mic31 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Έχει κάννει κάποιος αναβάθμιση firmware? και αν ναι από που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 δεν μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Το στέλνεις πίσω στην Κίνα και στο περνάνε αν θες. Έχω το firmware αλλά θέλει ειδικό καλώδιο για να το φλασάρεις και με τον κίνδυνο πάντα να σου μείνει στα χέρια το κινητό Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Ανάλογα την έκδοση του k599 μπορεί να έχει αυτό το πληκτρολόγιο ή όχι.Δεν το έχουν όλα όμως.Κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά firmware για το κ599 και προφανώς στο δικό σου δεν έχει αυτό το πληκτρολόγιο.Πλέον σε πολλά από τα καινούρια κ599 υπάρχει και πάλι το handwriting και ένα νέο χαρακτηριστικό το touch vibrating Μπορώ αυτά να τα περάσω και εγώ στο κινητό, φλασάροντας το με το ειδικό καλώδιο που λες; Να μείνει τούβλο δε με ενδιαφέρει, δε το χρησιμοποιώ σα βασικό. Το καλώδιο μήπως το έχεις εσύ να σου το αγοράσω? Και αν ναι, αν γίνεται, τι μπορώ να του βάλω; Το έχω βαρεθεί άσχημα, δε μπορείς να του κάνεις τίποτα. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Έχω και το καλώδιο και το firmware απλά πρέπει να κάτσω κάποια μέρα σε pc με windows xp για να κάνω δουλειά γιατί στα windows 7 δεν γίνεται τίποτα.Το καλώδιο δεν το έχω για πούλημα αλλά μην φανταστείς ότι μπορείς να κάνεις και πολλά με αυτό.Μόνο να περάσεις το firmware μπορείς και αυτό το firmware που έχω δεν ξέρω ακόμα πόσο καινούριο είναι Rε παιδιά πάω στα Settings στο Accelerometer Calibration Και μου λέει press LSK. Τι διάολο είναι αυτό το LSK?? Ένα ΟΚ έχει μόνο, το πατώ και δε γίνεται τίποτα στο calibration.Βάλε το κινητό σε μια επίπεδη επιφάνεια και πήγαινε στο accelometer calibration και πάτα ok και είσαι εντάξει(αυτό το LSK σημαίνει lock screen keypad) Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Έχω και το καλώδιο και το firmware απλά πρέπει να κάτσω κάποια μέρα σε pc με windows xp για να κάνω δουλειά γιατί στα windows 7 δεν γίνεται τίποτα.Το καλώδιο δεν το έχω για πούλημα αλλά μην φανταστείς ότι μπορείς να κάνεις και πολλά με αυτό.Μόνο να περάσεις το firmware μπορείς και αυτό το firmware που έχω δεν ξέρω ακόμα πόσο καινούριο είναι Το καλώδιο που το βρήκες? Βασικά, τα καινούρια Κ599, πέρα από αυτό το πληκτρολόγιο (που το θέλω ΠΟΛΥ!) και το touch vibration, τι άλλο έχουν; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoulas Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Παραξενο τωρα το BOLT λειτουργει και κατεβαζω τα βιντεακια κανονικα σε 3gp, χαλια η ποιοτητα αλλα λειτουργει τουλαχιστον, τωρα με το Mini Opera δεν γινετε ακομα, ο player προσπαθει να το ανοιξει αλλα βγαζει μηνυμα λαθους. Edit: Ενταξει βρηκα τι φταιει και το player δεν ανοιγει τα βιντεο απο Youtube, ειναι επειδη το streaming απο RTSP θελει να εχεις στο router που εισαι συνδεδεμενος να εχει ανοικτο port udp (Στις ρυθμησεις του player μπορειτε να δειτε η και να αλλαξετε ποιο port). Τα βιντεακια παιζουν αμεσως τωρα μεσα απο Mini Opera! Μπορείς να δώσεις λίγο αναλυτικά ή όποιος άλλος έχει την γνώση τα βήματα που πρέπει να γίνουν στον player και στον router μιας και εμένα κάνει ακριβώς τα ίδια και ακόμα με παιδεύει χωρίς να έχω βρει κάποια λύση ακόμα Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Το καλώδιο που το βρήκες? Βασικά, τα καινούρια Κ599, πέρα από αυτό το πληκτρολόγιο (που το θέλω ΠΟΛΥ!) και το touch vibration, τι άλλο έχουν; Το καλώδιο είναι αυτό http://img207.imageshack.us/i/img0093ac.jpg/ Τα καινούρια k599 έχουν επιπλέον και ελληνικά εικονίδια στο μενού.Γενικά ανά 15 μέρες περίπου παρατηρούνται κάποιες ψιλοαλλαγές.Για παράδειγμα τώρα το acceleration calibration δεν υπάρχει στο μενού του κινητού. Το καλώδιο το πήρα από αυτόν που παίρνω και τα κινητά Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Πόσο σου κόστισε το καλώδιο; Μήπως θα μπορούσες να μου παραγγείλεις και εμένα ένα και να μου το στείλεις (φυσικά θα τα πληρώσω-αρκεί η τιμή να είναι και λογική :p) Έχει αρκετές ελλείψεις κατ'εμέ το δικό μου κομμάτι, και είναι αρκετά laggy. Ειδικά το πληκτρολόγιό του είναι άστα να πάνε Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Το καλώδιο μου το έδωσε δωρεάν,έτσι κι αλλιώς παίρνω πολλά από αυτόν,αλλά δεν τα πουλάει και εκείνος.Οπότε δεν μπορώ να σου παραγγείλω,άσε που ακόμα δεν έχω καταφέρει να φλασάρω στο pc μου,πρέπει να κάτσω σε pc με windows xp για να δοκιμάσω.Και δεν ξέρω το firmware που μου έχει δώσει τι χαρακτηριστικά έχει για το κινητό Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimman07 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Γεια σας παιδια και χρονια πολλα σε ολους!!Μετα απο πολλες επισκεψεις αποφασισα και γω να να γινω μελος του site:)Τελικα μετα απο ωρες ψαξιματος αποφασισα και γω να δοκιμασω εναν κλονο iphone!Ειμουν αναμεσα στα 599-α007-v88-m002l και w350!Και τελικα διαλεξα το w350 και ελπιζω να το χαρω τουλαχιστο.Το περιμενο απο μερα σε μερα και θα ηθελα αν ειναι εφιχτο και το εχει καποιος να μου πει την γνωμη του!!!Οντως το m002l φενεται πολυ καλη περιπτωση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nontas13 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 παιδια μηπως μπορει καποιος να ποσταρει ενα site με εφαρμογες java συμβατες με το κ599?και να εξηγησει λιγο πως να τις περασουμε γιατι ειμαι εντελως καινουριος με το κινητο.... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 ολα τα ιδια ειναι ! πολυ μικρες διαφορες εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 παιδια μηπως μπορει καποιος να ποσταρει ενα site με εφαρμογες java συμβατες με το κ599?και να εξηγησει λιγο πως να τις περασουμε γιατι ειμαι εντελως καινουριος με το κινητο.... ευχαριστω site συγκεκριμενο δεν ξερω..αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι απο δω και απο κει...θα βρεις συμβατα παιχνιδια και εφαρμογες για το κινητο αυτο.τωρα η μπαινεις μεσω wifi απο το κινητο σου και τα κατεβαζεις δωρεαν απο το getjar.com η τα βρισκεις απ'αλλου και τα στελνεις στο κινητο σου απο τον υπολογιστη μεσω bluetooth η τα περνας στην καρτα μνημης με ενα card reader. για μενα ο πιο ευκολος τροπος ειναι με bluetooth.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest djMitsos Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 παιδια τι εχετε να πειτε για το jaga v30j dream το πιρα πριν μια εθδομαδα και δεν βρισκω τιποτα να κατεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimman07 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Γεια σας παιδια και χρονια πολλα σε ολους!!Μετα απο πολλες επισκεψεις αποφασισα και γω να να γινω μελος του siteΤελικα μετα απο ωρες ψαξιματος αποφασισα και γω να δοκιμασω εναν κλονο iphone!Ειμουν αναμεσα στα 599-α007-v88-m002l και w350!Και τελικα διαλεξα το w350 και ελπιζω να το χαρω τουλαχιστο.Το περιμενο απο μερα σε μερα και θα ηθελα αν ειναι εφιχτο και το εχει καποιος να μου πει την γνωμη του!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddie8 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Μολις το αγορασα κι εγω και περιμενω να μου ερθει απο το Χονγκ Κονγκ. Επεσαν οι γιορτες και μαλλον θα μου αργησει να ερθει. Το πηρα σχετικα πολυ φτηνα, 150usd, δηλαδη περιπου 105€ με 8gb καρτα, πενακι, θηκη, φορτιστη αυτοκινητου και σε ασπρο χρωμα που το γουσταρα απο την αρχη που το ειχα δει. Εχω πολυ αγωνια να δω πραγματικα αυτο που περιμενα. Αυτο που με καιει ειναι να βρω καμια εφαρμογη να του βαλω μεσα, οπως gps και κανα θεμα, απ' οτι εχω ψαξει μεσα στο myphone ειναι ακριβως ιδιο με το Κ599 για αυτο κοιταω και διαβαζω το θεμα που εχει ανοιξει εκει για πληροφοριες. Παιδια αν ξερει κανενας κανενα καλο site για να κατεβασω καμια εφαρμογη και κανα θεματακι θα του ημουν ευγνωμων. Μολις το πιασω κι εγω στα χερια μου θα πω τις πρωτες μου εντυπωσεις. Οποιος παντως ενδιαφερεται μπορω να του πω με προσωπικο μηνυμα που να το βρει και να ζητησει απο το συγκεκριμενο πωλητη το κινητο. Από ποιο σάϊτ το αγόρασες, φίλε; Πολύ καλή τιμή φαίνεται με αυτά που το συνοδεύουν! Τελωνείο πληρώνουμε, βρε παιδιά, όταν έρχονται τα κινητά από Κίνα, Χονγκ Κονγκ κλπ; Δε νομίζω, έτσι; Παράθεση Η ζωή είναι ΠΟΛΥ μικρή, μην χάνεις ούτε μέρα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisss77 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Χρόνια πολλά σε όλους, παιδιά υπάρχουν ρυθμίσεις για το κ599 για mms cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex72gr Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Χρόνια πολλά σε όλους, παιδιά υπάρχουν ρυθμίσεις για το κ599 για mms cosmote? :D Χρονια πολλα σε ολους και ολες και απο εμενα !!!!!!Οσο αναφορα τις ρυθμίσεις mms cosmote , απλα τους παιρνεις τηλ ,τους λες οτι ειναι κινεζικο και σου τις στελνουν με sms .Eτσι εκανα εγω παντως ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_par Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Χρόνια πολλά σε όλους, παιδιά υπάρχουν ρυθμίσεις για το κ599 για mms cosmote? Χρόνια πολλά! Όλες οι ρυθμίσεις για WAP, MMS όλων των εταιριών για το κ599 είναι εδώ: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisss77 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 ολα καλα αλλα το APN που ειναι? δεν υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsolix Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Από ποιο σάϊτ το αγόρασες, φίλε; Πολύ καλή τιμή φαίνεται με αυτά που το συνοδεύουν! Τελωνείο πληρώνουμε, βρε παιδιά, όταν έρχονται τα κινητά από Κίνα, Χονγκ Κονγκ κλπ; Δε νομίζω, έτσι; Εμένα μου ηρθε με 3€ τελωνειακο φορο...Ψιλα!!!! οσο για τον εμπορο το βρηκα απο το wholesale.alibaba.com, οταν πατησεις αναζητηση θα βρεις την πιο οικονομικη τιμη και αφου μιλησεις live με τον εμπορο θα του ζητησεις να σου στειλει εκτος των αλλων και τα δωρακια. Εγω και δυο φιλοι μου καναμε το ιδιο και πηραμε τα δωρακια... Παράθεση M002L, the best iPhone clone ever... http://1.bp.blogspot.com/_9zmpM4MiKcw/SvKstnmi-0I/AAAAAAAAACI/oUZOhfcBks8/s320/Paypal_M002L_Quad-band_Dual_SIM_Card_Phone_with_WIFI_TV%5B1%5D.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyelectroman Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Καλησπέρα παιδιά! Και εγώ από εχτές απέκτησα το κινητάκι αυτό και μπορώ να πω ότι οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Αυτό που θέλω να ρωτήσω αν το έχετε συναντήσει και εσείς είναι το εξής: όταν πάω να γράψω μύνημα σε μερικά πλήκτρα όταν τα πατάω από 160 χαρακτήρες που έχει το μήνυμα με πετάει στους 60. Ξέρετε μήπως κάτι? Το κάνει και στο δικό σας? Καλησπέρα παιδιά και πάλι. Μπορείται να μου απαντήσετε σε αυτό που ρώτησα προηγουμένως αν γνωρίζεται κάτι ή αν έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 με ελληνικά θα γράφεις με 70 χαρακτήρες το κάθε μήνυμα,με greeklish θα γράφεις με 160 Εμένα μου ηρθε με 3€ τελωνειακο φορο...Ψιλα!!!! οσο για τον εμπορο το βρηκα απο το wholesale.alibaba.com, οταν πατησεις αναζητηση θα βρεις την πιο οικονομικη τιμη και αφου μιλησεις live με τον εμπορο θα του ζητησεις να σου στειλει εκτος των αλλων και τα δωρακια. Εγω και δυο φιλοι μου καναμε το ιδιο και πηραμε τα δωρακια... Για να προλάβω κι άλλους που μπορεί να ακολουθήσουν την ίδια μέθοδο με εσένα να πώ ότι στο alibaba το ποσοστό των πωλητών που δεν είναι αξιόπιστοι είναι αρκετά μεγάλο.Αν κάποιος θέλει να έρθει σε επαφή με κάποιον έμπορο άμεσα ας το κάνει με πωλητές που θα βρεί στο global sources ή με αξιόλογους πωλητές από το ebay ;) Τα 3 ευρώ που πλήρωσες δεν ήταν τελωνειακός φόρος αλλά το κόστος της παράστασης στο τελωνείο,αν πλήρωνες για τον εκτελωνισμό τότε θα σου ερχόταν 40-100 ευρώ επιπλέον κόστος. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimman07 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Γεια σας παιδια!Εχει παρει καποιος αυτο το κινητο??? Και αν ναι ας μου πει την γνωμη του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts