Jump to content

kyriakos86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kyriakos86

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kyriakos86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδία εμενα δεν μπορει να ενωθει με Wi-Fi,δηλαδη κανω αναζητηση ασυρματων δυκτιων και πεταει το μηνυμα ''αδυνατη η ευρεση ''.Πριν λιγες ωρες δουλευε κανονικα δεν ξερω τον λογο που παρουσιαστηκε αυτο το προβλημα.Εκανα Μαστερ ρεσετ αλλα τιποτε,εσβησα ολες τις ''κατεβασμενες εφαρμογες'' αλλα το προβλημα υπαρχει..αν μπορειτε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα.Σας ευχαριστω και χρονια σας πολλα!
  2. Απλα ειπα να γραψω το προβλημα εδω μηπως και εχει ξαναγινει σε καποιον αλλο και μπορει να βοηθησει..Αλλα αποτι βλεπω χλωμο
  3. Γιατι ομως για μιση μερα ηταν μια χαρα και υστερα δεν την αναγνωριζει;μπας και ειναι καμια ρυθμιση στο κινητο ή καθαρα θεμα συσκευης;
  4. φιλε droulli εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων(1122),εβαλα και αλλη καρτα και ουτε αυτη τη διαβαζει,ενω σε κινητο φιλου παρομοιο με το δικο μου τις διαβαζει μια χαρα..σκευτομαι για ελατωματικη συσκευη ή να μην ''καθετε'' καλα η καρτα μνημης στην μικρη υποδοχη.Δεν ξερω τι αλλο να κανω!
  5. Παιδια καλησπερα.Χτες παρελαβα και γω το κινητο.Μεσα στη συσκευη ειχε ηδη 2 giga μνημη(microSD).Συνδεσα κανονικα το κινητο με το λαπτοπ εβαλα μερικα τραγουουδια και φωτογραφιες.Αποσυνδεσα το καλωδιο και ηταν ολα μια χαρα ,διαβαζε κανονικα την καρτα μνημης.Μετα απο 2-3 ωρες το κινητο δεν διαβαζε την μνημη εδειχνε μονο την μνημη του κινητου χωρις αλλη επιλογη..Δεν χερω τη φταιει ισως ειναι ελατωματικη η συσκευη;Αλλα γιατι στην αρχη η καρτα μνημης ηταν μια χαρα και μετα απο λιγο δεν την εβρισκε;οποιαδηποτε βοηθεια θα μου ηταν πολυτιμη!Σας ευχαριστω.
  6. το ιδιο ηθελα να ρωτησω και γω,αν γνωριζει καποιος ας πει!ευχαριστω
×
×
  • Create New...