trackera Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Μην αγχώνεσαι Φώτη είναι μια πολύ απλή διαδικασία για να το φτιάξεις.Είναι ένα bug που έχουν κάποια από τα κινητά αυτής της γενιάς.Για την λύση στο πρόβλημά σου δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2942777#post2942777 3 λεπτά με το ρολόι θα κάνεις Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis70 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω και θα δω τι θα γίνει εντάξει, διορθώθηκε το πρόβλημα. Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos87 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Καλησπέρα σας είμαι κατοχος του Κ599 εδς και 2 μήνες και ειμαι υπερευχαριστημενος. το θεμα ειναι οτι χθες μου εκλεισε απο μπαταρια και το εβαλα να φορτισει και το μονο που κανει ειναι να αναβει ι οθονη για 2 δευτερολεπτα και μετα ξανασβηνει. και δε φορτιζει.. δοκιμασα αλλη μπαταρια απο ενος φιλου που εχει το ιδιο και το κινητο λειτουργει και φορτιζει κανονικα.. προφανως θελει η μπαταρια αντικατασταση. Γνωριζει μηπως κανεις που μπορουμε να βρουμε μπαταριες για το Κ599 σας ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOISIS Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Τελικά κατάφερα να μπω με το έξεις τρόπο στο δίκτυο μου. Μπήκα στο Acces Point Settings και έφτιαξα της ρύθμισης μου χειροκίνητα και έβαλα τους αριθμούς TCP και IP του παροχου μου της vivodi και δούλεψε. μηπως μπορεις να γραψεις αναλυτικα τι εκανες γιατι και εγω μπαινω στο δυκτιο αλλα καθε φορα πληκτρολογω το 16ψηφιο κωδικο αν θελεις στειλε πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Καλησπέρα σας είμαι κατοχος του Κ599 εδς και 2 μήνες και ειμαι υπερευχαριστημενος. το θεμα ειναι οτι χθες μου εκλεισε απο μπαταρια και το εβαλα να φορτισει και το μονο που κανει ειναι να αναβει ι οθονη για 2 δευτερολεπτα και μετα ξανασβηνει. και δε φορτιζει.. δοκιμασα αλλη μπαταρια απο ενος φιλου που εχει το ιδιο και το κινητο λειτουργει και φορτιζει κανονικα.. προφανως θελει η μπαταρια αντικατασταση. Γνωριζει μηπως κανεις που μπορουμε να βρουμε μπαταριες για το Κ599 σας ευχαριστω.... Θα παραγγειλω κατι κινητα απο Κινα.Αμα θελεις μπορω να ζητησω να μου στειλλουν μια μπαταρια μαζι με τα αλλα κινητα. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_par Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Έχω το κ599. Μπαίνω στο Facebook κανονικά αλλά δεν ξέρω πως να κάνω συνομιλία. Γίνεται, ξέρει κανείς? Και πως? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Έχω το κ599. Μπαίνω στο Facebook κανονικά αλλά δεν ξέρω πως να κάνω συνομιλία. Γίνεται, ξέρει κανείς? Και πως? Ευχαριστώ! φιλε δεν γινεται,ακομα και στα windows mobile η επισημη εφαρμογη του facebook δεν εχει chat .Aν θες δοκιμασε να βαλεις στον οπερα αυτη τη διευθυνση http://facebook.com/presence/popout.php (αφου πρωτα εχεις κανει log in στο facebook),κι αν σου ανοιξει το chat αποθηκευσε τη σελιδα για να μπαινεις κατευθειαν,δεν μπορω πλεον να το δοκιμασω εγω γιατι το εχω δωσει το τηλεφωνο.Aλλος τροπος ειναι να εγκαταστησεις το nimbuzz που εχει chat για facebook, msn, skype και αλλα Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisss77 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Καλημέρα παιδιά υπάρχει κάποιο link για java εφαρμογές για το κ599? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_26 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 εχω διαθεσιμα τηλεφωνα κ599 και αξεσουαρ. usb, handsfree, φορτιστες σπιτιου, φορτιστες αυτοκινητου και απο εβδομαδα θα εχω και μπαταριες. οποιος θέλει ας στείλει μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fastnickride Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 ρε παιδιά μπορεί κάποιος που έχει το manual της συσκευης να μου το στείλει? ας μου στείλει pm για να του στείλω το email. αν κάποιος είναι αθήνα μπορούμε να βρεθούμε να τα βγάλω φωτοτυπίες. έχω ψάξει παντού αλλά δεν το βάζουν στο διαδίκτυο! έχω την συσκεύη odyssey αλλά πρέπει να έχει τις ίδιες ρυθμίσεις και λειτουργίες! έχω αναφέρει και στο post του odyssey. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 ρε παιδιά μπορεί κάποιος που έχει το manual της συσκευης να μου το στείλει? ας μου στείλει pm για να του στείλω το email. αν κάποιος είναι αθήνα μπορούμε να βρεθούμε να τα βγάλω φωτοτυπίες. έχω ψάξει παντού αλλά δεν το βάζουν στο διαδίκτυο! έχω την συσκεύη odyssey αλλά πρέπει να έχει τις ίδιες ρυθμίσεις και λειτουργίες! έχω αναφέρει και στο post του odyssey. ευχαριστώ Δεν θα σε βοηθήσει και σε τίποτα να έχεις το manual.Κάτσε λίγο και δούλεψε το κινητό και θα το μάθεις.Τα manual των κινέζικων δεν είναι και πολύ καλά. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis70 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 καλησπέρα σε όλους παρήγγειλε κι ένας φίλος το k599 και δεν λειτουργεί καθόλου η οθόνη αφής.Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο;Πάντως ο πωλητής είναι αξιόπιστος κι όχι απάτη (http://www.dualsimmobileshop.co.uk/) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Μην το σκέφτεσαι καθόλου,πίσω και στο αλλάζει.Προφανώς δεν έχει κάτσει καλά η touch screen Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 χαλαρα σου το αλλαζει. 6-8 € μεταφορικα θελουν τα ελτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis70 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 η φάση είναι ότι εγώ τον έψησα να το πάρει! τέλος πάντων του είπα να το στείλει πίσω για αλλαγή ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_26 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 παιδια εχει κανενας της ρυθμησεις mms για vodafone? το http://www.jaga.gr αλλαξε την σελιδα και δεν υπαρχουν οι ρυθμησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisss77 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Καλησπέρα σε έμενα όλα καλά με τα κ599 εκτός από την TV και το radio η λήψη και στα 2 είναι χάλια το βάζω Τουρκία η Ευρώπη αλλά δεν γίνετε τίποτα ,υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να Κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 παιδια εχει κανενας της ρυθμησεις mms για vodafone? το http://www.jaga.gr αλλαξε την σελιδα και δεν υπαρχουν οι ρυθμησεις ελα φιλε παρε τις ρυθμισεις Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TDR Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Καλησπερα παιδια Μετα απο αναζητησεις σε πολλες σελιδες με κινεζικα τηλεφωνα απλα εχασα τον μπουσουλα ...και μιας κ ειδα οτι εδω υπαρχουν πολλοι ψαγμενοι αποφασισα να ζητησω την βοηθεια σας.... ψαχνω για τον πιο πιστο κλονο iphone που μπορω να βρω. Δεν θελω να εχει κεραιες,tv και λοιπα υπερβολικα πραγματα. Αυτο που με νοιαζει ειναι να ειναι οσο πιο πιστο στο αυθεντικο γινεται,τοσο εξωτερικα οσο και σε μενου.Εχετε κατι υπ'οψιν? Ευχαριστω για την βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Πιστό κλώνο είναι αρκετά δύσκολο να βρεις για δύο απλούς λόγους: 1)Δεν θα έχει αυτά για τα οποία κάποιος αγοράζει ένα κινέζικο κινητό,tv,radio,dual sim 2)Ένας πιστός κλώνος σε ένα έλεγχο στο τελωνείο δεν θα φορολογηθεί αλλά θα πάει για καταστροφή από τις αρχές της χώρας που θα βρεθεί για αθέμιττο ανταγωνισμό και χρήση λογοτύπων άλλης εταιρίας Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TDR Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 λαθος στην διατυπωση μου... :O εννοω οτι ψαχνω καποια συσκευη οπωσ οι πολλες κινεζικες που κυκλοφορουν .... αλλα λιγο πολυ ολες εχουν κατι χαρακτηριστικο που τις προδιδει... εγω ψαχνω κατι που να ειναι οσο πιο κοντα γινεται στο αυθεντικο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Μου έρχεται ένα βιντεάκι με αυτά που λές... http://www.youtube.com/watch?v=4-nZaqZSVpA :) Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TDR Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 χαχαχαχα το video γαματο.....το χιουμορ λιγο ατυχες γιατι δεν βλεπω που ακριβως κολλαει με αυτα που ειπα αλλα οκ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 ότι δεν είναι δυνατόν να είναι το ίδιο...ο κλώνος είναι κλώνος και δεν μπορεί να κρύψει την καταγωγή του Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Κοίταξε και το Pinphone 3GS, έχω κάνει και θέμα για αυτό το κινητό. Είναι ΑΠΟΛΥΤΗ αντιγραφή του iPhone, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts