hazogolis Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Παιδια κατι αυτοκολλητα,που ειναι ενισχυτες σηματος?? οπως http://www.antennabooster.gr/index.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Μην περιμένεις να δεις βελτίωση από κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hazogolis Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Γιατι??..αφου λεει οτι αυξανει μεχρι και 80%.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastos Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Μήπως ξέρει κανείς κανένα φορτιστή όπου να μπορώ να φορτίσω την extra μπαταρία? Καλό θα είναι να την έχω φορτισμένη καθώς με τη χρήση που το κάνω, πάνω από μια ημέρα δεν αντέχει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qpellatek Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 (edited) Εδώ μπορείτε να βρείτε διάφορα java προγράμματα για το m002l σας παραθέτω τη σελίδα' http://www.general-search.com/download/java-m002l Χθες κατέβασα τον opera mini 5 την τελική έκδοση στην οποία υπάρχει μία σελίδα που μπορείς να κατεβάσεις παιχνίδια, εφαρμογές κλπ. Κατέβασα 2 παιχνίδια το ένα παίζει οκ, αν και θέλει λίγο ψάξιμο με το εικονικό πληκτρολόγιο, το άλλο δεν έπαιζε σωστά. αυτο με το εικονικό πληκτρολόγιο πως το βγαζω? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited April 30, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekz1964 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 παιδια μολιs πηρα και εγω τη συσκευη και ειμαι αρκετα ασχετοs. αν μπορει καποιοs να μου πει τη ρυθμιση θελει για να γυριζει και οριζοντια η οθονη. ευχαριστω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metallicafan Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.εχει θεση για το πενακι πανω στην συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos93 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.εχει θεση για το πενακι πανω στην συσκευη οχι φιλε..δεν εχει.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jacob13 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 καλησπερα παιδια!σκεφτομαι να παρω τον κλωνο n97 απο το http://www.ebw.gr...αυτο εδω..http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6789 ειναι ιδιο με το changjiang?το εχει παρει κανεις?επισης κοβει και αυτο στην τηλεωραση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 παιδια μολιs πηρα και εγω τη συσκευη και ειμαι αρκετα ασχετοs. αν μπορει καποιοs να μου πει τη ρυθμιση θελει για να γυριζει και οριζοντια η οθονη. ευχαριστω !!! Θα πας Settings > Accelerometer Settings > και απο εκει τσεκαρεις το Screen Rotate. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 1. το συγκεκριμενο δεν εχει ασυρματο δικτυο. 2. εχει 3.2 οθονη με αναλυση 320χ240 και οχι αυτα που γραφει,3. δεν εχει ταχυτητα hsdpa και ουτε κανει βιντεοκληση.... αν ακομη το εμπιστευσαι το σαιτ μπορεις να κανεις την αγορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jacob13 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 μαλιστα..ευχαριστω..Μηπως ξερετε κανενα ελληνικο μαγαζι που μπορω να παω να το παραλαβω απο εκει?το θελω αμεσα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastos Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Ξέρει κανείς από που μπορώ να κατεβάσω την έκδοση google map με εύρεση τηε θέσης μου? Διότι η έκδοση που φοράει το δικό μου, δεν μου δίνει αυτή τη δυνατότητα:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 ...αυτο με το εικονικό πληκτρολόγιο πως το βγαζω?... java-->java settings-->java virtual keypad Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 (edited) παιδια περασα ρυθμισεις wind και ενω μπαινει με τον σαφαρι με τον οπερα δεν μπαινει.τι φταιει? ακυρον,το βρηκα! Edited May 3, 2010 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
squallgr Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Hello πηρα και εγω το m002l και πραγματικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος...Μονο εχω ενα θεμα που δεν μπορω να το εξηγησω....Οποτε πιανω στο χερι μου το κιν μετα απο λιγα δευτερολεπτα ψιλομουδιαζει και φοβαμαι μην με κτυπαει το ρευμα....Ξερει κανεισ τπτ?Μηπως εχει συμβει και σε κανεναν αλλο?Ευχαριστω προκαταβολικα! ps. Κανετε πολλη καλη δουλεια σε αυτο το forum παιδια,μπραβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_7_ Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 τελικά κατάφερα να δω βίντεο στο youtube με το bolt (αλλά έχει χάλια ποιότητα).....σας ευχαριστώ όλους για τις οδηγίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metallicafan Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 συγνωμη θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.αν βαλω 8gb καρτα θα κολλαει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 πολυ πιθανο να σερνεται το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Ιδεα σου θα ειναι!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 συγνωμη θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.αν βαλω 8gb καρτα θα κολλαει??? όχι, δεν κολ'αει καθόλου. εγώ 8gb έχω και πάει μια χαρα Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisG Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Τελικά το πρόβλημα με την σύνδεση του Κ599 με το pc που περιέγραψα σε προηγούμενο post λύθηκε τελικά με αγορά καινούργιο καλωδίου από ebay. Το καλώδιο έφταιγε τελικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seraios Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 καλησπερα παιδια εχω το κ999 και εδω και μια βδομαδα η οθονη αφης καθε μερα γινοταν και πιο δυσκολη η μετακινηση της με αποτελεσμα τωρα να μην μπορω να μετακινησω τιποτα, υπαρχει λυση γιαυτο το προβλημα, μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση εκτος απο αυτη με τους σταυρους ????? ευχαριστο εκ τον πρωτερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Κατά πάσα πιθανότητα έχεις σπάσει την touch screen.Δες αν σου κάνει "νερά" η οθόνη σου Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seraios Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 οχι φιλε μου η οθονη ειναι πεντακαθαρη, δεν κανει νερα, απλα οταν την αγγιζεις ανταποκρινετε 1% μονο για να πατησης ενα νουμερο θελεις κανα πενταλεπτο για να τα καταφερεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts