Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άντε να ρωτήσω και εγώ τους ειδήμονες γιατί από το πολύ "ψάξιμο" κοντεύω να αλλοιθωρήσω ...

Βρήκα αυτό http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-5-0-inch-Vowney-s4-i9500-DUAL-CORE-Smartphone-Andriod-4-2-4GB-ROM/1337595203.html

και θα ήθελα την γνώμη σας γιατί δεν βγάζω άκρη .... , αφ'ενός σαν πολύ φθηνά το σίνει, αφ'εταίρου άλλη ανάλυση λέει στην επικεφαλίδα, άλλη μέσα. :blink:

Επίσης λέει ότι παίρνει micro-sim, οπότε πως γίνεται να μπεί κανονική;;

Ευχαριστώ.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άντε να ρωτήσω και εγώ τους ειδήμονες γιατί από το πολύ "ψάξιμο" κοντεύω να αλλοιθωρήσω ...

Βρήκα αυτό http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-5-0-inch-Vowney-s4-i9500-DUAL-CORE-Smartphone-Andriod-4-2-4GB-ROM/1337595203.html

και θα ήθελα την γνώμη σας γιατί δεν βγάζω άκρη .... , αφ'ενός σαν πολύ φθηνά το σίνει, αφ'εταίρου άλλη ανάλυση λέει στην επικεφαλίδα, άλλη μέσα. :blink:

Ευχαριστώ.

Καμια σχεση δεν εχει αυτο που συζηταμε με αυτο που λες.Το δικο μας 4πυρηνες 1γιγα ραμ το δικο σου 2πυρηνες 512 ραμ

Ευχαριστώ.

τι εννοεις πως γινεται να μπει κανονικη???? ψαλιδακι κ εισαι ετοιμος.

Ευχαριστώ.

Eκτος του οτι ειναι διπυρηνο (τον 6572 που δεν ειναι ασχημος για τα λεφτα του βεβαια) η αναλυση του δεν παιζει να ειναι μεγαλυτερη απο FWVGA 854x480 και 99% δεν ειναι και 1:1. Ολες οι φοτο ειναι απο γνησιο S4 εκτος απο αυτες στα εικονιδια οπου φαινεται πως ειναι αρκετα μεγαλυτερο.

Καμια σχεση με αυτα που μιλαμε εδω, βεβαια ειναι και αρκετα πιο φτηνο (λογικο).

Eκτος του οτι ειναι διπυρηνο (τον 6572 που δεν ειναι ασχημος για τα λεφτα του βεβαια) η αναλυση του δεν παιζει να ειναι μεγαλυτερη απο FWVGA 854x480 και 99% δεν ειναι και 1:1. Ολες οι φοτο ειναι απο γνησιο S4 εκτος απο αυτες στα εικονιδια οπου φαινεται πως ειναι αρκετα μεγαλυτερο.

Καμια σχεση με αυτα που μιλαμε εδω, βεβαια ειναι και αρκετα πιο φτηνο (λογικο).

επιπλεον κανενας δεν εχει αγορασει απο αυτο το shop

Αυτό πρέπει να έχει κάποια "σχέση", εάν θέλετε μου λέτε την γνώμη σας :worry:

http://www.aliexpress.com/item/-/1333962742.html

Ευχαριστώ.

Να σου απαντησω με μια ερωτηση?Πως γινεται να πουλα 2 ιδια οπως γραφει παντα σε διαφορετικες τιμες.Να ξερεις στο portal αυτο υπαρχουν πολλοι απατεωνες.Αυτο που πηρα εγω και προτεινει ο σταρ το εχει πιο ακριβο και αν ειναι το ιδιο http://www.aliexpress.com/item//1231355618.html .Θα σου προτεινω να παρεις κατι που ειναι δοκιμασμενο χωρις να ειμαι ειδικος σε αυτα απλα ενας χρηστης Edited by morfo1967

Δόκιο έχεις, και δεν έχει μόνο δύο, εάν κοιτάξεις στο κατάστημα έχει και ένα 1920Χ1080 σε άλλη τιμή ...

Θα κοιτάξω και γιά κάτι άλλα QuadCore που βρήκα.

Ευχαριστώ πολύ.

Να σου απαντησω με μια ερωτηση?Πως γινεται να πουλα 2 ιδια οπως γραφει παντα σε διαφορετικες τιμες.Να ξερεις στο portal αυτο υπαρχουν πολλοι απατεωνες.Αυτο που πηρα εγω και προτεινει ο σταρ το εχει πιο ακριβο και αν ειναι το ιδιο http://www.aliexpress.com/item//1231355618.html .Θα σου προτεινω να παρεις κατι που ειναι δοκιμασμενο χωρις να ειμαι ειδικος σε αυτα απλα ενας χρηστης

ο σταρ προτεινε αυτο : http://www.aliexpress.com/store/product/1-1-eye-control-s4-i9500-mtk6589-phone-5-smart-screen-android-4-2-cpu-1/829861_1262513832.html στα 205 $. τι ειναι παλι αυτο http://www.aliexpress.com/item//1231355618.html στα 235?????

Δεν ξερω απλα το εγραψα απλα να καταλαβη οτι κατι δεν παει καλα με το πωλητη.Εγω αυτο του σταρ αγωρασα γιατι το ειδα και μου αρεσε,μιας και ειμαστε γειτονες.Να σκεφτεις ειχα zopo 980 2gb 32 αλλα αυτο μου εκανε κατι με τα κολπακια που κανει.αλλα οκ γουστα ειναι αυτα

παιδια ειμαι στο τσακ να παραγγειλω κι εγω... ας το παρει ομως ακομα ενας να μας πει εαν ηρθε το ιδιο κινητο και δουλευει καλα... και μετα ολοι donate στον stargreek για τη ρομ που δουλευει :)

παιδια ειμαι στο τσακ να παραγγειλω κι εγω... ας το παρει ομως ακομα ενας να μας πει εαν ηρθε το ιδιο κινητο και δουλευει καλα... και μετα ολοι donate στον stargreek για τη ρομ που δουλευει :)

τωρα θα το παραγγειλω. εχει κ κουπονι δεκα δολαρια. το πατησα, λεει οτι το πηρα, αλλα για να το χρησιμοιποιησω ζηταει κωδικο :( που ειναι το κουπονι???

nice.... κ εγω λεω να το παραγγειλω σημερα.σου ηρθε το δικο σ;

Δεν εχω παραλαβει ακομη εχω ομως παιξει με το κινητο του σταρ μιας οπως σου ειπα ειμαστε γειτονες στα γραφεια μας.Για 150 ευρω αξιζει 100% 255 εδωσα για zopo και δεν ειδα τιποτα τρελη διαφορα.Βεβαια για την χρηση που κανω ασε που ειναι τιποτα στο βαρος σε σχεση με το zopo

Edited by morfo1967

μολις το παρηγγειλα κ εγω. αντε να δουμε :)

καλα εκανες και πιστευω θα εισαι οκ.Πιστευω δεν αξιζει πανω απο 150 για κινεζικο.Το κινητο απο την μαμα ρομ εχει 2,3 προβληματακια πχ δεν μπορεις να ρυθμισεις την επιβεβαιωση στα μηνυματα δεν μπορεις να χρεισιμοποιησεις την sd που βαζεις,δεν πανε εκει τα αρχεια,δεν εχει voip κατι που θελω οπως δηποτε,να εχω το τηλ του γραφειου παντου.Αλλα ολα τα φτιαξ οπως μου ειπε και ειδα.Το zopo του το εδωσα και το πουλησε και μου εμειναν και χρηματα

καλα εκανες και πιστευω θα εισαι οκ.Πιστευω δεν αξιζει πανω απο 150 για κινεζικο.Το κινητο απο την μαμα ρομ εχει 2,3 προβληματακια πχ δεν μπορεις να ρυθμισεις την επιβεβαιωση στα μηνυματα δεν μπορεις να χρεισιμοποιησεις την sd που βαζεις,δεν πανε εκει τα αρχεια,δεν εχει voip κατι που θελω οπως δηποτε,να εχω το τηλ του γραφειου παντου.Αλλα ολα τα φτιαξ οπως μου ειπε και ειδα.Το zopo του το εδωσα και το πουλησε και μου εμειναν και χρηματα

μαζευτηκαμε πολλοι με το συγκεκριμενο κινητο λοιπον.. ας ερθει με το καλο κ ειμαστε σε επικοινωνια ;)

μαζευτηκαμε πολλοι με το συγκεκριμενο κινητο λοιπον.. ας ερθει με το καλο κ ειμαστε σε επικοινωνια ;)

οπου παει ο σταρ μαζευονται πολλοι χαχα ετσι γινεται και στο γραφειο του μονο οταν ειναι αυτος μεσα εχει κοσμο οταν ειναι ο αδερφος του νεκρα χαχ:lol: το λεω εδω που δεν μπορει να το διαβασει

Edited by morfo1967

μολις το παρηγγειλα κ εγω. αντε να δουμε :)

Άντε με το καλό!!!

Εγώ ειμαι σε διαπραγματεύσεις ακομα...

Άντε με το καλό!!!

Εγώ ειμαι σε διαπραγματεύσεις ακομα...

ακομα;;;; σ ειπα... αν δε ν το βιαζεσαι περιμενε να ερθουν αυτα π παραγγειλαμε. αλλα πας 2 μηνες πισω...

Καλημέρα! Ρε παίδες θα μου πει κάποιος που όμως να ξέρει όντως το θέμα, ποιός από όλους αυτούς του κλώνους έχει κανονικό gps; Σαν πλοηγό εννοώ και όχι a-gps. Σαν τα κινήτα που αγοράζουμε εδώ απο Ελλάδα δηλαδή. Τώρα έχω ένα lg L5 που το έχω βαρεθεί αλλά σαν gps που το δουλέυω τη μέρα στη δουλεία είναι τρομερό. Να το βάζεις δηλαδή, να ανοίγει σύντομα και μετά να μη χάνει το σήμα του και να σε στέλνει σε κανενά γκρέμο!!! χαχα! Υπάρχει κάποιο τέτοιο;
Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

Καλημέρα! Ρε παίδες θα μου πει κάποιος που όμως να ξέρει όντως το θέμα, ποιός από όλους αυτούς του κλώνους έχει κανονικό gps; Σαν πλοηγό εννοώ και όχι a-gps. Σαν τα κινήτα που αγοράζουμε εδώ απο Ελλάδα δηλαδή. Τώρα έχω ένα lg L5 που το έχω βαρεθεί αλλά σαν gps που το δουλέυω τη μέρα στη δουλεία είναι τρομερό. Να το βάζεις δηλαδή, να ανοίγει σύντομα και μετά να μη χάνει το σήμα του και να σε στέλνει σε κανενά γκρέμο!!! χαχα! Υπάρχει κάποιο τέτοιο;

Όχι δεν υπάρχει. Ότι πληρώνεις παίρνεις.

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Απο τη πειρα μου με τους μτκ το gps ειναι ιδιο το μονο που αλαζει ειναι οτι μερικα τηλεφωνα δεν εχουν κεραια καλη ,δηλαδη κακο σημα με ολα τα επακολουθα.Αυτο που αναφερουμε εχει καλο σημα

Μπορειτε να δωσετε Link γιαυτο που αναφερεται εδω; Γιατι εχουμε χαθει αφου εχουν αναφερθει 5 κλωνοι! Ποιο ειναι αυτο λοιπον με το καλο σημα - κεραια; Ευχαριστω!
Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

• The title was changed to Κινέζικα Clones