Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δες ξανά με ενεργοποιημένη την οθόνη σε φως δωματίου υπό γωνία.Αυτή η συμπεριφορά που λες μόνο αυτό μπορεί να συμβαίνει.Εκτός αν έχει ξεκολλήσει το digitizer

斯塔夫罗斯 :O

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σας,

Εχω αναγκη απο νεα οθονη...Μου ραγισε και πλεον δε λειτουργει το touch screen. Ξερετε κανενα καταστημα που μπορω να προμηθευτω μια καινουρια οθονη? Η εστω ενα τηλεφωνο καποιου πωλητη για να αγορασω μια.

Σας παρακαλω οποιος γνωριζει να με ενημερωσει αμεσα γιατι φευγω για εξωτερικο και το χρειαζομαι...

Σας ευχαριστω!!!

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...Απλως αν γνωριζει κανενας τιποτα απο Ελλαδα γιατι την Πεμπτη φευγω για Αγγλια για τις εξετασεις μου και το τρεχω για να βρω κατι εδω κοντα...

Αν ξερει κανενας εδω κανενα, παρακαλω πολυ ενημερωστε με... Σας ευχαριστω ολους

Πάντως την δίνει απλά πανάκριβα

Ότι έχω στείλει για αλλαγή οθόνης μου το έχουν φτιάξει με υποπολλαπλάσια τιμή :rolleyes:

Ήταν η πιο φθηνή που μου έβγαλε η αναζήτηση στο ebay προς Ελλάδα.. Πάντως σε σχέση με τις οθόνες των επωνύμων κινητών είναι φθηνή!

Σίγουρα μέσω ebay δεν πρόκειται να βρεις φθηνότερη.Και εγώ ποτέ δεν έχω φέρει εδώ οθόνη,το στέλνω εκεί και μου το φτιάχνουν με τιμή πραγματικά αστεία

μια χαρα ειναι η τιμη σκεψου οτι ειναι και κανα δεκαρικο η μεταφορα περιπου. αν δεν ειναι sharp ομως...... :):):D:lol::D:lol::lol:

Ναι ρε συ,το ξεχασα οτι είναι sharp.Από την Ιαπωνία θα την στέλνουν και είναι τόσο ακριβή. :lol:

Καλησπερα , μολις το παρελαβα και εγω σημερα το πρωι , δυστηχως ομως η συσκευη δεν ανοιγει!! ( καινουριο απο hong kong ) ., Δοκιμασα και τις 2 μπαταριες και προσπαθησα να το φορτισω με το usb και τον επιτραπεζιο usb to 220v . Απο το πρωι μια φορα πηγε να ανοιγει αντεδρασε δλδ για 2-3 δευτερολεπτα δειχνοντας στην οθονη οτι φορτιζει αλλα μετα τπτ.

Μηπως πρεπει να το αφησω μερικες ωρες να φορτιζει ? Παιζει καποιο αλλο κολπακι με την συσκευη ? To εχει παρατηρησει κανεις αλλος ?

Τι καρτα μνημης παίρνει.?

microSD. Έχω δοκιμάσει από 1GB έως 16GB χωρίς πρόβλημα...

Καλησπερα , μολις το παρελαβα και εγω σημερα το πρωι , δυστηχως ομως η συσκευη δεν ανοιγει!! ( καινουριο απο hong kong ) ., Δοκιμασα και τις 2 μπαταριες και προσπαθησα να το φορτισω με το usb και τον επιτραπεζιο usb to 220v . Απο το πρωι μια φορα πηγε να ανοιγει αντεδρασε δλδ για 2-3 δευτερολεπτα δειχνοντας στην οθονη οτι φορτιζει αλλα μετα τπτ.

Μηπως πρεπει να το αφησω μερικες ωρες να φορτιζει ? Παιζει καποιο αλλο κολπακι με την συσκευη ? To εχει παρατηρησει κανεις αλλος ?

Κανονικά πρέπει να το αφήσεις για κάποιες ώρες να φορτίσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ανοίξει κιόλας. Απλά, για περισσότερη απόδοση της μπαταρίας είναι αυτή η οδηγία. Αλλά εσένα δεν ανοίγει καθόλου απ'ότι λες. Οπότε, αν όταν το βάζεις για φόρτιση δεν φορτίζει καθόλου (σου βγάζει μια μεγάλη μπαταρία που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης όταν φορτίζει και είναι κλειστό) τότε μάλλον πρέπει να το στείλεις πίσω για αλλαγή...

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Τελικα θα το στειλω πισω και θα μου κανει refund. Οποτε φτου και απ την αρχη .

Καταρχην να αγορασω το ιδιο η παιζει κατι καλυτερο πλεον στην ιδια τιμη ?

Για το ιδιο νομιζω αυτη ειναι μια καλη τιμη με μεταφορικα αποτι λεει ο πωλητης.

http://cgi.ebay.com/3-5-LCD-Dual-SIM-TV-Wifi-Java-I68-i9-Cell-Phone-M002L-/330432162075?cmd=ViewItem&pt=Cell_Phones&hash=item4cef4aa91b

Τι λετε?

Τελικα παιδια με αυτα τα αυτοκολητα ενισχυτες σηματος θα δουμε διαφορα??Το εχει δοκιμασει κανεις??

Γεια σας παιδια. Εχω περιπου ενα μήνα το κινητό και χθές μου εμφανίστηκε ενα πρόβλημα στην οθόνη αφής.Για να επιλέξω ενα εικονιδιο πρέπει να πατησω με το δαχτυλο λιγο πιο πανω απο το εικονιδιο για να πιάσει.Αυτο γίνεται με όλα τα εικονιδια και με τα γράμματα και τους αριθμούς φυσικα.Εχει παρατηρησει καποιος κάτι ανάλογο? Ευχαριστώ.

• Administrators
Τελικα παιδια με αυτα τα αυτοκολητα ενισχυτες σηματος θα δουμε διαφορα??Το εχει δοκιμασει κανεις??

Μην περιμένεις να δεις ουσιαστική διαφορά από τέτοιου είδους λύσεις.

Modpic.gif

Τελικα εστειλα πισω το χαλασμενο με τα ελτα συστημενο ( 8,7e @ 474gr) Εστειλα και το τρακ ναμπερ στον πωλητη και μου εστειλε αλλο ( αυτην την φορα του ειπα σε ασπρο και να το δοκιμασει πριν το στειλει ο ιδιος προσωπικα :))

ειδωμεν.

Και κατι ασχετο , ειχα λογαριασμο στο myphone απο το 2004 , αλλα ειχα κανα 2-3 χρονια να μπω και πριν κατι μερες που δοκιμασα να συνδεθω δεν θυμομουν τον κωδικο εκανα επαναφορα μεσω mail. Ελα που εχει απενεργοποιηθει και το μαιλ ( mail.gr ) που ειχα κανει τοτε τον λογαριασμο , εστειλα mail στον αντμιν του mail.gr αλλα απαντηση καμια ... Υπαρχει πιθανοτητα να ανακτησω τον λογαριαμο μου τον παλιο ?

Edited by Non4me

Γεια σας

Εχει καταφέρει κανένας να προσθέσει και άλλα ringtones εκτός από αυτά τα πέντε που σε αφήνει;

Ή και αντικατάσταση των εργοστασιακών ringtones έστω;

Γεια σας

Εχει καταφέρει κανένας να προσθέσει και άλλα ringtones εκτός από αυτά τα πέντε που σε αφήνει;

Ή και αντικατάσταση των εργοστασιακών ringtones έστω;

εγω ειχα βαλει πολλα mp3 και ολοκληρα και κομμενα και δεν ειχα κανενα συμβιβασμο.αποκλειστικα τα ειχα στην καρτα μνημης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Κινέζικα Clones