιατι εσκασε καλη δουλεια

Edited by stargreek

Ο κλώνος του orient deal λέει τίποτα?

Είναι βέβαια ακριβότερο, αλλά νομίζω ότι έχει αρκετά καλύτερα χαρακτηριστικά.

Βεβαια έχει αρκετά καλύτερα χαρακτηριστικά αλλα δεν ειναι κλωνος ουτε την ρομ s4 εχει

Το θετικό με τους 1:1 κλώνους ειναι ότι βρίσκεις άνετα αξεσουάρ όπως θήκες,μπαταρίες,εξωτερικούς φορτιστές κτλ σε τεράστια ποικιλία.Κάτι που δε συμβαίνει με τα υπόλοιπα κινέζικα.Εδώ και μήνες ψάχνω να βρω ένα universal φορτιστή μπαταρίας που να λέει ότι δίνει π.χ. 1Α και να είναι πράγματι 1Α και δεν έχω βρει κάτι.

Εχεις μεγαλο δικαιο σε αυτα που λες αλλα να αγορασεις κλωνο που να δουλευει οχι απλα κλωνο για τα logos.Πιστευω σε 3-4 μερες θα το εχω και θα πω περισσοτερα

Το θετικό με τους 1:1 κλώνους ειναι ότι βρίσκεις άνετα αξεσουάρ όπως θήκες,μπαταρίες,εξωτερικούς φορτιστές κτλ σε τεράστια ποικιλία.Κάτι που δε συμβαίνει με τα υπόλοιπα κινέζικα.Εδώ και μήνες ψάχνω να βρω ένα universal φορτιστή μπαταρίας που να λέει ότι δίνει π.χ. 1Α και να είναι πράγματι 1Α και δεν έχω βρει κάτι.

για βάλε εδώ ή εδώ ή εδώ

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Γιώργο αυτά ξέρω ότι υπάρχουν.Εξωτερικό φορτιστή μπαταρίας ψάχνω και όχι κινητού.

Γιώργο αυτά ξέρω ότι υπάρχουν.Εξωτερικό φορτιστή μπαταρίας ψάχνω και όχι κινητού.

αυτός ; τι λέει ;

Technical datas:

Input:12V DC 500mA

USB output:5V 500mA

Charge Current:1000mA Max

* δεν ξέρουμε βέβαια αν είναι αυτό που λέει ....

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Εχω αυτο το κινητο

http://www.pandawill.com/gti9502-smartphone-android-42-mtk6572-dual-core-12ghz-50-inch-wifi-gps-black-p78844.html

και μετα απο ρουταρισμα ,μου κανει συνεχεια επανεκκινηση.....:(:(:(

υπαρχει λύση; μπορει καποιος να με βοηθησει;.....thanks

Phone: Iphone 13 pro - Samsung s21 fe 5G

Εχεις μεγαλο δικαιο σε αυτα που λες αλλα να αγορασεις κλωνο που να δουλευει οχι απλα κλωνο για τα logos.Πιστευω σε 3-4 μερες θα το εχω και θα πω περισσοτερα

Αυτό ακριβώς.

Καλημέρα χωρίς να θέλω να σας απογοήτευσω άλλα οι κλώνοι που έχετε παραγγείλει είναι ακριβώς όπως το Ν1 S6 αν τα προσέξετε από την πίσω πλευρά θα το καταλάβετε και θα χρειαστεί να κάνετε ότι έλεγε ένας φίλος πιο πάνω για να έχετε καλό σήμα GPS WIFI όσο για την ακουστικό θα πρέπει να έχετε απόλυτη ησυχία για να ακούσετε ελπίζω να κάνω λάθος σε αυτό που σας γράφω........περιμένω όποιος το πάρει πρώτος να μας πει εντυπώσεις...

Καλημέρα χωρίς να θέλω να σας απογοήτευσω άλλα οι κλώνοι που έχετε παραγγείλει είναι ακριβώς όπως το Ν1 S6 αν τα προσέξετε από την πίσω πλευρά θα το καταλάβετε και θα χρειαστεί να κάνετε ότι έλεγε ένας φίλος πιο πάνω για να έχετε καλό σήμα GPS WIFI όσο για την ακουστικό θα πρέπει να έχετε απόλυτη ησυχία για να ακούσετε ελπίζω να κάνω λάθος σε αυτό που σας γράφω........περιμένω όποιος το πάρει πρώτος να μας πει εντυπώσεις...

Φιλε μου δεν εχω παραλαβει ακομη αλλα πριν παραγγειλω το ειχα στα χερια μου 1 μερα γιατι του εδωσα το δικο μου ζοπο να πουλησει,δηλ ανταλαξαμε κινητα.Σε ολα αυτα που αναφερεις δεν ειχα προβλημα που ειναι πολυ βασικα για εμενα γιατι μιλω στο κινητο πανω απο 3 ωρες την ημερα λογο δουλειας,εκει μεταφερω και το σταθερο voip του γραφειου μου.Τωρα εαν ειναι ιδιο με το αλλο που λες δεν ξερω ισως εσυ να ξερεις περισοτερα,αλλα εαν ειναι ετσι δουλευει και αυτο καλα.Σε δοκιμες που εκανε βαζοντας ρομ απο αυτο που λες δεν δουλευει η καμερα το wifi και η οθονη ηταν πολυ ξεπλημενη.Πιστευω Δευτερα θα το εχω και θα γραψω ,αν και πιστυεω δεν θα εχω κανενα προβλημα,εκτος εαν μου στειλει αλλο κινητο

εκανα την παραγγελεια παρασκευη μεσημερι, σαββατο εγκριθηκε κ δευτερα πρωι μ εδωσε το tracking number. ακομα ομως μ βγαζει μνμ οτι το tracking number δεν υπαρχει. Τι σημαινει αυτο;ξερει κανεις;οτι δεν ξεκινησε ακομα απο κει λογω των διακοπων τους;

Μανωλη το NO1 S6 δεν εχει logo samsung νομιζω. ενω αυτο εχει.

εκανα την παραγγελεια παρασκευη μεσημερι, σαββατο εγκριθηκε κ δευτερα πρωι μ εδωσε το tracking number. ακομα ομως μ βγαζει μνμ οτι το tracking number δεν υπαρχει. Τι σημαινει αυτο;ξερει κανεις;οτι δεν ξεκινησε ακομα απο κει λογω των διακοπων τους;

Μανωλη το NO1 S6 δεν εχει logo samsung νομιζω. ενω αυτο εχει.

Αυτό δεν είναι το πρόβλημα αλλά μέσα τη έχουν και αν τα προσέξεις καλά θα καταλάβεις ότι είναι τα ίδια από το ίδιο εργοστάσιο εγώ έχω το N1 S6 και τα πρόσεξα και τα δύο αρκετή ώρα από πίσω χωρίς το καπάκι ακόμα και οι βίδες τα κοψίματα είναι ίδια όπως και στο antutu τα στοιχία που μου γράφει είναι ίδια μακάρι τα logo να κάνουν τη διαφορά....

θέλει δυο με τρεις ημέρες να φανεί το tracking number υπομονή
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Αυτό δεν είναι το πρόβλημα αλλά μέσα τη έχουν και αν τα προσέξεις καλά θα καταλάβεις ότι είναι τα ίδια από το ίδιο εργοστάσιο εγώ έχω το N1 S6 και τα πρόσεξα και τα δύο αρκετή ώρα από πίσω χωρίς το καπάκι ακόμα και οι βίδες τα κοψίματα είναι ίδια όπως και στο antutu τα στοιχία που μου γράφει είναι ίδια μακάρι τα logo να κάνουν τη διαφορά....

φιλε μου επειδη εχεις το N1 S6 και λογικα εχεις προβληματα λες και για το αλλο ετσι ενω σου λεω οτι δεν εχουν ιδιες ρομ κτλπ εσυ λες οτι εξωτερικα ειναι τα ιδια, μα και βεβαι θα ειναι ιδια αφου κλωνοι ειναι του γνωστου σ4.οκ οτι πεις μεχρι την Δευτερα πιστευω

Edited by morfo1967

εμενα προσωπικα δ μεενοχλει. ημουν αναμεσα στα 2.δεν εισαι ικανοποιημενος απ τ s6?

θέλει δυο με τρεις ημέρες να φανεί το tracking number υπομονή

ευχαριστω πολυ

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

• The title was changed to Κινέζικα Clones