Partsaklo Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Ξέρετε τι φορτιστής από άλλη εταιρεία ταιριάζει; Μπορείς να πάρεις απο e-bay ένα καλώδιο usb για το samsung E900(υπάρχουν με 1.5-3€), για να το φορτίζεις απο τον υπολογιστή σου, και μετά είτε απο ελλάδα είτε πάλι απο ebay έναν φορτιστή για mp3 συσκευές όπου απο την μια πλευρα έχει υποδοχή για το usb καλώδιο και από την άλλη πλευρά μπρίζα(κόστος περίπου 10€). Ετσι θα έχεις και καλώδιο σύνδεσης και φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiscybernet7 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Μια ερωτηση για το κ599, το πισω καπακι του original iphone ταιριαζει?Αποσο εχω τσεκαρει το 599 ειναι 116*63*13mm ενω το iphone 115,5*62,1*12*3.Να υποθεσω οτι οι θηκες σιλικονης ταιριαζουνε λογω υλικου. Ζητω συγνωμη αν εχει ξανασυζητηθει το θεμα αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 οχι δεν κανει το πισω καπακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 (edited) Μια ερωτηση για το κ599, το πισω καπακι του original iphone ταιριαζει?Αποσο εχω τσεκαρει το 599 ειναι 116*63*13mm ενω το iphone 115,5*62,1*12*3.Να υποθεσω οτι οι θηκες σιλικονης ταιριαζουνε λογω υλικου. Ζητω συγνωμη αν εχει ξανασυζητηθει το θεμα αυτο Από πότε έχει πίσω καπάκι το iphone; :wacko: Και ούτε οι θήκες σιλικόνης του ταιριάζουν,είναι λίγο πιο παχύ Edited February 27, 2010 by trackera Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Kαιρο ειχα να ποσταρω εδω. Λοιπον εψαχνα να βρω πληροφοριες για το k599 και επεσα, που αλλου;, εδω. Που μπορω να αγορασω φτηνα το k599; Δεν με ενδιαφερει ποτε θα ερθει, και εχω προπληρωμενη πιστωτικη. Επισης, εχει αγγελιες το φορουμ; Ποιες ειναι οι προυποθεσεις για να τις δει καποιος; Ευχαριστω πολυ, συνεχιζω την αναζητηση εδω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 απο το ebay αγοραζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_wolf Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Βασικα εγω πηρα hands free απο το samsung e-900 που ειχε ενας φιλος μου και ολα καλα.Αρα μπορεις να τα παρεις κι εσυ Φίλε μήπως είναι αυτά ?? http://www.mobilefun.co.uk/samsung-aaep432-p17036.htm πάντως να ξέρουν οι φίλοι μας οτι κυκλοφορούν και ακουστικά για samsung που εχουν το ίδιο βύσμα φαινομενικά αλλα δεν λειτουργούν στο Μ002L. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Αυτά λέτε να κάνουν? Έχουν και αντάπτορα για να βάζεις ότι ακουστικά θέλεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_wolf Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Αυτά λέτε να κάνουν? Έχουν και αντάπτορα για να βάζεις ότι ακουστικά θέλεις!!! Πολύ καλα φαινονται φιλε , το θεμα ειναι να μην ειναι αυτα που ειπα παραπανω οτι κυκλοφορουν , τα οποια ενω εχουν το κανονικο βυσμα , μπαινει κανονικα στην υποδοχη οι επαφες τους ομως δεν ειναι ακριβως ιδιες και δεν κανουν στο Μ002L. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass_ Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 γεια χαρα παιδια. μου εδωσε ενας φιλος μου το συγκεκριμενο κινητο και τωρα προσπαθω να το ψαξω λιγο. ενα αρχικο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μου συνδεεται με το pc. βαζω το καλωδιο αυτο που εχει ο φορτιστης και μου βγαζει καποιες επιλογες οπως μαζικη αποθηκευση, webcam, θυρα com κτλ. επιλεγω την επιλογη μαζικη αποθηκευση αλλα δεν γινεται τιποτα στο pc. οσο και εαν εψαξα δεν βρηκα την λυση. το κινητο γραφει επετευχθει αλλα στο pc δεν εμφανιζεται τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver_sun Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Θήκη σιλικόνης σίγουρα κάνει το έχω δοκιμάσει.Για hard case δεν ξέρω αλλά πιθανολογώ ότι θα κάνει Χαίρεται!!!!Μόλις προχτές πήρα το Μ002l.Λειτουργούν μεχρι στιγμης τουλάχιστον όλα κανονικά...και ιντερνετ και τηλεόραση γενικά όλα καλά..... Μήπως ξέρει κανείς να μου προτείνει κάποιο εύκολο πρόγραμμα για να αλλάζω ανάλυση στις ταινίες και στα βίντεο για να μπορώ να τα βλέπω στο κινητό??? και κάτι ακόμα....σε τι ανάλυση θα πρέπει να τις μετατρέπω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 format factory τα μετατρεπη ολα απο παντου ...δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 format factory τα μετατρεπη ολα απο παντου ...δωρεαν Και για περισσότερες πληροφορίες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=264466 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver_sun Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Και για περισσότερες πληροφορίες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=264466 Χτες βρήκα ακόμα ένα πρόγραμμα που μου άρεσε!!! λέγεται any video converter θα κοιταξω κι αυτό που μου λες!!! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiscybernet7 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Από πότε έχει πίσω καπάκι το iphone; :wacko: Και ούτε οι θήκες σιλικόνης του ταιριάζουν,είναι λίγο πιο παχύ ενοω το πλαστικο που εχει το μηλο επανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiscybernet7 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 γεια χαρα παιδια. μου εδωσε ενας φιλος μου το συγκεκριμενο κινητο και τωρα προσπαθω να το ψαξω λιγο. ενα αρχικο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μου συνδεεται με το pc. βαζω το καλωδιο αυτο που εχει ο φορτιστης και μου βγαζει καποιες επιλογες οπως μαζικη αποθηκευση, webcam, θυρα com κτλ. επιλεγω την επιλογη μαζικη αποθηκευση αλλα δεν γινεται τιποτα στο pc. οσο και εαν εψαξα δεν βρηκα την λυση. το κινητο γραφει επετευχθει αλλα στο pc δεν εμφανιζεται τιποτα. Συνηθως την 3η φορα που θα το συνδεσεις με τον υπολογιστη σου θα διαβασει το κινητο.Εδω θα βρεις οτι χρειαζεσαι http://www.china-mobile-phone.com/service/download.htm οι drivers δουλευουν δοκιμασμενα σε xp/vista/7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Συνηθως την 3η φορα που θα το συνδεσεις με τον υπολογιστη σου θα διαβασει το κινητο.Εδω θα βρεις οτι χρειαζεσαι http://www.china-mobile-phone.com/service/download.htm οι drivers δουλευουν δοκιμασμενα σε xp/vista/7 Καλησπερα, Πως κανουμε εγκατασταση αυτους τους drivers? Παω πανω στο αρχειο ,δεξι κλικ και επιλεγω εγκατασταση.Μου βγαζει οτι το αρχειο inf δεν υποστηριζει αυτον τον τυπο εγκαταστασης. Χρειαζεται μηπως να το μεταφερω σε καποιον συγκεκριμενο φακελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Φιλος με ρωταει αν θα εχει κανονικα ιντερετ περνωντας τις ρυθμισεις WINDPLUS στο Κ599.Για πειτε γνωμες , υπαρχει κατι το οποιο πρεπει να προσeξει ? Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Υπάρχει δυνατότητα το κιν να συνδεθεί με εξωτερικό δέκτη GPS (μέσω bluetooth) και να τον χρησιμοποιήσουν τα google maps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 όχι,δεν υπάρχει έκδοση του google maps που να δουλεύει μέσω java και να μπορεί να συνδεθεί με κεραία gps Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_wolf Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Αυτά λέτε να κάνουν? Έχουν και αντάπτορα για να βάζεις ότι ακουστικά θέλεις!!! Tελικα κανουν αυτα που παραθετει ο φιλος μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Παιδιά σκέπτομαι να πάρω και εγώ το M002L αλλά έχω κάποιες απορίες …. 1 – Τι παίζει με την ακτινοβολία ? 2 – Η ποιότητα στην ομιλία είναι καλή ? 3 – Έχει ανοιχτή συνομιλία και αν ναι τι ποιότητα έχει ? 4 – Ότι αφορά το cpu τι ταχύτητα είναι ? βλέπουμε video files κανονικά η με σπασίματα ? 5 – Βλέπω ότι υπάρχουν δυο εκδόσεις …. Πια να πάρω ? Ελπίζω να μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 αντε παλι με την ακτινοβολια. εχει τρελη ακτινοβολια λεμε. δεν εχει επεξεργαστη. αν το θες για βιντεο και τετοια παρε ενα γνησιο για να μη κανεις μετα παραπονα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 καλησπερα μηπως ξερετε που μπορω να βρω αυτο το κινητο σε καλη τιμη σε καποιο μαγαζι η στο internet?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 στο ebay και εδω http://www.e-mobilo.com/m002l.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts