baltziak Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Παιδιά οι μπαταρίες του κ599 κάνουν στο M002L?? To Καλωδιο τουλαχιστον κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 ναι κανει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Παιδιά το δούλεψα σήμερα όλη μέρα και έχω να πω ότι όντως είναι πάρα πολύ καλό σε όλα τα χαρακτηριστικά του εκτός από την ακουστική αλλά και το σήμα του … είναι και τα δύο κάκιστα ! Έβαλα και το hands free να δω μήπως αλλάξει κάτι αλλά τα ίδια … έχετε και εσείς τα ίδια προβλήματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 μηπως επεσες σε προβληματικο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 υπαρχει κανεις που να πουλαει ερξαρτηματα του κινητου?οπως κεραια? Τι ακριβώς έχεις κάνει στο κινητό σου και θες κεραία; Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 (edited) Καλησπερα στην παρεα! Παρελαβα και εγω. Η τηλεοραση του πολυ καλη με εικονα αξιοπρεπη. wifi ακομα δεν δοκιμασα, αλλα τον ηχο σαφως μπορεις να τον χαρακτηρισεις εως αθλιο... Στο ραδιο οτι τραγουδι και να ακουσεις, παραμορφωνει πολυ ασχημα ακομα και στην χαμηλοτερη ενταση φωνης. Κι η καμερουλα του αρκετα αξιοπρεπης, εχω δουλεψει και χειροτερες, ακριβων κινητων. Edited March 19, 2010 by Mihalisgggg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 η καμερα θα καταλαβεις ποσο χαλια ειναι σε σκοτεινο μερος χωρις παρα πολυ φως!!! παντος το εχουμε πει μην περιμενουμε καμερα απο τα κινεζικα. εχουν αλλα καλουδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_wolf Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Η κάμερα υστερεί πολυ παιδια , εχω συγκρίνει τις φωτογραφίες 2 MP απο καμερα κινητού ericsson και δεν εχουν καμια σχέση κ ας λεει 1600 χ 1200.Δεν ειναι 2 MP πραγματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Παιδιά το δούλεψα σήμερα όλη μέρα και έχω να πω ότι όντως είναι πάρα πολύ καλό σε όλα τα χαρακτηριστικά του εκτός από την ακουστική αλλά και το σήμα του … είναι και τα δύο κάκιστα ! Έβαλα και το hands free να δω μήπως αλλάξει κάτι αλλά τα ίδια … έχετε και εσείς τα ίδια προβλήματα ? λοιπον.Θα πας settings->phone setup->misc settings->lcd backlight και θα ρυθμισεις το χρονο οσο θες εσυ!!!!!!! Η ακουστικη του φιλε ρυθμιζεται!!! Δες τι εγραψε ενας φιλος 6-7 σελιδες πριν!!!!! Μπες σε enginnering mode και ρυθμισε την ευαισθησια του μικροφωνου ομως εσυ θες!!Ρυθμισε τους ηχους που οι αλλοι σε ακουνε,που εσυ τους ακους,που χτυπαει ο ηχος κλησης κλπ κλπ κλπ Εχει τρελες ρυθμισεις το κινητο πραγματικα πραγμα που αποκλειεται να βρεις σε αλλο κινητο. Οσον αφορα το σημα ενταξει,δεν ειναι και τελειο αλλα την κανει μια χαρα τη δουλεια του!! Και εγω οταν πηρα το τηλεφωνο στην αρχη δεν τρελαθηκα αλλα μετα που διαβαζα εδω μεσα καθε λυση στο προβλημα ολα ηταν αψογα και τελεια και το κινητο τα σπαει στην κυριολεξια!! Θελω να πω πως το κινητο λυνεται. Αρκει να ξεβιδωσετε τις 4 βιδες και με πολυ πολυ προσοχη να προσπαθησετε να βγαλετε την προσοψη ωστε να το καθαρισετε.Θελει πολυ προσοχη αλλα ολα πηγαν κατ ευχην. Η οθονη δεν ειδα πουθενα οτι ειναι sharp... Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 (edited) οκ το βρήκα Ευχαριστώ ! Edited March 20, 2010 by ellohim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 ΠΡΟΣΟΧΗ στο κρυφο μενου!!! μη σας μεινει στο χερι το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 K αυριο το πρωι να μου χαλασει μανωλη δε θα κλαιω τουλαχιστον τα λεφτα που εδωσα... αυτο ειναι το βασικο ατου των κινεζικων.... Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Η οθονη δεν ειδα πουθενα οτι ειναι sharp... Μου κατέστρεψες την μέρα μου :p Γιατί αν έγραφε πάνω sharp θα ήταν sharp; :lol: Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 (edited) K αυριο το πρωι να μου χαλασει μανωλη δε θα κλαιω τουλαχιστον τα λεφτα που εδωσα... αυτο ειναι το βασικο ατου των κινεζικων.... ενταξη λογικο αυτο..... αλλα δεν λεει χαλαμε και μονοι μας καθε μερα ενα!!:p Μου κατέστρεψες την μέρα μου κανε κατι να το ξεπερασεις!! :p Edited March 20, 2010 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 (edited) Παιδια να πάρω αυτό η θα είναι και αυτό μικρό ? http://cgi.ebay.com/Universal-USB-Travel-charger-for-Europe-220V_W0QQitemZ270480508216QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item3ef9e50538 Παιδιά με το mobile internet του F2G τι παίζει ? υπάρχει συμβατότητα με το m002l ? Το έχει δοκιμάσει κανείς ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited March 20, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 ο φορτιστης ειναι οκ αυτος .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiscybernet7 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 ellohim πρωτεινω αυτο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280429198896&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Σουπερ τιμη και αν θυμαμαι καλα σε 1 βδομαδα ειχαν ερθει στην πορτα μου!!!Εχει πολλα φτηνα πραγματακια ο Κινεζος τσεκαρε τον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Για οσους τους ενδιαφερει το n97 mini wifi tv με ελληνικο μενου http://www.e-mobilo.com/n97_mini.html http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3675 http://www.dualsimmobileshop.co.uk/mini-n97-wifi-tv-slide-qwerty-keyboardjavafree-2gb-p-158.html?zenid=pp3aa7mkpldregcvop4p6745r0 http://www.totobay.com/n97-mini-cell-phone-quad-band-dual-card-dual-cameras-wifi-tv-java-motion-sensor-black_p13311.html?sms_ss=kaboodle και φυσικα αμα ψαξετε θα το βρειτε και αλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Πολύ το φοβάμαι αυτό το κινητό ότι θα είναι πολύ μικρό και δεν θα βολεύει.Τρίτη ή Τετάρτη θα το έχω στα χέρια μου να δούμε τι λέει Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 ellohim πρωτεινω αυτο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280429198896&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Σουπερ τιμη και αν θυμαμαι καλα σε 1 βδομαδα ειχαν ερθει στην πορτα μου!!!Εχει πολλα φτηνα πραγματακια ο Κινεζος τσεκαρε τον Σε ευχαριστώ φίλε μου !:) Θα του ρίξω μια ματιά !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Νομίζω πως αυτό το thread είναι το κατάληλο για να ρωτήσω. Έχει κανείς άποψη για το παρακάτω κινητό? http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3658 Επίσης το σαιτ είναι αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Νομίζω πως αυτό το thread είναι το κατάληλο για να ρωτήσω. Έχει κανείς άποψη για το παρακάτω κινητό? http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3658 Επίσης το σαιτ είναι αξιόπιστο? To site που δίνεις είναι αξιόπιστο αλλά στην τιμή που βλέπεις υπολόγισε άλλα 30 δολλάρια για μεταφορικά και άλλα 10 ευρώ που είναι τα έξοδα του western union. Από τις φωτογραφίες που το βλέπω είναι ίδιο κατασκευαστικά με το Changjiang N97 και το Star tv N97 που είναι άψογα.Από τα χέρια μου έχει περάσει και το Ε1000 το οποίο σαν κατασκευή είναι πολύ υποδεέστερο.Λογικά πάντως είναι μια καλή επιλογή το κινητό που δίνεις στο link Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 2-3 ποστ πιο πανω εχουν δωθει λινκ με πιο χαμηλη τιμη...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Παιδια ψαχνω για προσοψη (digitizer) για moo2l. Αν εχει κανεις κανενα χαλασμενο μ002λ που δεν το χρειαζεται ας μου αναντησει!!! Εγω φιλε trixoptosi το καθαρισα απο τη σκονη 3 φορες και την τριτη κοπηκε η καλωδιοταινια που συνδεει την προσοψη με την οθονη. Ειναι ηδη τσακισμενη απο τους κινεζους οποτε δεν θελει και πολυ! Παντως εχουν μεγαλο θεμα με την σκονη, δεν εχουν καθολου στεγανοτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palik Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Καλησπερα παιδια ειδα το κινητο και μ¨αρεσε το θελω για χρηση internet δηλ. για την δουλεια μου (email, skype, gtalk etc.) κανει την δουλεια του η.... μηπως εχετε κατα νου καπιο καλητερο.... επισης θα εκτιμουσα τιχον προτασεις να το παρω απο το ricardo, ebay η μηπως απο τα κινεζικα site απευθειας ? παντως απο Ελληνικα e-shop η τιμες ειναι απαραδεκτες! μεχρι και 50% πανω! thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts