trackera Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Αυτό είναι το μελανό σημείο των κινέζικων κινητών αυτής της "γενιάς".Το μόνο κινητό με καλή αυτονομία είναι το t518i Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 περα απο την μπαταρια ειναι οτι δεν υποστηρήζει 3G k video κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 ...όπως όλα τα κινέζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 περα απο την μπαταρια ειναι οτι δεν υποστηρήζει 3G k video κλήσεις γιατι δεν εχουν 3g network ,τωρα μπαινει στην κινα, ηταν απαγορευμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Λοιπόν παιδιά μόλις παρέλαβα το κινητό που σας έλεγα. http://cgi.ebay.com/QUAD-BANDS-DUAL-SIM-WIFI-FM-MP3-TV-PHONE-W9-UNLOCKED_W0QQitemZ280437261725QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item414b5d059d Το άνοιξα και είδα ότι το μοντέλο είναι το ZOHO W901. Τώρα το φορτίζω. Τι ξέρουμε για αυτό το μοντέλο; Αντίστοιχο του κπ599 ? Τα ίδια έχουν (μενού, λειτουργίες, wifi, tv κτλ), απλά εμένα έχει hardware πληκτρολόγιο που το ήθελα, για αυτό το πήρα. Θα κάνω και review σε κάποια φάση πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) Λοιπόν παιδιά μόλις παρέλαβα το κινητό που σας έλεγα. http://cgi.ebay.com/QUAD-BANDS-DUAL-SIM-WIFI-FM-MP3-TV-PHONE-W9-UNLOCKED_W0QQitemZ280437261725QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item414b5d059d Το άνοιξα και είδα ότι το μοντέλο είναι το ZOHO W901. Τώρα το φορτίζω. Τι ξέρουμε για αυτό το μοντέλο; Αντίστοιχο του κπ599 ? Τα ίδια έχουν (μενού, λειτουργίες, wifi, tv κτλ), απλά εμένα έχει hardware πληκτρολόγιο που το ήθελα, για αυτό το πήρα. Θα κάνω και review σε κάποια φάση πάντως. απο oτι φενεται απο την φωτογραφια ειναι το ιδιο μενου με του κ599!! Edited January 21, 2010 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 ενταξει με αυτη την τιμη μην περιμενετε να κανουν τα παντα ''τελεια''. Οτι πληρωνεις παιρνεις.... Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 απο oτι φενεται απο την φωτογραφια ειναι το ιδιο μενου με του κ599!! μα τα περισσοτερα κινεζικα εχουν το ιδιο μενου..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 ενταξει με αυτη την τιμη μην περιμενετε να κανουν τα παντα ''τελεια''. Οτι πληρωνεις παιρνεις.... μια χαρα κανουν την δουλεια τους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) Λοιπόν. Το κινητό φοράει το ΜΤ6235 τσιπάκι. Η οθόνη μια χαρά, το ασύρματο μια χαρά, σέρφαρα κανονικά, το μόνο που δεν κατάφερα είναι να δω βίντεο στο youtube (έκανα αυτό με τα προφίλ του player αλλά τζίφος). Μόνο αν τα κατεβάσω και τα δω offline. Δοκίμασα και με opera και με bolt. Δεν καταλαβαίνω γιατί. E τι άλλο. Έχει 2 αρχικά μενού, ένα σαν το Iphone και ένα άλλο, προφανώς όλα έτσι θα είναι. Το 2ο μενού είναι αυτό : http://i645.photobucket.com/albums/uu177/phone-china/18.jpg?t=1245954234 Θεωρητικά είναι webcam όταν το συνδέεις στον υπολογιστή. Εμένα άλλοτε πιάνει (δείχνει εικόνα) και τις περισσότερες φορές μαύρη μαυρίλα. Drivers βρήκα κανονικά από το http://www.china-mobile-phone.com/service/download.htm Η λήψη της τηλεόρασης τζετ και δε χάνει και καθόλου frames η εικόνα. Ε για ό,τι άλλο ρωτήστε. Και αν έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα, κάποια συμβουλή κτλ ευπρόσδεκτη. Ακούστε και το κουφό. Πάνω έχει 2 υποδοχές, πολλά από αυτά από τα κινητά λένε ότι φορτίζουν με φορτιστές ΝΟΚΙΑ. Εμένα έχει μια πιο χοντρή (που μπαίνει ο παλιός φορτιστής ΝΟΚΙΑ με το πιο παχύ βύσμα και στο δίπλα ο λεπτός). Λοιπόν, βάζω παλιό φορτιστή, μου γράφει "συνδέθηκαν ακουστικά". Το βάζω στη πρίζα, τίποτα. Βάζω στο δίπλα στο λεπτό φορτιστή ΝΟΚΙΑ, δεν κάνει τίποτα. Βάζω άλλο φορτιστή ΝΟΚΙΑ λεπτό (καλά ίδιους δεν έχουν όλα τα ΝΟΚΙΑ?) και φορτίζει κανονικά. Τι γίνεται ρε γμτ, θα μας τρελάνει ο κινέζος :) Επίσης έχω την εντύπωση πως το σήμα της 1ης κάρτας (vodafone) είναι πιο χαμηλό από το συνηθισμένο. Και αυξομειώνεται ψιλοπερίεργα. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited January 22, 2010 by AfterForever Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegasus28 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Καλημέρα παίδες..... Έκανα ανάρτηση στο άλλο θέμα με το star tech 5000 και δεν έχω λάβει καμία απάντηση μέχρι τώρα, πράγμα που δεν μου κάθεται καλά, αν κρίνω από τον αριθμό των posts σε αυτό το θέμα.... Οι ερωτήσεις μου λοιπόν συνοψίζονται στις εξής: 1. Ποιό είναι τελικά καλύτερο? Το k599 ή το star tech 5000? 2. Μήπως το star tech 5000 βγήκε αργότερα από τον Ιούνιο που βγήκε το k599 και αυτό ίσως να είναι και ένα στοιχείο που να το κάνει λίγο καλύτερο (ίσως σε επεξεργαστή, ίσως σε εσωτερική μνήμη, ίσως σε λοιπά χαρακτηριστικά) 3. Πως μπορώ να ξεχωρίσω αν σε κάποιο κατάστημα το μοντέλο k599 που διαθέτουν έχει 2 ηχεία και όχι ένα όπως το αρχικό μοντέλο? 4. Γιατί δεν μπορώ να βρω σε κανένα ξένο site το star tech 5000, παρά μόνο στα ελληνικά sites? Έψαξα για κινέζικα και αγγλικά sites και παραδόξως δεν βρήκα τίποτα... 5. Τελικά η διαφορά τιμής που διαπίστωσα μεταξύ του k599 και του star tech 5000 μπορεί να θεωρηθεί ένδειξη ανωτερότητας, με δεδομένο ότι όλοι οι κλώνοι είναι από το ίδιο κράτος κατασκευασμένοι? 6. Τι έχει παιχτεί με το κατάστημα easy buy world και δε δέχεται παραγγελίες? Να σημειώσω ότι είμαι εδώ και ένα χρόνο ένας ευχαριστημένος κάτοχος I9-3g που το αγόρασα από το easybuyworld... Όσο για το sar που λένε πολλοί σε αυτό το θέμα..... αν με βοηθήσετε να καταλήξω σε κάποιο και να το αγοράσω, θα το δοκιμάσω, μιας και έχω φίλο που έχει μετρητή!! Θα χαρώ πολύ να έχω ανταπόκριση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos86 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Μπορείς να δώσεις λίγο αναλυτικά ή όποιος άλλος έχει την γνώση τα βήματα που πρέπει να γίνουν στον player και στον router μιας και εμένα κάνει ακριβώς τα ίδια και ακόμα με παιδεύει χωρίς να έχω βρει κάποια λύση ακόμα Ευχαριστώ το ιδιο ηθελα να ρωτησω και γω,αν γνωριζει καποιος ας πει!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Εμένα το δικό μας έπαθε κάτι πολύ κουφό. Χθες το home button αποκρινόταν με πολύ απαλό πάτημα και σήμερα δε πατιέται καθόλου!! Μπορώ να το ανοίξω κάπως να δω τι έπαθε τέσπα? Όχι τίποτα άλλο, δεν έχω και εγγύηση και λυπάμαι την αδερφή μου :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Μάλλον θα μπήκαν υγρά στο πλήκτρο.. Κάτι παρόμοιο είχα πάθει σε νοκια κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos_19 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 παιδια μολις πηρα και εγω το κ599 και θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να δω τα βιντεακια απο το youtube..please οποιος ξερει να απαντησει μην μου πειτε να διαβασω τα προηγουμενα posts γιατι το εκανα και δεν εβγαλα ακρη..σας ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 ρε παιδια δεν μπορω να βρω πως να ρυθμισω το gprs για να εχω ιντερνετ απο την wind.ξερει κανεις κατι???? Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 http://www.jagamobile.com/index.php?target=pages&page_id=support Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 THANKS :D Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 @decibel: Βάση των κανονισμών του forum... Το μέλος, εφόσον πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις, έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Η δικιά σου είναι πολύ παραπάνω (124.49 KB). Διόρθωσε το σε παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 παιδια δυο ερωτησεις,αξιζει να παρω το κ599 και αν ναι απο ποιο σιτε? Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 δεν αξιζει . ειναι κινεζικο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 δεν αξιζει . ειναι κινεζικο!! +1 :lol:Άσε που μπορεί να μην παίζει και youtube. :heat: Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 youtube δεν θα παιζει σιγουρα. δεν βλεπεις τι γινεται παραπανω ? ολοι ρωτανε γιατι δεν παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 εμενα γιατι επαιζε :wacko: λετε να μην ηταν κινεζικο αλλα γιαπωνεζικο :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 youtube παιζει, απλά οι περισσότεροι δεν ξερουν πως γιατί απλά δεν διαβάζουν το thread Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts