antdel_ Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Κάνει αναβάθμιση μέσω ota μόνο του ή πρέπει να τη βάλεις μόνος σου; Κι επειδή μάλλον θα προχωρήσω σε άμεση αγορά, αν βάλω στη μία σιμ γουατσαπ και στην άλλη την cu θα είναι οκ; Κι αν τελικά κάποιος χρήστης πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο S860 και στο S850 (το ένα με 2gb το άλλο με 1gb αλλά με ράδιο και καλύτερη οθονη) τι θα του προτείνατε; ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Για αυτο εχει 2 σιμ, για να βαζεις οτι θελεις...ειναι dual stand by και οχι dual active (ολα ετσι ειναι εκτος του κ910) που σημαινει οτι αν μιλας στη μια η αλλη δεν μπορει να δεχτει κληση. μεταξυ των δυο δεν υπαρχει σχεση, προοριζονται για διαφορετικη χρηση...το s860 ειναι πιο "σοβαρο", ογκωδεστερο με μεγαλυτερη οθονη και με τεραστια αυτονομια. Το s850 ειναι πιο στυλατο με γυαλι πισω και με ισως καλυτερη καμερα μπρος-πισω. Στα + του 860 τα στερεοφωνικα ηχεια. Ραδιο εχουν και τα δυο. Διαλεγεις αναλογα την χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 απο πιο μαγαζι αξιζει να το αγορασουμε; Όλα τα γνωστά κινέζικα καταστήματα που εκπροσωπούνται εδώ στο φόρουμ επίσημα είναι αξιόπιστα. Διαλέγεις και παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Μόλις χθές το αγόρασα και εγώ από το cityshop. Όλα μιά χαρά και το κινητό είχε και τα Ελληνικά του. Πάρα πολύ καλό κινητό!! http://cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=38206 με τα 2 gb ram ή με το 1 gb??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Για δες πια ROM φοραει επανω. Το σκεφτομαι να το παρω , απο Κινα μερια βεβαια.Δεν εχω θεμα αν εχει 1 ή 2 Gb μνημη. Και ακομα για πες μου πως παει απο θεμα σηματος σε 2G/3G. Με ενδιαφερει λογο δουλειας να εχει ικανοποιητικο εως πολυ καλο σημα για να μπορω να λαμβανω e-mail. Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportstef Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Νομίζω για 50-60€ δέ λέει κάποιος να το πάρει από έξω.Για λόγους εγγύησης και μόνο.Άσε που πρέπει να περάσει νέα ROM κίνδυνο να :oops: "καεί". Παράθεση Harley - Amiga - HTC και ξερό ψωμί! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEL11 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Νομίζω για 50-60€ δέ λέει κάποιος να το πάρει από έξω.Για λόγους εγγύησης και μόνο.Άσε που πρέπει να περάσει νέα ROM κίνδυνο να :oops: "καεί". Μόνο που η διαφορά δεν είναι 50-60 αλλά 100+ ευρώ για το 2GB και 150+ για το 1GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ξέρουμε τι sar έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 0.654 head 0.470 body οι τιμες ειναι οι μεγιστες συμφωνα με την lenovo και κατα την χρηση ειναι σημαντικα μειωμενες. η πηγη ειναι στο παρακατω pdf: https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=nPkNVIGuA-T4yQOLh4HIBw&url=http://download.lenovo.com/consumer/mobiles_pub/lenovo_s860_ipig_en_v1.0_20140318.pdf&cd=2&ved=0CB0QFjAB&usg=AFQjCNHDpZl1kFYirdFpAF8GMLKIwsDR8g&sig2=StfsuqIL-YH1vUmJR6u_Eg ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω για 50-60€ δέ λέει κάποιος να το πάρει από έξω.Για λόγους εγγύησης και μόνο.Άσε που πρέπει να περάσει νέα ROM κίνδυνο να :oops: "καεί". δεν ειναι απαραιτητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BugsBunny Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 0.654 head 0.470 body οι τιμες ειναι οι μεγιστες συμφωνα με την lenovo και κατα την χρηση ειναι σημαντικα μειωμενες. η πηγη ειναι στο παρακατω pdf: https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=nPkNVIGuA-T4yQOLh4HIBw&url=http://download.lenovo.com/consumer/mobiles_pub/lenovo_s860_ipig_en_v1.0_20140318.pdf&cd=2&ved=0CB0QFjAB&usg=AFQjCNHDpZl1kFYirdFpAF8GMLKIwsDR8g&sig2=StfsuqIL-YH1vUmJR6u_Eg Αυτές οι τιμές SAR δεν είναι για την EU, αλλά αναφέρονται στα δίκτυα της Ινδίας... ευρωπαϊκά δεν έχω βρει και γω ακόμα :shifty: Παράθεση Nokia 6150 => Alcatel One Touch 701 => Motorola V66 => Motorola U6 Pebble => Samsung G810 => Sony Ericsson K800i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 ειχα την εντυπωση οτι το sar ειναι μοναδικο για καθε συσκευη και οτι τα ορια αλλαζουν αναλογα με την περιοχη π.χ. EU, US, india, china...anyway lenovo ειναι, ποσο χαλια μπορει να ειναι το sar... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 ειχα την εντυπωση οτι το sar ειναι μοναδικο για καθε συσκευη και οτι τα ορια αλλαζουν αναλογα με την περιοχη π.χ. EU, US, india, china... ...και έτσι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BugsBunny Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 ...και έτσι είναι. Και οι συχνότητες παίζουν τον ρόλο τους, καθώς έχω παρατηρήσει σημαντικές διαφοροποιήσεις. Τρία τυχαία παραδείγματα: α) Για το lenovo S850 έχει ανακοινωθεί επίσημα: EU head: 0.262 body: 0.459 - Europe 10g SAR Limit (2.0W/kg) India head: 0.351 body: 0.608 - India 1g SAR Limit (1.6W/kg) http://download.lenovo.com/consumer/mobiles_pub/lenovo_s850_ipig_cs_en_v1.0_20140815.pdf β) LG Nexus 5: SAR US 0.92 W/kg (head) 1.23 W/kg (body) SAR EU 0.49 W/kg (head) 0.48 W/kg (body) http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5-5705.php γ) LG G2 mini LTE: SAR US 0.46 W/kg (head) 0.37 W/kg (body) SAR EU 0.52 W/kg (head) 0.42 W/kg (body) http://www.gsmarena.com/lg_g2_mini_lte-6117.php Οπότε σύμφωνα με τα παραπάνω, για το EU SAR του S860 καλύτερα θα πρέπει να απευθυνθεί ερώτημα προς στην ελληνική αντιπροσωπία. Παράθεση Nokia 6150 => Alcatel One Touch 701 => Motorola V66 => Motorola U6 Pebble => Samsung G810 => Sony Ericsson K800i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altheo Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 http://www.to2c.com/lenovo-s860-nillkin-screen-film.html αυτό ειναι temperate glass ή απλή σιλικόνη προστασίας όπως αυτες που δινουν δώρο;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Αυτό είναι καλής ποιότητας ζελατίνα για την οθόνη...ακριβή βέβαια για ζελατινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altheo Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Κρίμα, αν ηταν temperate θα παραγγελνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ερωτηση : η οθονη ειναι super amoled ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 οχι φυσικα, αυτα τα συνηθιζει η samsung...μια χαρα οθονη εχει που δεν χρειαζεται να ξεζουμιζει μπαταρια και επεξεργαστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altheo Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 το παραγγειλα χθες το βραδυ και περιμενωω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) ειστε σιγουροι οτι εχει ραδιοφωνο ?? Δεν ειδα πουθενα εικονιδιο......Το πηρε φιλος Ακυρο.. εχει.. Edited September 10, 2014 by deko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 (edited) εκεί που είμουνα έτοιμος να το αγοράσω (από merimobiles, την έκδοση με 1gb), σκέφτηκα να πάω να το δω από κοντά στο Κωτσόβολο. Εντυπωσιακό τηλέφωνο, ωραία συσκευή, σεβαστό αλλά διαχειρήσιμο μέγεθος, αλλά...Στο 5λεπτο της δοκιμής μου στο μαγαζί μου φάνηκε απελπιστικά αργό, φαινότανε ότι σκάλωνε και επίσης πανάθλιο το λογισμικό με το οποίο ήτανε φορτωμένη η Ελληνική συσκευή. Βέβαια η rom αλλάζει εύκολα (εάν βρίσκεται διαθεσιμη rom για το Ελληνικό-για την κινέζικη έκδοση φαντάζομαι θα υπάρχει), αλλά ο αδύναμος-σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό-επεξεργαστής δύσκολα δικαιολογεί την αρκετά υψηλή τιμή. Επίσης η απουσία gorrila glass σε αυτήν την κατηγορία είναι σοβαρό μείον. Τα αξίζει τα λευτά της μόνο για την αλουμινένια κατασκευή και την 4000ma μπαταρία; Edited September 14, 2014 by basdel λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 σιγουρα ειναι θεμα ρομ, ο 6582 δεν ειναι τοσο ψοφιμι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Υπάρχει περίπτωση να λειτουργησουν στο δικαρτο και το widget της what's up και της cu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 σιγουρα ειναι θεμα ρομ, ο 6582 δεν ειναι τοσο ψοφιμι... η αλήθεια είναι ότι η rom του δε μου άρεσε καθόλου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altheo Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 εδω υπαρχουν ρομ για το κινητο αλλα ποια αξιζει περισσοτερο; http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-s/s860/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Σήμερα το μεσημέρι πετάχτηκα και εγώ μέχρι τον κωτσοβολο το είδα. Δεν μπορώ να πω ότι κόλλησε καθόλου μα καθόλου από την δοκιμή που το έκανα αν και το πιεσα αρκετά και παρ'ότι ήταν γεμάτο εφαρμογές όσο κανένα άλλο τηλεφώνο και πιστεύω είναι από την εταιρεία έτσι. Η έκδοση φοράει την 4.2.2 που θα πάει στη 4.4.? Μόλις συνδεθεί σε WiFi. Μπαταρία δεν μπόρεσα να καταλάβω τι γίνεται γιατί ήταν συνδεδεμένο συνέχεια στο ρεύμα.Δεν μου άρεσε η πλαστική αίσθηση της οθόνης και όχι η ποιότητα χρώματος και ανάλυσης που πιστεύω ο τι Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα άλλα τηλέφωνα. Επίσης γενικά η κατασκευή δεν μου γέμισε το μάτι.μπήκα σε διαδικασία αμφισβήτησης της αγοράς μιας και ήμουν τόσο κοντά στο να το αγοράσω.ίδωμεν Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts